Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Next
17. avgust 2017
Next
18. avgust 2017
neeext
18. avgust 2017
Heej smile na vrsti je moj Next, upam da vam bo všeč big-smilie

5.

Amber Black

Skupaj z Dylanom in Alexom sem se odpravila nazaj v našo učilnico in spet sem sedla na sredino med njiju. Brittany tokrat ni solila pameti, ker se je prej malo prestrašila, da jo bomo na satanskem obredu res darovali. Saj najraje bi jo res. Ampak nismo takšni. Starša to nikoli ne bi dovolila, saj naju tako nista vzgojila. Pri zadnji uri mi je Skyler napisala sms.
''Kdaj končaš?'' me je vprašala.
Spomnila sem se, da moram še po pouku iti do novega učitelja Billija. Nisem razumela zakaj jaz in ne Brittany. Pa saj njej se bo še satan maščeval. Bo še videla. Potem sem se spomnila, da ni pametno, da Skyler gre domov z avtobusom ker sem tokrat vozila jaz. Ko še nisva bili polnoletni sva hodili z avtobusom in to se ni dobro končalo. Avtobus sva spravili v zrak, ker so naju zajebavali da sva satanistki. Pa to se ni zgodilo samo enkrat. Zato sta bila starša prisiljena, da sta nama kupila avto.
''Po tej uri grem še do učitelja na kratek pogovor zaradi Brittany.'' Sem odpisala.
''Prav, te bom počakala.'' Je odpisala. Pospravila sem telefon v žep in poskusila slediti snovi pri pouku, ampak ni mi ravno šlo. Ko je končno zazvonilo sem hitro pograbila svoje stvari in jih stlačila v torbo.
''Ej Amber, gremo na pijačo?'' je vprašal Dylan. Odkimala sem.
''Ne morem, si pozabil, da moram do novega razrednika?'' sem vprašala.
''Ah saj res, zaradi Brittany.'' Je rekel Alex.
''Ja. Spijta še enega za mene.'' Sem rekla in zasmejala sta se ter pokimala.
Šla sem na hodnik in z očmi iskala Billija, ampak nikjer ga nisem videla. Mogoče pa bi lahko pobegnila in bi si potem jutri izmislila, da sem nujno morala domov, ker nas je satan klical k sebi. Ta izgovor sem pri vseh učiteljih lahko uporabila, vsi so se prestrašili in nihče se potem ni bunil. Hitro sem odšla do omarice in ven potegnila jakno ter zaprla omarico in za vrati je stal Billie.
''O moj bog!'' sem zavpila, saj sem se prestrašila.
''Kam pa si mislila iti?'' me je vprašal.
''Nujno bi morala domov, satan nas kliče k sebi in če ne pridem domov bo hudo.'' Sem se zlagala.
Ampak Billie ni bil kot drugi. Ni verjel tem lažem. Rahlo se je nasmehnil.
''Saj najin pogovor ne bo dolg in sploh nisem rekel, da ti bom dal kakšno kazen.'' Je rekel.
Pospravila sem jakno nazaj v omarico in ga pogledala.
''Prav.'' Sem rekla.
Sledila sem mu do ene majhne prazne učilnice, v kateri je ponavadi bil individualni pouk za tiste ki imajo težave z učenjem in ocenami. Namignil mi je naj sedem in on je sedel na stol ki je bil nasproti mene. Naslonil se je na mizo in me pogledal.
''Si res satanistka kot vsi govorijo?'' je vprašal.
To ga je torej zanimalo. Zasmejala sem se.
''Res je, z razlogom me kličejo hudič.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Brittany res ni lepo naredila, ko se je norčevala iz tebe in jutri ji bom dal kazen, da bo morala počistiti okolico šole. Bo to v redu?'' je rekel.
Planila sem v smeh in pokimala.
''Še več kot v redu.'' Sem rekla.
''Kako pa izgledajo ti vaši satanski obredi? So res tako grozni kot vsi govorijo?'' je z zanimanjem vprašal.
''Sploh ne. Ni tako kot vsi to opisujejo. Ne darujemo živali. Tisto prej sem rekla samo zato da bi se Brittany prestrašila.'' Sem rekla. Ne vem zakaj ampak Billie je bil prvi učitelj, ki sem mu lahko dejansko zaupala takšne stvari in sem mu povedala vse po resnici.
Billie se je začel smejati.
''Ko si ji rekla tisto prej sem komaj zadrževal smeh. Amber Black ti nisi samo navadna dijakinja, to si zapomni.'' Je rekel in nasmehnila sem se.
''In vi niste samo navaden učitelj. Prvi ste, ki sem vam povedala vse po resnici. Vsi drugi učitelji mislijo, da smo doma res tako grozni.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Potem imam pa veliko čast.'' Je rekel in se nasmehnil. ''Zdaj pa te ne bom več zadrževal. Lahko greš domov.'' Je rekel in hvaležno sem ga pogledala.
''Hvala vam, zelo ste prijazni.'' Sem rekla.
''In če boš karkoli potrebovala, če ti bo kdo težil zaradi tega ker si satanistka mi prosim povej.'' Je rekel.
''Hvala vam gospod Armstrong.'' Sem rekla in se zagledala v njegove zelene oči. Za nekaj sekund sva oba obstala, potem pa sem hitro vzela torbo in šla ven iz šole. Na klopci je sedela Skyler in zraven nje tisti nov fant, Theo. Pogovarjala sta se in se smejala. Nasmehnila sem se, ko sem ju videla. Hotela sem že iti proti njima in vprašat Skyler če greva domov, a me je ustavil Dylan.
''Kaj pa ti še vedno tukaj? Niste šli na pijačo?'' sem ga vprašala.
''Jaz ne, Alex je šel z Jesso in sem ju raje pustil sama.'' Je rekel in se nasmehnil.
''Kako lepo od tebe.'' Sem rekla.
''Ti je profesor težil?'' je vprašal. Odkimala sem in se zasmejala.
''Sploh ne. Mislim, da je to najboljši učitelj kar sem jih kdaj imela.'' Sem rekla nekoliko zasanjano.
''To najbrž govoriš samo zato ker vam je puncam lep ker je potetoviran.'' Je rekel in se zasmejal.
''Najlepša hvala za kompliment, Dylan.'' Je rekel Billie ki se je od nekje prikazal. Najbrž je prišel ven iz šole. Zasmejala sem se in ga pogledala. Tudi on me je gledal in šlo mu je na smeh. Dylan je malo prestrašeno pogledal.
''Nič slabega nisem mislil gospod Armstrong.'' Je rekel vljudno.
Billie se je zasmejal.
''Saj vem. Se vidimo jutri.'' Je rekel in me še enkrat pogledal, potem pa se je odpravil proti svojemu avtu. Opazovala sem ga. Dylan mi je nekaj govoril, a ga sploh nisem slišala. Ko se je odpeljal, sem še vedno gledala kako se pelje.
''Halooo Amber!'' je zavpil Dylan.
''Ha? Kaj?'' sem se začudila in ga pogledala.
''Vprašal sem te, če imaš danes zvečer čas, da bi šla z menoj gledat en nov film v kino. Alex nima časa.'' Je rekel.
''Ja lahko grem. Lahko povabim še Skyler?'' sem vprašala.
''Ja daj, ampak dvomim da bo šla. Poglej kako zaposlena je s tem novim fantom.'' Je rekel in se zasmejal.
''Pa povabimo še njega.'' Sem rekla in pokimal je. Šla sva do njiju in pogledala sta naju.
26. avgust 2017
nextttt
26. avgust 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
hm...zaka mam občutek...da bodo v kinu srečal Billia smile_xd smile_xd
26. avgust 2017
Next
26. avgust 2017
Next
27. avgust 2017
Next
28. avgust 2017
Hejla punce smile se opravicujem k prejsnji tedn nism objavila nexta ampak sm cist pozabla, tk da mate zdej tuki Next smile
Hope you like it smile

6.

~Skyler Black~

Z Theotom sva se po pouku pogovarjala, saj sem čakala Amber, ki je morala na pogovor z novim profesorjem. Ko je še prehitro prišla do naju z Theotom z Dylanom, sem bila začudena. »Nisi pri novem profesorju?« sem vprašala. »Sem že bila. Pogovorila sva se.« je rekla. »Aja, no super.« sem rekla. Prikimala je. »Bi šla danes z mano in Dylanom v kino?« je vprašala. »Danes?« sem jo vprašala. Navdušeno je prikimala. »Ja. Tudi ti pridi z nami Theo.« je rekla. Nasmehnila sem se. »Ja Theo, pridi z nami v kino.« sem rekla. »Zvečer?« je vprašal. Amber je prikimala. »Ja. Dober film bo.« je rekel Dylan. »Ti boš šla?« me je vprašal Theo. Amber se je zasmejala. »Šla bom ja.« sem rekla in se nasmehnila. »No, potem bom šel pa jaz tudi.« je rekel in mi vrnil nasmeh. »Prav. Daj nama svoj naslov in zvečer prideva po tebe.« sem rekla. Na listek je napisal svoj naslov, dal mi je pa še tudi svojo telefonsko številko. Z Amber sva se odpravili proti domu z njenim avtom. »Med vama pa plešejo iskrice.« se je zasmejala. »Kaj? Ne.« sem rekla in se zasmejala. »Seveda se. Gleda te kot, da bi bila boginja, ti pa nič ne zaostajaš.« se je zasmejala. »Če je pa tako privlačen! Nekaj je na njem. Nekaj skrivnostnega in to me tako zelo privlači.« sem rekla. »Skyler, si se zaljubila?« me je vprašala v smehu. »No, res sem Satana preko voodoo lutke prosila točno takšnega fanta, da pride v moje življenje. Ne bi bilo slabo, da bi hodila z takšnim lepotcem.« sem rekla in se zasmejala. »Zmešana si.« je rekla in se zasmejala. »Ah daj no. Raje mi povej kaj je bilo z tistim novim profesorjem.« sem rekla. »Oh, saj res. Mislila sem, da bo mi dal kazen. Ampak namesto tega me je vprašal, če smo res satanisti. Zelo se je zanimal za to in ni bilo videti, da bi nas obsojal. In prvi profesor je, kateremu sem vse povedala o tem kako je. Pač o obredih in darovanjih.« je rekla. Začudeno sem jo pogledala. »Prosim?« sem vprašala. »Ja. In potem je rekel, da bo jutri Brittany dal kazen, da bo morala počistiti okolico šole.« je rekla. »Ta profesor pa zgleda, da res ni tak kot ostali.« sem rekla. »Ni, ne. Zelo dober je in prijazen.« je rekla. »Da se ne bi ti zatrapala vanj.« sem rekla. »Jaz? V profesorja? Saj je veliko starejši od mene, si nora?« je rekla. »V bistvu pa, ti nihče ne more soditi. Srce izbira samo.« sem rekla. »Ja. Ampak ne bom se zatrapala vanj.« je rekla. »Nikoli ne reci nikoli.« sem rekla in ji pomežiknila. Zasmejala se je. »Nikoli.«

In se vprasanje:

Kaj si mislite o tej satanisticni zgodbici? ;D
12. september 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
to je prva zgodbica...v keri fant ne pride iskat punce....ampak punci fanta smile_xd smile_xd
am...ni glih tipična zgodbica zaradi tega satanizma...je pa vseen zanimiva smile_xd
13. september 2017
Heej smile na vrsti je moj Next, upam da vam bo všeč big-smilie

7.

Amber Black

S Skyler sva prispeli domov in bila je zelo navdušena nad tem, da je Theo rekel, da gre z nami v kino. Videlo se ji je, da je vesela da ga je spoznala in res je bil prijeten fant. Stekla sem v svojo sobo in se malo ulegla na posteljo. Zapiskal mi je telefon. Dobila sem sporočilo od Dylana.
''Komaj čakam na večer.'' Je napisal. Čudno sem pogledala. Nisem ga videla celo poletje, ker je bil z družino na počitnicah v Kanadi in zdaj, ko se je vrnil se je začel obnašati čudno. Kot, da bi mu mogoče bila všeč. Ampak to ne bi bilo dobro, saj sem jaz na njega vedno gledala samo kot na prijatelja. Oba z Alexom sta mi bila zelo pri srcu, saj sta edina v razredu, ki sta bila do mene prijazna. Nič nisem odpisala. V sobo je naenkrat prišla Skyler in se vrgla na posteljo poleg mene.
''Sta mama in oče že doma?'' sem jo vprašala.
''Ne še. Najbrž sta se zadržala v službi.'' Je rekla in skomignila z rameni.
''Lačna sem.'' Sem rekla. ''Narediva nekaj za jest.'' Sem še dodala in Skyler se je strinjala. Spekli sva si okusno pico, kot sva jo znali samo midve.
''Popolna je.'' Je rekla Skyler, ko jo je vzela ven iz pečice.
''Ne še.'' Sem rekla in vzela kečap v roke. Na pico sem narisala obraz hudiča. ''Saj sva vendar Hudič in Satan.'' Sem rekla in obe sva se zasmejali. Na krožnike sva si dali vsaka svojo polovico pice in šli sva sedet na teraso, saj je bilo zunaj toplo in prijetno.
''Boš kdaj povabila Theota na satansko pico?'' sem jo vprašala.
''Zakaj ga zdaj ves čas omenjaš? Saj nisva skupaj, šele spoznala sva se in nič ni med nama. Prijatelja sva postala.'' Je rekla in zasmejala sem se.
''Ampak ti je všeč.'' Sem rekla.
''Povej mi raje, je tebi Dylan všeč, da greš z njim v kino?'' me je vprašala in čudno sem jo pogledala.
''Saj se hecaš kajne? Najboljši prijatelj mi je. Ni mi všeč. Samo druživa se.'' Sem se takoj branila.
''No… Mislim, da ti pa njemu si. SI opazila kako te je gledal danes?'' je vprašala. ''Mislim, da se je splačalo, da sva se pobarvali na blond.'' Je ponosno rekla in se zasmejala.
''Ne ne, nisem mu všeč. Mislim, da še ni prebolel krastače na dveh nogah.'' Sem rekla.
Zasmejala se je in jedli sva naprej. Mimo je naenkrat prišel Billie z zemljevidom v roki. Kar zaletelo se mi je in Skyler se je začela smejati kot nora. Vstala je in me začela udarjati po hrbtu, jaz pa sem kašljala kot nora. Billie je to seveda slišal in pogledal v najino smer. Bil je presenečen.
''Amber?'' se je začudil. Vedel je katera sem jaz, ker si je najbrž zapomnil katera oblačila sem imela oblečena. Ko sem končno nehala kašljati, sem vstala in se nasmehnila, ampak bilo mi je grozno nerodno. Ja, tudi satanisti imamo težave s tem, čeprav najbrž izgledamo pogumni kot naš Lucifer.
''Kaj pa vi tukaj gospod Armstrong?'' sem vprašala.
''Živim tukaj zdaj po novem, pa malo raziskujem okolico ker ne poznam New Yorka še tako dobro.'' Je rekel. ''Vidim, da bomo sosedi.'' Je rekel in se nasmehnil.
''V kateri hiši pa živite?'' sem vprašala. Pokazal je na sosednjo hišo. Torej bo živel čisto blizu mene.
''Oh saj res, ta hiša se je prodajala.'' Sem rekla in pogledala Skyler. ''To je moja sestra Skyler, Skyler, to je gospod Armstrong.'' Sem rekla in podala sta si roki.
''Najbrž se jutri vidimo v šoli, učil vas bom glasbo.'' Ji je rekel in Skyler je pokimala.
''Ja, vem. Se že veselim.'' Je rekla navdušeno in me pogledala.
Billie je zmedeno gledal na zemljevid.
''Se ne znajdete?'' sem ga vprašala.
''Ne ravno.'' Je odvrnil.
''Jaz vam lahko kdaj razkažem okolico, vse poznam.'' Sem se takoj ponudila.
''Bi mi res?'' se je začudil.
''Ja, seveda. Ampak danes ne, grem v kino. Lahko pa jutri.'' Sem rekla in nasmehnil se je ter pokimal.
''Prav, pa jutri.'' Je rekel in se mi nasmehnil. Odpravil se je nazaj proti svoji hiši in jaz sem še strmela za njim. Skyler me je udarila po glavi.
''Auuuuuč!'' sem zavpila.
''Nehaj strmeti vanj. Tvoj učitelj je.'' Me je opozorila in šlo ji je na smeh.
''Ja saj vem. Samo razkazala mu bom okolico.'' Sem rekla.
''Samo razkazala ja. Okolico. Pazi, da mu ne boš razkazala sebe.'' Se je pošalila in grdo sem jo pogledala.
''Šla se bom uredit. Ti pa se tudi daj, da bo Theo padel dol, njegov korenjak pa gor.'' Sem rekla in se zasmejala. Skyler pa tudi. Šli sva vsaka v svojo sobo in se uredili. Oblekla sem črne kratke hlače ter belo čipkasto majico. Obula sem še bele allstarke. Iz las sem tokrat odstranila podalške, da sem bila malo bolj naravna in pustila sem spuščene. Nanesla sem si malo eyelinerja in maskare ter svetlo roza šminko. Bila sem pripravljena. S Skyler sva se odpeljali do Theotove hiše, kjer smo se zmenili, da ga pobereva.
20. september 2017
Next
20. september 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. september 2017
Next
27. september 2017
Next
03. oktober 2017
u228674
u228674
Next
07. oktober 2017
tema je zaklenjena