Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Heeej smile

Nekateri me že poznate, če berete mojo zgodbico Stay The Night, ki je o Billiju, pevcu iz Green Dayev. Tukaj pa je še ena zgodbica, ki jo ne pišem sama. Skupaj z Iris oziroma CliffordsBabe sva združili moči in začeli pisati eno zgodbico, ki je nama osebno zelo pri srcu big-smilie Jaz bom next objavila vsak četrtek, ona pa vsako sredo. Upava, da vama bo najina zgodbica všeč. Je pa to fanfic v katerem sta vključena Billie Joe Armstrong in Theo Raeken iz Teen Wolfa.

Billie Joe ArmstrongAmber Black


1.

Amber Black

''Amber nehaj že izvajati satanski obred zaradi Brittany, ona bo itak vedno psica!'' je rekla moja sestra Skyler pri vratih moje sobe, ko me je opazovala kako izvajam satanski obred. Brittany Anderson mi je šla tako zelo na živce, saj je vedno mislila, da je kraljica sveta. Čas bi že bil, da me Lucifer usliši in jo odstrani.
''Ne bom odnehala, dokler se ne znebim te plastične lutke.'' Sem rekla in se zadovoljno nasmehnila.
''Upam, da ti uspe. Jaz pa bom prosila Lucija, naj odstrani tistega hinavca Ethana.'' Je rekla z zadovoljnim nasmeškom na obrazu. Zasmejala sem se. Prekinila naju je moja mama.
''Kaj delata punci? Pozni bota in ne bom spet izvajala satanskega obreda zaradi vajinega učitelja!'' je rekla in zasmejali sva se.
''Že greva, ne skrbi. '' sem rekla jaz in se še enkrat pogledala v ogledalo. Tokrat sem imela v laseh podalške in tudi Skyler jih je imela.
Lahko bi se vam tudi predstavila. Ime mi je Amber Black. Stara sem 18 let. Živim v hiši s staršema in sestro dvojčico. Če ste mislili, da je najhuje imeti sestro dvojčico, ste se zmotili. Skyler je najboljša oseba na svetu in se odlično razumeva. Samo starši naju lahko dejansko ločijo. Nihče v šoli naju ne more, razen ko imava različna oblačila. Popolnoma enaki sva. Obe imava modre oči, bledo polt in lase dolge do ramen. Naravno sva rjavolaski, ampak obe sva pobarvani na bolj svetlo barvo. Obe imava tudi podalške, ki jih občasno nosiva. Najina starša sta satanista in verujeta v satana, zato sva tudi midve takšni. V šoli naju imajo vsi za zmešani in celo vzdevka so nama dali. Jaz sem hudič, Skyler pa satan.
Šli sva v spodnje nadstropje v kuhinjo, kjer je oče kot vsako jutro bral časopis in pil kavo.
''Dobro jutro.'' Sva ga pozdravili obe hkrati.
''Dobro jutro. Sta pripravljeni na nove dogodivščine?'' naju je vprašal. Bil je prvi september in s tem tudi spet prvi šolski dan. Šli sva v zadnji letnik gimnazije. Samo še eno leto pekla naju čaka.
''Seveda sva pripravljeni.'' Je rekla Skyler.
''Ampak letos brez satanskih obredov.'' Je rekel oče in midve sva se spogledali.
''Lani jih je bilo preveč.'' Je rekla mama.
Midve sva se samo zasmejali. Pojedli sva zajtrk in jaz sem hitro pograbila ključe svojega avta.
''Jaz vozim danes.'' Sem se javila.
''Odlično!'' je vzkliknila Skyler.
Odpravili sva se ven proti mojemu avtu in se odpeljali v šolo. Parkirali sva na najinem običajnem mestu. Na robu parkirišča sva zagledali Brittany s svojim fantom Ethanom in njunimi kokošmi. Gledali so naju.
''Poglej poglej, satan in hudič sta se vrnili.'' Je rekla in se nama hinavsko nasmehnila.
''Kaj bi spet rada?'' sem jo vprašala.
''Da izgineta iz moje šole.'' Je rekla in se zmagoslavno nasmehnila.
''Saj ti bova uresničili željo, drugo leto.'' Je rekla Skyler.
''Drugo leto tudi mene več ne bo.'' Je rekla Brittany, jaz pa sem se zasmejala.
''Glede na to, da si v četrtem letniku že tretjič, ne bi bila tako zelo sigurna v to.'' Sem ji zabrusila.
''Daj satan, ne oglašaj se, ker tvoje ocene niso nič boljše.'' Je rekla.
''Jaz sem satan, ona je hudič.'' Je rekla Skyler.
''Ali pa sem jaz satan in je ona hudič.'' Sem rekla jaz.
''Ne prepričana sem da je ravno obratno.'' Je rekla Skyler.
''Ali pa tudi ne.'' Sem rekla. Brittany se je prijela za glavo in bila je že čisto zmedena. Planili sva v smeh in šli naprej. Slišali sva kako jo je tisti njen polizanec Ethan tolažil, ona pa je vpila, da sva zmešani. Šli sva vsaka v svoj razred, saj nisva bili sošolki. Šla sem do mojih dveh edinih prijateljev v razredu. To sta bila Dylan in Alex. Z njima sem se vedno razumela. Pravzaprav sem se vedno bolj razumela s fanti, kot pa s puncami. No, Skyler je bila izjema.
''Hej.'' Sem ju pozdravila in sedla med njiju.
''Naj uganem. Tako dolgo te ni bilo, ker vama je Brittany spet težila.'' Je rekel Dylan, ki je mimogrede bil nekaj časa z Brittany in res mi ni jasno kako jo je lahko prenašal.
''Prav si uganil.'' Sem se zasmejala.
Brittany je prišla v razred s svojo prijateljico Angie. Ljubosumno nas je gledala, mi trije pa smo se ji smejali direktno v obraz. Prekinila nas je ravnateljica, ki je prišla noter v razred. Zraven nje pa nek moški, ki sem ga videla prvič v življenju. Imel je zelene oči in črne lase, malo skuštrane. Oblečene je imel črne kavbojke in črno majico s kratkimi rokavi, da so se videli njegovi tatuji. Samo debelo sem ga gledala.
''Pozdravljeni vsi skupaj. Kot že veste, se je vaša razredničarka gospa Kutcher upokojila in dobili ste novega razrednika ter učitelja glasbe. To je gospod Armstrong, več vam bo povedal on sam.'' je rekla in šla je ven. Jaz sem nepremično strmega v novega učitelja. Pogledal je po razredu in najine oči so se nenadoma srečale.
27. julij 2017
omg btw mene tut v soli par sosolcev klice satan -.- sam da gre meni to posteno na zivce za spremembo od Skylar hah.. pac ful najs zacetek!!
nexttt
27. julij 2017
super začetek! obe res top pišeta
neeeeext
27. julij 2017
u225807
u225807
Omg!!
Še en ff o Billiu! Pq še ene dve izmed najboljših pisateljic ff jev na igrah ga pišeta!!

Ha, mater so izvirni smile_xd hudič in satan smile_xd tok so izvirni k moji sošolci k me kličejo Hitler smile_xd izvirnost pa pol ejga
Nujno nadaljevanje
27. julij 2017
neeext!
27. julij 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nej ugibam...postala bo Billijeva najljubša učenka...
al pa punca.. ko bo skos probleme delala...in se naenkrat začela umešavat v njegov lajf...ko se bota kr naenkrat zaljubila smile_xd smile_xd
27. julij 2017
u226279
u226279
Neeextt
28. julij 2017
neeeeeeext
30. julij 2017
Neeext!!
30. julij 2017
Zivjo punce smile na vrsti sem za drugi Next, tko, da vam ga tukaj prilepim, ampak moram vam povedat da objavljam preko fona ker racunalnika nimam vec in zato ne morem objavit slik oseb, zato bo ines v naslednjem nextu objavila se slike mojih oseb smile
Torej, hope you like it smile
2.

~Skyler Black~

»Dobro jutro.« se je zasmejala ena izmed mojih najboljših prijateljic Jessa. Ona je bila zraven Amber edina, ki sem jo prenašala in jo imela rada. Ostali so mi pa vsi šli na živce.
Jessa je vedela vse o meni in vedela je, da se moja družina ukvarja z satanizmom. Ni nas obsojala, ravno nasprotno. Zdelo se ji je zanimivo.
Naj se predstavim. Sem Skyler Black, 18.letna satanistka iz New Yorka. Satanizem ni nekaj slabega kot vsi mislijo. Ja, imamo obrede, ko treba kaj narediti. Ja, včasih tudi koga prekolnemo z dobrim ali slabim namenom. Ampak ti obredi niso taki, kot piše na spletu, da darujemo mačke in ne vem kaj vse. Ne, ravno nasprotno. Naši obredi nimajo ničesar opraviti z krvjo nedolžnih živali ali ljudi.
Imam dvojčico Amber. Sva enojajčni dvojčici in zato sva enaki. Obe imava kratke svetle lase, včasih pa nosiva podaljške. Velikokrat sva se zamenjali, ko so bili na vrsti testi, zato sva vedno dobivali še kar dobre ocene. Nihče naju ne more ločiti razen staršev.
Z Amber si nisva podobni samo po zunanjosti, ampak tudi po notranjosti. Obe radi zabredeva v težave, katere moreva reševati z satanističnimi obredi. Če pa je težava prehuda, pa prepustiva mami, da odpravi težavo. Midve z Amber sva še začetnici, čeprav nama kakšni nezapleteni obredi gredo kar dobro od rok.
»Dobro jutro učenci.« se je oglasila naša razredničarka, profesorica Mitchell, ki je učila biologijo.
»Dobro jutro profesorica.« smo rekli zdolgočaseno. Iz torbe sem potegnila red bull, ga odprla in začela piti.
»Amber, pa ne že spet. Mislila sem, da boš zadnjo leto boljša.« je rekla.
»Profesorica Mitchell, pa ne že spet. Amber je v razredu gospe Kutcher. Jaz sem Skyler.« sem rekla.
»Oh, oprosti. Vedno vaju zamenjujem, če sta pa enaki v obnašanju in po videzu. Ampak gospa Kutcher je šla v pokoj.« je rekla profesorica.
»Kdo nas bo sedaj učil glasbo?« je vprašal Leo, sošolec, kateremu sem bila všeč v prvem in drugem letniku.
»Imamo novega profesorja na šoli. Gospod Armstrong je zelo v redu profesor. Kakorkoli…« je začela, a jo je prekinila Kaya, sošolka, ki mi je šla še posebej na živce.
»A je lep?« se je zahihitala.
»Saj sem vedela, da boš spet izrekla neumnost.« sem rekla.
»Kaya, nehaj z takšnimi izjavami. Skyler, ti pa ne žali.« je rekla profesorica.
»Ja Satan, ne žali.« je rekla Kaya.
»Mogoče bi res morala nehati z žaljivkami. Mogoče bi bilo boljše, če bi nadte poslala Lucija, ki bi ti spravil možgane na pravo mesto in te utišal. Za vedno.« sem rekla. V sekundi je postala tiho in si nadela resen izraz. Bilo jo je strah.
»Skyler.« je rekla profesorica.
»Kaj? Samo pomagati ji hočem.« sem rekla nedolžno. Profesorica je hotela nekaj reči, a jo je prekinila ravnateljica, ki je prišla v razred.
»Dobro jutro. Kot vam je že verjetno profesorica povedala, sem prišla, da vam predstavim vašega novega sošolca Theota. Prihaja iz majhnega mesteca v Kaliforniji, več o sebi, vam pa bo povedal sam.« je rekla in, ko je novi sošolec stopil v razred, mi je vzelo sapo. Satan me je uslišal. Voodoo lutka se je izplačala. Bil je enak, kot fant, katerega sem Lucija prosila. Modre oči, z odtenkom zelene. Rjavi lasje, popravljeni navzgor. Popolna postava in močne roke. Prijeten nasmešek.
»O moj bog.« sem šepnila. Ravnateljica je odšla.
»Theo, lahko sedeš tja nazaj za Amber in Jesso.« je rekla profesorica in nakazala na klop za nama z Jesso.
»Skyler!« sem vzkliknila.
»Pardon, Skyler.« je rekla.
»Profesorica, niste nam povedali, da dobimo novega simpatičnega sošolca.« je rekla Kaya in začela z pogledom slačiti in osvajati Theota. Ta se ji je nasmehnil z nekakšnim provokativnim nasmeškom.
»Saj sem vam hotela povedati, a ste me prekinjali. Kakorkoli, to je vaš novi sošolec Theo Reaken in prosim, da ga sprejmete medse in mu zaželite dobrodošlico ter ga malce uvedete v novi šoli. In brez izpadov Skyler.« je rekla profesorica in me pogledala.
»Končno vam je uspelo povedati moje pravo ime.« sem rekla in se nasmehnila. Ne vem zakaj, ampak čutila sem njegov pogled na meni in sama pri sebi sem se nasmehnila. To leto bo pa še zelo zanimivo.
03. avgust 2017
u198831
u198831
uh...tuki bo še dost izpadov smile_xd
hm...kaj pa če je on tut satanist smile_xd
drgač pa neeeeeeeeeeeeext pa zakon je...ko menjata svoji indetiteti smile_xd
03. avgust 2017
neeeeeeeeext
04. avgust 2017
neeeext
04. avgust 2017
Next
05. avgust 2017
*-* i love it! Next!!
05. avgust 2017
Hej big-smilie
Tokrat sem jaz na vrsti, da objavim nov Next. In tukaj je smile

3.

Amber Black

''Torej jaz sem vaš novi učitelj, kot je že povedala gospa ravnateljica. Moje ime je Billie Joe Armstrong in učil vas bom glasbo, poleg tega pa bom tudi vaš razrednik.'' Je povedal naš nov učitelj.
Samo opazovala sem ga in takoj sem imela v mislih kakšen je brez vseh teh oblačil.
''Kakšen lepotec.'' Je zasanjano rekla Brittany. Ethan, ki je sedel zraven nje jo je čudno in ljubosumno pogledal. Billie se je rahlo nasmehnil.
''Hvala gospodična, ampak teh komplimentov tukaj res ne potrebujem.'' Ji je rekel Billie.
''Če ste pa lepi.'' Je rekla Brittany in šla mi je že pošteno na živce.
''Daj že mir, ne vidiš, da ga tvoje mnenje o njegovem izgledu ne zanima?!'' sem ji zabrusila.
''Ti hudič pa kar tiho bodi.'' Je zagodrnjala.
''Ne, ne bom tiho.'' Sem rekla.
''Te bom pa jaz utišala.'' Je rekla in se mi hinavsko nasmehnila.
''Čakam.'' Sem rekla in ponosno prekrižala roke. Še sama sem ji podarila hinavski nasmešek.
''Nehajta že. To ni živalski vrt!'' je zavpil učitelj Billie. Ne vem zakaj, ampak on je bil prvi učitelj, za katerega nisem želela, da ima o meni slabo mnenje. Za vse ostale učitelje mi je bilo popolnoma vseeno kaj si mislijo o meni. ''Ker sta tako glasni, bosta prvi vstali in povedali nekaj o sebi. Začnimo pri tebi.'' Je rekel in pokazal na mene. Podaril mi je majhen nasmešek in se naslonil na mizo. Zavzdihnila sem in vstala ter najprej pogledala Alexa in Dylana, ki sta sedela zraven mene in me gledala.
''Kako ti je ime?'' me je vprašal Billie.
''Amber Black.'' Sem odvrnila.
''Ali tako imenovan hudič, razredni hudič.'' Se je oglasila Brittany.
''Utihni.'' Sem ji zabrusila.
''Ti boš še imela čas se predstavit, pusti da ona pove svoje.'' Je rekel Billie in za to sem mu bila hvaležna.
''S čim se ukvarjaš? Te glasba zanima?'' me je vprašal.
''Ukvarja se s satanskimi obredi. Cela njena družina je nora.'' Je spet rekla Brittany in takrat me je res razjezila.
''Utihni že in mi ne žali družine!'' sem zavpila.
''Saj ne žalim, samo povem kar je res.'' Je rekla in se hinavsko nasmehnila.
''Ne skrbi, saj imamo kmalu črno mašo in takrat bom prosila Luciferja naj te odstrani. Ali pa še bolje, vabljena si na satanski obred danes zvečer. Namesto mačje glave bomo vrteli tvojo.'' Sem ji rekla. Čeprav to ni res, da imamo na obredih mrtve živali. Nikoli ne bi škodovala živalim, saj jih obožujem. Postala je rahlo bleda.
''Kaj je? Si se prestrašila?'' sem jo vprašala. Vsi v razredu so se začeli smejat. Opazila sem, da gre tudi Billiju rahlo na smeh in da me gleda. Ampak seveda, ker je učitelj, se je moral bunit.
''Dovolj je, nehajta.'' Je rekel.
''Vidite učitelj, ta ženska ni pri sebi. In njena sestra tudi ne. Obe sta grozni!'' je zacvilila.
''Zdaj pa dovolj!'' sem rekla in vstala ter šla proti njej. Z roko sem jezno udarila po njeni mizi, da se je prestrašila. Vsi so me debelo gledali. ''V redu je, da me žališ in mi govoriš hudič. Ampak moje družine ti ne boš žalila. Najmanj pa mojo sestro. Ti je jasno?'' sem zavpila in jo zgrabila za majico. ''Ti je jasno?!'' sem zavpila še enkrat. Nič ni rekla. Prestrašila se je. ''No vidiš. Gospod učitelj, lahko nadaljujemo.'' Sem rekla in se nasmehnila Billiju, ki je samo začudeno gledal.
''Amber, po pouku pridi prosim do mene.'' Je rekel.
''Zakaj jaz in zakaj ne ona?'' sem vprašala.
''Samo pridi.'' Mi je ukazal. Skomignila sem z rameni in sedla nazaj med Alexa in Dylana, ki jima je šlo na smeh. Do konca ure, Brittany ni niti pisnila. Res se me je prestrašila. No, saj to je bil moj namen. Ampak jezilo me je, da bom morala po pouku jaz do učitelja in ne ona. Kmalu je sledila malica. Alex je šel do sosednjega razreda čakat svojo punco Jesso, ki se je mimogrede družila s Skyler. Saj je bila tudi moja prijateljica, ampak nisva se pa tako zelo družili. Z Dylanom sva se skupaj odpravila proti jedilnici.
''Ti si res nora. Ne morem verjeti kako si jo prestrašila.'' Je rekel in se zasmejal.
''Če me je pa razjezila. Na živce mi gre.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Saj vem. Ampak ne seže ti niti do gležnjev.'' Mi je rekel in prišla sva do prazne mize ter sedla.
Medtem ko sem si odvijala svoj sendvič sem gledala naokoli. Pogled se mi je ustavil pri učiteljski mizi, kjer so sedeli vsi profesorji in med njimi tudi Billie. Takoj je pritegnil mojo pozornost. Pil je kavo in klepetal z ravnateljico. Opazil je, da ga gledam in hitro sem odmaknila pogled. Zmotili so me Jessa, Skyler in Alex, ki so prisedli za mizo. Skyler je sedla poleg mene.
''Si res prestrašila Brittany?'' me je vprašala.
''Seveda.'' Sem rekla in zasmejala se je. Spet sem pogledala proti učiteljski mizi in opazila sem, da me Billie gleda. Poskusila sem se posvetit svoji malici, a mi je pogled ves čas uhajal k njemu.
''Je tisto nov učitelj?'' je vprašala Skyler.
''Kdo?'' sem se pretvarjala, da ga ne vidim.
''Tisti tam s črnimi lasmi. Mislim, da te gleda.'' Je rekla.
''Ah tisti tam? Ne, zakaj bi me gledal. Ne gleda me. Ja, naš nov učitelj je in naš razrednik.'' Sem rekla in se živčno nasmehnila.
Pogledala sem naokoli in videla sem nekega fanta, ki ga še nikoli nisem videla. Sedel je za mizo čisto sam in gledal je Skyler.
''Poglej, tebe pa tisti tam gleda.'' Sem rekla.
''Kateri?'' se je začudila. Pogledala ga je. ''To je Theo, novi sošolec.'' Je rekla.
''Uuuu sveže meso. Povabi ga na kakšen obred.'' Sem rekla, ona pa se je zasmejala.
''Saj nisi normalna.'' Je rekla.
''Mislim, da nobena od naju ni normalna, saj sva vendar satan in hudič.'' Sem rekla in planili sva v smeh.
09. avgust 2017
Tukaj pa so še slike od Iris, ki jih ona ni mogla objavit smile

Skyler BlackTheo Raeken

09. avgust 2017
nextttt *-*
09. avgust 2017
neeeext
09. avgust 2017
neeeeeeeeeeext!!!!! nujno hiter rocks
09. avgust 2017
Next
13. avgust 2017
Next
13. avgust 2017
u198831
u198831
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
hm...zaka mam občutek da jo bo Billie napadu prec ko bo pršla v razred...in se bo to končal v postli (vsej kokr jest tebe poznam smile_xd smile_xd) smile_xd
13. avgust 2017
u224294
u224294
Next
14. avgust 2017
Next
14. avgust 2017
Hejla punce smile
Spet sm na vrsti jaz z svojim nextom in ja, hope you like it big-smilie

4.

~Skyler Black~

Bila sem presenečena, ker me je Theo med malico gledal, ampak bila sem tudi vesela. Opazila sem, da je sedel sam.
»Amber, takoj pridem nazaj.« sem ji rekla in ji pomežiknila.
»Kar v akcijo Satan.« se je zasmejala. Šla sem proti Theotu in nasmehnil se mi je, nato pa mi je pot prekrižala Kaya, ki je sedla zraven njega.
»Zakaj pa sediš tako sam?« je vprašala.
»Ker še nikogar ne poznam.« je rekel in se zasmejal. Postala sem jezna. Ne bo mi prekrižala poti tako zlahka.
»Satan, daj mi moč.« sem šepnila. Čutila sem, kako sem dobila čudno energijo vase. Nasmehnila sem se.
»Pladenj, zvrni se nanjo.« sem šepnila in v sekundi se je pladenj prevrnil nanjo.
»O moj bog!« je zavpila in stekla stran. Zadovoljno sem se nasmehnila in se odpravila do njega.
»Živjo.« sem rekla in se nasmehnila.
»Hej. Ti si Skyler, ne?« je vprašal. Prikimala sem in mu podala roko. Sprejel jo je in rokovala sva se. Nenadoma pa mi je zapiskal telefon.
'Skyler videla sem te. Spet? Ne počni tega, dobro veš kaj bi se ti lahko zgodilo.' je pisalo. Bilo je sporočilo od Amber.
»Ti piše fant?« je vprašal. Zasmejala sem se.
»Ne, nimam fanta. Sestra mi piše.« sem rekla in nakazala na njo. Nasmehnila se je in mi namenila hladen pogled.
'Saj ni bilo tako veliko kot je bilo takrat, ne skrbi.' sem odpisala.
Enkrat v prvem ali drugem letniku sem Satana prosila za moč, da bi malce ponagajala Brittany. Seveda sem jo dobila. Ampak sem pretiravala z to močjo. Začelo se je z majhnimi stvarmi, na koncu sem pa skoraj umrla. Na srečo sem preživela, vendar komaj. Mama mi je izrecno prepovedala uporabljati moči in do zdaj jih nisem. Ampak saj ne bom spet preveč uporabljala moči. Le toliko, da mi Kaya ne bo stala na poti.
»Sedaj razumem zakaj ti je razredničarka govorila Amber.« je rekel in se nasmehnil.
»Ja, dvojčici sva. Kako to, da si se iz Kalifornije preselil sem?« sem ga vprašala.
»Živel sem v Beakon Hillsu. To je malo mestece v Kaliforniji. Hodil sem na gimnazijo ampak zaradi nekaterih osebnih težav sem se preselil in se prepisal sem, kjer bom lahko začel na novo.« je rekel.
»Wow, čisto sam si se preselil sem? Brez staršev?« sem vprašala. Prikimal je in se nasmehnil.
»Tako je. Ni bilo težko.« je rekel.
»Wow.« sem rekla. Zasmejal se je.
»Veš, rabil bi malo vodenja po šoli.« je rekel.
»Jaz ti lahko razkažem vse skrite kotičke za špricanje.« sem rekla in se zasmejala.
»Bilo bi mi v veselje.« se je zasmejal še on.
Vstala sva, odnesla ostanke hrane v koš in se odpravila iz jedilnice.
»Hudič, kam pa kam?« je vprašala Brittany, ki mi je zaprla pot.
»Prvo kot prvo, te nič ne briga kam pa kam, drugo kot drugo pa, jaz sem Satan.« sem rekla.
»Saj vem, da si ti Amber.« je rekla. Zasmejala sem se.
»Ne, nisem Amber. Skyler sem. Ali pač?« sem rekla.
»Nehaj se igrati!« je zavpila.
»Theo, saj ne vem, če sem Amber ali Skyler. Mogoče veš ti?« sem rekla nedolžno.
»Veš, res ne bi vedel.« je rekel.
»Pusti mojo sestro pri miru.« sem zaslišala Amber.
»Utihni Satan, z Hudičem hočem govoriti.« je rekla Brittany.
»Lahko prideš na satanski obred. Potem boš lahko govorila z Hudičem. Ali pa te bomo darovali.« sem skomignila z rameni.
»O moj bog!« je zavpila.
»Kaj hočeš Brittany?« je vprašala Amber.
»Katera koli je že Amber, ali katera koli je že to naredila, naj se neha z tem!« je zavpila in nama v obraz vrgla papirček, ter odšla. Z Brittany sva se spogledali in pobrala sem papirček.
'Opazujem te. Pazi kaj počneš. H.' je pisalo.
»Nisem bila jaz.« sem rekla.
»Tudi jaz ne.« je rekla Amber. Skomignila sem z rameni.
»Kakorkoli, Amber to je Theo, moj sošolec, Theo, to je moja dvojčica Amber.« sem ju predstavila.
»Me veseli.« je rekel Theo in se nasmehnil.
»Tudi mene. Skyler, se vidiva v odmoru, grem nazaj k fantom.« je rekla Amber in odšla.
»Zakaj vaju kličejo Hudič in Satan?« je vprašal Theo. Zasmejala sem se.
»Zato, ker sva Hudič in Satan.«
17. avgust 2017
Next big-smilie
17. avgust 2017
nextttt
17. avgust 2017
u224294
u224294
neexttt
17. avgust 2017
Next
Next
Next
17. avgust 2017
tema je zaklenjena