Hey you!
Mnogo je že ff o Shawnu, ampak niso podobne, enake. Upam, da vam bo všeč, zdaj pa začnimo, da vas ne dolgočasim - če že bereš tole od prvih besed

Wear pink Acacia!

,,Ljubica, danes ti modna revija odpade,'' me zbudi mamin nežen glas. V naslednjem trenutku me popolnoma prebudi sonce, katero se je prej skrivalo za mareličnimi zavesami. Pretegnem se, medtem ko se mama usede na posteljo.
,,Danes lahko Vivian in Alison prideta k tebi,'' reče. Ni me preveč navduševalo. Stara sem bila 20 in začenjala manekensko kariero za celo življenje. Že tako sem ju videla dostikrat. Rada bi okusila nekaj novega.
,,Acacia?'' me prebudi iz zamišljenosti.
,,Danes boste same doma, oče bo na službenem potovanju, jaz pa rabim iti v sosednje mesto nekaj urediti, tako da bom verjetno prišla šele jutri zvečer. Veliko dela z papirji je,'' še doda in zavzdihne. Pokimam. Vstane, medtem ko že skoraj odide iz sobe jo pokličem.
,,Mama,'' previdno rečem. Pogleda me.
,,Bi lahko šle kam drugam, polnoletne smo že vse,'' kar je bilo res. Lahko bi najele hotel ali kaj delale bolj zabavnega, saj so me pižama partyi in dekliški večeri že utrujali.
,,Kaj namiguješ,'' vpraša in zapre vrata.
,,Bi lahko šle kam drugam?''
,,Pogovorila se bom, če ste lahko tokrat pri Ali, prav?'' ni razumela prav. Hočem nekam drugam. Pokimala sem. Ko je odšla sem poklicala Alison in Vivian.
,,Danes gremo v klub,'' predlaga Vivian. Zmenile smo se, da prideta k meni ob 19. uri, da se uredimo in odpeljemo, brez da bi kdorkoli vedel kam.
_______________________________________________________________________
Začetek je krajši, naslednji del bo pravi začetek
Next?
30. april 2019
Omg kaj se zgodi kaj pa shawn
16. maj 2019
Next
2 dni nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg