u233163
u233163
Next ^.^
25. april 2018
Next
25. april 2018
Next
25. april 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeeeeext *__*
26. april 2018
nextttt
26. april 2018
Next
27. april 2018
Heyy nov del je tukaj, enjoy!5.

Takoj, ko sem varno v svojem zavetju, sezujem salonarje. Če bi jih morala imeti obute še deset minut, bi moje noge lahko le odrezali. S torbico v roki se odpravim do dnevne sobe. Plašč vržem na stol, torbico pa na mizico. Celia se je tako trudila z mojimi lasmi in ličenjem, na koncu pa je prekleta Vivienne vse uničila. Vržem se na kavč in čutim lahko kako močno me bolijo gležnji. Stegnem roko, da lahko primem daljinca in prižgem televizijo. Preklapljam po kanalih dokler ne pridem do Foxa. Zatopim se v film, ki se predvaja in oči mi lezejo skupaj. Ko sem že skoraj v mojem popoldanskem počitku, zazvoni hišni zvonec. Kaj hudiča ljudem ni jasno? Prisežem, če stoji pred vrati Vivienne, da ji bom vrgla krožnik v glavo. Jezno vstanem s kavča, saj zvonec ne neha zvoniti in si zraven mrmram, da že prihajam.
»Gdč. Hayes?« me vpraša moški, ki stoji pred mojimi vrati, ko jih seveda odprem. Tisti moški, ki me je skoraj povozil pred podjetjem.
»Želite?« zadirčno vprašam. Upam, da bo čim prej povedal kaj hoče, ker bi rada šla nazaj k svojemu popoldanskemu počitku.
»Rad bi se vam opravičil za nezgodo, ki se je zgodila pred podjetjem.« začne govoriti in jaz ga začudeno pogledam.
»Ta stavek bi lahko napisali na papir in mi ga vrgli v nabiralnik. Ali pa ga poslali po pošti v zlati ovojnici.« rečem. Zaradi tega je prišel k meni na dom? Se morda šali?
»Nisva se dobro razumela.« reče in se cinično nasmehne. Globoko vdihnem. »Osebno sem se vam moral priti opravičit, ker ste vi moj nov model. Jaz sem vaš nov šef, agent ali kakorkoli pravite temu v Ameriki.« dokonča. Usta se mi razprejo, saj sem rahlo šokirana.
»Je to kakšna neslana šala, ki mi jo je pripravila Vivienne?« vprašam. Moški se zasmeji in jaz privzdignem obrv. »Ne razumem, kaj točno je tukaj smešnega, gospod.« dodam in njegov obraz se zresni. Zelo je šarmanten, v tej obleki, ki jo nosi je videti kot bog.
»Ni nobena šala, ki vam jo je pripravila gospa Aniston.« resno reče. Ko začnem verjeti, da je morda le res, mu nakažem, da lahko vstopi. Zaprem vrata, vdihnem in zavijem z očmi nato pa se spet posvetim svojemu šefu.
»In? Vedno pridete k novim modelom na dom?« ga vprašam in pristavim skodelice pod kavni aparat.
»Ne. Vi ste prvi.« mi odgovori z zelo seksi glasom, svoj pogled pa ima še vedno usmerjen skozi okno, kjer se vidi razgled Istanbula. To, da je rekel, da sem prva, mi v trebuh poda čuden občutek. Ko je kava pripravljena, mu jo dam v roke in najini prsti se dotaknejo. Čutila sem elektriko, sigurno. Ne vem, mogoče se mi pa meša. »Slišal sem, da vas je Vivienne pustila na cedilu.« začne pogovor.
»O prasicah ne bi rada govorila. Škoda mojega časa.« rečem in zamahnem z roko ter srknem požirek kave.
»Dolg jezik imate. Se ne čudim, da je odšla.« odgovori na moj stavek in jaz ga šokirano gledam.
»Kaj naj bi to pomenilo, gospod-« rečem, vendar me prekine.
»Kaan Urgancıoğlu.« se končno predstavi in mi poda roko. Nezaupljivo jo sprejmem.
»Me veseli.« spravim iz sebe, čeprav nisem pretirano navdušena. Šarmanten je, to ne rečem, vendar grem stavit, da so z njim same težave. Kakšno uro še sediva v moji kuhinji in se pogovarjava o sodelovanju. Želi me vzeti pod svoje okrilje, vendar jaz še ne vem, če bom sprejela. Resnica je bila, da res krvavo potrebujem denar ampak ne vem. Na njemu mi nekaj ni bilo všeč, nisem pa še točno ugotovila kaj. Vedela pa sem, da če sodelovanja ne bom sprejela, bom v škripcih.
»Odšel bom. Jutri se vidiva na sestanku, gdč. Hayes.« reče in sliši se kot, da mi je ukazal. Prikimam in ga pospremim do vrat. »Ob devetih.« še doda ter odide. Vrata zaprem in končno lahko normalno zadiham.
Mnenja?
28. april 2018
n3eeeeeext
28. april 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
nsddeext
28. april 2018
Next
29. april 2018
Neeeeeext!
29. april 2018
Next
29. april 2018
Neeextt
29. april 2018
NEEXT
29. april 2018
Next
30. april 2018
Nov del je tukaj Enjoy!6.

Še vedno nisem bila čisto pri sebi, ko je odšel. Zadihala sem že lahko normalno ampak čisto pri sebi… Ne, to nisem bila. Moj bodoči šef me je skoraj povozil? Ne zdi se mi ravno verjetno, vendar očitno je res. To, da moram privoliti v sodelovanje me nekoliko spravlja v slabo voljo ampak, če želim imeti denar… Zakaj sem se morala preseliti sem, prekleto. Moje mišljenje zmoti zvonec mojega telefona, ki zvoni na moji mizici v dnevni sobi. Pospešim svoj korak, da bi lahko sprejela klic, ko pa opazim, kdo kliče, prekinem. Jebi se, Vivienne. Še trikrat pokliče potem pa se očitno naveliča. Moram si zbistriti misli zato v omari poiščem svoje tekaške kratke hlače in majico ter se preoblečem. Na noge si navlečem teniske in odidem iz stanovanja. V ušesa si dam slušalke in začnem predvajati nek mix popularnih glasb v tekočem letu in nazaj, ko prispem ven. Začnem teči in prisežem, da se v trenutku počutim bolje. Pritečem do parka in sedem na klopco, ki gleda na otroška igrala. Opazujem otroke, ki kričijo in se spuščajo po toboganu, se lovijo in skrivajo. Kmalu pa opazim znano postavo. Bahtiyar, ki za roko drži majhnega fantka, okoli dveh let. Sprehodim se do njiju.
»Bahtiyar?« rečem in vidno se me prestraši. Pogled preusmerim na malčka, ki ga trdno drži za roko.
»Gdč. Hayes?« reče nazaj. »Kaj pa vi tukaj?« me vpraša in jaz nakažem na svoje obleke, ki jih imam.
»Tekla sem.« mu odgovorim, za vsak slučaj, če mu ni postalo jasno.
»To sem opazil.« reče in se zasmeje. Nasmeh mu vrnem in potem nastane tišina. Počepnem na kolena in malčka vprašam kako mu je ime. »Ne razume vas.« mi pove Bahtiyar. Seveda te ne razume, Esther, ne govori angleško. »Ozan je.« še doda in jaz prikimam.
»Je vaš?« ga vprašam. Opazim, da mu postane nerodno. »Ne rabi vam biti nerodno pred mano, saj nisem tako grozna.« rečem in se nasmehnem.
»Ja, moj sin je. Žena naju je zapustila dva meseca nazaj.« mi pove več, kot sem pričakovala.
»Kako je lahko to storila?« ga vprašam in on skomigne z rameni. Esther, res si neumna. Kako hudiča naj ve? »Oprostite, neumno vprašanje.« rečem in zamahnem z roko. Bahtiyar spusti fantkovo roko, da ta lahko steče do igral. V turškem jeziku mu še nekaj zavpije in Ozan nekaj zamomlja nazaj.
»Nisem vas pričakoval.« prekine zopet nastalo tišino med nama.
»Enako bi lahko rekla jaz. Nisem tudi pričakovala, da imate sina.« rečem.
»Opravičujem se. Moral bi vam povedati.« se opraviči in jaz odkimam.
»Ne, to ni moja stvar.« odgovorim. Res ni bila. »Prikupen je. In podoben vam je.« še dodam in Bahtiyar se tako nasmehne, da kar zažari.
»Hvala, gdč. Hayes.« se zahvali. Stojiva tam, da lahko vidi, kaj Ozan počne. Tišina me živcira, vendar ne rečem ničesar.
»No, odšla bom. Uživajta.« končno nekaj spravim iz sebe. Ne vem ali je bolj nerodno meni ali njemu. Bahtiyar le prikima in jaz se odpravim proti domu. Razmišljam zakaj mi je prikril, da ima sina. Esther, to ni tvoja stvar. Ko pritečem do doma se spravim pod tuš, saj sem vsa prepotena. Topla voda mi dobro dene in me pomiri. Zavijem se v brisačo in iz omare vzamem svežo spalno srajco. V kuhinji si pripravim čaj in toaste. Trenutno nimam službe zato ne rabim paziti na hrano. Namestim se na kavč, ko me zmoti hišni zvonec. Kdo hudiča bi lahko bil ob tej uri? V tem mestu poznam samo svojega voznika, Vivienne, ki se je verjetno pobrala nazaj v Ameriko s Celio in zdaj mogoče bodočega šefa, Kaana. Ogrnem si haljo, da ne bom pred vrata stopila skoraj razgaljena.
»Gdč. Hayes, ne mi reči, da ste se že odpravljali spat?« glas moškega, ki me je kar malo vznemiril. Kaj dela tukaj?
»Zakaj točno sem deležna tega obiska?« vprašam. Živčnost v meni narašča a jo poskušam ignorirati.
»Kar tako.« odgovori in vstopi noter, brez mojega dovoljenja.
»Ste vi Turki navajeni, da vstopate noter brez dovoljenja lastnika?« nejevoljno vprašam in zaklenem vrata.
»Ne. Vedno počakamo na dovoljenje.« reče in se nagajivo nasmehne. Lep nasmeh ima, njegov obraz je res tako… Čudovit. Esther, prekleto, fokus!
»Ne zgleda tako.« ga zbodem. »Torej, razlog, da ste tukaj je…?« dodam in sedem na stol, s skodelico čaja.
»To, da bi moral čakati do jutri na vašo odločitev pri najinem sodelovanju me spravlja ob živce. Povejte mi zdaj.« direktno reče in srce mi divje začne utripati.
Mnenja?
01. maj 2018
Next
01. maj 2018
http://www.igre123.com/poredni-milky Uporabnik neprestano žali ljudi in se obnasa zelo neprimerno. Prosim vas,da ga prijavite. Lep pozdrav Teja
01. maj 2018
u233072
u233072
neeext ^^
01. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeext
01. maj 2018
neeeeeeext
01. maj 2018
Ful dobr, nexttt!
01. maj 2018
Next
01. maj 2018
Neeeeeeeeeeeeeeeext!
04. maj 2018
Hello Nov del je tukaj, enjoy!7.
To, da mi je ukazal, da se moram v tem trenutku odločiti ali bom sprejela sodelovanje z njim ali ne, mi je skoraj povzročilo infarkt.
»Oprostite, vendar se ne morem odločiti v tem trenutku. Morali boste počakati do jutri, žal.« rečem kar se da mirno. Nasmehne se, vendar ta nasmeh… Ciničen je bil. Pravzaprav ne vem, kakšen je bil. Čutim pa, da je bil slabo nameren. »Ne vidim razloga za smeh.« dodam in si dolijem čaj.
»Velja. Žal mi je, da sem vas zmotil, gdč. Hayes. Se vidiva jutri.« zdrdra in se odpravi proti vratom. Kaj? Kaj se je ravnokar zgodilo? Sledim mu kot prismuknjena oboževalka, le da imam skodelico v svojih rokah. Ko je že zunaj in jaz še vedno stojim med vrati, se obrne proti meni. »Dobro premislite o svoji odločitvi.« reče in odide. Priznam, tole je bilo srhljivo. Obrnem se na petah in se varno zaklenem. Če mi danes še kdo pozvoni, ga bom ustrelila. Skodelico odložim v pomivalni stroj in se odpravim v spalnico. Svojo veliko garderobno omaro odprem, da imam lahko pogled na vse moje obleke tam notri. Ne vem, kaj bom oblekla na jutrišnji sestanek, vem pa to, da moram biti prekleto lepa. Iz obešalnikov mečem obleke različnih znamk, ki sem jih dobila od sponzorjev, modnih hiš in podobno. Ko v roke vzamem Versace črno obleko, z malo zlate pri izrezu, vem, da bo to prava. Obleke hitro zložim nazaj na obešalnik in postavim nazaj v omaro. Izmučena se vržem na svojo mehko posteljo in čakam, da padem v spanec.
Butanje po mojih vratih me zbudi iz čudovitega spanca, ki sem ga imela. Ogrnem si haljo in odidem odpret vrata, da mi jih neznana oseba ne vrže dol.
»Gdč. Hayes, končno! Ura je pol devetih.« olajšano reče Bahtiyar. Spustim ga notri, da ne bo pred vrati čakal kot pes.
»Si slučajno rekel pol devetih?« ga vprašam, ko podoživim njegove besede. Prikima in jaz se primem za glavo. »Zamudila bom na preklet sestanek!« zavpijem in stečem v kopalnico. Hitro si umijem zobe ter splahnem obraz, da ne bom videti kot mrtva.
»Pripravim bom kavo!« slišim Bahtiyara iz kuhinje. Priden fant, cenim ga. Nadaljujem s svojim obrazom zato nase nanesem puder, senčilo, poudarim svoje obrvi, nanesem bronzer in maskaro ter se namažem s šminko po ustnicah. Iz kopalnice pridem vsa panična, ko vidim, da je ura že petnajst do devetih. Kako mi je lahko to uspelo? Zaspati namreč. V spalnici slečem svojo spalno srajco in se stlačim v obleko. Svoje lase spnem v figo, ker pač za kakšno lepšo in boljšo frizuro ni časa. Obujem si zlate salonarje in v torbico vržem vse potrebne stvari, ki jih rabim ali ne rabim.
»Bahtiyar, greva.« ukažem svojemu šoferju, ki samo prikima. Ogrnem si plašč in že zaklepam vrata. Tako zelo bom zamudila. Ne bo me vzel pod svoje okrilje in jaz bom komaj preživela brez denarja. Šoferju povem naslov kamor me mora peljati in že drviva po cestah. Tudi tukaj, v Istanbulu je zjutraj prekleta gneča. Ko stojiva na semaforju in čakava na hudičevo zeleno luč, mi Bahtiyar poda kavo.
»Hvala ti. Brez te kave bi bila še v večjih težavah kot bom.« se zahvalim in naredim požirek moje velike ljubezni. Kmalu me pusti pred podjetjem g. Kaana.
»Srečno.« reče Bahtiyar in jaz odidem proti velikim vratom. Ura je natanko 9:15 in mislim, da sem izgubila službo, ki sploh še ni moja. Stojim pred recepcijo in že petič pritiskam na zvonček, da se bo gospodična ali kdorkoli pač je, prikazala tukaj.
»Želite?« naveličano vpraša svetlolasa gospodična, ko se prikaže na njeno delovno mesto.
»Pisarno g. Kaana iščem.« rečem in ona me začudeno pogleda.
»In vi ste?« me vpraša po imenu. Take sovražim, sovražim te puhoglavke, ki mislijo, da so boljše od vseh.
»Rekla sem, da iščem njegovo pisarno. Ne rabiš vedeti mojega imena.« zadirčno rečem in ona se dela osuplo. Nekaj išče po računalniku med tem, ko jaz, ki že tako ali tako zamujam, čakam, da mi bo povedala kje je njegova pisarna. »A bo še danes, prekleto?« zavpijem na njo. Zopet me šokirano in užaljeno pogleda, vendar mi je vseeno.
»Gdč. Hayes, ne vpijte na naše zaposlene.« me preseneti glas, ki pripada mojemu ne več bodočemu šefu. Obrnem se in mu podam kisel nasmeh.
»Ne maram počasnih ljudi, žal.« se opravičim in vrne mi nasmeh.
»Elif, s čim si ujezila mojo gostjo?« jo vpraša. Vidim, da se v njenih očeh nabira strah.
»Še vedno čakam, da mi pove, kje je vaša pisarna.« hladno rečem in svoj pogled s Kaana preusmerim na Elif. Obupano me pogleda, češ, oprosti, vedno zafuram stvar.
»Drugo nadstropje, št. 150.« reče in pogled vrže nazaj v svoj računalnik. Nasmehnem se ji.
»Namesto, da bi jaz našla njega, je on našel mene. Vseeno hvala, gdč. Elif, bom si zapomnila za drugič.« zaničljivo rečem. Po navadi nisem taka ampak res sovražim ljudi, ki so počasni in se imajo za nekaj več. Mislila je, da bo z mano lahko pometala kot s smetjo. Naletela je pač na napačno osebo. Kaan me gleda in všeč mi je, da je njegov pogled na meni.
»Odpeljem vas na zajtrk, gdč. Hayes.« mi reče in jaz prikimam. Odpraviva se proti vratom. Upam, da ne bo omenil moje zamude in še bolj upam, da moja zamuda ne bo vplivala na najino sodelovanje. Ko sva pred njegovim avtom, mi kavalir odpre vrata in jaz sedem. Peljeva se v tišini in malo je neprijetno, priznam. Moje misli uhajajo k temu, da je danes še bolj čudovit kot včeraj. Ta temno modra obleka mu prekleto paše. Čutim, da mi postaja vroče. Ustaviva se pred fino restavracijo.
»To pa ni za vsakogar.« rečem. Res ni za vsakogar. Vidim, da notri sedijo sami urejeni in fini ljudje. Sama nisem ravno fina, vse te lepe obleke, ki jih nosim in imam… Dobila sem jih službeno. V bistvu sem bolj kot ne brez denarja.
»Ne skrbite, gdč. Hayes. Vi sodite sem.« me pomiri in jaz se nasmehnem.

******************************
Mnenja?
06. maj 2018
Next!!!
06. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeext
06. maj 2018
***1L1V6***
***1L1V6***
sam ka je ona sploh po poklicu
06. maj 2018
Next
06. maj 2018
Next
06. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani