živjo stara tema Ljubezensko Življenje-link:
https://www.igre123.com/forum/tema/ljubezensko-zivljenje/78074/
mi neki ne dela ker mi novih sporočil sploh ne kaže tako da bom tukaj nadaljevala to zgodbo. gdor malo pokuka sem naj na zgornjem linku prebere začetek zgodbe. bralce bi prosila da temo čim več oglašujejo da bodo nexti pogostejši in bom imela čimveč bralcem. vsakega bralca bom zelo zelo vesela. pa prosim če želite kako temo oglaševati bom na koncu imela oglasno desko kjer bodo teme katere potrebujejo bralce, tekmovalce.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ZADNJI NEXT:
Next
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Seveda sem vedela da ni saj sem tako tudi čutila vendar sem vseeno upajoče ga pogledala v oči in videla da se ne šali kar je bil zelo dober znak. Bila sem žalostna a so me prijatelji vseeno težko spravili nazaj v hotel. Tisti večer sem se šla s svojo čeprav največjo sovražnico pa tudi na pol prijateljico Julie kopati v bljižni bazen. Odšli sva sami ker nisem hotela biti preveč preobremenjena. V bazenu sva se imeli zelo lepo čeprav sva se useeno malo sovražili sem bila vesela.

ko sva prišle v hotel sem se vrgla na posteljo in začela ponovno jokati. Globoko v srcu sem čutila da nas hoče nekaj ali nekdo spraviti narazen. Bilo mi je logično saj je bila tistega večera Dana zelo neprijazna glede tega in se je najraje skrivala v svoji sobi pod svojo blazino. Julie pa se je vedla povsem normalno. Imela sem občutek da sva vseeno z Dano večji sovražnici kot z Julie. Morala sem jo imeti na očeh ko mi je razmišljanje prekinilo zvonjenje telefona. Bil je policistki se je zavzel za Markov primer. Sporočil je da je nekaj časa pred nesrečo pred šolo zasledil gospodično in gospoda ki sta se pogovarjala. Gospod pa je sel v avto s katerim je zbil tudi Marka. Prosil nas je naj se oglasimo na postaji in naj nas n bo več kot štiri.

z mano so odšle Julie Lana in Ajda. Sedla smo v limuzino ki nas je odpeljala na policijsko postajo. Ko so stopile noter sem bila čisto iz sebe saj nisem vedela kateri gospod in katera gospodična. Pri glavnemu policistu smo povprašale k kateremu policistu moramo iti. Poklical je kolega kateri nas je peljal po postaji do pravih vrat. Julie je potrkala in vstopila prva takoj za njo pa sem bila jaz vsa žalostna. Ko nam je pokazal kamero smo zagledala prav to kar mi je policist rekel prek telefona. Gospoda in gospodično. Ko nam je pokazal in začel govorit kar je našel nam je zastal dih in prekinila sem ga. s puncami smo se spogledale. Na sliki smo videle….
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kritike mnjenja?
Kako se vem zdi?
Bi kej spremenili?
Next??
13. julij 2015
neext<33
13. julij 2015
hvala
13. julij 2015
u182988
u182988
Next
15. julij 2015
next<3
15. julij 2015
hvala danes bo
15. julij 2015
Next
Nova bralka
rocksrockssrocks
16. julij 2015
Next
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na sliki smo videle koga drugega kot Dano. Torej tokrat je bila resnica razkrita. Policaj nas je takoj vprašujoče pogledal kar je bil znak da nas je želel vprašati kaj pa videle. Nismo mu hotele povedati ker je bila kljub temu Dana naša prijateljica. Na tem izletu smo se res malo zbližale a zdaj ko pa sem se začela zbliževati z Julie se mi je Dana postavila kot sovražnica. To je lahko pomenilo le eno če se Julie in Dana še vedno razumeta se Julie lahko le dela da je moja prijateljica. Mislila sem da me bo pobralo. Kar naenkrat pa je iz mene ušlo:
Ju-Julie J-jaz A-Ajda
J- gremo lahko domov pa se jutri vrnemo.
A- zakaj pa bi kar zdaj šla domov?
J- ne vem čudno se počutim.
Ju- no daj gremo domov.

Ko smo prišli v hotel sem se ulegla v posteljo in zaspala. Vso noč sem premišljevala o Dani in Julie in Marku in kaj če je to res kar sem razmišljala na policijski postaji. Naenkrat pa sem se zbudila. Bila je 6.00 in vsi so še spali. Bila sem zelo lačna zato sem la iskat v hladilnik kaj za jesti ko sem zagledala prazen hladilnik. Takoj sem pomislila shoping. Čakala sem kako uro in zbudile so se tudi moje prijateljice. Pri kar dolgo traja da se zbudijo zato smo v trgovino odšle šele ob kaki 10.00 uri zato sem imela dovolj časa da napišem seznam kaj moramo kupiti na koncu pa sem imela kar dol listek.
Ko smo bile pripravljene nas je šofer odpeljal najprej v trgovino. Kar nekaj časa smo nakupovale. Šofer nas je odpeljal domov v hotel da smo lahko vse pospravile kjer mora biti potem pa nas je odpeljal v bolnišnico da smo lahko obiskale Marka. Nismo mu hotele povedati kar smo videle včeraj na policijski postaji. Kmalu pa smo morali iti pred Empire State Building saj smo danes imeli učno uro v tej stolpnici. Vodja nam je kar nekaj povedal o tej stolpnici zato smo imele celih pet strani A4 listov napisanih. Tisti dan pa je bil ki moram poklicati mamo vendar mi ni bilo do tega zato sem ji poslala sporočilo in ji napisala da je v redu smo super in mi ni do pogovarjanja z njo kar je po mojem razumela. Ko sem šla s prijateljicami ven pa sem na pločniku videla…

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kritike mnjenja?
Kako se vem zdi?
Bi kej spremenili?
Koga je videla?
Next??
16. julij 2015
u193363
u193363
Next <333
16. julij 2015
hvala še 2
16. julij 2015
nekšt
17. julij 2015
hvala še 1
17. julij 2015
Ema Fire
Ema Fire
http://www.igre123.com/forum/tema/izloci-zivali/91609/
oprosti ker oglašujem
drugače pa next
17. julij 2015
dobro nič hudega sem ti vrnila
delam
17. julij 2015
Next
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ko sem šla s prijateljicami ven pa sem na pločniku videla Dano ki naj bi čakala tistega moškega z videa. Tako se mi je vsaj zdelo. Odšle smo do nje in jo spraševala kaj počne tukaj in nenadoma je izza vogala privihral tisti avto ki je zbil Marka in se vstavil pred nami. Seveda je bil začuden ko nas je videl se pogovarjati z Dano. Mislil je da se je zmotil ko nas je videl vendar ga je Dana ustavila preden je odšel nam pa je rekla da lahko razloži kar ji je Ajda takoj zabičala nazaj NE! Obstala je in rekla: »prav pa se bomo šli tako. Se vidimo v hotelu!« čudno sem jo ogledala ko je vstopila v avto tujca in se z njim odpeljala. Medtem ko so se na poti Ajda, Julie in Lana prepirale sem jaz razmišljala o Daninih besedah ki so se kar naprej vrtele v moji glavi kot pokvarjena kaseta. Razmišljala sem kaj bo naredila naslednjič.
Ko smo prišla v hotel so se vedno prepirale in jih nisem morala umiriti. Bila sem lačna ker sem vedela da je v hladilniku super sočna in okusna lubenica in vedela nas vse to vedno malo razvedri sem zakričala: »kdo bo lubenico!?!??« kar smešno jih je bilo opazovati kako se prerivajo kdo bo dobil prvi kos vendar ga ni noben dobil saj sem ga dobila seveda jaz. Opazovala sem njihove žalostne obraze in zaslišala telefon. Stekla sem v dnevno sobo in ga dvignila. Bila je bolničarka ki je povedala da je z Markom vse v redu in se lahko vrnimo ponj že danes. Ko smo pojeli sem jih povabila v dnevno sobo in usedli smo se na kavč. Povedala sem jim super novico in jaz in Leon sva odšla do bolnice. Prevzela sva marka in se odpravila proti hotelu ko je kar naenkrat….
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sori ker je next kratek sam sem hotela da je na koncu kaj zanimivega.
Kritike mnjenja?
Kako se vem zdi?
Bi kej spremenili?
Koga je videla?
Next??
17. julij 2015
1. Ni kritik
2. Men je ful dobr
3. Za enkrat ne se mi zdiwink
4. Po mojem Dano ali pa tistega tujca, ali pa kr obasmile_xd
In seveda NEXT
19. julij 2015
tanks do 31. 7. ga ne bo - grem na morje rabm pa vsaj še dva nexta da nadaljujem pa oglašuj no
19. julij 2015
Prov
20. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani