Tara in Žiga sta se spoznala v 1.razredu. Kaj kmalu sta postala najboljša prijatelja, vendar njuno prijateljstvo mine, ko se v 4.razredu eden izmed njiju zaljubi.

Tara

https://freshairboutique.files.wordpress.com/2014/06/tumblr_mqxam61mhz1rh6cdwo1_500.jpg Žiga

Njuno prijateljstvo je bilo tesno, veliko sta si zaupala in se skupaj igrala, če tudi sta se videla samo v šoli. Nato je prišel 4.razred. Spet sta se sedla v isto klop in se družila. Vendar na sredini leta se to vse spremeni. Žiga začuti do Tare nekaj več kot samo prijateljstvo. Risal ji je srčke in se hvalil v razredu da sta skupaj. Tari to ni bilo všeč, saj so se sošolci iz nje norčevali, njo pa je bilo sram. Nehala se je družiti z njim, vendar ni popustil. Ni razumel kaj je tu narobe, če si v nekoga zaljubljen in to poveš vsem. Tara je bila jezna in mu odločno rekla da je ne zanima in bi spet rada nazaj samo prijateljstvo. Žiga tega ni želel, zato sta se sprla in dolga leta nista govorila.

Potem je pa prišel 9.razred, ko se naenkrat vse spremeni...

next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. julij 2014
u95401
u95401
nexxt
30. julij 2014
neext
30. julij 2014
Tara
Žiga
UVOD: Tara si je med počitnicami našla fanta Alena. Vejla sicer za fanta, ki dekleta izkorišča, vendar Tari je to vseeno, saj je preveč zaljubljena.

Budilka je zazvonila, začel se je 1.šolski dan v 9.razredu. Za razliko od prejšnjih let sem to leto šla v šolo vesela, ker sem vedela, da bom tam spet videla Alena. Ko sem ga zagledala sem ga takoj pred vsemi poljubila in jim dala vedeti, da je moj. Dekleta so mi namenjala ostre poglede, za katere pa se nisem zmenila. Bila sem vesela, da so mi fauš. Naslednje dni sem se družila samo z njim. Prijatleljev tako rekoč več nisem imela. Začel se je oktober in z njim tudi spraševanje fizike. V šolo sem prišla povsem nepripravljena in prepričana, da nebom vprašana. Nato sem iz učiteljevih ust zaslišala svoje ime. Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Učitelj je bil neusmiljen in morala sem naprej. Ta hip bi me lahko rešil samo nekdo, ki bi se javil, a prijateljev nisem imela, zato je učitelj kar začel. Ampak prej kot je lahko do konca povedal 1.vprašanje ga je zmotil glas iz učilnice, ki je povedal da se javi. Bil je Žiga.

next?
30. julij 2014
za dalje potrebujem vsaj 1 next
31. julij 2014
u95401
u95401
nexxt
31. julij 2014
Žiga je dobil komaj da 2 pri fiziki. Imela sem slabo vest, da je zaradi mene dobil 2. Zelo me je pa zanimalo, zakaj je to naredil. Zazvonilo je. Odločila sem se, da se mu bom zahvalila in vprašala zakaj je to naredil. Stal je sam pri svoji omarici. Idealna priložnost Tara! Počasi sem šla proti njemu, bolj kot sem se mu približevala, bolj mi je začelo biti srce. Ustavila sem se za njim, zajela sapo in ga dregnila. Obrnil se je in me pogledal naravnost v oči! Obstala sem kot kamen, moj srčni utrip se je povečal. ,,Am Žiga jaz... am zakaj... joj...” ,,Ne muči se, počutil sem se dolžnega, da ti pomagam” mi je rekel in odšel. Ostala sem brez besed. Tam se stala še nekaj časa, potem sem pa odšla domov. Kaka tepka sem, sploh se mu nisem zahvalila! Hotela sem pozabiti na vse, zato sem si nadela slušalke in zaspala.

Mislim, da sem danes vstala z levo roko, saj sem bila zelo slabe volje. Niti zajtrka nisem pojedla, zato je mamamislila, da sem bolana. Ah te mame. Za šolo se nisem imela volje urediti, zato sem šla v šolo brez mejkapa, lase sem si pa spela v figo.
V šoli sem s pogledom iskala Žigo in ga videla kako se na samem pogovarja z mojo sošolko Lano. Izgledal je zelo vesel, le kaj si imata za povedati?

next?
31. julij 2014
opazila sem napako z levo roko sem mislila z levo nogo*
31. julij 2014
next
31. julij 2014
Nato mi je nekdo od zadaj zakril oči. Joj ne že spet ta igra... Nisem imela pojma koga naj povem, saj nimam prijateljev. Povedala sem že skoraj 15 imen potem sem se pa vdala. Bil je Alen! O moj bog kako sem lahko pozabila nanj. ,,Kaj ti je bilo včeraj, da me nisi nitienkrat poklicala ali vsaj sms napisala?” Ojoj od tistega pogovora z Žigo včeraj, sem čisto pozabila na Alena. Opravičila sem se mu in rekla, da sem bila utrujena in sem zaspala. Ni mi bilo preveč do druženja z njim, hotela sem biti sama. Potem se je pa oglasil ravnatelj in nas vse poklical v jedilnico na sestanek. ,,Dragi učenci, naslednji teden bo potekal športni dan v slogu orientacije. Razdelili vas bomo v 10.skupin. Skupine bodo znane jutri po malici. ” Res? Že spet športni dan? Sovražim jih, ker nisem ravno najboljša športnica.

Pouk se je končal in šla sem ven na šolsko dvorišče. Bila je še 1.ura do avtobusa. Kaj naj počnem? Odločila sem se, da si grem ogledat fante kako igrajo nogomet. Pa ne no, prostor je biu prost samo še pri Lani. Komaj zdaj sem se spet spomnila, da se je danes pogovarjala z Žigo. Sedla sem k njej mogoče bom pa kaj izvedela. Ni mi trebalo preveč napenjati ušesa, saj so se zelo glasno pogovarjale. ,,Hej Lucija, danes sem se pogovarjala z Žigo. Veš ful je fajn človek in seveda luštkan.” Nisem je več mogla poslušati, zato sem odšla domov kar peš. Odločila sem se, da bom šla tečt. Oblekla sem se tako
Na teku skozi park sem se počutila svobodno, zaprla sem oči in se prepustila vetru. Nato sem se v nekaj zaletela in padla na tla. ,,Si vredu Tara?”
next?
31. julij 2014
neeeeeext+ ful dobra zgodbica<33;*i love it-->!
31. julij 2014
,,Si vredu Tara?” sem zaslišala. Počasi sem odprla oči in sprva videla le obrise. Zavedala sem se, da nekdo stoji blizu mene. ,,Tara, a me ne prepoznaš?” Ta glas mi je pa bil znan! Takoj sem dobila moč, da sem lahko do konca odprla oči. In ja bil je on Žiga! Zelo sem se ga razveselila!! Začela sem se smejati in nato sem ga objela. Zahvaljevala sem se mu za vse stvari, ki jih je zame naredil! ,,Je že vredu Tara, kot vidim se počutiš veliko bolje.” ,,Hvala Žiga, da si me rešil, že drugič. Veš zanima me zakaj me zmeraj rešuješ?” ,,Kot sem ti že prejšnjič povedal, čutim se dolžnega, da to naredim zate.” Nasmehnila sem se mu. Res mi je žal, da sem se v 4.razredu tako sprla z njim, saj je super fant! ,,Kaj praviš Tara, greva na pijačo, da se malo pogovoriva o vsem, kar si v teh letih nisva?” ,,Seveda ob 17:00 pridi pome.””

Prišla sem domov vsa vesela!! Smejala sem se cel čas med tem ko sem se pripravljala. In spet je prišel ta problem, kaj obleči? No pa sem le nekaj našla

Ura je odbila in že je bil tu, točen kot ura. Šla sva peš, saj ni bilo daleč. Končno sva prispela in si naročila namesto pijače sadne kupe! Bile so odlične. Veliko sva se pogovarjala in smejala. Točno to sem pogrešala že vsa ta leta. Potem je pogovor nanesel na to kako sva se sprla. Težko mi je bilo govoriti o tem, zato sva sklenila, da bova na to pozabila in spet sva postala prijatelja! Pospremil me je domov in poslovila sva se. Bila sem tako dobre volje, da nisem mogla zatisniti očesa. To se mi bo pa zjutraj poznalo, ko bo treba vstati.
next?
31. julij 2014
u175616
u175616
next
31. julij 2014
next
31. julij 2014
u173833
u173833
next cool pišeš
31. julij 2014
Naslednji tedni so potekali tako, da sva se z Žigo veliko družila! Postala sva spet zalo dobra prijatelja. Z Alenom sva se med tem časom zelo oddaljila. Sploh mu več ne dvigujem telefon, ne odpišem na sms-e in nočem se z njim družiti. Zmeraj najdem kak izgovor. Še samo vprašanje časa je kdaj bo to razmerje razpadlo. Sama ga nočem pustiti, saj bi me zelo pekla vest. Ah nevem kaj naj počnem...

Bilo je mrzlo decembrsko jutro. Vstopila sem v avtobus in iskala kje sedi Žiga. Šla sem proti njemu in videla, da sedi z Lano. Postala sem ljubosumna. Daj no Tara, kaj ti je? Saj pa nisi zaljubljena vanj, do njega čutiš samo prijateljstvo! Ojoj mislim, da čutim nekaj več! Ne morem verjeti, mislim, da bo zgodba zdaj postala obratna. Pozdravila sem se mu, on me pa ni niti pogledal. Sedela sem sama in zadrževala solze. V šoli se sploh ni zmenil zame, tako tudi Alen.Ostala sem sama. Nato je k meni prišla Lana.

L-Lana T-Tara
L: Kaj je luzerka, a si sama ostala?
T: Pusti me pri miru in odidi.
L: O ne tako zlahka se me pa neboš rešila. 1. Zapomni si, da je Žiga moj! 2.Pusti ga pri miru, ker te tako ali tako ne mara, s tabo se je družil samo iz usmiljenja. (odide)

Stekla sem na wc in se zjokala. Ne morem verjeti, da je to res! Jaz sem mu pa verjela.
Šla sem na avtobus, nakar je za mano pritekel Žiga in me vprašal če greva v kino.

T:Tara Ž:Žiga
T:,,Ne hodim v kino z nekom, ki me ceu dan ignorira in se druži z mano samo iz usmiljenja.
Ž: Kaj?!

next?
31. julij 2014
neeeext
31. julij 2014
Naslednji next napišem jutri
hvala, da berete<33
31. julij 2014
neeext<3333333333
31. julij 2014
u176073
u176073
neeeeeeeeext
01. avgust 2014
Ko sem prišla domov nisem pozdravila nikogar. Takoj sem stekla v svojo sobo, se zaklenila in vrgla na posteljo. Dolgo sem razmišljala o tem kako grozna oseba moram biti, da me vsi sovražijo. Zaspala sem...
M-Mama T-Tara
M: Taraaa! Zbudi se, nekdo te kliče.
T: Takoj mama.

T-Tara Ž:Žiga
T: Prosim?
Ž: Tara, jaz sem Žiga. Hočem vedeti kaj je narobe...
T: Ti si narobe!
Ž: Prosim Tara pojasni mi.
T: Samo to ti povem, da ni lepo, da nekoga sploh ne prepoznaš, se mu ne pozdraviš in ga ignoriraš ceu dan. Aja pa, da se z nekom družiš samo iz usmiljenja.
Ž: Kaj je s tabo? Dobro to prvo priznam, da se nisem veliko s tabo družil, zato ker je Lana ceu dan bila kot zalepljena name in me ni pustila k drugim. Da bi se pa s tabo družil samo iz usmiljenja? Kdo ti je pa to bedarijo povedal?
T: Lana...
Ž: Joj prosim samo njej ne verjemi. Rad te imam in s tabo se družim, ker si super punca, s katero je vedno zabavno!
T: Torej bo jutri spet vse po starem?
Ž: Seveda!

Joj kako sem bila vesela! Res nesmem več verjeti Lani, kee je največja lažnivka kar jih poznam.

NASLEDNJI DAN V ŠOLI:
Spet je potekalo vse po starem, tako kot bi moralo. In spet je sledil ravnateljev govor: Dragi učenci, vem da skupin kar nekaj tednov ni bilo objavljenih. Zaradi slabega vremena športnega dneva nismo mogli izvesti. Morali boste počakati na spomlad, zdaj pa k pouku.

Oo super! Tako ali tako nisem dobra v orientaciji in ja polepšal mi je dan.
L:Lana T:Tara
L: Hej luzerka, če misliš, da si zmagala se zelo motiš, saj bo Žiga moj soplesalec na valeti.
T: Kaj? Ne kako to? Ampak z mano bi moral plesati!
L: A si pozabila, da že imaš soplesalca?

Ojoj pa res čisto sem pozabila na Alena! Že 2 mesca sploh nisva govorila! Nevem kako bo to na plesnih, ki se pa že pričnejo naslednji teden!

To je pa moja sovražnica Lana:

next?
01. avgust 2014
next
01. avgust 2014
next ful coool zgodba
01. avgust 2014
Čas je hitro tekel in začele so se plesne vaje za valeto. Učitelj nas je po parih postavil v vrste. Levo od mene sta plesala Žiga in Lana. Med plesom nisem mogla Alena pogledati v oči, začutila sem, da ne morem več biti v njegovi bližini. Cel čas sem gledala Žigo in Lano kako plešeta. Vau Žiga res obvlada ples, tako mehki in natančni so bili njegovi koraki. Čisto nasprotje od Alena, ki se ni mogel naučiti preprostih korakov valčka in še trd je bil kot kamen. To bo res polomija na valeti. Kdaj bo že enkrat konec? Nimam več volje plesati. Bila sem jezna in čakala na skupinske plese, kjer nebom cel čas z Alenom. In tako je bilo začeli so se skupinski. Moram povedati, da sem fauš drugim dekletom, saj vsi fantje razen Alena plešejo odlično! Potem sem pa prišla do Žige. Začela sem se smejati! Prvič na plesnih! Ta njegov prijem, mehki in natančni koraki. te njegove sinje modre oči!
Ko sem plesala z njim sem se počutila svobodno, kot da živim najlepše sanje!

Ampak seveda je to Alen opazil... Ni maral, da sem se z Žigo pogovarjala med plesom, da sem gledala samo Žigo. Mislim, da je moja ljubezen do Alena izpuhtela. Globoko v sebi sem vedela, da se to ne bo dobro končalo...

Ko so se vaje končale je k meni stopil Alen.
A-Alen T-Tara
A: Misliš, da nisem opazil?
T: Kaj pa?
A: Ne delaj se kot, da neveš! Vsi so opazili kako se med plesom obnašaš do mene in Žige!
T: Pač je boljši plesalec od tebe! (o moj bog sem to res rekla?)
A: Bo tvoj mali prijateljček že slišal par krepkih od mene.

next?
01. avgust 2014
u176073
u176073
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. avgust 2014
Next
01. avgust 2014
next!
01. avgust 2014
A-Alen Ž-Žiga
A: Hej mali, pridi sem.
Ž: Je kaj narobe?
A: O ja! Vem, da si v Taro zaljubljen že od kdaj jo poznaš in še zmeraj si! Ampak izbrala je mene, zato je boljše za tebe, da jo pustiš pri miru!
Ž: Pa saj sva samo prijatelja...
A: Ja kako dolgo... Spremenila se je od kar se spet družita. Pri plesu me sploh ne pogleda v oči in se ne nasmeji, ko pa pleše s tabo je pa obratno.
Ž: To se pa z njo zmeni... (odide)

Prišla sem v šolo in takoj opazila, da nekaj ni vredu. Alen in Žiga sta se nekaj pogovarjala. Kaj pa, če mu je Alen res kaj takega povedal? V tem trenutku jo do mene prišel Alen in me hotel poljubiti in to pred Žigo, vendar sem se obrnila in se zlagala, da sem bolana. Jezen je odšel vstran. Ne moren ga več poljubiti, čutim odpor. Zdaj me zanimajo samo Žigove ustnice!
Šla sem v garderobo in odprla svojo omarico. Iz nje je padel listek. Oh Žiga mi je pustil sporočilo na katerem je pisalo:
,,Ob 16.00 pridem pote, da bova šla v park.”
Kako supeeeer! A je to mogoče zmenek? Bomo videli.
Prišla sem domov in se hitro uredila. Spet je bil točen kot ura!

Ž-Žiga T-Tara
T: Hejla Žigec!
Ž: O hej miška!
T: (zardela sem) Torej greva!

Šla sva v park pri jezeru. Vsedla sva se in se začela pogovarjati.
Ž: Veš Alen mi je danes povedal, da se med plesom ne razumeta prav dobro...
T: In zagotovo je jezen, da s tabo raje plešem a ne?
Ž: Ja nekako tako mi je povedal.
T: Pač ni dober plesalec. Lahko nehava o tej temi?
Ž: Seveda, če te moti.

Saj ne, da bi me motilo vendar nisem mu želela povedati po resnici. Kaj bi si mislil, če bi mu rekla, da me Alen več ne zanima in da sem do ušes zaljubljena vanj! Spet bi se sprla.
Tako sva se pri jezeru še nekaj časa zabavala.
T: Moram domov adijo!
Ž: Kaj pa poslovilni objem?
T: Naj ti bo *objem* Adijo
Ž: Adijo miška!

In spet sem zardela. Oboževala sem te njegove pocukrane vzdevke!

next?
01. avgust 2014
u173833
u173833
next
01. avgust 2014
next
01. avgust 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani