u100210
u100210
Moje ime je Nastja in stara sem 18 let, čez 1 teden 19. Živim v Ljubljani, Sloveniji in obiskujem srednjo šolo za glasbo(zmišljeno). Živim z mamo, očetom in sestro. Moje življenje je precej običajno. Imam fanta Tima in najboljšo prijateljico Kajo. Po počitnicah grem študirat v London, Oxford in ne morem čakat! Pogrešala bom družino, in pa vse moje prijatelje in seveda Tima. Počitnice se končajo čez 2 tedna. Trenutno sem na morju z mojo družino in Maja(moja sestrica) me priganja naj grem vodo. "Prav, prihajam!" sem ji zaklicala nazaj. Maja je stara 11 let. No stekla sem v vodo in poškropila Majo. "Haha" sem se ji nasmejala. Maja me je pogledala s svojim hecnim maščevalnim pogledom, jaz pa sem se ji le nasmehnila in malo zaplavala. Potem sem odšla ven iz vode na ležalnik se sončit. In kar naenkrat "pljuusk!" na moji glavi je bilo vedro vode. Slišala sem Majo kako se je zadrla "maščevanjee!" in pobegnila nazaj v vodo. Odšla sem za njo v vodo in jo špricala in imeli sva pravo malo "vojno" špricanja z vodo x'D Potem pa sva izmučeni in lačni prišli ven iz vode. Šli smo na kosilo.
Me:Maja:


24. avgust 2012
u100210
u100210
Kaja:Tim:


25. avgust 2012
u100210
u100210
Po 6 dnevih počitnic smo odšli nazaj v Ljubljano. Poklicala sem Kajo in ji vse povedala. Kdaj pa boš mela zabavo za rojstni dan?, me je vprašala. Ma nevem, sem ji odgovorila. Jutri, ok?, sem ji rekla. Ok, je rekla. Razpakirala sem stvari potem pa sem šla na računalnik in se prijavila na facebook. "Hej!" mi je napisal Tim. Hej, sem mu napisala nazaj. "Kako si?, je napisal. "uredu, ti?" sem mu odgovorila in tako sva se še malo pogovarjala. Napisala sem mu, da bom jutri imela zabavo in da je povabljen. Ok bom prišeu, mi je odgovoril in sem se odjavila od facebooka. Potem sem poklicala še druge prijateljice in jih povabila na mojo zabavo. Potem sem se lotila priprav. "Vodni baloni, mam, okraski, Maja a mamo okraske!?!" sem se zadrla. "Nee, zmanjkalo jih je na moji zabavi že maja!" sem slišala od spodaj. "No pa gremo nakupovat" sem si rekla. Tako ali tako rabim še obleko, sem pomislila. Po stopnicah sem odšla do mami in očija. "Mami, jaz grem sam še u trgovino po par stvari za zabavo ki jo bom mela jutr," sem rekla. "No prav" sta rekla starša. "Maja greš z mano?" sem vprašala. "OK!" je rekla in se stekla obut. "Čez 1 uro in pol bova nazaj!" sem zaklicala iz hodnika. "Ok!" je rekla mami. "Greva z busom" sem rekla. Stekle sva do postaje in ravno je pripeljal bus ki pelje do btc-ja. Nekaj časva sva se peljale potem pa prispele."Kam greva najprej?" je vprašala Maja. "Hmm greva najprej po obleko? sem se ji nasmehnila. "Ja!" se je zasmejala Šle sva v h&m. Malo sva pogledali naokoli in na koncu sem jo jaz našla. Bila je prelepa. Bila je roza barve na eno ramo in niti ni bila tako draga. Probala sem jo in Maji je bila zelo všeč. Vzeli sva jo potem pa sva pogledali še ostale stvari. Denarja smo imeli zelo veliko, saj je moja mami modna oblikovalka za različne modne znamke in je veliko časa v Parisu, New Yorku, Londonu..., zato mi ni bilo treba skrbeti da mi ga bo zmanjkalo Zbrali sva še prelepe roza čevlje ki so lepo pasali k oblekci. Potem sva zbrali še nekaj stvari za Majo-superge in majico.
obleka:čevlji:superge:majica:(samo majico glejte)
Potem sva šli po okraske, krožničke, prtičke, kozarčke... Nabavili sva jih veliko X'DPotem sva se utrujeni vrnili domov. Mami je ravno na mizo postavljala večerjo. Kar planili sva po njej. Po večerji sva ji pokazali kj sva kupili. Mami je bila obleka zelo všeč. Potem smo skupej gledali na televiziji film sam doma. Ta film bo zmeri zelo smešen :'DPo filmu sem bila že zelo utrujena in sem šla spat (:


25. avgust 2012
u100210
u100210
Naslednji dan sem se zbudila že zelo zgodaj. Zabava se bo začela ob 3 popoldan končala pa okoli 9 ih. Šla sem se stuširat. Potem sem si oblekla obleko in obula čevlje, ter si malo nakodrala lase, in jih pustila da prosto padajo. Frizura:glejte samo frizuro
Potem sem se še našminkala. Na začetku sem si na obraz dala puder. Ustnice sem si našminkala z svetlo roza balzamom za ustnice.Oči pa sem si namazala tako:Dodala sem še malo pudra v roza odtenku in uhane. Na koncu sem bila zadovolna s tem kar sem videla v ogledalu. Potem sem šla k Maji. "No kaj misliš?" sem jo vprašala in se zavrtela. "Vau!" je rekla Maja. Potem sem se šla pokazat še mami in očiju. Tudi onadva sta bila navdušena. Potem smo okrasili stanovanje. Na koncu sem še vse pregledala in vse je bilo tako kot mora biti. Aja, vsi so mi še voščili prej Na kosilo so prišli še moja babica, še ena babica in moja teta ter ena moja sestrična Annabelle. Živi v Londonu in jo redko vidim čeprav se zelo dobro razumeva. "Annabelle!" Sem zaklicala ko je prišla Pozabila sem omenit da zna Slovensko. "Nastja!" je tudi ona zaklicala in stekli sva si v objem. Pogovarjali smo se potem pa je bilo na mizi kosilo. Pojedli smo. Potem smo se z Annabelle in z Majo še nekaj pogovarjale, potem pa je že prišel Tim z Kajo! "Hej!" sta me veselo pozdravila "Živjo" sem jima tudi veselo odgovorila. "Vse najboljše!" mi je voščila Kaja. "Hvala," sem se ji zahvalila V roke mi je dala vrečko. Pogledala sem kaj je noter in... "O moj bog, hvalaa!!" sem zelo vesela rekla. Podarila mi je zapestnico z mojim imenom.pač predstavlite si da kle gor piše Nastja ;P
"Ni za kej" je rekla Kaja.
"Vse najboljše" mi je rekel Tim in me poljubil. Potem mi je okoli vratu zapel verižico. "Wow" sem potiho rekla. "Hvala" in ga poljubila. Dal mi je verižico ko ma en pol srčka, drug pa ta drugo polovico.Potem se je zabava začela. Prijatelji so postopoma prihajali in igrali smo se razne igre: flaša resnice, vodni baloni... Potem pa ob 5ih, torta!"Vse najboljše za teee..." so vsi peli :'D "phuuuu"(***al kako se napiše, a nekdo pihne svečke??? x'D***)in zaželela sem si željo, ki je nebom izdala! Potem smo pojedli torto in se zabavali. Potem je morala Kaja na stranišče,Tim pa je ravno nekam šel, jaz pa sem ravno šla v mojo sobo nekaj iskat, in medtem ko sem hodila do sobe sem videla... Tima ko se poljublja s Kajo?!?!?!?!???! Stala sem tam z odprtimi usti in gledala. Končno sta me opazila. "Nastja, ni tako kot misliš!" je rekel Tim. "Ja pa kaj še, prasec!" sem mu zabrusila nazaj. Z vratu sem si strgala verižico in odšla stran. Zaklenila sem se v sobo in nobenega nisem spustila v njo. Čez nekaj časa jih je maja, ki je vse to videla odslovila, ker je v stanovanju nastala tišina. "Nastja, odpri jaz sem, mama" sem slišala mamo. "Nobenega ne spustim noter" sem rekla z jokavim glasom.


"
"No prav, pa nič" je zavzdihnila mama in odšla. Čez nekaj časa sem slišala Majo. "Nastja odpri plisss". Odklenila sem in vstopila je. "Vse bo vredu" je reklain me objela. Spomnila sem se, ko je bila ona žalostna in sem jo jaz tolažila. Zdaj pa ona mene. "Saj vem" sem rekla. "Samo on naj bi me ljubil, ona pa naj bi bila moja bff?" sem rekla in iz mene so se ulile solze. "Vem zelo sta bila nesramna do tebe, zato sem bila tudi jaz do njijudveh" je rekla. Čudno sem jo pogledala. "Ja napodila sem ju iz stanovanja." je rekla jaz pa sem se začela smejat. Na koncu sva obe kar pokale od smeha.
26. avgust 2012
u100210
u100210
čez 1 teden
------------------------------------------------------
"Nastja, a maš vse?" sem slišala mami iz dnevne sobe. "Ja mami mam" sem ji zaklicala. Stala sem mes vsemi kovčki in se razgledevala po sobi. Nekaj časa je nebom videla. Vsi so se zbrali in se poslavljali od mene. Vse sem objela in rekla, dijo. Oči so me začele pečti in pritekla mi je solzica. Še zadnjič sem pomahala in se premaknila iz stanovanja. Pogrešala jih bom vse. Zelo. Pred hišo me je že čakal taxi. Odpeljal me je do letališča. Dala sem mu denar potem sem vzela kovčke in jih zvelkla v notranjost letališča. Šla sem čez vse tiste naprave in to, potem pa sem imela še nekaj časa, zato sem si šla kupit nekaj za pit. Pogledala sem na uro. 12.30. Čas za kosilo. Nisem bila lačna zato sem šla kar do stolov kjer čakaš na letalo. Čez 15 minut smo se lahko vkrcali. Vsedla sem se in si dala slušalke. Poslušala sem glasbo. Čez 2 ure smo prišli. Izstopila sem iz letala in šla v notranjost letališča.Potem sem šla v sturbucks in naročila sem si nek sladoledni napitek in bil je dober.Potem sem poklicala taxi in odpeljal me je do Oxforda. Ko sem prišla sem dala taxistu denar in vzela is taxija kovčke. "Vau" je bilo vse kar sem lahko izustila ko sem videla kakšen je Oxford v živo. Tako kot na Bradavičarki :'P


Šla sem skozi velika vrata. Videla sem skupino blond punc ki so se pogovarjale. Zgledale so stare približno 21. Potem sem šla naprej v neko sobo. Tam sem videla neko učiteljico. Pozdravila me je, in me pospremila v mojo sobo. Potem mi je pokazala še vse učilnice in to.
28. avgust 2012
u100210
u100210
Okey vem da moja zgodbica ni neki nevem kaj dobra ni tok dobra kt druge od 1D sam kšn next pa bi lahka dobila ;(
28. avgust 2012
u100210
u100210
Eh briga me ni nexta
30. avgust 2012
neext
seveda je dobra zgodbica in če že ni drugih nextov je vsaj moj
18. november 2012
neext prooosiim
01. december 2012
neeeeeeeext
05. december 2012
u100210
u100210
obema ful hvala
18. december 2012
u100210
u100210
jutri al danes mogoče
18. december 2012
u94098
u94098
next, daj danes
18. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
18. december 2012
u100210
u100210
Ughhh vse se mi je zbrisal zgodil se je pač to da je Nastja vidla sobo u keri bo živela in z njo bodo 3 sstanovalke: Rachel, Candy pa Amelia.Na sredini - Rachel, na njeni desni - Amelia, na njeni levi - Candy.
So zelooooooo važne
20. december 2012
u155250
u155250
Next prooosim. Ful dobra zgodbica.
03. februar 2014
next
04. februar 2014
Next
06. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg