u181006
u181006
next
07. november 2014
next
07. november 2014
Oprostite za vse napake..
-----------------------------
Part 4
Zjutraj sem se zbudila bolj spočita kot kdaj koli v celem življenju. Pogledala sem na uro in ugotovila, da imam le dest minut da se spravim v šolo. Hitro sem se oblekla v kavbojke in isto majico s kapuco, ki sem je nosila včeraj. Umila sem si obraz in ščetkala zobe. Nisem imela dovolj časa da bi si naredila lepo frizuro zato sem si lase spela v figo na vrhu glave. Zgrabila sem torbo in telefon ter odhitela proti šoli. Imela sem še dve minuti da najdem kje imam pouk. Odhitela sem v zgornje nadstropje šole kjer sem ravno videla Sarah kako vstopa v eno izmed učilnic. Stekla sem proti vratom in jih sunkovito odprla.
" Prvi dan tukaj in že zamujate gospodična Anabelle. Tega pa res nisem pričakoval. Razočarali ste me. Kolikor sem slišal ste na vaši stari šoli blesteli." je rekel plešat gospod ki je sedel za katedrom. Cel razred se je zasmejal jaz pa sem se osramočeno opravičila in se usedla na prvo prosto mesto.
" O, to pa ne bo šlo." je rekel profesor in se postavil pred mojo klopjo. Pogledal me je v oči in se zasmejal.

" Vsako dejanje ima enakovredno posledico in glede na to da sedaj izgubljam čas zaradi vas bo ta posledica bolj negativne narave. Pridite pred tablo." je rekel in se usedel nazaj za kateder. Videla sem nesramnost v njegivih očeh in vedela sem kaj sledi.
"Spregajte mi glagol potere." je rekel in se nesramno zasmejal. Očitno ni vedel da se italijanščine učim že od petega razreda osnovne šole. Glagol sem brez težav spregala amapk enostavno ni odnehal. Spraševal me je vedno težja vprašanja na katera sem pa večinoma pravilno odgovorila.
" Sedite gospodična Grey." je rekel in mi v redovalnico vpisal petko. Z nasmehom na obrazu sem se usedla in stegnila noge pred seboj.
Ure so počasi lezle mimo in večino prostega časa sem preživela z Sarah.
" In slišala sem, da si mi všeč." je že stotič pri malici nekomu rekla ampak nisem poslušala saj mi ni bilo mar.

"Anabelle, me sploh poslušaš?" je jezno vprašala. Dvignila sem pogled in ugotovila, da je govorila meni. Vse oči so bile uprte proti meni in začela sem zardevati.
"Oprosti samo malo sem utrujena in ne pičutim se čisto v redu." sem se na hitro zlagala. Sarah me je objela in se zasmejala :" Je že v redu. Ne skrbi. Bom pa še enkart povedala. Po šoli se govori da si Luku zelo všeč in, da te bo na dan velike tekme povabil ven." Cela miza je začela cviliti in teptati z nogami. Le jaz sem ostala ravnodušna. Ni bilo do tega, da bi me nekdo vabil ven in nisem se hotela zapletati v ljubezensko dramo.
"Je kaj narobe? Zakaj se ne veseliš? Najlepši in najbolj zaželjen fant na celi šoli se je ogrel zate in ti tukaj sediš kot lipov bog!" je vzkliknila Sarah in valsa oatala dekleta so pokimala. Pogledala sem jo in si poskušala nadeti najboljši nasmešek med tem, ko sem ju začela razlagati, da takih stvari nisem ravno vajena in da ne vem če je to ravno zame.
" Ne nori. Ti bom že jaz pomagala." je rekla in me zopet objela. Nasmehnila sem se in jo objela nazaj ampak v resnici mi ni bilo mar.

Znova sem se doma znašla v popolnoma praznem stanovanju. Ulegla sem se na kavč in začela jokati. Kako sem lahko mislila o stvareh kot so fantje če je pa danes pol leta odkar sta moja starša umrla. V roke sem vzela njuno sliko in prejokala celo noč.
11. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeext
11. november 2014
Neeeeeeeeeeeeeeext!!!!
11. november 2014
u105006
u105006
Waw super
Neeeeeeeeeext
11. november 2014
neeeext
13. november 2014
u181006
u181006
next
14. november 2014
u170630
u170630
waw!Next
13. maj 2015
next+nova bralka
21. maj 2015
u190212
u190212
next
21. maj 2015
Next+nova bralka
24. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani