ne ne bo od Niall-a P.O.V.
18. februar 2014
u113639
u113639
next nova bralka!!!
19. februar 2014
u156327
u156327
prosm od Nialla P.O.V
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
19. februar 2014
Heej punce!! Kako ste mi danes? No jaz sem še kar vredu.Prosim ne me ubit ker je next tako beden da nevem zakaj tako bedne in neumne nexte pišem :/. No pa samo da je vam všeč. No vsaj upam da vam je. Pa oprostite, da je tako kratek.

Chapter 15

Hope's P.O.V.

Odšla sem po stopnicah v kuhinjo. Bilo je že toliko ura, da sem postala lačna. Namazala sem si nutelo na kruh. Pojedla sem. Razmišljala sem, kako se kaj imata barbika in Harry na svojem zmenku. Ne morem verjeti, da jo je peljal na zmenek. Seveda se imata popolno. Slišala sem vrata. Slišala sem fante, kako so pozdravili Harry-a. Torej ni bil njun zmenek najbolj popolen. Odšla sem po stopnicah do Alisine sobe. Že kar nekaj časa je nisem opazila, saj je bila na plavanju z šolo. Upam da se ima vredu. Vsedla sem se na njeno pojsteljo. Vzela sem njeno najljubšo igračko in jo stisnila, saj se jo močno pogrešala. Komaj sem čakala da pride domov. Vzela sem njeno sliko in jo gledala. Bila je lepa, popolna, preprosta in trmasta. Le po kom ima to? Seveda po Harry-u. Vesela sem da ima tako dobrega očeta. Vsaj nekoga ima po katerem se lahko zgleduje, ker nisem kaj preveč dober vzor. Ko smo že pri njenem očetu, grem malo do in ga vprašam kako je bilo na njegovem zmenku. Hodila se proti njegovi sobi. Potrkala sem in rekla '' Harry, ali si buden?'' Rekel je '' Mhm.'' Znova sem ga vprašala '' Kako je bilo na zmenku?'' Odgovoril mi je '' Slabo, bedno, ta punca je malo prizadeta.'' Zasmejala sem se mu. Stegnil se je do stikala in prižgala se je luč. Pokazal mi je naj se vsedem na pojsteljo. Odšla sem do pojstelje in se vsedla. Začela sva se pogovarjati. Vprašala sem ga '' Kaj je bilo pa tako narobe na vajinem zmenku?'' Začel je govoriti '' Prvo kot prvo ni ti. Drugič začelo se je ko je tebe omenila. Rekla je da ji ne sežeš do kolen in, da si naša služkinja, in se začela smejati temu. Žalila te je in jaz sem imel tega zadosti in sem ji povedal par besed ter odšel. Nisem je hotel več videti in sem jo tam pustil. Vem, da bom imel probleme pri Simonu. '' Nasmehnila sem se mu in ga objela. Rekla sem mu '' Ne boš imel težav pri Simonu, saj ona ne zna peti. Poje na play-back tako da se ti ni treba bati. '' Nasmehnil se mi je. Vlegla sem se. Tudi on.
Niall's P.O.V.
Odšel sem tako kot ostali spat. Obračal sem se. Kotalil po pojstelji, saj nisem mogel zaspati. Kaj mi je? Sem mogoče zbolel? Prijel sem se za čelo, ni bil vroč. Potem sem videl pred očmi punco. Ja bila je Rebecca. Lepa, preprosta in prijazna. Lep nasmeh ima. Ko je padla name sem nekaj čutil v trebuhu. Takega občutka pa že dolgo časa ne. Rad bi jo poljubil na usta. Zanima me kakšen okus imajo. Verjetno je sladek tako kot ona. Cel moj svet se vrti okoli nje. Bolje bi jo rad spoznal. Mogoče zna peti. Čakaj malo! Kje pa ona spi? Saj ne spin a tleh ? Kajne? To moram iti pogledati. Vstal sem in odšel sem do taranteline sobe. Notri sem pogledal, Rebecce ni. Odšel sem do vsake sobe, vendar nnje ni bilo. Odšel sem v dnevno sobo, tudi tam je ni bilo. Hodil sem po celi hiši, ampak je nisem našel. Šel sem do balkona, tam sem jo zagledal. Bila je samo v pižami. Odšel sem do balkona in ga probal odpreti, vendar zaman. Bil je zaklenjen. Dobro da vem, kje so ključi od balkona. Odšel sem deo dnevne sobe, vzel ključe in odšel do balkona in ga odprl. Kar padla je v moj objem. Bila je premražena. Nisem hotel, da se ta objem konča. Stiskala se je k meni in tresla. Poljubil sem jo na čelo. Pogledala me je s temi prelepimi očmi. Bila je preprosto popolna. Dvignil sem jo. Vprašala me je '' Kam me nosiš?'' Odgovoril sem ji '' V mojo sobo te bom odnesel in boš spala v moji sobi, jaz bom odšel pa v dnevno sobo.'' Odkimala je in rekla '' Ne pusti me, jaz grem v dnevno sobo, saj je boljše kot vsakič na blakonu spati, brez vsega.'' Začudeno sem jo pogledal. Nič nisem rekel le odnesel sem jo v mojo sobo. Položil sem jo v pojsteljo in jo pokril. Vsedel sem se k njej in jo objel, da bi se boga vsaj malo segrela. Tudi ona se je bolj stisnila k meni. Všeč mi je bil ta občutek, ko se je naslanjala k meni. Ona je nekaj posebnega. Še nekaj časa sva bila v objemu, ampak ona je zaspala. Odložil sem jo in jo bolj pokril. Poljubil sem jo na čelo in odšel v dnevno sobo. Hotel sem oditi, vendar me je prijela za roko in potegnila k sebi. Pogledal sem jo in ona mi je rekla ''Saj ne misliš spati na kavču?'' Rekel sem ji '' Seveda bom spal na kavču, ti pa kar tu ostani. Mari nisi spala?'' Odkimala mi je. Za punco je kar močna. Dobro me je držala. Nisem imel izbere. Vlegel sem se poleg nje. Rebecca se je skobacala k meni in me poljubila na lice in rekla '' Lahko noč Niall. Najbolši si.'' Odgovoril sem ji ''Lahko noč in rad te imam.'' Ko sem to rekel sem se prijel za usta. Ona se je pa zasmejala. Nato je rekla '' Tudi jaz tebe Niall.'' Nekaj je še potiho rekla. Nato se je stisnila k meni in sva zaspala.
Next? Mnenje? Graje? Všeč? Teorije? Bi se mi razpisale? Hvala
20. februar 2014
Fuckinnnnnnnnnn awesomeeeee !!!!!!!!!!!!!! I love it ! Oh my ! Neeeeeeeeeext !Rada se mata !!!!!!! Kaj je potiho rekla ? Da ga ljubi ? A je ? A je ? A je ? Haaaa ??????????????? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext !!
20. februar 2014
u155253
u155253
Awww kok sta lepa Niall in Rebecca*-*
Da niti 1x ne rečeš več da je bedno oki!?
Neext<3
20. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. februar 2014
popouno *.* iii kaka pikija sta niall pa rebecca <33
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
22. februar 2014
Heej !! Amm vem da je danes bolj kratko samo nimam idej. Tok da oprostite za tako bedo. Hvala.
Chapter 16
Hope’s P.O.V.
S Harry-om sva ležala. Bilo mi je prijetno. Vprašal me je '' In kako kaj tvoja ljubezen?'' Vzdihnila sem in rekla '' Ko bi vsaj bila. Pa pri tebi?'' Odgovoril mi je ''Imam jo samo me ne opazni. Zanjo sem neviden. Nekaj sva imela ampak se ni dobro odneslo. Ali misliš da si že spoznala pravega? '' Mislila sem si 'ja se mislim da sem ga, in to si ti. Ti si ljubezen mojega življenja. Brez tebe ne morem. Ampak namesto tega sem mu odgovorila '' Mislim da ne. Zdelo se mi je, ampak se tudi pri meni ni obneslo.'' Nastala je tišina. Nič se ni dogajalo. Stegnil se je do stikala in ugasnil luč. V redu tole je bilo malo čudno. Nisem hotela spati z njim. Srce mi je reklo ' seveda da hočeš! Koga pa slepiš? Sebe! Povedati mu moraš, da ga ljubiš. Saj je tvoje ime Hope! Pomeni upanje! Zato upaj! Hope prosim upaj, da bosta skupaj, saj imam občutek da bova. Ali se mi meša? Sama sabo se pogovarjam! Vprašala sem ga '' Kakšna punca na vidiku? Ali ti je kera všeč?'' Odgovoril mi je ''Ja, mi je. Samo, da ne boš mislila da je tarantela.'' Zasmejala sva se. Spomnila sem se, da ko sem prišla v njegovo sobo sem ga zbudila. Rekla sem mu '' Harry oprosti, ker sem te zbudila, ko sem prišla k tebi. Oproščeno ?'' Zasmejal se mi je in rekel '' Mislim, da ti ni oproščeno, če ne boš spala pri meni. Samo spala nič drugega.'' Nasmehnila sem se mu in odkimala. Pogledal me je tako lepo, vendar se nisem zlomila. Naredil je puppy face. Aww kako lepo ga je naredil, vendar sem znova odkimala. Rekel mi je '' Potem pa mi ne preostane kaj drugega.'' Prijel me je in potegnil k sebi. Ni me hotel spustiti. Vedela sem kaj moram narediti. Poljubila sem ga na lice. Bil je presenečen. Probala sem uiti njegovemu prijemu. Ni mi uspelo. Samo roke sem dobila ven. Probala sem ga žgečkati da bi me spustil. Namesto tega me je on začel žgečkati. Smejala sem se kot nora. V sobo je pritekel Louis čisto zaspan in rekel '' To kar sedaj počneta, bi lahko počela v tišini, saj mislimo nekateri spati.'' Oba sva zavila z očmi. Imela sem priložnost da bi zbežala. Uspelo mi je. Zbežala sem v svojo sobo. Skočila sem na pojsteljo. Bila sem kot najstnica, zaljubljena do ušes. Ležala sem na pojstelji in se smejala. Bilo mi je prijetno. Spomnila sem se da jutri pride moja Alison domov. Komaj sem čakala da pride domov.
~Mnenje? Graje? Pohvale?
22. februar 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. februar 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/obozevalec-harry/68332/1 huda zgodba prosim preberi mojo
22. februar 2014
u155253
u155253
Nextt *-* zakon
23. februar 2014
zakonnnnn preprosto zakonnnnn nextttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23. februar 2014
u142227
u142227
omgggg kako popolnoooo. prfekcijaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeext
23. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeext
23. februar 2014
popounoooo!! <33
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexttt!!
23. februar 2014
Heej punce. Vem da dolgo ni bilo nexta sam so take težave! In z prijatelstvom ki visi na nitki in z neko sliko, katero nočem razlagati, ker je to ena kurba po domače povedano naredila! Tako da res oprostite in upam da mi boste oprostile. Pa šenkrat mi oprostite ker je next bolj kratek. No sedaj pa nextek. P.s. Bekii ostani močnaa

Chapter 17
Potonila sem v spanec brez sanj. Zjutraj je bila popolna tišina. Dokler ni v mojo sobo priletela Rebecca. Vrgla se je na mojo pojsteljo in bila je zaljubljena do ušes. Komaj sem prišla k sebi. Vsedla sem se in naj ugibam, da sem zgledala grozno. Rekla sem ji ''Kaj se tukaj dogaja ?'' Bila je tako nasmejana. Vesela. Le kaj se ji je zgodilo. Sedaj sem ji rekla ''Izpljuni Rebecca! Kaj se ti je zgodilo?'' Začela se je smejati in padala na pojsteljo. Kot zaljubljeni otrok. Čakaj saj je! Rekla sem ji '' Sedaj povej, drugače grem Niall-a vprašat.'' Ni se zmenila bila je v svojem svetu. Vstala sem in začela hoditi proti vratom. Takrat se je predramila. Zavpila je ''Ne Hope počakaj!'' Nisem se zmenila za njo. Stekla je proti meni in me prijela za roko. Rekla mi je '' Hope pri Niall-u sem spala. Samo spala sem nič drugega.''Odgovorila sem ji ''In kakšna kemija se sedaj dela med vama?'' Rekla mi je v vprašanju '' Nobena?'' Zmajala sem z glavo. Vzela sem njeno roko in odvlekla sem jo pred Niall-ovo sobo. Vstopili sva in zagledali spečega Niall-a in ob njemu kdo le drug kot naša preljuba Nelly. Začudena naju je pogledala. Čakaj malo samo mene je začudeno pogledala! Kje je Rebecca? Tekla je. Kaj sem ji naredila?! Šla sem do Niall-a in ga udarila po licu. Zavpil je ''Zakaj sem si pa to zaslužil?'' Prhnila sem in odšla sem. Pohitela sem po stopnicah in se obula all starke. Odšla sem po Rebecco. Iskala sem jo, vendar je nikjer ni bilo. Kam bi šla? V park? Odšla sem v park, vendar je ni bilo. Kam je odšla? Poiskala sem jo. Bila je na klpoci in jokala. Sedla sem k njej in jo objela. Močila mi je majico. Saj ji nebi zamerila samo tega nisem pričakovala od Niall-a. Pogovorili sva se. Odšle sve nazaj. Pred hišo je padla na tla in zopet začela jokati. Mirila sem jo. Rekla mi je ''Ne maram ga več! Sovražim ga! Nikoli več ga nočem videti! Kreten je!'' Rekla sem ji ''Vem, samo ostani močna! Tako ga boš najbolje prizadela! Verjemi mi.'' Prikimala je. Obrisala si je solze. Bila je zelo močna. Vstopili sva in zagledali zaskrbljenega Niall-a. Stekel je proti nama in rekel ''Rebecca! Kaj je s tabo! Veš kako me je skrbelo! Zakaj si mi to naredila?'' Ona ga je lepo ošinila s pogledom in ošla. Niall me je prijel za roko ko sem hotela oditi za njo in je rekel ''Kaj je narobe?'' Naredila sem podobno kot Rebecca. Odšla sem za njo. Nato sem zaslišala kričanje.
Mnenje? Teorije? Graje?
07. marec 2014
pr-fect
neeeeeeeeeeeeeeeext
07. marec 2014
Neeeeeeeeeext P.s. Bom
07. marec 2014
u142227
u142227
Omg prfekt neeext
07. marec 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeext
07. marec 2014
next
08. marec 2014
u155253
u155253
Popolno ..zem se čas neext
08. marec 2014
nextttttttttttt zakon!!!!!!
09. marec 2014
https://www.igre123.com/forum/tema/n-(-g-n-)/68681/2
odločila sem se, da bom oglaševala za mojo prijateljico.. zgodbo je začela pisati pred kratkim, ampak se že vidi da bo dobra. ni o 1D je pa ljubezenska kriminalka kot ona pravi
09. marec 2014
Heej punce !! Oprostite ker že dolgo časa ni bilo nexta. Vem in sedaj ga tudi ne bo. Preselila sem se in nimamo wi-fi ja. Next bom probala napisati za jutri. Hvala za razumevanje.
15. marec 2014
Nova bralka+ najboljš pišeš!!
15. marec 2014
u142227
u142227
Hej ko boš lahko napiši next. Ne hiti sej razumemo
16. marec 2014
u155253
u155253
Napiši ko boš lahko ♥
18. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg