u151255
u151255
še enkrat sem objavila to zgodbico v nov forum, ker sem se pri prejšnjemu zmotila in ga ne znam zbrisat (mogoče mi kera pove kako?) tko da ja še enkrat

Ola punce, no mejbi me poznate iz smrklje jst sm The Dreamer in sem tudi tam objavljala zgodbice, ampak niso bile ravnoo uspešne in niso dobile velikega odziva, zato sem razmišljala, da bi svojo zgodbico objavila še tuki ker mi je sošolka šele danes povedala, da tuki tud lohk ubjavljam zgodbe tko da hurra!
Sicer imam na smrklji že objavljene tri dele, ampak bom kr lepo začela z prvim, tko da če vam je všeč mi kr puvejte, se zelo veselim kšnih komentarjev ♥
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Morje je lahko tako čudovito. Morje ki šumi, ki valovi, ki spreminja barve na obzorju. Morje, ki je tako skrivnostno in neraziskano.
Morje, ki je lahko lepo. Morje, ki je lahko ubijalsko.
Dekle je stalo na palubi Ladje King. Ozlro se je po obzorju, kjer je počasi zahajalo sonce. Uživalo je v zvoku valov, ki so se nagibali. Uživalo je v občutku visokih valov, ki so jo poškropili po telesu če so jo dosegli.
Nekdo je zaklical njeno ime. Moralo je notri, ker je bilo napovedano neurje. Ni jo zanimalo. Hotelo je uživati in živeti.
Počasi se je stemnilo in dekle je še vedno stalo na palubi. Veter je bil močnejši, valovi so jo skoraj poškropili po obrazu. Močno se je morala oprijeti droga, da jo nebi odneslo.
Zagrmelo je. Malo pozneje se je še usul hladen dež.
Dekle se je komaj oprijemalo droga. Poskušalo se je privleči do vrat, ki so vodila v notranjost ladje, a so bila na drugem koncu palube.
Nato jo je zalej močan val. Hladna voda jo je poškropila po telesu, tako da je spustila drog in pristala na trdnih tleh palube. Bolečina v hrbtu je bila neznosna ampak adrenalin, ki je pognal žile v njenem telesu ji je pomagal da se je pobrala a ji je takoj spodrsnilo. Tla palube so bila mokra.
Spet jo je zajel val. Dekle je odneslo na drug konec palube, kjer se je oprijelo za drog. Njeno telo je bilo premočeno.
Ladjo King je treslo in dekle bi kmalu bruhalo. Zaslišala je glas kapitana, ki je pozival potnike, naj se vrnejo v notranjost ladje.
Valovi so še kar bučali ob ladjo in strele so se bliskale na nebu. Dekle, ki se je še vedno oprijemalo droga je vstalo in se pomikalo proti vratom.
Nato se je cela ladja zatresla. Dekle se je obrnilo. Pred njo je zagledalo kopico zlomljenih delcev ladje ki so se premikali v zraku. Posadka se je usula na ladjo, ki jo je spet zatreslo. Nek moški je padel v vodo.
Premočeno se je z muko poskušalo spraviti do vrat.
Še tretjič je zatreslo ladjo.
Sunek je bil tako močen in intenziven, da je dekle spustilo drog in padlo.
Padlo v morje.
Morje je bilo tako hladno, da mu je odvzelo sapo. Z muko, je priplavalo na površje. Ladja King se je tresla in majala v valovih. Dekle je poskušalo preplavati do ladje, a jo je odneslo stran od ladje namesto k njej. Vse jo je bolelo. Poskušalo je zakirčati a mu moči niso dovolile.
Ladja se je spet zatresla in ugasnile so vse luči. Dekle je zaslišalo preplah in kričanje ljudi v notranjost ladje. Med njimi je bila tudi njena družina.
Oneslo ga je dalje od ladje naprej. Dekle je sopihalo in čofotalo v vodi. Ni se počutilo varno ker ni morala doseši tal. Utapljalo se je.
Valovi so mu močili obraz, sol mu je dražila oči. Vsakič, ko se je potopilo v vodo je mislilo da bo umrlo. Bilo je nemočno. Ubogo, nemočno dekle.
Dekle se je vedno bolj oddaljevalo od Ladje King.
Ko je že mislilo da bo vsega konec, je nenadoma do njega priplaval delček lesa, verjetno ga je naplavilo od Ladje King. Bil je ravno tako velik da se ga je dekle lahko oprijelo.
Še zmeraj je grmelo in pihalo. Valovi se niso in niso ustavili. Dekle je odneslo daleč stran. Prezeblo in premočeno se je oklepalo na kosu lesa medtem ko so jo valovi nesli.
Nato pa trden udarec v glavo.

Morje.
Tako lepo a tako ubijalsko

Valovi so se umirili.
Nezavestno dekle, ki se je varno oklepalo kosa lesa so odnesli daleč proč.
Ko se je dekle zbudilo iz transa je prvo kar je zagledalo, bila obala.
Ni bilo sigurno zakaj ravno potrebuje obalo a je vseeno zaplavalo do nje s preostankom moči, ki jo je še imelo. Trdno se je oklenilo bližnjih skal, da bi se odpočilo, nato pa je odločno zaplavalo na obalo. Ko je začutilo pesek pod nogami, je začutilo varnost in zavetje.
Na trebuhu se je skobacalo do plaže in kar tam, na varnem pesku zaspalo.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I hope you like it (pa povejte če bi radi nadaljevanje)
11. september 2013
jaaa nextiiiii pa ti kr piš naprej
12. september 2013
Preveč kompliciram ampak tole si poglejte to je ta rav del http://www.igre123.com/forum/tema/losing-myself-finding-myself-(a-love-story)-:3/61791/
12. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg