Hei. Pač odločila sem se napisati spet po dolgem času eno zgodbico Zgodba bo govorila o punci,ki začne hoditi v prvi letnik srednje šole in se zaljubi v fanta,za katerega si najmanj misli,da se bo. To dekle je bilo nekoč šibko in žrtev,iz katerega so se vsi delali norca,sedaj pa jo hoče več fantov , toda vse zavrača. Pravzaprav je naveličana ljubezni,saj je bila večkrat razočarana in fantom ne zaupa več. Meni,da so vsi enaki. No,več boste izvedeli v nadaljevanju. Upam,da vam bo zgodbica všeč. Uživajte ob branju.
1.DEL
______________________________________________________________________________
Oh,kako te bom pogrešala! Sem si v mislih rekla,ko sem še zadnji dan počitnic zrla v sonce,ki me je z toplimi žarki grelo po vsem telesu. Jutri je prvi dan srednje šole. Nič več žuriranja pozno v noč,nič poletnih dogodivščin in potovanja. Oh,kako bom pogrešala te stvari! Ko sem pomislila,kaj se mi je dogajalo v preteklosti,še sama nisem mogla verjeti,da sem se tako pobrala.

(*preteklost...*)
Bilo je v začetku šolskega leta. Z starši smo se preselili v New York,toda vsi so se mi delali norca,saj sem bila novinka. Prvi šolski dan so me na hodniku dobile punce,ki so se dodobra ponorčevale iz mene. Tista važicka , Abby, če jo že moram omeniti, je misila,da je vsa šola njena in da vsi fantje norijo za mano. Ker je bila njena simpatija skrivaj zaljubljena vame,me je vsak dan zmerjala in me ponižvela pred vsemi. Govorila je ,da imam sramne uši,da ima še pes manj bolh in podobno. Norčevala se je tudi iz mojega trebuha,ki verjemite,takrat zares ni bil najmanjši,toda tudi debela nisem bila. Med prvimi počitnicami sem se odločila,da se to mora spremeniti. Redno sem televodalia in se izključno zdravo prehranjevala. Nato sem šla še k frizerju,spremenila pričesko,stil oblačenja. Ker sem se končno bolj cenila,nisem več sprejemala fantov. Prej bi se nasmejala vsakemu - iz tega toplega dekleta sem se spremenila v lomilko src. Okoli sebe sem postavila oklep. Abby mi je tako zavidala,da od sramu ni več spregovorila z mano in zamenjala je šolo. Od takrat naprej sem se tako spremenila. Nisem več marala fantov. Pred letom mi je moja največja ljubezen, Josh strl srce. Od takrat naprej sem tako hladna. Pa tudi cenim se.

(*sedanjost...*)
Malo me je bilo strah,kako bo vse potekalo. Nova šola,nepoznani obrazi in zahrbtna dekleta. Najbolje,da ostanem močna in se držim sama zase. Bomo videli,kako bo zneslo. Oh,čas bi že bil,da se predstavim. Sem Samatnha Lucy Miller. Stara sem 16 let. Začela bom hoditi v drugi letnik,saj sem se prepisala na drugo srednjo šolo in so to k sreči odobrili. Well,that's me :

No,prijateljic še nimam,saj se privajam na novo okolje. Niti bratov ali sester. Sem edinka. Nikdar nisem marala svojega polnega imena. Kličejo me Sam ali Lu. Raje imam vzdevke. Če me kdo pokliče po celem imenu,me hoče razjeziti. Očeta nisem poznala. Moji mami je ime Clare. Mami mi je povedala,da naju je brez razloga zapustil,ko sem imela 2 leti. Še sedaj ne vem,zakaj. Mar sem bila tako slab otrok ? Morda je to le eden več od razlogov,zakaj nikomur izmed fantov ne zaupam. Niti izmed punc. Zaupam le svoji mami. Žal je večino časa ni doma,saj dela v pisarni kot priznana odvetnica. Ima veliko strank,zato je večino časa z doma. V New York sva prišli,da bi imeli boljše možnosti za življenje,saj jo tukaj plačajo 2 krat tako,kot so jo prej v Avstraliji. Toda priznam,pogrešam Avstralijo. Nekaj časa sva živeli tudi v Angliji. Toda dobro. Pustimo zdaj to. Ker je jutri prvi šolski dan,sem pripravila šolsko torbo in si pripravila oblačila. Nato sem se stuširala,si umila zobe ter se odpravila spat.
Zjutraj me je zbudil nadležen zvok budilke. Oh,ravno to najbolj sovražim! Oblekla sem se,se naličila nato pa pograbila nahrbtnik in se odpravila na zajtrk. ''Ljubica,upam,da ti bo všeč. Saj se boš privadila'' me je prijazno pozdravila mama. ''Hvala...'' sem zamrmrala in spila svoj milkshake.
_____________________________________________________________________
Upam,da vam ni preveč bedno,ker je komaj začetek. 1D se bo pojavil šele čez nekaj delov
Next? Kritike/pripombe?
06. april 2014
nex brez kritike in pripombe tko da še enkrat next
06. april 2014
u168754
u168754
next
06. april 2014
2. DEL
_____________________________________________________________________
Odšla sem na avtobusno postajo in sedla. Med čakanjem na avtobus sem opazila 3 dekleta,ki so prihajala proti meni. ''Očitno imamo novo barbiko'' je povedala srednje velika. Izgledala je precej važno in nališpano. ''Česa ne poveš?Če hočeš izgubiti odvečne kilograme,si odstrani puder. Sedaj pa oprosti,princeska. Ponavadi časa ne izgubljam z tebi podobnimi'' sem ji zabrusila in odšla na avtobus. ''Uufff Katy!'' sem še zaslišala. Briga me za plastično dekle. Takih ne maram. Od zadaj se je zaslišalo nekaj o-jev in u-jev. Sedla sem k oknu in nekaj časa sedela sama. Nakar je k meni prisedlo neko dekle,ki me je spominjalo name. ''Pogumno,da si se ji uprla.Veš,vsi se je bojijo'' je začelo dekle. ''Praviš,da se ji še nihče ni uprl?'' sem začudeno vprašala. Zamislila sem se,ko je dekle odkimalo. Saj sem tudi sama nekaj časa bila takšne sorte,toda življenje me je naučilo,da se vedno moraš postaviti zase in gledati nase. ''Oh,oprosti,da se nisem predstavila. Ime mi je Samantha Lucy Miller in stara sem 17 let. Kliči me kar Sam ali Lu. Polno ime sovražim'' sem se zasmejala. '' Leanorre Smith'' se je predstavilo dekle. Očitno se bova dobro razumeli. ''Te lahko kličem Lee?'' dekle mi je prikimalo. Nasmehnila sem se.

Z dekletom sva se družili ves čas v šoli. Za drugimi se nisem ozirala,čeprav sem videla,da fantje pogledujejo za mano. Mar mi je. Vsi so enaki. Morala sem še v ravnateljevo pisarno,da sem se dogovorila za šolanje in podobno... Dan se je vlekel,toda potem sva si z Lee izmenjali telefonski številki in se odpravili domov. Ko sem odklenila vrata,me je na moje presenečenje tam čakala mama. ''Mami?Kako je mog......Ali jokaš?'' sem začudeno vprašala in sedla k njej. ''Oprosti,Sam!Tako mi je žal!Saj vem,da se še privajaš,toda življenje naju že dlje časa tepe.Ne prizanaša nama. Nujno moram v Anglijo,nazaj v London,če nočem izgubiti službe....ti pa greš z mano. Obljubim,da tam ne boš rabila obiskovati šole'' je rekla mama in zajokala. Preplavilo me je več čustev hkrati. Bila sem jezna,žalostna in razočarana,pa tudi vesela,zaradi šole seveda. Prva stvar,na kar sem pomislila,je bila skupina One Direction. Lee mi je danes v šoli ves čas razlagal o njih. Pojavijo se vsepovsod na naslovnicah revij,na televizorju,celo po radiju. Vse samo o njih. Oh,kako mi grejo na živce! Upam,da jih ne bom srečala. ''Toda mami...kdaj greva?'' sem vprašala. ''Jutri zjutraj. Se seboj lahko vzameš prijateljico,če želiš...'' je še dodala. ''Toda saj jaz nimam...'' sem začela toda sem se spomnila na Lee. Točno! Tako ali tako živi pri teti,ker sta ji starša pred leti umrla v prometni nesreči , če sem jo vsaj dobro poslušala. Takoj sem jo poklicala.
L - Lee J - jaz
J : heiii.Upam,da ne motim..
L : ne , sploh ne. Pravzaprav se itak dolgočasim in sem razmišljala,da bi te poklicala. Tete še ni doma...
J : Oh,saj res. Mislila sem te vprašati...Toraj,če bi ti... emm jaa
L : Samantha! Izdavi že!
J : Če bi šla z mano živet v London. Ker nimaš staršev,sem mislil...
L : OMGGGGGGGGGGGGGGGG SAM! V LONDON GREŠ ? IN MI PONUJAŠ,DA GREM S TABO? OMG, YOU SAVED MY LIFE! ITAK NE MARAM BITI TUKAJ...SEVEDA BOM ŠLA Z TABO,TETA SE BO VESELILA ZAME!
J : No,prav. Spakiraj,se zmeni z njo in pridi k meni takoj,ko končaš. Lahko jutri zjutraj,saj takrat letimo... in prosim,ne omenjaj mi skupine......
L : OMGGGGGGGG, SAM , KAJ , ČE JIH BOM SPOZNALA IN VID.....
J : Lee! dovolj bo!
L : okok. Se slišiva. Čaw.. Omg res hvala...
J : Ja,ja...vredu. Ni kaj. Se čujeva
Končno sem prekinila. Lee je norela. Še sreča,da bo lahko šla,saj bi se mi sami tam najverjetneje zmešalo. Samo teh slavnih nadutih najstnikov,ki jih še zdaj razganja puberteta nočem videti. Please,God! Don't let this happen! Sem si mislila. Potem sem šla spakirat. Zmotilo me je trkanje na vrata. ''Oprosti,ljubica... tvoja prijateljica je tukaj...prijetno dekle se zdi'' je rekla in pomagala Lee s kovčki. Stekla sem ji v objem. Čeprav sem jo poznala šele par ur,se mi je zdelo,kot bi se družili vse življenje. Nekako sem jo vzljubila. ''Oh,ne veš,kako sem ti hvaležna,da me ne boš pustila same gniti v Londonu!'' sem ji govorila. ''Oh,ne veš,kakšno uslugo mi delaš. Res ne vem,kako ti bom vrnila...'' se je veselila. ''Oh,Lee.Ni potrebno. Le z mano ostani in vse bo vredu. Sedaj pa se naspiva,jutri naju čaka dolg dan...'' sem predlagala. ''Ja , prav imaš. Lahko noč''. ''Nočko'' sem pripomnila in kmalu zaspala...
06. april 2014
next
06. april 2014
u168754
u168754
next
06. april 2014
3. DEL
__________________________________________________________________
Josh se mi je zasmejal. Ne vem,zakaj sem ga sploh klicala Josh. Najbrž,ker si njegovega pravega imena ( James ) nikdar nisem zapomnila. Spet je to storil. Ko sem ga hotela poljubiti na lice, je stekel vstran in vodni balon zalučal naravnost vame. ''Grda si!'' je zavpil in se spet zahihital. Užaljeno sem odšla vstran in jokala ves dan. Ko je........... DRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR je zazvonila budilka. ''Kaj ? Ne , prosim , James , ne že spet!'' sem zavpila ko sem vstala iz postelje. ''Sam?Kaj se dogaja?'' se je prestrašeno prebudila Lee. ''Oh,oprosti,Lee. Spet sem ga sanjala. Fanta,ki mi je uničil življenje. Zaradi katerega sem bila tako na tleh. James me je uničil in sedaj ga ne morem pozabiti.'' sem rekla in v oči so se mi prikradle solze. ''Ahh...na letalu mi boš povedala kaj več o njemu. Zdaj morava pa pohiteti!'' je zavpila Lee in skočila po konci . Pogledala sem na uro. Kazalo je že osem zjutraj. ''Sranje!'' sem zavpila in se odhitela urejat. ''Punci,pohitita,zamudili bosta let!'' je zavpila mami od spodaj. Hitro sva se uredili in se odpravili dol. Med zajtrkom sem razmišljala o Jamesu. Nisem si želela,da bi me tako dotolklo. Pa saj sem imela le 9 let,takrat,ko sem ga nazadnje videla in živela še v Angliji. Sedaj je preteklost in zagotovo ga ne bom več srečala. Če bi ga,bi se mu maščevala,za vse,kar mi je storil,kljub temu,da je bil še otrok. Takrat sem resda izgledala veliko grše in bolj zaobljeno. Toda ista oseba sem. Ali pa tudi ne. Taxsist nam je pomagal s kovčki in potem smo zapeljali do letališča. Sedli smo na letalo. Z Lee sva sedeli skupaj,mama pa zadaj v letalu. ''Sam ?'' je rekla Lee pazljivo. Pogledala sem jo. ''Hmm?'' sem zamomljala. ''Bi mi sedaj povedala kaj več o Jamesu?'' me je vprašala. Vse sem ji razložila. Kako sem se zaljubila vanj,kako se mi je norčeval. Malo je manjkalo , pa bi se med govorom zlomila. ''Hey,Sam,glavo po konci. Veš,prepričana sem,da bi bil nor nate,če bi vedel,kakšna si sedaj'' me je potolažila. Oh,res je dobra prijateljica. Čeprav še skoraj neznanka. ''Veš,hvala,da me prenašaš. In da greš z mano '' sem spet rekla. ''Ok.Pogovarjejva se o čem drugem. Obljubiš,da mi boš pomagala iskati One Direction?'' je navdušeno bleknila. Nisem želela slišati za njih,toda po drugi strani sem ji bila dolžna. ''No,prav.Toda samo zato,ker si toliko storila zame.'' nato me je objela,kmalu za tem pa sva zaspali. Zbudil me je zvok stevardese.''ČEZ 10 MINUT BOMO PRISTALI. PROSIM , PRIPNITE VARNOSTNE PASOVE'' to je ponovila še 2 krat. Še slon bi jo slišal! Zbudila sem še Lee,ki ima očitno slabši sluh od slona. Haha. Potem sva si ogledovali prečudovito Londonsko obzorje in most iz letala. Waw. Pravzaprav je čudovito.
06. april 2014
u168754
u168754
next
06. april 2014
4. DEL
__________________________________________________________________
Od leta sem bila precej utrujena,vendar je še kar šlo. Počakale smo na kovčke nato pa nas je taxsist odpeljal do hiše. Bil je sončen dan,kar je v Londonu redko. Ali pač? Sem res pozabila,kakšna je dobra stara Anglija? Ah,saj sem vendar že 7 let vstran od tega..in sedaj sem spet tu. Ga bom še kdaj srečala ? Tako blizu,a tako daleč... kako je to mogoče..Iz razmišljanja me je prebudil ruk s komolcem v rebra. Lee me je ruknila,saj smo prispeli. Hiša je bila čudovita,naravnost božanska! Dvakrat toliko prostorna,kot tista prej v New Yorku. Čeprav sem tam bolj ali manj vzljubila mesto in trgovine ter promet. Čudno,kaj? Po kosilu smo bile vse pošteno utrujene. ''Jaz grem z Lee malo ven'' sem se zadrla po hiši in pograbila svojo torbico. Noter sem dala ključe,telefon,slušalke in lipgloss. Stvari,brez katerih pač ne gre. Lase sem si spela v visok čop in stopila ven. Oh,dolgo sem si želela ogledati London Eye. Vstavili sva se v Strabucksu. Najina prva postaja tukaj v čudovitem,ogromnem Londonu. Prodajalka mi je dala dva milkshaka,toda ko sem se zaobrnila,sem se v nekoga zaletela in pri tem oba polila. Celo spotaknila sem se in padla na tla. Nisem ga/je videla,saj sem imela pogled usmerjen proti tlom. Najraje bi se vgreznila v zemljo. Selitev v London... pa ja, najslabša možna ideja. ''Oprosti,moral bi biti bolj pazljiv...'' sem prepoznala moški glas. ''Naj ti pomagam vstati..'' mi je ponudil roko , kot je izgledalo. Takrat sem pogled usmerila v njega. OMG. ''Ne,ne,ne,goddd,please,no!!'' sem prestrašeno zavpila in momljala sama pri sebi. Zagledala sem ga. Čeprav naju je ločila takšna razdalja,toliko let,pa je bilo toliko spominov,ki jih sedaj ni mogoče izbrisati. Prepoznala sem ga. James. Bil je on. ''James?'' sem z solzami v očeh dahnila in ga pogledala v njegove božanske,modre oči. ''Kako za vrag..........o m g ! Samantha Lucy Miller? Je to mogoče ? Kako si.......'' nisem ga mogla več poslušati. Stekla sem na ulico in jokala. ''Kaj je narobe,Sam?Kaj se je zgodilo?kako ga poznaš?'' je vpila Lee prestrašeno. ''Ah,Lee.To je on. Zlomil mi je srce...'' sem zajokala. ''OMG. Ti se zavedaš,da je to slavni Niall James Horan oz. samo Niall Horan,sedaj,ko je slaven in eden najpopularnejših fantov skupine One Direction?'' je rekla Lee. Nisem bila več sposobna,da bi ji še sledila. Naslednje,kar sem zagledala pred seboj,sta bila megla in tema..................
06. april 2014
next
06. april 2014
u122384
u122384
*O* *o* *0*, um, takega FanFiction-a pa še ne!
06. april 2014
haha hvala al nekaj?
nextala bom jutri,ker sem preutrujena danes
06. april 2014
5. DEL
________________________________________________________________________
Počasi sem začela odpirati oči. Nad mano sta se pojavala dva para oči. Bil je par svetlomodrih in par.......... Ne! ''Pojdi vstran!'' sem zakričala in skušala vstati,toda se mi je zvrtelo in pristala sem spet na... postelji ?! Kako za vraga sem pristala tukaj . ''Pomiri se,Sam.Prosim,pomiri se'' me je miril modroo...James! Niall James Horan kot je povedala Lee. Jap,to je bil on. Moja ljubezen iz otroštva. Nisem ga prebolela in očitno ga tudi ne bom mogla. ''Pusti me,izdajalec!Nikoli ne bom pozabila,kako si se obnašal do mene!'' sem Jamesu zavpila v obraz. ''Sam,pomiri se.Vredu je.Odnesel te je v njihovo hišo...ko je videl,da si padla,je prihitel za tabo...in veš,gotovo mu je ža.....'' je začela Lee,toda sem jo prekinila. ''Njihovo?!?!Kako to misliš njihovo?Če ni samo on? In ne,največji hinavec je,kar jih poznam!'' sem spet histerično zavpila in se znova skušala pognati iz postelje,a me je ustavil njegov dotik. Nežno me je potisnil nazaj na posteljo. Kri mi je zavrela,a sem molčala,saj se je spet oglasila Lee. ''Saj veš,da sem ti večkrat razlagala o skupini One Direction. In njih je 5. Pet fantov,prav tako starih in lepih kot je James. In nikoli mi nisi povedala polnega imena. In tega,da je v skupini...'' je rekla Lee in videlo se je njeno navdušenje. James ji je namenil hvaležen pogled,ki sem ga sama ocenila za zapeljivega. ''Hinavec!Že osvajaš!Ne bom pozabila,kaj si mi storil,ko sem bila še grda!Toda sedaj se bodo vloge spremenile! Lee,takoj me spravi iz te hiše,preden sama pobenegem od tod!Pa hitro!'' sem histerično vpila. ''Amm Lu. Mamo sem že obvestila,da si tukaj , rekla sem,da klepetaš z starim znancem... Po moje ni preveč pametno,da greš po tem,ko si padla..'' je spet odvrnila Lee. Imelo me je,da bi jo ubila. Namenila sem ji ubijalski pogled. Ona mi je namenila pogled,ki je pomenil oprosti. ''Prav!Toda samo zato,ker si mami že rekla in , ker sem ti hvaležna,da si prišla z mano,sicer bi se mi verjetno že zmešalo!'' sem zavpila in grd pogled namenila Jamesu. Oh,še zmeraj ga kličem James. Raje ga bom kar Niall. Itak je slaven in ga ne zanimam več. In on...skozi vsa ta leta se je spemenil. Verjetno najbolj na področju punc. Gotovo je ženskar. Nič čudnega. ''Hvala.Love you,sis'' je rekla Lee in me hvaležno objela. ''Toda kaj naj tu počnem...samo dolgočasila se bom!'' sem zavpila nehvaležno. ''Ah,pomiri se in ne zganjaj take drame. Pridita,Lee,predstavil vama bom fante'' je spet dahnil Niall naveličano. Lee?!Kaj se Niall gre? Sedaj bi me rad delal ljubosumno? Mu že pokažem . Odločila sem se,da mu vrnem milo za drago. Ignorirala ga bom in se spogledovala z enim izmed drugih fantov. Prišli sva po stopnicah in pred mano se je pokazala ogromna dnevna soba. ''Wow.To je pa precej večje,kot naša hiša'' sem dahnila in Lee je pritrdila. ''Punci,to so Liam,Louis,Zayn in .............'' ''Harry!'' je Nialla dopolnil kodrasti. ''Kdaj si pripeljal ti dve miški?'' se je oglasil črnolasi.... mislim,da Zayum. ''Hvala,Zayum'' sem flirtala. Zardel je. ''Ehmmm ja ni kaj sicer pa sem....'' ''Ja,Zayn je,to se v tej hiši ve. Kdo največ časa porabi za frizuro?'' se je naenkrat oglasil mislim da Liam in prekinil Zayna. ''Zayn'' so vsi v eno rekli. Liam je skomignil z rameni. ''Ehm,.... kakorkoli...to je moja bivša prijateljica,Samantha Lucy Miller'' je rekel Niall. Malo je manjkalo,pa bi ga zadavila. Ve,da sovražim svoje polno ime. ''James,ne bi si želel,da izdam tvoje najhujše skrivnosti'' sem ga ostro pogledala in mu prisolila rahlo klofuto. ''Zakaj pa je bilo to potrebno?'' so se začudeno oglasili koder,frizura in tisti,ki je imel v ustih korenček. Čudaki. Weirdoji. ''Em,ona sovraž......'' ''Sovražim Nialla Jamesa Horana. In on že ve zakaj'' sem ga prekinila,še preden bi povedal pravi vzrok. '' ''Oh,prav. Predamo se. Pojdimo se flašo resnice'' so se spet oglasili. Lee je ves čas samo pocukrano stala tam in si ogledovala mislim da najbolj kodrastega. Ja,videti je luškan. In ženskar. In prasec. Prav tak je , kot Niall James. James. Ali samo Niall.. Ah,dovolj. Frizura,s katerim sem se prej spogledovala je prinesel prazno plastenko in zavrtel. Pokazalo je name. Oh,nesreča -.- ''Ehm...resnica ali izziv?'' je vprašal. Kaj sploh sprašuje. ''Izbrala bo...'' je začel Niall. ''Resnico'' sem rekla in ga jezno pogledala. ''Em...kako to,da si tako lepa?Glede na stvari tebe,ki jih je opisal Niall,si nebi mislil,da si tako vroča mrha. Veš,on je rekel,da si bila......'' nekaj je hotel še povedati,toda je nanj skočil Niall. ''Utihni!'' je zavpil in mu prijel usta. ''Hej,stari!Relax!Nisem hrana ali kaj podobnega'' je rekel Zayn. ''Povej do konca!'' sem zabičala Zaynu. Niall mu je namenil pogled,ki je očitno pomenil,da naj si ne drzne. Zayn je že spet odprl usta,saj sem mu s pogledom grozila tudi jaz,vendar me je prekinilo Niallovo govorjenje. ''Ne želi si,da ti uničim glavnik. Veš,hitro lahko poskrbim,da izgine tudi tvoj gel in poči ogledalo'' je zlobno povedal Niall. Iz njegovih oči je sila zloba. Zayn je odkimaval z glavo in zdelo se je,da ga je na smrt strah. ''Hej! To je izsiljevanje,James!'' sem mu zabrusila. ''Udaril bom,kjer najbol boli!'' je rekel in očitno naznanil začetek najine vojne. ''Pazi se,Horan.Ne veš,v kaj se spuščaš. Pazi se me!'' sem mu jezno zabrusila. Bilo mi je že dovolj vsega. Medtem,ko sta se Harry in Lee ves čas buljila,mi je živce pil blondinec,ki me je prizadel. Upam,da ga ne ljubim več. Sicer bi sedaj to že vedela in občutila. Mislim,da so moji občutki do njega zgolj le še sovraštvo. ''Kaj boš pa storila?Boš zajokala,kot si takrat?Se cmerila ves dan,ker me nisi mogla dobiti?'' je zabrusil Niall. Te besede so me zabolele. ''Prašič,hinavec! Izgini iz mojega življenja. Niti na misel mi ne pade,da bi še vsaj sekundo ostala v tvoji hiši!'' sem mu zabrusila in oči so mi napolnile solze. Solze obupa,jeze,sovraštva. Počutila sem se nemočno. Kar sem očitno tudi postajala. Kot bi se spet spreminjala...toda ne,ostati moram močna! Vstala sem in se namenila proti izhodu. Lee je pritekla za mano. ''Stari,kako si si drznil?'' so se zaslišali glasovi fantov. Niall se ni več oglasil. Bolje,da ne. Sicer bi ga obila. Lasnoročno ubila! ''Počakaj,Sam!'' je zavpila Lee in pritekla do mene. ''Vredu je. Mislim,da si mu všeč. A ker se tako obnašaš do njega,je obupan'' je rekla. ''In to izkazuje na takšen način? Ne,Lee. Nisem igračka. Sem punca,ki ima čustva. In z mano se nebo tako poigral! Sploh se ne bo , kot se je že! Toda sedaj so drugi časi! Nikdar več se ne bom vrnila sem,raje umrem! Si me slišala,Lee?Umrem!'' sem vpila v obupu in končno sem se izgonila hiši. Njegova bližina me je begala. Sovražila sem ga. Kot sovraštvo in ljubezen hkrati : ni najbolje. Končno sva prispeli domov. ''Kako sta se imeli?Ljubica,si vredu?'' je pozdravila mama. ''Če me pustiš,bom'' sem obupano rekla in stekla v sobo. Tisti dan sem prejokala. Na dan so privreli še tisti,najbolj boleči spomini,ki sem jih hranila v svojem srcu in se jih do sedaj nisem preveč rada spominjala. Toda on me je prisilil v to. Preklet bodi,James. Preklet!
07. april 2014
u168754
u168754
Next
07. april 2014
next
08. april 2014
se opravičujem,ker danes nisem utegnila,ampak je bil zelo naporen dan,pa še učiti se moram ker jutri pišemo pa zdaj imamo vse na kupu :/ nextala bom takoj,ko utegnem.
pa hvala za nexte < 3
08. april 2014
u122384
u122384
Next!
09. april 2014
6. DEL
__________________________________________________________________
Sredi noči sem se vsa prepotena zbudila,saj so me tlačile nočne more. O Jamesu. Da me je hotel ubiti in da sem potem postajala depresivna. Zdelo se mi je,da močno dekle umira v meni . Toda prav to se NE sme zgoditi. Pogledala sem na uro. Kazala je šele ob 3h ponoči. Ker nisem mogla več zaspati nazaj,sem se oblekla v trenirko in se odločila,da grem na sprehod ven. Sprehodila sem se vse do London Eya in se odločila,da tam počakam na sončni vzhod. Oh,kako je prelepo tukaj,ko je še temno in ko se vse sveti. Prav to sem pogrešala. In sedaj končno spet vidim nekaj lepega. ''Oprosti'' sem zaslišala znan fantovski glas za sabo. Bala sem se,da je on. Nisem se obrnila. Le vstala sem iz klopce in šla naprej. Kot,da se ni nič zgodilo. ''Prosim,počakaj!Naj pojasnim!'' je vpil . Sedaj sem vedela. Bil je on ; James oz. Niall James Horan. Sedaj Niall Horan,saj je slaven. ''Nikoli'' sem rekla in trmasto hodila naprej. Sovražila sem ga . Morda sem sovražila in ljubila hkrati,toda ljubezni ni bilo poznati,saj sem bolj čutila sovražtvo. ''Samantha,prosim!'' me je sedaj poklical po imenu. Ve,da ga sovražim! Kako more? Nisem dosti razmišljala,le sunkovito sem se obrnila. Pripravila sem se že,da bi mu prisolila klofuto,toda je mojo roko pravočasno vstavil. ''Izpusti me,bedak!'' sem zavpila in se mu skušala iztrgati iz prijema. ''Kaj pa,če ne?'' je kljuboval ponosno in še zmeraj držal mojo roko. Začel je z bolj nežnimi dotiki drseti po njej. ''Ne boš me omehčal!Vedno te bom sovražila!'' sem spet zavpila in tokrat mi je skoraj uspelo,da bi mu iztrgala roko. ''Sam,veš,da mi je žal za tisto. In za vse prej. Toda preboli že!Bila sva še otroka.......in ti......ti si bila.....drugačna'' je dahnil zamišljeno. Pozabila sem,da drži mojo roko. ''Aja?Česa ne poveš! Misliš na videz,ali po osebnosti?'' sem spet ostro odvrnila. ''Oboje..'' je rekel. ''Izpusti me že,ne zanimajo me tvoje zgodbice,lažnivec hinavski!'' sem zavpila in končno sem se mu iztrgala iz prijema. ''Nočem.Potrebujem te'' je rekel in v naslednjem trenutku me je potegnil tesno k sebi,da se nisem mogla izmakniti. ''Pres......'' prekinil me je. Prisolila bi mu klofuto in še dve,če me nebi spet prekinil. ''Samo oprosti mi. Samo za to te prosim. Vem,da sem storil neumnost. Toda vsak si zasluži dve priložnosti,kajne?'' je rekel in njegove nedolžne modre oči je sedaj osvetlilo lesketajoče se še sonce,ki je pravkar prišlo visoko nad oblake. ''Premislila bom.Sedaj pa me spusti'' sem rekla in zbežala vstran. Prišla sem na nek osamljen del mostu. Tam sem sedla k drevesu in se zamislila. Domislila sem se odlične ideje. Očitno me želi. Toda ne,čas je za maščevanje! Delala se bom,kot,da sem mu oprostila in tega ne bom povedala nikomur. No,morda bo Lee sama izvedela,če me kaj pozna . In če bo želel biti z mano,mu bom vse priznala. Vrnila mu bom v prav tolikšni meri,kot je on to storil meni. To si zasluži. Ker je slaven,misli,da lahko dobi vsako. Toda mene ne. Ob tej misli se mi je povrnila skoraj izgubljena samozavest.
09. april 2014
omg neeeeeeeeeeeeeext + nova bralka
09. april 2014
u122384
u122384
Samo toliko?! Jaz sem pa že mislila, da me za to slikico čaka drugi del!!
09. april 2014
u168754
u168754
Next
09. april 2014
next
10. april 2014
u122384
u122384
NEXT!
10. april 2014
7. DEL
_______________________________________________________________
Proti jutru sem se zadovoljno vrnila v hišo. Pozvonila sem in odprla mi je Lee. ''Sam?Kaj za..ti si vredu?'' me je takoj napadla. Samo zadovoljno sem se nasmejala in prikimala. ''Še nikoli bolje'' sem rekla in vstopila. Hitro sem šla oblečt bolj udobna oblačila . ''Lee,greš z mano ven?Malo se lahko razgledava po Londonu!'' sem hitro rekla in si v glavi že ponavljala v naprej pripravljen načrt glede Nialla.Oh,Horan. Še plačal mi boš in to še kako. Lee je prikimala. Verjetno ji je bilo malce čudno,da sem iz tako slabe volje prišla na tako dobro. Toda vse ima svoj razlog. Odpravili sva se ven. Odšla sem na natanko tisto mesto,kjer sem zjutraj srečala Nialla. Upala sem,da to doživim tudi sedja. Morala sem. Sicer mi načrt ne bo uspel. Ko sem se ozirala naokrog,me je Lee samo začudeno opazovala. Naenkrat sem zagledala fanta z sončnimi očali in črno kapuco. Vedela sem,da je eden od njih . ''Hey,lepotička.Midva pa se že poznava,kajne?'' je fant ogovoril Lee. ''Hazza?Emm...ja'' je rekla odrezavo in mi namenila pogled ki je pomenil,da jo je sram. ''Poslušajta...lahko bi prišli kaj naokrog... in Sam,saj veš,da mu je žal. Dobro to veš. Toda nočeš si priznati,ker si polna drugih zamer'' je rekel in malo je manjkalo,da mu nebi postrigla kodrov. ''Veš,Harry,mislim,da Sam ne bo ............'' ''Seveda prideva!Takoj bova šli tja! In ja,vem!'' sem jo prekinila in pokazala svojo odločnost. Oba nista pričakovala,da se bom tako hitro vdala. Saj se nisem. Le poskusila sem igrati. In glej ga zlomka,uspevalo mi je.
_________________________________________________________________


Leanorre :
Zjutraj je nekdo pozvonil pri vratih. Izkazalo se je,da je to Sam. Le kaj ji je? Odprla sem ji,toda očitno je bila vredu. Nato sva se odpravili malo ven,v London. Že od daleč sem zagledala Harryja. Preprosto vedela sem,da je on. To mi je potrdil s prihodom do mene in me ogovoril. Povabil naju je k njim,toda vedela sem,da zaradi Sam ne bo šlo. No,vsaj mislila. Toda Sam je odločno pritrdila in že v naslednjem trenutku naju je Harry spremljal do njihove hiše. Zares me zanima,kaj se dogaja. Sam se je kar čez noč spremenila in to me skrbi. Zares skrbi! Končno sva prispeli. Pozdravili sva,Sam pa se je spogledovala z blondincem Niallom. Ne vem,kako to,da se naenkrat tako dobro razume z njim. No,tako se vsaj zdi? Karkoli. Midva z Harryjem sva ostala z drugimi,Niall in Sam pa sta odšla gor,verjetno v sobe ali nekaj. ''Hej,Harry.......za Lee je pa vredno grešiti , kaj? '' ga je podražil Zayn in pomežiknil. Zardela sem in se odmaknila od Harryja. Harry mu je namenil grd pogled. ''Kaj,ko bi igrali flašo resnice?'' je predlagal daddy,toraj Leium. Haha , ne. Liam. Ne vem,kako sem prišla na ta vzdevek. But it's funny,right ? Oh well. Like i care. ''Prav.Igrajmo!'' sem takoj bila za in prisedla v krog k fantom. Razmišljala sem o Harryju. Je mogoče,da sem mu všeč jaz ? Zagotovo to ni mogoče. Gotovo me obravnava, kot normalno fanico,toda zanj je normalno flirtati z vsemi. To pač počne,na tak način se očitno preživlja. Hmm,očitno se moram s tem sprijazniti. Nekdo je pozvonil. Liam je šel odpret. Pri vratih se je pojavilo lepo,visoko,postavno blond dekle. Kar malce sem ji zavidala. ''Hazza,Tay je tu!'' je zavpil Liam in Harry je nemudoma prišel. ''Hey,baby'' jo je pozdravil in jo strastno poljubil pred vsemi. Izbuljila sem oči. Ok,čakaj malo. Je to res ? Punca pred očmi mi dobesedno speljuje sanjskega fanta ? Oh,kaj sem si sploh domišljala,da bi lahko z njim kaj imela. Sedaj vem,kaj je čutila Sam. Love sucks! I hate it!


''Oh,morda ne bi smela...jaz...potrebujem zrak'' sem zajecljala in stekla ven. Vsi so me začudeno pogledali,toda prehitela sem jih. Kot bi mignil sem bila zunaj. Razmišljala sem o vsem in ničem. Kako mi je bilo,preden sem jih spoznala ? Slavne fante skupine One Direction. To so sanje vsake najstnice,toda od prvega dne sem si ustvarjala iluzije,da bi bila Harryjevo dekle. Očitno so bile res le to in nikdar ne bodo kaj več. Zamerim mu! Zares flirta z vsako,uboga Tay ali kaj že je! Ima vse,česar jaz nimam. Iz žepa sem potegnila mobilnik in predvajala pesem :
10. april 2014
u168754
u168754
Next
15. april 2014
u122384
u122384
Next!
15. april 2014
next
15. april 2014
u168754
u168754
next
18. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg