neext
09. september 2012
Neext.!!
09. september 2012
next < 3333333333333333333
09. september 2012
u102729
u102729
neeeext
(nowa bravka)
09. september 2012
nexxt (nova bralka)
09. september 2012
u39278
u39278
next
09. september 2012
u89913
u89913
haaai! punce. daness dobine next od wishes. Pa full bi vam bla hvaležna, če bi brale še eno mojo zgodbico: http://www.igre123.com/forum/tema/simple-plan/41662/2 ress full bom happy huala za nexte.
09. september 2012
NUJN RABM VAŠO POMOČ!! : <3I Love dogs <3 mi je dobesedno ukradla zgodbico!! In bi prosila, da ji uničmo temo!

NENA ZGODBICA: http://www.igre123.com/forum/tema/evie/41719/1

MOJA ZGODBICA: http://www.igre123.com/forum/tema/evie/33406/

prosm, dj jo še vi prjaute adminu da ji bo zbrisou temoo!
09. september 2012
•ηєω.уøяк◄ ,js jutr nextAAM ,če bom mela čas -.-
09. september 2012
next
10. september 2012
u74711
u74711
next
10. september 2012
u30718
u30718
nextiiiiiiiiiii
10. september 2012
zelje grem pisat ;*
10. september 2012
alo,ne morm nextat kr greem ! dijo,sorry nextam mnde zvečer !
10. september 2012
u89913
u89913
okeeeeey. wishes vam bo nextala zvečer...
10. september 2012
u30718
u30718
plis sodeluješ/sodelujte?-ne bo vam žau-resno: http://www.igre123.com/forum/tema/oceni-slikco-od-1-10!/41767/ hwala, če boš/boste-soriii kr oglašujem!
10. september 2012
dej čimprej nexti. prošimm...!
10. september 2012
mislim da bom zele šla nexat ! ;*
10. september 2012
nexti plissss zdejj
10. september 2012
jooj ! mam en obisk,ko ne mara da sm na compu.sj polovico nexta ,že mam napisanga.. mogoče bom tak vmes parkrat šla napisat,da bo nastal pol cel next..soory ! upam da mi bo do dans še uspel !
10. september 2012
u89913
u89913
okeeeey
10. september 2012
nextam
********************************************************************************************

ponoči skoraj nič nisem spala, nonstop sem jokala.tako sem zbudila tudi amm,ki je nato prišla k meni,začela me je spraševati kaj je narobe ? ja spa sem ji vse povedala,tolažila me je in iz škatlice prinesla verižici,skupaj sma jih stisnile v pesti ,kar na enkrat pa se je na obeskih prikazala podoba moškega in ženske,ki sta se poljubljala.ženska je imela isto verižico kot midve.tedaj pša je v sobo vstopila mama,z amm sma zapsestnice malo skrile ,potem pa se je spet pokazal obeksek. mama nama je rekla da naj pridema na zajtrk. pokimale sma in šle dol.tam je bil james ,ki je igral nintendo.prisedle sma, ko pa smo pojedli, nam ej maam povedala da bomo jutri imeli spoznavno kosilo,in da pride tudi teta ! nekako naju je poslala da oddidema k jacku in ryanu ! zato sma se šle uredit, najperj sm se orphala,umila zobe ,oredila pričesko in si nadela nekaj kar sem prvo našla v omari,novih lepih oblek *_+
[img]https://data.whicdn.com/images/36270394/displaypicture_large.[/img]
po urejanju sma z amm odpešačili do ryana,kjer je tudi jack. haai ! sma zaklicale,mimo naju pa je že pritekel ryanov pes ,bil je velik in resnično lep ! ko je tekel,sem imela občutek da naju bo podrl ,zato sem se bolj skrivala za amm. jack naju je potem pozdravil in odšli smo v sobo. Taam sma gleale skozi okno,najino prejšno sobo,ki je bila ista kot vedno. takrat sm se takoj spounila na knjigo ! ''knjiga !!'' sva se zadrle na glas,fanta pa sta izpod poušrta izvlekla knjigo,ki je bila ista kot najina ! začeli smo s epogovarjati,tudi z amm smazvedele da imasta tudi ona dva magijo .skuapj smo brskali knjigo in si ogledovali verižice. Imeli smo podbno foro,ona dva sta imela zapestnice in vsee isto,ljubezensko ! skoraj me je prijelo da bi mi usta vstala odpra..ker sem bila preveč radovedna . potem smo vsi,odšli,ker smo se imeli za nore ? da takole brskamo ! odšli smo na slastne pizze,v najboljšo pizzerijo. Poteem pa smo vsi šli narazen. Midva z ryanov skupaj,in ona dva…
z ryanom sma hodila in se šetaala po oskih ulicah,sprva sma bila tiho,potem pa sem začela '' em,ryan,oprosti za včeraj,ker sem te pustila ! bila sem preveč potrta ,zaradi sej veš česa…'' sem žalostno rekla,on pa je pokimal.''ahh,sj je okey,te čisto razumem.za fanta kot sem jas,sem skoraj zajokal na odru,ko smo se poslovili od oboževalcem ! '' jee skromno rekel,jas pa sem se nasmehnila in skupaj sma šla naprej.vmes sma se pogovarjala.'' Em veš ,megg ? tisti kuža ,ne ko vaju je skoraj podrl ! je moj ! '' je nasmejano dejal,''haha,veem !'' sem se zahihitala,'' jaa,ampak no,moja mama ima zavetišče za živali ! bi si rada ogledala živali ? '' je vprašal,''rees ! super,itaak ! ''' sem privolila,in že sma tekla.ko sma prišla,so v kletki tičali sami lepi kužeki. Še posebej sta se mi dopadla dva, tako sta bila lušna. Ryan,mi je dovolil,da jima dam imena ! kužeka žal nisem obdržala,ampak mi je ryan rekel da ju lahko vsaki dan obiščem .
riicky :mufy :''torej ,ricky in mufy ! prisrčno ! '' je ryan rekel,ja spa sem pokimala in kužeka božala po mehki dlaki. ''kaj grema zdaj počet ?'' se vprašala.''em lahko grema v sobo in se pogovarjama, '' je dejal,ja spa sme pokimala. V sobi sma začela nekaj risati.''waau ! res lepo rišeš,megg ! '' me je pohavil,jas pa sem se zahavlila in se nasmejala. ''em meeg ! imam idejo,rad bi te nekam povabil !... seveda..če hošč ? '' je sramežljivo vprašal,''zakaj sprašuješ ! s tabo grem kamorkoli ! '' sem se nasmejala , se še podpisala na list moje risbe in stekla dol. Ryan me je s svojim majhnim skutečkem,odpeljal k nekakšnem odpadu,za avte… bilo je sprva čudno ! ampak ko me je zvlekel do nekakšnega kota, se je osatvil in rekel ''okej,megg,tukaj sva,pridi ,dvignil te bom na avto !! ' je rekel,nekako čudno sme s epučotila ko so me njegove močne roke dvignile na vrh avta. On je šel potem nekam za …sliko,jas pa sme čakala… ko je prišel nazaj k meni,je v rokah držal dalinec. Na hitro je skočil na avto in prisedel k meni. Dalinec je prižgal in kar na enkrat se je na sliki pojavil film ! počutila sem se kot v kinu,še boljše ! ker sem sedela na avtu !
''omg ! ryan,kako noro ! '' sem vkliknila,''veem ! to sem zadnjič sam odkril,in ja bolj potiho govori,da naju je zasačijo ! '' je šepetaje rekel,ja spa sme s ezahihitala. Film se je začel …bila je romantična komedija,zato sem se pučotila nerodno ….ker je pihal veter in me je močno zeblo,me je nekejkrat streslo. Bilo me je sram stisniti k ryanu,sploh zato…ker sma samo prijetalja… ,ko je ryan opazil da me zebe,mi je onudil svojo jopico.sprva sem odkimala,a me je kar sam ovil vanjo in se sijoče nasmehnil . opazovaala sma film…bil je res lep,le nekaj je manjkalo,''em ryan, tole je res popolno,ampak se ti zdi da nekaj manjka ? '' sem vprašala ,''jaa,nekja le ! '' se je nasmejal in izza hrbta vzel vrečko,kjer so bili nekakšni donatsi *__*
''yuummy ! kako si vedel ! '' sem nasmejano rekla,ko sem na ustnicah imela polno sladkorja.''em,nekaj imaš na ustnicah ! megg ! '' je rekel, pošalatala sem si ustnice in si jih začela brisati,sproti me je ryan ostavil ''em,počakaj ! bom jaz ! '' je tako romantično rekel,čeprav sm imela občutek da me bo poljubil ,mi je z robčkom rahlo drgnil po ustnicah in obrisal ves sladkor dol.''hah..huala '' sem sramežljivo rekla,'' hh,saj te ni motilo ? '' je vprašal,''neep '' sem odgovorila,tedaj pa sma se vrnila k fimu. vmes nama je z ryanom nekako drgetala roka,ker sma si želela malo bližje bližine da bi imela roke skupaj stisnjine in bi bila objeta...ampak ni bilo nič...kar na enkrat,pa so se na odpadu prižgale luči in z ryanom sma takoj smejoče začela tekati proti ihodu.nenako sma vdrla noter,zdaj pa ko so smetišče nazaj odprli ...beživa stran ! ko sma tekala ,sma se smjeeala kot nora ! ker,me je vmes začel boleti gleženj. me je ryan nesel.ampak samo prijateljsko.
resnično zabavno je bilo,ko pa sma bila sredi neznanega brega sma se ostavil,kot da bi bil to cilj na zemljevidu. smejoče sma si prišla bližje in ker je bil že pozen večer,se je videla skoraj cela luna. bilo je prelepo ! ampak z ryanom,sma si bila že skoraj čisto blizu. med tem....sma se skoraj oljubila,kot ljubezensko,ampak sma se potem le oddaljila in se presenečeno pogledala.'''em,mogoče pa se le tako privlačimakot magnet ,da sma se ...poljubila '' sem na hitro rekla,'' ja,em sej sma smao prijatelja'' je rekel,ja spa sme pokimala,''no sej prijatelji,si dajo tudi kdaj poljubčka ? ne ? '' sm vprašala,''hm..ja'' je pritrdil,redja pa sma otrpnila in bila tiho...gledala sma drug drugega od daleč,a sm se spet začela prebliževati. njegov eoči so gledale v moje..in njegova usta ..s bila tako.. prelepa,da bi jih z veslejem poljubila,takrat pa se je ryan opogumil ''' veš kaj megg ? js ne zdržim več ! enosatvno ne morm živet z tabo,to...samo kot prijatelja..prosim,imama kakšno možnost da sma skupaj ? '' je žalostno rekel,imela sm aisto mišljenje,''lahko prikršima pravila...ampak,saj v ljubezni s ene pozna meja ! '' sme dejala,'' potem,boma poskusila ? '' je vprašal, '' emm... '' sem razmišljala,'' js bi z veseljem bila z tabo,ampak me je strah...'' sem rekla,'' ničesar te naj ne bo strah ! '' me je priprečeval,'' oh..no bom premislila...,čeprav si neizmerno želim da bi bila skupaj in tudi jas ne zdržim več,mora mi negdo svetovati.....'' sem odgovorila. tedaj je roko pdal na moj obraz in me na silo poljubil..
.. ne tako grobo na silo,ampak ljubeče prijazno,da sem.. začela čutiti ljubezen ! nisem verjela... na nebu so se nama pojavile nekakšne lise.. da sma se pučotila tako mogočna ! no,poljubi so bili mogočni ! '' no ? bova poskusila ? '' je vprašal še enkrat ,poljubila sme ga nazaj.'''ahha,to vzamem kot ,da ? '' je nasmejano rekel,'' haha,itak ! '' sem rekla in ga prijela za roke.'' em, glede na to.. da ne vema če sma že čisto oradno skupaj,boma povedala kolegom,da sma skupaj ? mislim,boš povedala to amm ? '' je vprašal,''ne veem, rekla ji bom da si smao želim biti z tabo ! bo že prišel čas ,ko ji bom povedala resnico '' sem rekla,''torej si bad girl ? '' me je vprašal,'' hahaha,neehaj ! jaa.lahko tako rečeš ! '' sem se smejoče hihitala. skupaj sma nato odšla ,proti mojem domu,med potjo sma se ves čas držala za roke, ko sma se poslovila,sma se poljubila smao na lica, za vsak slučaj če naju je gdo opazil ! potem,ko sma se na žalost razšla,pa sem videla tam amm. hitro sem stekla,k njej ! povedala ,sm ji da ne zdržim biti več z ryanom samo prijateljica.
potem ko, je bilo že kar temno,smo si z jamesom ogledali komedijo ! spet en film ! hihi ♥ smejali smo se do poka,ko pa sem odšla v posteljo... sm v hipu zaspala...
KOT MEDVEDEK !

***********************************************************************************************************

upam, da vam je blo všeč ! c:
pa soory za pisne napake....
10. september 2012
ohh,je predolg next ?
10. september 2012
nexxt in NEE
10. september 2012
u101882
u101882
neext
10. september 2012
next
11. september 2012
next
11. september 2012
u39278
u39278
next
11. september 2012
u95766
u95766
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
11. september 2012
Neext.!!
11. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani