Evo, mogoče me nekateri že poznate iz smrklje (@TheDreamer) kjer sem tudi redno objavljala zgodbice ampak niso bile preveč popularne, ker je zdaj smrklja nekam čudna in so eni čudni blogi, sem mislila da bi poskusila svojo srečo tuki na igre 123.

No ubistvu je zgodba Losing myself, Finding myself in je ljubezenska (ooooo amour ♥) in se dogaja v Angliji v majhnem mestecu Port Isaac.
Na smrklji imam sicer že objavljene prve tri dele ampak bom kr lepo začela z prvim tukaj, ampak bi me najprej zanimalo če bi punce (ali fantje) to zgodbico kej prebral
Kratek odlomek: "Dekle je stalo na palubi Ladje King. Ozlro se je po obzorju, kjer je počasi zahajalo sonce. Uživalo je v zvoku valov, ki so se nagibali. Uživalo je v občutku visokih valov, ki so jo poškropili po telesu če so jo dosegli.
Nekdo je zaklical njeno ime. Moralo je notri, ker je bilo napovedano neurje. Ni jo zanimalo. Hotelo je uživati in živeti.Počasi se je stemnilo in dekle je še vedno stalo na palubi. Veter je bil močnejši, valovi so jo skoraj poškropili po obrazu. Močno se je morala oprijeti droga, da jo nebi odneslo.
Zagrmelo je. Malo pozneje se je še usul hladen dež.
Dekle se je komaj oprijemalo droga. Poskušalo se je privleči do vrat, ki so vodila v notranjost ladje, a so bila na drugem koncu palube.
Nato jo je zalej močan val. Hladna voda jo je poškropila po telesu, tako da je spustila drog in pristala na trdnih tleh palube. Bolečina v hrbtu je bila neznosna ampak adrenalin, ki je pognal žile v njenem telesu ji je pomagal da se je pobrala a ji je takoj spodrsnilo. Tla palube so bila mokra.
Spet jo je zajel val. Dekle je odneslo na drug konec palube, kjer se je oprijelo za drog. Njeno telo je bilo premočeno."

No če se vam zdi kul bom objavila prvi del, z veseljem, pa fuuul me zanimajo mnenja.
Pa če bo ta zgodba uspešna bom mogoče kdaj napisala tudi kak fanfiction... (mogoče)

Te ta zgodba zanima, in bi jo prebrala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. september 2013
No dober, itak ni nihče komentiral, tako da bom napisala kr prvi del tukaj pa mi povejte če vam je kul, drgač bom pa nehala :/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Morje je lahko tako čudovito. Morje ki šumi, ki valovi, ki spreminja barve na obzorju. Morje, ki je tako skrivnostno in neraziskano.
Morje, ki je lahko lepo. Morje, ki je lahko ubijalsko.
Dekle je stalo na palubi Ladje King. Ozlro se je po obzorju, kjer je počasi zahajalo sonce. Uživalo je v zvoku valov, ki so se nagibali. Uživalo je v občutku visokih valov, ki so jo poškropili po telesu če so jo dosegli.
Nekdo je zaklical njeno ime. Moralo je notri, ker je bilo napovedano neurje. Ni jo zanimalo. Hotelo je uživati in živeti.
Počasi se je stemnilo in dekle je še vedno stalo na palubi. Veter je bil močnejši, valovi so jo skoraj poškropili po obrazu. Močno se je morala oprijeti droga, da jo nebi odneslo.
Zagrmelo je. Malo pozneje se je še usul hladen dež.
Dekle se je komaj oprijemalo droga. Poskušalo se je privleči do vrat, ki so vodila v notranjost ladje, a so bila na drugem koncu palube.
Nato jo je zalej močan val. Hladna voda jo je poškropila po telesu, tako da je spustila drog in pristala na trdnih tleh palube. Bolečina v hrbtu je bila neznosna ampak adrenalin, ki je pognal žile v njenem telesu ji je pomagal da se je pobrala a ji je takoj spodrsnilo. Tla palube so bila mokra.
Spet jo je zajel val. Dekle je odneslo na drug konec palube, kjer se je oprijelo za drog. Njeno telo je bilo premočeno.
Ladjo King je treslo in dekle bi kmalu bruhalo. Zaslišala je glas kapitana, ki je pozival potnike, naj se vrnejo v notranjost ladje.
Valovi so še kar bučali ob ladjo in strele so se bliskale na nebu. Dekle, ki se je še vedno oprijemalo droga je vstalo in se pomikalo proti vratom.
Nato se je cela ladja zatresla. Dekle se je obrnilo. Pred njo je zagledalo kopico zlomljenih delcev ladje ki so se premikali v zraku. Posadka se je usula na ladjo, ki jo je spet zatreslo. Nek moški je padel v vodo.
Premočeno se je z muko poskušalo spraviti do vrat.
Še tretjič je zatreslo ladjo.
Sunek je bil tako močen in intenziven, da je dekle spustilo drog in padlo.
Padlo v morje.
Morje je bilo tako hladno, da mu je odvzelo sapo. Z muko, je priplavalo na površje. Ladja King se je tresla in majala v valovih. Dekle je poskušalo preplavati do ladje, a jo je odneslo stran od ladje namesto k njej. Vse jo je bolelo. Poskušalo je zakirčati a mu moči niso dovolile.
Ladja se je spet zatresla in ugasnile so vse luči. Dekle je zaslišalo preplah in kričanje ljudi v notranjost ladje. Med njimi je bila tudi njena družina.
Oneslo ga je dalje od ladje naprej. Dekle je sopihalo in čofotalo v vodi. Ni se počutilo varno ker ni morala doseši tal. Utapljalo se je.
Valovi so mu močili obraz, sol mu je dražila oči. Vsakič, ko se je potopilo v vodo je mislilo da bo umrlo. Bilo je nemočno. Ubogo, nemočno dekle.
Dekle se je vedno bolj oddaljevalo od Ladje King.
Ko je že mislilo da bo vsega konec, je nenadoma do njega priplaval delček lesa, verjetno ga je naplavilo od Ladje King. Bil je ravno tako velik da se ga je dekle lahko oprijelo.
Še zmeraj je grmelo in pihalo. Valovi se niso in niso ustavili. Dekle je odneslo daleč stran. Prezeblo in premočeno se je oklepalo na kosu lesa medtem ko so jo valovi nesli.
Nato pa trden udarec v glavo.

Morje.
Tako lepo a tako ubijalsko
Valovi so se umirili.
Nezavestno dekle, ki se je varno oklepalo kosa lesa so odnesli daleč proč.
Ko se je dekle zbudilo iz transa je prvo kar je zagledalo, bila obala.
Ni bilo sigurno zakaj ravno potrebuje obalo a je vseeno zaplavalo do nje s preostankom moči, ki jo je še imelo. Trdno se je oklenilo bližnjih skal, da bi se odpočilo, nato pa je odločno zaplavalo na obalo. Ko je začutilo pesek pod nogami, je začutilo varnost in zavetje.
Na trebuhu se je skobacalo do plaže in kar tam, na varnem pesku zaspalo.

------------------------------------------------------------------------------------------

No napište če hočte še kakšen del, oh yeah
12. september 2013
okej vidim da nihče noče nadaljevanja, bom pa napisala kakšen fanfiction ker vidim da tukaj ne moreš uspet če ne pišeš fanfictionov
13. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg