osebe : kaja,maša,marko & žan

Kaja in Maša sta BFF.Vedno sta skupaj ampak ko se pojavi Žan se vse pokvari in njuno prijateljstvo se slabša.Vedno se kregata in pol maša spozna Markeja in njuno prijateljstvo postane spet tako močno kot je bilo nekdaj.

Boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. junij 2012
jas pišem Kajo,Doris pa Mašo :33
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sem Kaja.Stara sem 14 let.Imam najbolšo prijateljico Mašo,ki mi stoji ob strani vedno ko jo potrebujem.Res je najbolša.Vedno sma skupaj.Doma imam tudi sestro Nino,ki je dokaj normalna,mamo Andrejo in očeta Damjana.Danes je že četrtek.SAmo 11 dni in bo konec šole.Sovražim šolo.To je res nekaj,kaj ne bi smelo obstajat na tem svetu.Obe z Mašo sva seveda že zaljubljene,vendar še nimava fantov.Ampak to naju ne potre,ker imava druga drugo.Moja simpatija je Žan.Hodi v isti razred kot jaz in je star 14 let.Za mene je on najbolj popolen fant,katerega sem kdaj koli sploh videla.Za Doris pa seveda njen Marko.Saj ne rečem da ni lušen,ampak zame je na prvem mestu Žan,za njim pa Doris.Komaj čakam na jutri,ker bova z Doris imele najboljši petek vseh časov : Pižama partyy:$$.Z njo je vsaj trenutek poseben,najraje jo imam.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next ? < 3
07. junij 2012
TAM KO JE : KER BOVA Z DORIS....more bit ker bova z mašo*
se opravičujem :**
07. junij 2012
Kaja:
Maša:
Marko:
Žan:


07. junij 2012
Sem Maša. Stara sem 15 let in sem edinka. Imam najboljšo prijateljico Kajo. Je najboljša oseba v mojem življenju takoj za mojo simpatijo. S Kajo sma v vsakem odmori skupaj in si povema tisto kaj si še nisma (ocene itd.) V petek imama s Kajo pižama party in bo najboljše, kot vedno ko se pri njej. Kajo imam najraje na svetu.
Marko je moj sošolec in pri vsakem predmetu sedi pred mano. Ampak Marko me sploh ne opazi zato sem skoraj vedno žalostna.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
next? < 3
07. junij 2012
nextam : :***
****************************************************************************************************************
Še malo in spet ga bom videla.Seveda,mislim Žana.Zdaj je ura 23.55 in mogla bi že spati,vendar si raje pišem smse z mojo Mašo."najraje ga mam..a kaj naj naredim da me opazi?" je bilo vprašanje,ki mi ga je Maša poslala."jaz nevem.ampak sej veš.nekje v njegovem srčkiu je nekaj prostora zate!" sem ji odgovorila in zaspala.
"cincinciiiiiiin" " že spet ta budilka"si rečem,ko se zbudim.Danes je petek,dan ko bova z Mašo imele party.Upam,da se bo dan začel karseda dobro."jutro Kaja.." me pozdravi Nina ko pridem v kuhinjo na zajtrk."jutro Nina," ji odvrnem.Nina je zjutraj do mene vedno prijazna,saj sta v bližino mama in oče,v šoli se do mene obnaša kot da sma največji sovražnici.Ampak ji oprostim,stara je komaj 7 let."Kajaa,Maša je že tukaj!" mi pove Nina in skupaj gremo v šolo.V avli,prostor kjer se učenci zbiramo pred poukom,sta bila že Žan ter Marko."Glej Žanaaa..kako je danes lep!!" " in poglej marka..Tudi on je najlepši.Ampak kaj nja najredim jaz,da bom zanj dovolj popolna?" mi je odvrnila Maša."pikica,ne skrbi,našli bova nekoga zate! in zame! saj neboma forever alone! sicer imava pa druga drugo." ji povem in skupaj odideva v angleško učilnico.Medtem ko je učiteljica spraševale mi je v glavo priletel listek na katerem je pisalo: danes ob 17.oo na šolskem igrišču! < 3. "wtf? kdo je bil to?" si potihoma reče in pogledam po razredu.Nekateri fantje,so gledali v zvezek,nekateri v zrak in on je gledal mene.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
če hočeš izvedet s kom se dobi kaja po ouko,napiši next ! : 3
07. junij 2012
u90073
u90073
next
08. junij 2012
u93182
u93182
Next
08. junij 2012
NEXT :
Ja,bil je Žan.Nasmehnila sem se mu in nasmeh mi je vrnil.Komaj sem čakala,da bo konec pouka.Končno bom sama z njim.Ko je bil čas za malico,sem Maši vse povedala..Bila je vesela zame,jaz pa si zanjo želim,da bi se tudi njej tako lepo dogajalo,kot se meni.Po malici smo imeli matematiko,ki jo ves razred sovraži,tudi midvi z Mašo.Pri matematiki z Mašo sediva skupaj in celo uro sva se pogovarjali o Žanu in Markeju."še eno uro!" sem prišepnila Maši med prezadnjo uro.Po 1h je končno zvonilo in odšla sem na igrišče kjer me je že čakal Žan.Bil je popoln kot vedno."heej." me je pozdravil,ko sem priđla do njega."mislil sem,da ne boš prišla.amapk si!!" mi je rekel in že sva bila na poti k plaži.Sedla sva na pomol,ko je Žan prekinil tišino : "veš Kaja,že od nekdaj si mi všeč in komaj danes sem dobil pogum da ti to povem." je rekel.Čutila sem da sem močno zardela. odvrnila sem mu : veš..tudi ti si meni že dolgo všeč.".Ja,potem je sledil najlepši del.Poljubil me je.Te njegove ustnice,so sladke kot med."LJUBIM TE" mi prišepne na uho in odpraviva se domov.Ostalih nekaj ur, sva si z Žanom pisala smse,v katerem sem mu povedala da je Maša zaljubljena v Markeja in odpisal je da mu je tudi ona všeč.
........................................................................................................
next:*?
09. junij 2012
Kaja mi je vse povedala o Žanu. Pri najinem "najboljšem" predmetu matematiki sma se cel čas pogovarlaji o Žanu in Markeju. Kaja mi je prišepnila da še eno uro da se dobi z ono osebo. Zaželim ji vso srečo.
Ko je Kaja prišla domov mi je napisala sms v katerem je pisalo: "Žan je zaljubljen v mene : $ poljubila sma se : $ I'm so in love: * najraje te mam < 3333 "
Odpisala sem ji da ma ona vsaj srečo v ljubezni jas pa je nimam.
Čez par minut pa mi Kaja napiše sms da sem jas Markeju všeč. Ko sem vidla da mi je do napisala prvo sploh nisem verjela potem pa sem začela skakati in kričati po hiši saj sem bila sama. Nato sem šla na fb in pogledala sporočila in med njimi mi je Žan napisal da sem jas Markeju všeč in vprašal me je če mu lahko pove da je on meni tut všeč. Odpisala sem mu da mu naj pove da sem zaljubljena vanj in mu naj da mojo fonsko.

Č
E
Z
1
5
M
I
N
U
T

Dobila sem sms od številke ki je nepoznam nato pa preberem sms in ugotovim da je sms od Markeja. Napisal mi je......
*******************************************************************************************************
next? < 3
09. junij 2012
u88214
u88214
next
26. junij 2012
Napisal mi je: Se lahko dobima čež 10 minut v parku,ker ti moram nekaj povedat < 3 .
Odpisala sem mu : Okej < 3 .
Oblekla sem se tako : http://www.polyvore.com/untitled/set?id=51941930
Nisem še vam povedala da sva z Kajo oboževalki od 1D (one direction).

Č
E
Z
10
M
I
N
U
T

Na klopci sem zagledala Markeja,ko me je zagledal je prišel do mene in mi na uhho prišepnil : "Prelepa si."
Nato sem mu rekla da je on tudi prelep.
Potem pa mi je rekel če grema na sladoled in rekla sem DA.
On si je naročil jagodni sladoled,jaz pa vanilijev sladoled.
Nato pa mi je povedal da je vame in je rahlo zardel. Odvrnila sem mu da sem jas vanj. Potem pa ...........
*******************************************************************************************************next? < 3
28. junij 2012
nextam :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Z Žanom si še vedno pišema smse.Odkar sem Maši povedala za Marka,mi sploh več ne piše.Upam da doma spet ne joče ali karkoli,upam da se ima fajn.
Č
E
Z

5
M
I
N
U
T

Dobila se m sporočilo od Maše,da se ima lepo in da je Marko v njo."vesela sem za tebe muca mojaaa:*" sem ji odgovorila in se odpravila spat.Prej pa sem še zapisala v svoj dnevnik to :
Dragi dnevnik !
Danes je bil res super dan.Z Žanom sma začela hodit in res ga imam najraje.Že cel dan si pišema smse.Boljšega fanta nebi mogla imet.Pa tudi z Mašo je vse vreji.Pa tudi z njeno ljubeznjijo.Marko ve v njo.Res bi bila lep par.Upam da bosta kdaj supaj in bosta srečna kot midva z Žanom.
Lahko noč:**
............................................................................................................
"punca res bi rad bil s tabo,ti ob meni spet,življenje obrne se na glavo.." še jaz si zapojem ko mi budilka še vedno zvoni.Tedaj se že mamo sliši ki se jih kuhinje dere : "Kajaaaa,vstani zajtrk!" "jaa mami..sem se žee" Vstanem s postelje,se preoblečem in odidem v kopalnico.Čez nekaj časa pridem z kopalnice in potihoma odidem v spodnje nadstropje,v kuhinjo k mami.
M(mami) K(kaja)
M- jutro sonček.tukaj imaš zajtrk!
K-jutro tudi tebi..ne kliči me več sonček,nisem več stara 5let.Hvala mami!
M-dobro Kaja.ni zakaj!Dober tek!
K-Mami..kje pa je Nina?
M-Spi še..Jaz grem zdaj v službo.Ko se bo zbudila ji pripravi zajtrk. Ne jezi se nanjo.Rada Te mam.
K-okeej..Dijo-tudi jaz te imam rada.
**********************************************************************************************************
Takoj ko je mami odšla,se je zbudila Nina.Pripravila sem ji zajtrk in se odpravila v svojo sobo.Prižgem si svoj prenostni računalnik,ko mi naenkrat zapiska telefon.Bilo je sporočilo od Maše : "jutroo:** kaj bi ti lahko prišla dans malo k meni? najrajee:*" Maša se je spomnila name.Si v smehu povem."bom poklicala mamo..samo..lahko prije Nina z mano? yeaah..we are home alonee..najraje2:**"
Pogovor med mamo in Kajo-
m-mami K -Kaja
M-ja prosim?
K-zdravo mami.kaja tukaj..
M-vem..kaj hočeš?
K-maša mi je napisala če lahko pridem malo k njej? laahko?prosiiim? počitnice soo!!
M-seveda lahko.pa Nino te tut zravn vzemi.
K-jeeeej.hvala mami.in bom.rada te mam.Adijoo.
M-okej.pazita na cesti kak hodita.Tudi jaz mam tebe rada.Dijoo.
PiiPiiPiiP
Medtem mi je Maša poslala sms,da lahko pride Nina z mano."lahko pridema.juhuhuhuh.." sem ji odgovorila.Odšla sem po Nino in ji povedala da greva k Maši.Bila je vesela.Vzela se telefon,slušalke in denar in že sma odšle k Maši.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Next?
< 3
28. junij 2012
u98320
u98320
neeeeeeext
02. julij 2012
u88214
u88214
next!!!
02. julij 2012
Calum5sos
Calum5sos
Neext
Nova bralka
21. september 2015
Nnnneeeexxxtt nova bralka
21. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani