△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
ℓσνє вℓσg-ℓנυвєzєηѕкι zαρℓєтι (яєѕηιčηα zgσ∂вα)

Ɲσ ραč тσ вσ тαк мσנ вℓσgєc ηєкαк. Aмρк ησтя вσנσ υвιѕтνυ ѕαм мσנι ρяσвℓємι ѕ ƒαηтι, кι נιн נє мιℓιנση. Rєѕησ נѕ мαм тσк ∂яαмє, ∂α вσ тυт ƒαנη ηєкσмυ ρσνє∂αт. Čєρяαν ѕαм ηα ιgяαн ν тємι.

ǀмєηα σѕєв вσ∂σ ѕρяємєηנєηα, ρα тυт кαкє ρσ∂яσвησѕтι, ∂α ηє вσ к∂σ ѕℓυčαנησ ρяєρσzηαℓ ∂єℓ zgσ∂вє ιz RL.

ηєχтι вσ∂σ ρяιвℓιžη 2кяαт ηα тє∂єη.

яαвιм єη ηєχт ∂α zαčηєм.△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
12. september 2015
next
12. september 2015
△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
cнαρтєя σηє

♔тσ∂αу ιѕ α gιƒт,♔
♔тнαтѕ ωну ιт'ѕ cαℓℓє∂ тнє ρяєѕєηт♔

"Omg! Omg! Dobila si njegov snap??! Kako je to mogoče?" Vse v meni je kričalo, ko sem se spomnila svoje stare zatreskanosti. Ni mi bilo jasno kako ga je sploh spoznala. Nikoli ga ni omenila.

Moja bff me je pogledala in zavila z očmi. "Slučajno poznam njegovo sestrično, ki mi ga je dala. Niti sama ne vem zakaj," je povedala. "Kako ti je sploh lahko bil ušeč? Mislim tip si je za uporabniško ime izbral idiot268."

Jezno sem jo pogledala, a se na koncu zasmejala.

Bili sva v šolski telovadnici, kjer naj bi prespali, zaradi intenzivnih vaj. Ura je bila 21.00 in počasi naj bi se odhajali v kopalnico in se pripraviti na spanje. Spominjala sem se, kako mi je bil Blaž všeč. Skupaj sva hodila v glasbeno in se neprestano zafrkavala. Res, da je bilo to v tretjem razredu in so zdaj od takrat že štiri leta, a takrat sva bili obe z mojo prejšno bff Lano obe zatreskani v njega.

Z Anjo in Emo obema mojima zdajšnjima bff smo se ulegle na blazino in gledale v Anjin telefon. Pisala je Blažu.

Pogovor med Anjo in Blažem:
A: Poznaš Klaro Čamež?
B: Ja. Zveni znano.
A: Aha skupaj sta hodila na teorijo.
B: Aaa. Ja se spomnim.
A: Klara pošilja rožice. (Skoraj bi ji izpulila telefon, a ji je vseeno uspelo poslati)
B: Hahaha. (smaili z rožicami)

Ob navalu adrenalina zaradi pogovora, sem stekla v kopalnico k Lani in se režala.
"Kaj je?" me je vprašala in malo čudno pogledala. Čeprav nisva bili več bff, nisva bili v sovražnih odnosih. Bili sva prijateljici, ampak ne najboljši prijateljici. "Se spomniš Blaža? Tretji razred? Glasbena? No mogoče ga bom dobila!" Skočila sem v zrak.

Ko sem se obrnila sem videla, da me Ema in Anja snemata. Režali sta se kot nori. Po dolgem prepričevanju sta izključili zvok. Ema je video dala na snap (story), Anja pa ga je kljub mojemu poskusu preklica poslala Blažu.

_________________________
Upam, da je ok.
2 nexta<333
△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
12. september 2015
super je
12. september 2015
u199774
u199774
Next
12. september 2015
nexttt
13. september 2015
next
13. september 2015
Hvala usm za nexte
△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
cнαρтєя σηє,
ραят тωσ

(gif je)

♔уσυ αяє тнє ѕυηѕнιηє,♔
♔тнαт мαкєѕ му ∂αу♔

Kmalu sem dobila njegov snap in pogovarjala sva se do takrat, ko smo mogli iti spat. Punce v resnici še nismo nameravale spat, a telefonov vseeno nismo mogle imeti prižganih, ker bi v temni telovadnici oddajali preveč svetlobe.

Zjutraj je želel mojo sliko. Malo čudno a sem mu jo vseeno poslala. Komentar na to je bil: "Uuuu. Sexsi!" Tudi on mi je poslal svojo in moram priznati, da je biu kar lušn.

Minila sta dva tedna, in še vedno sva se pogovarjala preko telefona. Počasi mi je začel iti na živce. Ampak naslednji dan, naj bi ga videla v živo. Šolsko tekmovanje je bilo takrat in oba sva bila prijavljena.

Ko sva se videla v živo ni rekel niti besede. Njegovi prijatelji so ga neprestano potiskali proti meni, a on mi je samo pokimal z glavo.

Nekaj se je važil in upal, da sem ga gledala. Ko ni rekel niti besede, mi je tako ali tako postalo vseeno.

Bil je veliko lepši kot na slikah, a vseeno sem že videla lepše fante. Morala sem pa priznati, da je bil luštkan.
_____________________________________________________________________
3 nexte pliss.

△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
13. september 2015
u199774
u199774
Next
13. september 2015
tnx<33
še 2
13. september 2015
next
13. september 2015
next
13. september 2015
tnx<33
dobite dans zvečer al pa jutr
13. september 2015
next
13. september 2015
Hvala usm za nexte<333<3
△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
cнαρтєя σηє,
ραят тняєє


♔I тнσυgнт тнαт,♔
♔ι ωαѕ ℓινιηg ιη α ∂яєαм♔

Zvečer me je kliknil. Pogovarjala sva se in kmalu je prišlo vprašanje. Vprašal me je če bi bila njegova punca in seveda sem rekla da. Bila sem navdušena. Mislim bil je luštkan, prijazen in zdaj še moj.

Nisem mogla verjeti kakšno srečo imam, da sem ga dobila ravno jaz. Seveda sem vedela, da se večinoma druži s puncami, a to me ni motilo. Takoj sem povedala novico svojima bff.

Hodil je na isto šolo, kot fant v katerega je bila zaljubljena moja bff Anja in tako sva si mislili, da lahko to izkoristimo. Res da je bil Blaž en razred mlajši od Anžeta ampak vseeno.

Morala sem priznati, da mi je bil mogoče Anže celo lepši od Blaža, a Blaž je bil dosegljiv in prijazen. S tem sem bila zadovoljna. Tako sem se vsaj prepričevala in si domišljala. Mislila sem, da sem izredno vesela in srečna.

Kot vedno pa je bilo užitek imeti fanta, da sem to lahko uporabila, ko me je nekdo zafrkaval, da sem v nekoga. Pa še v razredu sem bila všeč enemu grdemu fantu in dokler sem imela fanta ni mogel do mene in imela sem izgovor.

Svoji bff sem ves čas vstrajno zatrjevala, da je Anže grd, a v resnici mi je bil všeč. Nisem bila v njega, a morala sem priznati, da je prekleto lep.

Velikokrat sem mu mogla kaj napisat za njo in potem sva se vedno še pogovarjala. Vedela sem, da nimam nobenih šans pri njem, a sem vseeno sanjarila. Bil je res faca in legenda in rada sem se pogovarjala z njim. A vseeno bi ga raje imela za prijatelja, kot fanta.

Z Blažem sva se veliko pogovarjala in sva se zmenila, da greva v kino. On bo pripeljal sestrično, jaz pa Anjo. Še sama ne vem zakaj sva pripeljala vsak nekoga, a mogoče nama je bilo preveč nerodno, da bi bila sama.
____________________________________________________
Lahk 4 nexte?

△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△▽△
13. september 2015
u199774
u199774
next
13. september 2015
next
15. september 2015
tnx. še 2
15. september 2015
u199826
u199826
Oprosti, ampak tole je zame grozno dolgočasen blog :/ če bi lahko opisala malo več podrobnosti (četudi bi bile te lažne) svojih misli, občutkov opisov okolice v tistem prizoru, kakšen duhovit stavek bi blag naredilo že izjemno boljši. Nočem biti nesramna, a to je moje mnenje. S takim blogom izpadeš kot osemletnica, ki se zatreska v vsakogar, ki pride mimo. Ljubezen ni taka. Tudi ljubezenski problemi se razlikujejo od tega, kar pišeš. Ljubezen je veliko več kot le nedolžna ''všečnost,'' ki jo čutiš do nekega fanta. Moram reči da sem ob naslovu bloga pričakovala veliko več. Razočarana sem. Vem, da se lahko bolj potrudiš in blog zelo izboljšaš. Če bi rada kakšen nasvet glede tega (kar dvomim glede na vse to kar sem ti napisala) mi lahko pišeš in z veseljem ti bom pomagala. In še za konec in velik NEXT in upam, da bo v njem vsaj nekaj dobrih sprememb.
15. september 2015
Next+nova bralka
16. september 2015
u199774
u199774
halo keda bo next
17. september 2015
next+nova bralka
02. oktober 2015
hvala za nexte.
the_*death* sj v tem je fora. js sm sam misla da sm zaljubljena, ko sploh nisem bila.
01. november 2015
u204896
u204896
next
19. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani