Another One Direction ff. Ampak po tem k sm jih že tok prebrala pa so mu usi najbl supr in mi usak next iz različnih zgodbic pomaga dočakat naslednga pr drugi evo še moja zgodbica, da boste mogoče lahko laži čakal na druge nexte.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

»Hej Anne!« me je poklicala Dasy moja najboljša in edina prijateljica vsaj v šoli. Včasih sem imela več prijateljic. Ampak so nekako ispuhtele ena za drugo, ampak bolje ena prava prijateljica, kot miljon lažnih. Dasy lahko povem use in skupaj se prebijava skozi šolsko leto in si vedno stojiva ob strani.

Jaz:
Dasy:
Sva v klubu ne kul oseb na šoli. Ampak ne naju to sploh ne moti, ubistvu nama je ušeč da se nihče ne utika v naju. Dasy ima nekaj težav pri učenju zato ji veliko pomagam, ampak najina angleščina naju tako zelo muči, da že obe obupujeva, po konci naju držijo samo še fantje. Ampak ne kateri koli fantje, 5 popolnih fantov o katerih sanjava cele dneve in zaradi njih so najne ure angleščine veliko lažje.

Ja seveda govorim o One Direction. Fantje nama vedno dajo energijo, da se lažje učiva angleščino. Zaradi njih, ker ko jih bova spoznali se bova z njimi morali pogovarjati v angleščini. Obe sva stari 18 let. No okej priznam Dasy je jaz sem še vedno 17.

»Kam tako hitiš?« me je vprašala Dasy, ko sem vsa zamišljena hodila po hodniku. »Ah oprosti nisem te videla.« sem ji odgovorila in ji namenila tisti zaspani nasmešek. » Povedati ti moram odlično novico ampak ti me skoraj, da ignoriraš? No ni pomembno« [vdih] ja zelo rada govori...včasih komaj pridem do besede ampak je zlata vedno jo rada poslušam le danes sem malo zamišljena imela sem čudne sanje, ki se jih ne morem spomnit.

»Anne me ti sploh poslušaš?« »Joj oprosti Dasy nevem kaj je z mano. Neke čudne sanje sem imela veš pa sem malo zmedena, sploh se jih ne morem spomnit. Ampak prosim povej šeenkrat, tokrat obljubim, da te bom poslušala« ji rečem in se ji iskreno nasmejim, ker vem da je nad nečem zelo navdušena. »Ampak Anne ali si uredu? Nekam utrujena se mi zdiš...veš to ti lahko povem kasneje« vedno je zaskrbljena zame in vedno je tako ona pomaga meni jaz pomagam njej. »Uredu sem Dasy ne skrbi toliko zame. In hitro povej preden se premislim!« »No ok. Saj veš kako zelo si želiva v London in da že celo večnost varčujeva ane.?« je z navdušenjem govorila Dasy »Ja in?« me je začelo zelo zanimati » No zadnjič sem na neki spletni strani, joj sploh se ne spomnim več kako se imenuje, videla, da 2 prijateljicama, ki se bosta prijavili na natečaj in naredili vse potrebno in bo uredništvu nevem točno česa najbolj všeč dobita zaston potovanje v London in ugani za koliko časa?« Dasy tako hiti, ko mi razlaga, da vse skupaj bolj napol razumem. »Nevem, povej in kaj morava narediti?!« ji odgovorim in jo nestrpno gledam. » Daj no ugibaj...ah dobro nima veze za cela 2 meseca! Si moreš mislit, to je tako popolno!« »NORO!...ampak kaj morava narediti?????« ji odgovorim z veseljem navdušenjem in malo skrbi. » No Anne ravno to je... tukaj nastopiš ti....«

Hope you like it.
neext.?
za nadaljevanje bi rabla 3 nexte.

pa proosim povejte mnenje.
22. julij 2013
Dasy je postajala nervozna, jaz pa še toliko bolj. » Zini že Dasy! Kaj morava narediti?« bila sem tako zelo živčna, da sem se začela prestopati z noge na nogo. » Pomiri se Anne! Kot sem že rekla tukaj nastopiš ti...[globok vdih] no saj veš...amm kako naj to reče. Anne ti si naraven talent. Znaš pisati najboljše zgodbe vseh časov, no tukaj naj ti še povem da nevem zakaj še nisi izdala tiste noro dobre knjige..« » Kaj bi se nehala prilizovati? Povej že!« sem bila že nekoliko jezna nanjo. » Oprosti. No torej morali bi napisati nekaj o Londonu, kaj ti je tam všeč in pa morala bi napisati zgodbo o tem kako si preživela čas v Londonu...no in seveda to je domišljijska zgodba, ker tam še nisi bila. In saj veš da to zmoreš ti in ne jaz.« Dasy me je tako oprašljivo gledala, da sem mislila, da izgledam kot, da bom vsak čas eksplodirala.
»Okey to bi nekako zmogla, sploh če sta v igri 2 meseca Londona« sem zavzdihnila, Dasy pa je nadaljevala » Ampak še nekaj je...« takrat mi je bilo žal, da sem rekla da bom zmogla in i rekla » okey kaj je?« » Vem da tega nemaraš ampak, narisati bi morala najinega najljubšega glasbenika ali igralca iz anglije..« priznati moram res mi ni bilo všeč » Dasy a ti to resn? Veš da ne znam risat in pa koga si imela v mislih?« Dasy se je začela smejat, meni pa sploh ni bilo všeč. » Anne ti si najboljša amaterska risarka portretov in pa v mislih sem imela tvoj že narisan portret Zayna, k si mi ga dala za rojstni dan« saj ne morem verjet spet hoče Zayna kaj pa moj Harry? Ampak ni se mi ljubilo se pregovarjat z njo, zato sem obupala in ji rekla samo » LONDON HERE WE COME!«

no ja evo tok mi je dougčas, da še berete ne jz pa še en krajši next dam gor, da se pol počas lahko začne dogajat.

Upam da dobim kšn next?
22. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeext
zlooo mi je ušeč začetk in komej čakam nadaljevaanje ;D
22. julij 2013
Hvala..
vesela zdej ful k mam usaj eno bralko.

mogoče bo že dons kšn neext...sploh pa še dubim še usaj 2 nexta.
22. julij 2013
next
22. julij 2013
next next
22. julij 2013
u92391
u92391
neeext
dober začetek
22. julij 2013
se strinjam
22. julij 2013
oki kmal dobite next pa kr precej bo doug..še vedno se piše ampak bo kmal.
22. julij 2013
After 2 weeks:

Končno sem dokončala vse, kar je bilo potrebno za nagradno igro. Tokrat je bila zgodba ušeč celo meni. To je težko priznati ampak celo portret Zayna in Harry mi je bil (ja na koncu sem se odločila da kljub vsemu naredim oba). Z Dasy sva včeraj nesli kuverto na pošto in zdaj čakava na odgovor. Upam, da bova izžrebani saj sem se zares potrudila, porabila sem cela 2 tedna da sem vse skupaj dokončala in seveda 100x popravila.

Čez tri dni sem na mail dobila sporočilo od turistične agencije če lahko uporabijo mojo predstavitev Londona. Bila sem presenečena in zelo vesela, kajti to pomeni, da je opis dober in to pomeni še več možnosti, da bova z Dasy izbrane. Hitro sem poklicala svojo najbolšo prijateljico (Jaz=A, Dasy=D)

D: »hey«

A: »Heeeeey, ugani kaj se je zgodilo!«

D: »Kaj?«

A: »Dobila sem sporočilo, od turistične agencije sonček če lahko...čakaj samo malo«

D: »Anne kaj si dobila....halo a si še tam?«

A: »Dasy TAAAAKOJ pojdi na mail! Saj nevem ali sanjam?«

D: »Kaj se dogaja?«

A: »Samo pojdi na mail«

[tišina]

A: »Si že?«

D: »Ja sem ampak živa pa nisem več! Ali so dejansko izbrali tvojo zgodbo in tvoj opis...in...Anne si prebrala do konca.«

A: »Ne nisem samo začetek...kaj pa je?«

D: »Anne še enkrat reci, da ne znaš risat pa ne bom več tvoja prijateljica...tvoje dva portreta Zayna in Harrya bosta od zdaj na spletni strani DIRECTIONERJEV če se seveda strinjaš....prijateljica ko boš slavna se spomni, da sem s teboj od začetka«

A: »Hahaha nikoli ne bom slavna. MIDVE PA GREVA V LONDON ZA 2 MESECA KRAVA« sem se zadrla v slušalko.

D: » Ja! Ne morem dojet res ne. In vidiš datum? Let imava čez točno en teden, takoj ko se začnejo počitnice!«

A: » Ja to je tako kmalu in tudi jaz ne morem verjet! Grem povedat mami, da me cele počitnice nebo. Bye se slišiva«

D: » Bye! Pa jutr morva v shooping!«

A: » Absolutno. Čau.«

Odložila sem slušalko in kar poletela iz sobe povedat mami, kaj se je zgodilo. » Mami če ti je prav ali ne čez en teden grem v London in 2 meseca me nebo nazaj.« sem ji na hitro povedala, hotela je nekaj reči jaz pa sem že odšla iz dnevne sobe in samo rekla » Oprosti mami nimam časa, poiskati moram kovčke in vse stvari!« odšla sem čez trenutek pa stopila nazaj in rekla »Aja pa jutri grem v shooping s Dasy.« Mama je bila malce zmedena ampak se je samo smejala.

Naslednji dan sva z Dasy govorili samo še o tem kaj morava vzeti s sabo in kako super bo, kaj vse si bova ogledali. Po šoli sva odšle v shooping potem pa k Dasy začeli sva pakirat. Po celi sobi so bila oblačila in midve sva pripravljali vse in se veliko smejali. Mislim da sva šli obe spat zadovoljni.

Zjutraj ko sem se zbudila sem veselo pojedla zajtrk in se odpravila v šolo. Ampak kot nalašč mi je morala dan pokvariti največja barbika oh ne Barbika (enostavno mora bii z veliko začetnico tako ''popovna'' je) in sicer Tiffany nikoli je nisem marala in še sedaj je ne morem prenašati.

Tiffany:
»Anne sem slišala, da si nemoreš privoščit počitnic in moraš zato sodelovat na bednih natečajih« zasmejala se je skupaj s svojim klanom nato pa nadaljevala » in tisti bedni opis...verjetno so ga izbrali, ker se ni prijavil nihče drug. Veš drugi si lahko privoščimo počitnice ti ogabna revna smrduhinja!«

Skoraj sem že začela jokati ko je prišla Dasy in mi rekla naj je ne poslušam ampak vseno sem planila v jok in še tisti trenutek šla domov in nisem želela govoriti z nikomer.

Vendar vedela sem da si želim v London in začela sem s pripravami.


22. julij 2013
next.?
mnenje.?
a je preveč dougučasn.?
sploh hočte da nadaljujem?
22. julij 2013
next
23. julij 2013
Next samo za ๓r.lนkค. edin k to sploh še bere. Hvala ti.!
-----------------------------------------------------------------------------

Že 2 dni sem imela vse pripravljeno, da grem v London in jutri je dan D, končno bova z Dasy odšli. Najbolj si želim, da bi v Londonu srečala najbolj sexy fante na celem svetu in ravno, ko sem začela fantazirati kako me bo Harry poljubil mi je zazvonil telefon kar jezna sem bila, ampak bila je moja najboljša prijateljica, ki je nisem videla že odkar se je Tiffany spravila name. (Jaz=A, Dasy=D)

D: »Hey, saj greva jutri v London ane?«
A: » Hey, hahahah ja seveda kaj si pa mislila?«
D: »Nevem samo nisi se prikazala v šoli od tistega s tisto avšo, niti po spričevalo nisi prišla«

Čutila sem da je Dasy hudo za to kar mi je naredila Tiffany in da ji je bilo težko, ko je bila sama med tistimi kačami.

A: »Ah ne skrbi moja mami bo šla po spričevalo naslednji teden in samo vzela sem si malo počitka preden greva, po tem za to nebo časa.«
D: »hahahaha okey. Krava moja rada te mam.«
A: »Hvala kokoš tud jz tebe.«
D: » Okey grem se naspat in zjutraj z mojo mami prideva pote okoli 6h let imava ob pol 8h in preden prideva na Brnik bo trajalo.«
A: » Ok. Lahko noč. Se vidiva.«
D: »Lahko noč.«

Zaspala sem samo moment zatem, ko sem odložila telefon. Spet sem imela tiste čudne sanje samo, da se tokrat spominjam nekega dela. In sicer bila sem v veliki vili in to čisto sama bila je tema in slišala sem čudne zvoke. To je vse česar se spominjam in bolo je precej grozljivo.

Zjutraj me je zbudila budilka. Hitro sem šla v kopalnico se oblekla rahlo naličila pojedla zajtrk in ravno ko sem končala se je pred vrati pojavila Dasy » Greeeeeeeeeeemo! Kje imaš stvari?« je rekla čisto navudšena. »Takoj za tabo draga moja.« sem se ji smejala.

After 5 houurs:

Oh London je tako čudovit. Z Dasy sva na poti v hotel in iz taxija od daleč vidim stvari, ki si jih bom kmalu lahko pogledala tudi od blizu. »Tole je awesome!« je izdavila Dasy jaz pa sem se ji v odgovr samo zasanjano nasmejala.

ko sva pred hotelom stopali iz taxija sem se nerodno spotaknila in že prvi dan bi lepo objela londonska tla če me nebi neki fant ujel. Še preden sem ga sploh pogledala sem se mu začela zahvaljevati. Postavil me je na noge jaz pa sem si z rokami zakrila obraz in se mu še naprej zahvlajevala. »Je že dobro« je rekel in me prijel za roke ter jih potegnil z mojega obraza »Ni treba, da ti je nerodno vsakemu se lahko zgodi.« je prijazno rekel jaz pa sem še vedno gledala v tla ampak glas se mi je zdel znan. » Še enkrat ti hvala. Že prvi dan ko pridem v London sem skoraj objela tla in ne glede na vse mi je nerodno« sem sramežljivo rekla on pa je nežno prijel mojo brado in dvignil mojo glavo, da sem mu pogledala naravnost v oči. »Glavo pokonci lepotička ne dovoli, da te to spravi iz tira.« je rekel in mi pomežiknil, jaz pa sem ga gledala s široko odprtimi očmi in verjetno z odprtimi usti.

»Harry! Saj lahko pustiš kakšno punco v Londonu še za nas!« je precej naglas rekel Niall in se začel smejati. Jaz pa sem še vedno samo gledala in nisem rekla popolnoma nič. Vseh pet fantov je stalo pred mano Harry je držal mojo roko, mogoče je slutil da če me spusti bom tokrat res padla, kajti v glavi se mi je kar vrtelo nisem mogla verjet kaj se dogaja. » Živjo fantje jaz sem Dasy tale štor pa je Anne« se je nasmejala Dasy, sploh nisem vedela kako ji uspeva da je tako sproščena. »Harry in če boš Anne izpustil bo padla po tleh.« fantje so se zasmejali harry pa je rekel »Sem opazil, da ji je iz glave ušla vsa kri, saj je čisto bela, kot da bi videla duha.« to je rekel šaljivo vendar resno. Skoraj sem se stopila, ko je govoril.

»Zayn, Louis, Liam, kaj pravte če dekleti povabmo gor? Harrya sploh nebom sprašvou itaq vem, da se strinja.« je vprašal Niall. »V kateri sobi pa sta?« je Dasy vprašal Zayn. »Nisva se še prijavile« se je zasmejala in pokazala na kup partljage. »No nesli bomo to noter« je rekel Liam »Jaz pa vaju grem prijavit.« je rekel Louis. Vsi so odšli pobrali vse stvari tudi moje, zunaj sva ostala samo še jaz in Harry.

»Bo šlo?« me je vprašal z malce skrbi v glasu. Pogledala sem svojo roko in ugotovila, da jo še vedno drži umaknila sem jo ga pogledala in se nasmehnila »Oh ja, oprosti za to. Veš nekako nisem pričakovala vsega tega in sem se malo zmedla. Ubistvu sva z Dasy vaše velike oboževalke in sem malo zamrznila.« prav mi je kaj pa govorim take stvari zdaj je vsa ampak vsa kri butnila v glavo. Harry se je nasmehnil prijel mojo roko in odšla sva proti hotelu. »Ne skrbi, tudi jaz bi zmrzniu če bi me prvi dan v Londonu lovil nek neznanec.« pogledal me je in imel je prav navihan pogled »Ah daj no, hvala« sem rekla užaljeno in spulila roko iz njegove in pohitela naprej v hotel.

Pospešil je korak in me takoj ujel, joj kako sem sovražila, da je tako popovn še bolj kot na slikah in videih. »Oprosti no samo malo sem se pošalil.« prijel me je okoli pasu jaz pa sem ga zmedeno pogledala »Ne morem se odločiti ali si bolj luškana ko se jeziš ali ko si zmedena.« se je zasmejal, te besede so bile kot bi sanjala no ampak o tem se bom prepričala kasneje rekla sem samo »Come on Harry mlajša sem od tebe to pomeni da imam manj kot 30 let oba veva da nisem tvoj tip.« tokrat je bil on zmeden in obstal na mestu, jaz pa sem prvič samozavestno stopala po stopnicah do hotela.

Next.?
mnenje.?
*pozabla sm vm povedat, da je to moja prva zgodbica sploh. tko da povejte kritike, predloge, ideje...
23. julij 2013
Next.
Ful cool nexti zle za mene pls
23. julij 2013
Evo še en next zate ๓r.lนkค. hahah usaj za nekoga pišem.
--------------------------------------------------------------------------------
Ko sem prišla v hotel so vsi stali tam in gledali Harrya. »Kaj si mu pa rekla?« je vprašal Louis »Ah nič.« sem skomignila z rameni »Kr obstou je tm« je rekel še Niall. »Ne resno kaj si mu rekla?« je zdaj že zanimalo Dasy »Še nikoli ni bil tako šokiran.« sta v en glas rekla Zayn in Liam in se zasmejala. Vsi so me vprašajoče pogledali. »Okej mogoče sem res nekaj rekla...« »In to je?« je bila kar malo jezna Dasy. »Ja amm no ja zafrkaval me je....pa sem mu nekako vrnila...amm nič takega« »Anne?!« je zanimalo fante. »Pa saj ni nič takega kar nebi blo res« »Kaj si mu rekla?« je postal zaščitniški Liam.

Pogledala sem proti izhodu in videla da Harry točno tam kot je stal in skoraj se mi je dozdevalo, da se mu v očeh nabirajo solze. Obrnila sem se nazaj k ostalim »Rekla sm mu samo da nimam 30 let in da nisem njegov tip« sem z iskrenim obžaljevanjem rekla. »Ubistvu si se mi zdela res prijetno dekle in res smo mislili, da ti je všeč, ampka Anne sploh neveš kaj si naredila« je jezno rekel Liam »Ampak nisem mislila tako!« »Pridi Dasy!« so rekli fantje meni pa v roke porinili ključe moje sobe. Ko so že skoraj odšli je do mene stopil Niall »Veš ni sam kriv, da so mu vedno všeč starejše, samo vedno išče nekaj kar bi bilo varno, da ga nebi prizadelo! Anne takoj, ko si ga pogledala v oči je zmrznil, mi ga poznamo in vemo kako je.!« »Ampak..« »Nič ampak, rabila si pomoč, pomagal ti je, všeč si mu bila, sramežljivo dekle ob kateri se dobro počuti, se počuti varnega že v prvem trenutku, ko ga pogledaš v oči in ti vse uničiš!« »Ampak Niall nisem vedela!« »Potem ga ne obsojaj dober fant je in vrjemi, da te fantje zdaj sovražijo. Harry bo spet na tleh...kako ti uspe?« »Uspe kaj?« »V 15 minutah od kar ga poznaš mu spet vrniti občutek, da je slabši!?« po licih so mi začele teči solze, res nisem hotela tega, nisem hotela prizadeti Harry, saj ga niti ne poznam kako sem si lahko to sploh dovolila »Ah in zdaj se še smiliš sama sebi, res nisem mislil, da si taka, ampak prvi utis očitno vara!« se je skoraj kričal Niall in odšel.
Obrnila sem se proti izhodu in videla Harrya, sedel je na stopnicah z glavo v rokah. Kako sem mu lahko to naredila? Fantu, ki ga občudujem in bi dala vse na svetu, da bi biu moj? Ampak ne ko mi je rekel, da sem lušna ga užalim...ah ne samo užalim prizadanem ga. Tako sem neumna.! Ampak to moram popravit..moram se mu opravičit...
_______________________________________________________________________________

next.?
Hope you like it.
23. julij 2013
next še en next for me plissssssss
23. julij 2013
še kšn next.?
23. julij 2013
next next
23. julij 2013
hahaha okej sej ga dobiš kmal.
23. julij 2013
Neeeeeext
23. julij 2013
u140647
u140647
neext, to je najboljša zgodbica na svetu!!
23. julij 2013
u140647
u140647
P.S.: Ti bom probala dobit mal novih bralk.
23. julij 2013
ooo hvala Tjaša.
23. julij 2013
evo še en next..če dobim še kšno bralko.
Tale next za najboljšo Tjašo.P in pa za ๓r.lนkค
_________________________________________________

Šla sem iz hotela in Harry se ni niti premaknil, kot da ne sliši da nekdo hodi po stopnicah. Sploh nisem vedela kaj naj storim. Stopila sem za njega se usedla na stopnice, da je sedel med mojimi nogami in ga objela »Tako mi je žau Harry, res te nisem hotela prizadeti, prau neumna sem!« Harry se sploh ni premaknil samo sedel je tam. »Vem, da nebi smela, nebi te smela obsojati. Niti nisem mislila resno, ampak zdaj se zavedam kako resno je, res iskreno mi je žal...« [tišina] »Prosim povej če lahko kaj naredim, povej kako naj se ti odolžim!« »Nehaj Anne prav si imela, jaz sem tisti čudak, vedno sem bil in vedno bom!« je rekel, ni me pogledal samo obrisal si je solze.

»Ni res Harry, čudovit si in s tem ni nič narobe!« »Anne samo pusti me na miru, povedala si svoje.« je zavzdihnil in odšel. Bilo mi je tako zelo hudo, da se nekaj časa nisem mogla premikat obsedela sem na stopnicah. Potem pa sem segla v žep ven potegnila mobitel in poklicala Dazy. Upala sem, da mi bo kot vedno stala ob strani. Ampak ni se oglasila. Odšla sem v sobo in upala, da jo bom tam srečala, ni je bilo in dobila sem sporočilo iz neznane številke »Anne razočarani smo nad tabo! Harry je prišel gor ves objokan in fantje te nočejo več videt. Jaz pa trenutno tudi ne. Dazy.« Bila sem tako jezna sama nase, da sem zalučala telefon v steno, da se je razletel, sesedla sem se na tla in planila v jok. Vedela sem, da sem naredila vse narobe in da me vsi sovražijo, skupaj z Dazy. Tako dolgo sem si želela spoznat Harrya in nanj narediti najboljši vtis in kaj sedaj? Prizadela sem ga, nikoli več me noče videti.

Zaspala sem na tleh v solzah in nisem se hotela zbuditi, ker sem vedela, da če se bom se bom v set v katerem je vse narobe. Vendar me je prebudilo trkanje na vrata. Trkanje je postajalo hitrejše in glasnejše. Pomislila sem da je Dazy verjetno že jezna, ker ne more do svojih stvari. Odprla sem vrata in pred njimi je stal Niall »O prekleto, sploh veš kako me je že skrbelo?« »Pojdi stran vem, da me sovražiš, ne rabim, da mi še bolj očitaš!« sem se trudila govoriti na glas ampak sem imela samo hripav glas in spet sem začela jokati. Niall me je močno objel »Ne bodi trapasta, ne sovražim te. Poleg teg sem videl kako si se šla opravičit Harryu in videl sem, da ti ni vseeno. Klical sem te neštetokrat, ker me je skrbelo zate in ti se nisi oglasila, zato sem prišel sem« »Ampak jaz...jaz sem prizadela Harrya« »Anne, Dazy mi je povedala, da si že imela težave z tableti in da si se rezala. Ne glede na vse nočem, da se ti kaj zgodi.« »No to je res ampak prav si imel glede prvega utisa...res nisem to kar si mislil, da sem.« »Ah daj no Anne jezen sem bil.« »Ja ampak imel si prav, neumna sem in raje pojdi pomagat Harryu, nesme mislit, da je čudak zaradi mene.« »Torej še vedno te skrbi samo za Harrya?« »Niall izgubila sem najboljšo prijateljico in fant, ki mi je bil všeč bolj kot vse na svetu.« »Ah še dobr, da je njemu mar zate.« Niall je biu vidno razočaran obrnil se je in odšel. Nisem čisto razumela kaj naj bi to pomenilo.

Hope you like it.
next?
mnenje?
23. julij 2013
u84435
u84435
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
Nova bralka....
OMG,kok prfektno pišeš...
23. julij 2013
Next!
Zlo cool je pls daj še danes next
23. julij 2013
u140647
u140647
Prosim nexti še dans, obljubim, da bom ful oglaševala, če boš še dans nextala!!
Zlo je zanimivo, napeto in razbuljivo.. No to je moje mnenje.
23. julij 2013
Tale next za srčico Tjašo.P res je najbolša. hvala ti.!

Hvala še ๓r.lนkค k si tko zvest bravc.

♫мяѕ. н♥яαη♫ tud zeb hvala za tak lep komentar.
________________________________________________________________

Sestavila sem telefon in Dazy poslala sporočilo »Dazy oprosti! Res mi je žau, tako zelo mi je žau ne moreš si mislit in ravnokar je bil pri meni Niall in bilo je tako čudno rekel je, da Harryu sploh ni mar zame in odšel razočaran. Tako sem zmedena Dazy prosim potrebujem te.«

Čakal sem na odgovor ampak nisem ga dočakala. Nisem vedela kaj naj počnem, po glavi so mi šle samo neumnosti in morala sem ven. Londona nisem poznala zato nisem imela pojma kam naj grem. Stopila sem iz hotela in čez cesto zagledala park. Nisem smela dovolit, da se stvari ponovijo, nisem smela spet pristati na tabletih, nisem se smela rezat, zato sem najprej hodila nato sem že tekla.
Nisem vedela, da sem med tem spet začela jokati, razmišljala sem samo o tem kako sem izgubila edino prijateljico in da sem prizadela nekoga, ki mi je pomenil zares veliko 15 minut po tem ko sem ga spoznala in ni mi dal niti priložnosti, da bi lahko popravila stvari. Ustavila sem se, da bi zadihala in si obrisala solze, ko sem na klopci malo naprej zagledala Harrya, nisem vedela ali me je opazil ali ne samo obrnila sem se in hotela proč nisem vedela zakaj. »Anne počakaj!« je bil to Harry ali pa se mi je samo dozdevalo, tekla sem naprej ampak dohitel me je in prijel mojo roko nad komolcem in me obrnil »Zakaj bežiš pred mano?« je malo zadihano rekel »Zakaj me loviš?« »Anne kaj imata z Niallom?« je s težavo rekel in gledal v tla. »Z Niallom?« »Ja z Niallom, videl sem vaju kako se objemata!« »Kako?Kje?« je nor, jaz in Niall, pa saj ali mu ni vseeno zame? »V tvoji sobi, malo prej. Veš slišal sem Dazy, ki je bila zaskrbljena. Fantom je povedala kakšne težave si imela in ustrašil sem se zate, vedel sem, da nisi bila uredu ko sem odšel, potem pa sem počakal, da so ostali šli v sobe in se zmuznil, da bi šel pogledat kako si.« »Ja ampak...« je resen? Skrbelo ga je zame? Saj sem jaz tista, ki sem ga prizadela. »Ja tam je že bil Niall in objemal te je in priznam počutil sem se grozno, jaz sem hotel biti tisti, ki te objema in skrbi zato, da boš uredu nisem hotel, da si zaradi mene kaj narediš.« Bil je tako žalosten in skoraj je začel jokati. »Ampak Harry prizadela sem te, storila sem...« »Prosim Anne samo reci, da nimaš nič z Niallom.« »Ne. Samo skrbelo ga je zame.« Objel me je tako zelo močno, da sem težko dihala »Harry zadušil me boš!« sem zakričala. »Oh oprosti« je rekel in me spustil iz objema.

Pogledal me je naravnost v moje modre oči in opazila sem, da je iz njegovih prečudovitih zelenih oči spolzela solza. Hitro sem jo obrisala in se mu nasmehnila »Harry res oprosti za tisto prej, tako sem bila jezna sama nase, da nočeš vedeti o čem vse sem razmišljala.« »Ne ti oprosti meni. Prišla si se opravičit in vsi so vedeli, da ti je res žau samo jaz sem bil trmast in te nisem hotel poslušat. Ampak Anne TAKOJ ko si me pogledala v oči sem se počutil kot bi me objela in da nikomur ne boš dovolila, da me prizadane, tako varnega sem se počutil ko sem držal tvojo roko. Pa sploh še nisem poznal tvojega imena. Potem pa si rekla tiste besede, ki še nikoli niso tako bolele. Pa da boš vedela nič drugega kot to ko si rekla, da oba veva da nisi moj tip.« Zavzdihnil je, meni pa so se nabirale solze. Pogledal me je v oči in opazil moje solze »Ne srček prosim ne jokaj. Hotel sem reči samo, da si še preveč moj tip in si želim samo, da bi bil tudi jaz tvoj.« »Harry...« sem hripavo rekla, ko sem hotela nadaljevati me je on že prehitel »Vesel sem samo, da nisi z Niallom, ker vem, da si mu zelo všeč in če bi bila z njim potem sem čisto brez možnosti, tako pa imam vsaj še upanje.« tako sladko se mi je nasmehnil, da nisem več spravila besede iz sebe. Ko bi le vedel kako zelo mi je všeč, ampak povedat mu nisem mogla.

Prijel me je za roko »Bi šla nazaj v hotel?« samo pokimala sem. Potem pa je svoje prste prepletel z mojimi. Pogledala sem ga in on je gledal mene nasmehnila sem se in on mi je podaril najlepši nasmeh kar sem jih kdaj videla.

Next.?
mnenje?
upam da vm je ušeč.
23. julij 2013
u140647
u140647
Nujno next!
Kot sem ti že napisala, dbest story ever!!
Seveda nam je všeč, tepkica. X'D
23. julij 2013
u119629
u119629
neext<33 zlo dobra zgodbica+nova bralka
23. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani