Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u187514
Pisala bom romanticno zgodbo o eni punci ki ji je ime Skyler in o fantu, ki mu je ime Alex. Vecinoma ne bom uporabljala šumnikov, ker bom pisala iz ipada ali pa telefona...posiljam pa vam tudi prvi next. Nexti bojo k bom mela cas (vsak dan, vcasih tut veckat), nexti bojo dolgi (dalsi k ta zdele), pogovore sem bom trudla pisat tko da bojo vsi razumel, pa vsak next bo mel svoj naslov...ce pa slucajno kdaj grem kam kjer ne bom mogla redno pisat nextov, bo nekdo dobil liste in bo vsakdan pretipkoval
+ o tem vas bom ze prej dodatno obvestila da se ne boste kregal. Ce ma kdo kakrsne kol ideje v zvezi z zgodbo mi lahk pise prek zs-ja, al pa kr sm napise... DOVOLJUJEM oglasevanje, komentiranje (pozitivno IN negativno), posiljanje idej...Ce ma kdo kakrsnekol probleme v zvezi z mano ali mojo zgodbo, naj mi svoje negativne komentarje poslje na zs ce si upa. Mislm da je to vse kar rabte vedt, pa se mimgrede mi oddejte prosnjo ce me se nimate med prjatli
, ce si sploh hocte, da bi to bla.
MALO O NJIMA:
Skyler je lepa, vzorna 14 letnica, ki je dobra prijateljica Mili. Skupaj obiskujeta osnovno solo-zadnje leto...solsko leto se bliza koncu, vsetece kot po maslu dokler... Alex je Skylerino skoraj popolno naprotje, edino kar jima je skupnega je to, da sta enako stara, hodita v isti razred in oba sta bozansko lepa...Alex je sicer bister in preracunljiv in te lahko vrti okoli mezinca, a v soli ne blesti ravno...razred bo izdelal pozitivno, a vcasih se mu zdi da je njegovo zivljenje brez smisla...v njegovem na kratko zapiha mocan veter, ki razpiha oblake in v njegovo zivljenje koncno posije sonce... Skyler DRIN DRIN...Prekleta budilka! No zdej ko me je pa ze zbudla bom pa se vstala...pogledam skozi okno in zunaj se trda tema...saj je ze poletje, in ce je bila to budilka, ki je bila nastavlena na 7:00 se je mogl zgodit neki prekleto hudga da je zuni se taka tma...razen ce...
Mnenje?
Next?
Kake ideje?
Kaj se zgodi?
MALO O NJIMA:
Skyler je lepa, vzorna 14 letnica, ki je dobra prijateljica Mili. Skupaj obiskujeta osnovno solo-zadnje leto...solsko leto se bliza koncu, vsetece kot po maslu dokler... Alex je Skylerino skoraj popolno naprotje, edino kar jima je skupnega je to, da sta enako stara, hodita v isti razred in oba sta bozansko lepa...Alex je sicer bister in preracunljiv in te lahko vrti okoli mezinca, a v soli ne blesti ravno...razred bo izdelal pozitivno, a vcasih se mu zdi da je njegovo zivljenje brez smisla...v njegovem na kratko zapiha mocan veter, ki razpiha oblake in v njegovo zivljenje koncno posije sonce... Skyler DRIN DRIN...Prekleta budilka! No zdej ko me je pa ze zbudla bom pa se vstala...pogledam skozi okno in zunaj se trda tema...saj je ze poletje, in ce je bila to budilka, ki je bila nastavlena na 7:00 se je mogl zgodit neki prekleto hudga da je zuni se taka tma...razen ce...
Mnenje?
Next?
Kake ideje?
Kaj se zgodi?
14. februar 2015

u187631
Mnenje? Dobr, probi delat odstavke da bo bl pregledn. Pa dej kkšne slikce ;D
Next? Itak :33
Kake ideje? nah
Kaj se je zgodl? nwm en ji je uro premaknu pa jo je sred noči zbudil :'D
Next? Itak :33
Kake ideje? nah
Kaj se je zgodl? nwm en ji je uro premaknu pa jo je sred noči zbudil :'D
14. februar 2015

u177402
next
15. februar 2015

u177402
next
15. februar 2015

u185106
next
15. februar 2015
Mnenje? Dobra ideja ful cool pišš mogoče bi res lahko delala odstavke ampak je še vedno ful dobr
Next? še uprašaš..... nexttttttt
Kake ideje? Am.... nop
Kaj se zgodi? pojma nimam
Next? še uprašaš..... nexttttttt
Kake ideje? Am.... nop
Kaj se zgodi? pojma nimam
15. februar 2015

u187514
Jst sm mela to na wordu napisan in pol sm prekoperala na igre in sm vidla sam se spodn del besedila in sm pol kr objavla...bom se zdej bl potrudla, pa next se ze pise
15. februar 2015
Mnenje? Brez besed
Next? Takoj
Kake ideje? Že tko el tko je popln
Kaj se zgodi? kakšen mrk al pa kej
Next? Takoj
Kake ideje? Že tko el tko je popln
Kaj se zgodi? kakšen mrk al pa kej
15. februar 2015

u187514
1.del-Oh ta Mila...
SKYLER
...razen ce...MILA! Prekotalim se na drugo stran moje zakonske postelje (vedno sm rada spala razkosno) in pogledam uro. 2:43!!! Telefon na nocni omarici res sveti. Pomislim kaj bi se lahko zgodilo:
-v bolnisnici je (slabo, hotla bo da sm skos pr njej u bolnisnici, kjer je men vse ful nagravzno)
-fnt jo je pustil (odlicno-ta fnt od zadnega tedna je tok nadlezn, sej morm zdrzat sam se do pondelka ko ga bo pustla (vsakega ma sam zahvalisanje, to veva sam midve))
-preverja ce ze spim (zelo slabo-zbudila me je!, rada jo imam, ampak vcasih je prava idiotka) Ne glede na to kaj se je zgodilo jo bom v jutr zutri ubila...
Pogledam in pise (Mila-M, j-jst)
M-dobrodosla v cet, pustla sm fanta, pa vceri cel dan sm te hotla neki vprasat pa sm vedno pozabla kaj...pr kosarki mam jst stevilko 23, a jo zamenjam za 21??? Plis help me, ne me jutr ubit...cav, MilaJ-budalo jst spim, ura je 2:43 in ti me sprasujes kero stevilko mej na dresu?!? Pustla si fanta, a morva zopet cez obred s cokolado? Pohit z odgovorom, ker jst spim. Skyler M-ja, obozujem obred s cokolado, se vidva zjutri...MilaJ-mal sm firbcna...a si fanta zdele prek SMS-ja pustla?!? SkylerM-ja, a je s tem kej narobe?!? MilaJ- , zdej pa res dijo! SkylerIn sm izklopla telefon in zaspala...ob 7:00 me je res zbudila budilka. Uredila sm se (frizura, make-up) in odpravila sm se v solo. Pred vrati me je ze cakal/a...
Next?
Mnenje?
SKYLER
...razen ce...MILA! Prekotalim se na drugo stran moje zakonske postelje (vedno sm rada spala razkosno) in pogledam uro. 2:43!!! Telefon na nocni omarici res sveti. Pomislim kaj bi se lahko zgodilo:
-v bolnisnici je (slabo, hotla bo da sm skos pr njej u bolnisnici, kjer je men vse ful nagravzno)
-fnt jo je pustil (odlicno-ta fnt od zadnega tedna je tok nadlezn, sej morm zdrzat sam se do pondelka ko ga bo pustla (vsakega ma sam zahvalisanje, to veva sam midve))
-preverja ce ze spim (zelo slabo-zbudila me je!, rada jo imam, ampak vcasih je prava idiotka) Ne glede na to kaj se je zgodilo jo bom v jutr zutri ubila...
Pogledam in pise (Mila-M, j-jst)
M-dobrodosla v cet, pustla sm fanta, pa vceri cel dan sm te hotla neki vprasat pa sm vedno pozabla kaj...pr kosarki mam jst stevilko 23, a jo zamenjam za 21??? Plis help me, ne me jutr ubit...cav, MilaJ-budalo jst spim, ura je 2:43 in ti me sprasujes kero stevilko mej na dresu?!? Pustla si fanta, a morva zopet cez obred s cokolado? Pohit z odgovorom, ker jst spim. Skyler M-ja, obozujem obred s cokolado, se vidva zjutri...MilaJ-mal sm firbcna...a si fanta zdele prek SMS-ja pustla?!? SkylerM-ja, a je s tem kej narobe?!? MilaJ- , zdej pa res dijo! SkylerIn sm izklopla telefon in zaspala...ob 7:00 me je res zbudila budilka. Uredila sm se (frizura, make-up) in odpravila sm se v solo. Pred vrati me je ze cakal/a...
Next?
Mnenje?
15. februar 2015

u187514
Popravlam del z SMS-ji
Mila-M, j-jst
M-dobrodosla v cet, pustla sm fanta, pa vceri cel dan sm te hotla neki vprasat pa sm vedno pozabla kaj...pr kosarki mam jst stevilko 23, a jo zamenjam za 21??? Plis help me, ne me jutr ubit...cav, Mila
J-budalo jst spim, ura je 2:43 in ti me sprasujes kero stevilko mej na dresu?!? Pustla si fanta, a morva zopet cez obred s cokolado? Pohit z odgovorom, ker jst spim. Skyler
M-ja, obozujem obred s cokolado, se vidva zjutri...Mila
J-mal sm firbcna...a si fanta zdele prek SMS-ja pustla?!? Skyler
M-ja, a je s tem kej narobe?!? Mila
J- , zdej pa res dijo!
Mila-M, j-jst
M-dobrodosla v cet, pustla sm fanta, pa vceri cel dan sm te hotla neki vprasat pa sm vedno pozabla kaj...pr kosarki mam jst stevilko 23, a jo zamenjam za 21??? Plis help me, ne me jutr ubit...cav, Mila
J-budalo jst spim, ura je 2:43 in ti me sprasujes kero stevilko mej na dresu?!? Pustla si fanta, a morva zopet cez obred s cokolado? Pohit z odgovorom, ker jst spim. Skyler
M-ja, obozujem obred s cokolado, se vidva zjutri...Mila
J-mal sm firbcna...a si fanta zdele prek SMS-ja pustla?!? Skyler
M-ja, a je s tem kej narobe?!? Mila
J- , zdej pa res dijo!
15. februar 2015
Next
Pogovore bi lahko pisala recimo tako:
J- jaz M- Maja
J: a greš z mano mal ven
M: ok...
To je samo primer drugače pa si začela super
Pogovore bi lahko pisala recimo tako:
J- jaz M- Maja
J: a greš z mano mal ven
M: ok...
To je samo primer drugače pa si začela super
15. februar 2015

u187631
next, kakšn je obred s čokolado?
15. februar 2015

u187514
Tnx, obred s cokolado: Ko Mila pusti fanta ali kdo pusti njo, ji Skyler prinese v solo veliko Milko in obratno, ker imata obe zelo radi cokolado in tako postane njun dan lepsi ne glede na vse... Pa --Girl & cat-- ni problema. To je moja prva zgodba in vesela sm nasvetov! 
Pa se slikica od Milinega zadnjega fanta:
Pa se slikica od Milinega zadnjega fanta:
15. februar 2015

u187631
neext
15. februar 2015

u187514
Prej je bil bl kratek pa bedn next, tkoda sm napisala se enga.
2.del-Trmast Alex ter Skylerin in Milin Zlobni plan
ALEX
1.budilka ob 6:45-jo prespim
2.budilka ob 6:50-jo ugasnem
3.budilka ob 7:00-se pokrijem s povstrom cez glavo in se sama ugasne
4.budilka ob 7:10-jo spet ugasnem
5.budilka ob 7:15-se hkrati z njo zacne dreti se mama
(M-mama, J-jst)
M-Alex ugasni budilko!
J-*verjetno je zbudla cel blok, zavijem z ocmi*
M-Nehaj zavijati z ocmi!
J-*sedaj je verjetno zbudla ze celo naselje, kako je vedele da zavijam z ocmi, ce je pa v kuhinji js pa v svoji sobi?, vcasih me skrbi da ima nadnaravne sposobnosti, spet zavijem z ocmi*
M-Alex resno sm mislnla! Tko ti loh za vedno ostanejo, nehaj s tem!
J-*zdej je zagotovo buden ze cel svet, sreco imam da se nism gluh ka se tak dere, ponesreci spet zavijem z ocmi-huda napaka*
M-Danes brez racunalnika! *zasepeta* hudic mali, se norca iz mene dela!
J-Mami nism gluh!
M-*ob takih trenutkih me skrbi da ima nadnaravne sposobnosti, kako je lahko to slisal?!?*
Oblecem se, z mamo pojeva zajtrk in mama me pelje v solo-tokrat celo nism zamudu prve ure (zgodovine)
SKYLER
Pred vrati me ze caka Milin bivsi (Tim). Kot vsi njegovi predhodniki je tudi on zelel, da Milo prepricam da ga vzame nazaj. A ko se Mila odloci, se odloci za vedno...Mimo njega grem brez besed do ograje kjer me caka Mila.
(M-Mila, J-jst)
M-Predrznica! Kako si si upala? Sploh mi nisi povedala stevilke ki naj jo izberem...
J-21
M-...Kar ugasnla si mobi! A si rekla 21?
J-Ja.
M-(vsa zadihana ker je tako kricala na Skyler)Aja, hvala.
J-A se ga bos ti znebila? *pokazem na Tima ki je kot zgubljen kuzek capljal za nama...kar malo se mi je zasmilil, ker sm vedele kaj ga caka-Milini bivsi so nama pogosto sledili zato sva nasli nacin da sva se jih znebili*
M-*cisto navdusena* V cast mi bo...
Next?
Mnenje?
Kako se ga bosta znebili?
2.del-Trmast Alex ter Skylerin in Milin Zlobni plan
ALEX
1.budilka ob 6:45-jo prespim
2.budilka ob 6:50-jo ugasnem
3.budilka ob 7:00-se pokrijem s povstrom cez glavo in se sama ugasne
4.budilka ob 7:10-jo spet ugasnem
5.budilka ob 7:15-se hkrati z njo zacne dreti se mama
(M-mama, J-jst)
M-Alex ugasni budilko!
J-*verjetno je zbudla cel blok, zavijem z ocmi*
M-Nehaj zavijati z ocmi!
J-*sedaj je verjetno zbudla ze celo naselje, kako je vedele da zavijam z ocmi, ce je pa v kuhinji js pa v svoji sobi?, vcasih me skrbi da ima nadnaravne sposobnosti, spet zavijem z ocmi*
M-Alex resno sm mislnla! Tko ti loh za vedno ostanejo, nehaj s tem!
J-*zdej je zagotovo buden ze cel svet, sreco imam da se nism gluh ka se tak dere, ponesreci spet zavijem z ocmi-huda napaka*
M-Danes brez racunalnika! *zasepeta* hudic mali, se norca iz mene dela!
J-Mami nism gluh!
M-*ob takih trenutkih me skrbi da ima nadnaravne sposobnosti, kako je lahko to slisal?!?*
Oblecem se, z mamo pojeva zajtrk in mama me pelje v solo-tokrat celo nism zamudu prve ure (zgodovine)
SKYLER
Pred vrati me ze caka Milin bivsi (Tim). Kot vsi njegovi predhodniki je tudi on zelel, da Milo prepricam da ga vzame nazaj. A ko se Mila odloci, se odloci za vedno...Mimo njega grem brez besed do ograje kjer me caka Mila.
(M-Mila, J-jst)
M-Predrznica! Kako si si upala? Sploh mi nisi povedala stevilke ki naj jo izberem...
J-21
M-...Kar ugasnla si mobi! A si rekla 21?
J-Ja.
M-(vsa zadihana ker je tako kricala na Skyler)Aja, hvala.
J-A se ga bos ti znebila? *pokazem na Tima ki je kot zgubljen kuzek capljal za nama...kar malo se mi je zasmilil, ker sm vedele kaj ga caka-Milini bivsi so nama pogosto sledili zato sva nasli nacin da sva se jih znebili*
M-*cisto navdusena* V cast mi bo...
Next?
Mnenje?
Kako se ga bosta znebili?
15. februar 2015

u173906
Next? next
Mnenje? cool
Kako se ga bosta znebili? ne vem
Mnenje? cool
Kako se ga bosta znebili? ne vem
15. februar 2015

u187631
next
15. februar 2015

u182988
next
15. februar 2015

u187514
3.del-Pa sva ga!
SKYLER
Znebiti se Milinega bivsega ni taka umetnost. Prvih nekaj fantov nama je tezilo vec dni, in tko se je vse skp tut zacel. Enkat je en Milo ful prosjacu medtem k je ona pila vodo. Preprosto ga je polila po hlacah in ko je prisel v solo so ga vsi zajbaval ce potrebuje plenicke, pa ce je zgresu wc...in tko se je pol zgodl z vsakim bivsim ka nama je tezil-mokre hlace so postale najin zascitni znak. Tehniko sva le izpopolnjevali in sedaj fant nima pojma kaj se mu bo zgodilo...
Mili sm skrivaj pokazala iztegnjeni palec kar je pomenilo "zdaj!" Obrnila sm se in ga hitro poljubila in ga tako zmedla. Obstal je na mestu, Mila ga je polila, stekli sva stran (fantje razlicno odreagirajo: jok, smeh, jeza...) in se ustavili. Normalno sva zadihali nato pa se zaceli smejati...tudi tokrat nama je uspelo. V solo sva sle k prvi uri (na zgodovino, kjer sva predstavili referat o Koloseju, dobile 5), ko pa sva se usedli nazaj na svoji mesti, je uciteljica zacela razlagati o novih predstavitvah...
Next?
Mnenje?
SKYLER
Znebiti se Milinega bivsega ni taka umetnost. Prvih nekaj fantov nama je tezilo vec dni, in tko se je vse skp tut zacel. Enkat je en Milo ful prosjacu medtem k je ona pila vodo. Preprosto ga je polila po hlacah in ko je prisel v solo so ga vsi zajbaval ce potrebuje plenicke, pa ce je zgresu wc...in tko se je pol zgodl z vsakim bivsim ka nama je tezil-mokre hlace so postale najin zascitni znak. Tehniko sva le izpopolnjevali in sedaj fant nima pojma kaj se mu bo zgodilo...
Mili sm skrivaj pokazala iztegnjeni palec kar je pomenilo "zdaj!" Obrnila sm se in ga hitro poljubila in ga tako zmedla. Obstal je na mestu, Mila ga je polila, stekli sva stran (fantje razlicno odreagirajo: jok, smeh, jeza...) in se ustavili. Normalno sva zadihali nato pa se zaceli smejati...tudi tokrat nama je uspelo. V solo sva sle k prvi uri (na zgodovino, kjer sva predstavili referat o Koloseju, dobile 5), ko pa sva se usedli nazaj na svoji mesti, je uciteljica zacela razlagati o novih predstavitvah...
Next?
Mnenje?
15. februar 2015