Tukaj bom pisal ljubezenske zgodbe. Upam da vam bo ušeč!
18. maj 2014
Nekoč je biu Janez, ki si je zelo želeu spoznati lepo punco in ki ga ne bi zafrkavala kot prijatelji u soli. Janez je biu zelo prijazen fant vedno si je želeu da bi tudi imeu nove prijatelje nekoč se je odpraviu na sprehod in je biu zelo zamišljen kmalu je prišla ena zelo lepa punca ki ji je bilo ime Sara. Stopila je blizu Janeza in je videla da je Janez zelo žalosten lepo počasi je rekla: Živjo kaj je narobe da si tako žalosten? Janez se je obrniu je videl pred sabo zelo lepo punco in Janez ji je odgovoril: Saj nisem žalosten samo želim si spoznati punco in novih prijateljev ker me vsi prijatelji na soli zafrkavajo. Sara ga je pogledala in je rekla: Nekateri ne vejo kaj pomeni imeti prijatelja in so neumni vendar kaj te briga če ti kaj rečejo ti se samo naredi da nisi ničesar slišal. Janez se je nasmehnil in je rekel da bo to upošteval. Janez se je takoj zaljubil v to lepotico in jo je vprasal kako ti je ime? Moje ime je Sara. Kako pa je tebi ime? Moje ime je Janez. Janez je povabil Saro na sladoled in Sara je bila tako srečna da ni mogla skriti veselja. Janez in Sara sta se kasneje usedla na klop in sta lizala sladoled pogovarjala sta se tako lepo da sta se obadva zaljubila takoj. Kot se reče Ljubezen na prvi pogled. Janez je videl da je ura že toliko da mora iti domov in se je s težkim srcem poslovil od prijateljice Sare ampak sta se dogovorila da bosta spet ponovila. Janez je kmalu prišel domov in povedal svojim staršem da je spoznal prijateljico in da mu je zelo všeč Starša sta bila zelo vesela in sta mu rekla: Lepo Janez upam da bosta imela v življenju veliko sreče in bosta do konca življenja skupaj ampak do tega imata še veliko časa. Janez je naslednji dan šel v šolo in tisti prijatelji so ga spet zafrkavali vendar se je Janez spomnil kaj mu je rekla Sara in je točno to upošteval samo se je nasmejal in je nadaljeval svojo pot. Vsi so se presenetili mislili so da bo bil Janez jezen ali da bo kaj naredil ampak ni naredil čisto nič. Po šolo se je Janez šel dobiti v park s Saro in ves čas je razmišljal o njej. Ko je Sara prišla sta se pozdravila in sta šla skupaj na sprehod in sta se tako dolgo in lepo pogovarjala da sta se kmalu tudi poljubila. Sara se je prestrašila da je mogoče Janez želi samo izkoristiti in to mu je povedala. Janez ji je takoj rekel da ne ampak si želi da bi ona bila njegova punca. Sara je bila tako presenečena da je ostala brez besed. Čez nekaj časa mu je končno odgovorila: V redu Janez bila bom tvoja punca! Janez je bil tako srečen da tega ni mogel nikomur povedati da mu je to bil najsrečnejši dan v življenju. Čez nekaj časa sta se tudi poročila in bila sta srečna do konca svojega življenja.
18. maj 2014
beeeeeeeda! to zgleda spis kot za 3 razred osnovne šole
18. maj 2014
"NOČEM RAZKOŠJA,HOČEM TEBE!"
To zgodbo sem si izmislila. Imena so naključna. Dogaja se v srednjem veku.
Bila je lepotička Ann. Bil je najlepša na gradu. Hči mogočnega in bogatega kralja. Ampak ona je pomivala posodo,skrbela za konje , se družila s služkinjami. Ni se rada ličila,nosila lepih oblek in svetlečega nakita. Imela je lepo krilo, srebren križec in tanek zlat prstan. Očeta je skrbelo zakaj je takšna. Ampak ona je bila preprosta. Imela je tudi fanta. Revnega bojevnika. Oče ni vedel,ubil bi jo če bi vedel za njo in njenega kmetavza.Ona ga je ljubila. Z vsem srcem in dušo. Njen oče pa jo je želel poročiti s bogatim princem po imenu Metod. Ann se je bala ,da bo izgubila svoje ljubezni. Ni želela razkošja ,ki bi ga dobila. A morala je privoliti. Oče ji je kupil najlepšo obleko,čevlje in nakit. Med tem ko so jo služkinje urejale je jokala. Rekle so ji ,da bo še vse vredu.Komaj je zadrževala solze ko je stopala do oltarja. Tam je bil . Njen bodoči mož. Gnusila se ji je misel ,da si bo od zdaj naprej njeno telo lastil on. V glavi ji je odzvanjal verz:Ni važno od koga je telo ,važno je kogršnja last je srce." To ji rekel njen fant. Le on ji je zdaj vrnil njen beli nasmeh. Ta je kar hitro izginil ko je duhovnik začel z obredom.Ko je njega vprašal ali Ann sprejme za ženo si je obliznil ustnico in pritrdila. Ko je Ann vprašal to usodno vprašanje je odgovorila : Ne! Odtrgala si je okrasja v laseh,tako ,da so zaplapovali , strgala verižičo jn dodala če tega ne moreš. Briga me če to moram narediti ne bom. Nekoga drugega ljubim. Nekoga posebnega. Nekoga ,ki tudi mene ljubi. Snela si je bleščece čevlje. In stekla iz cerkve. Njen oče je samo obsedel. Ona pa je tekla do njega. Do svoje ljubezni. V njegovo toplo naročje.Med tekom je jokala in razmišljala ,da bo oče ubil njo in njenega fanta. Ko je končno pritekla do njega je on ves začuden rekel:Mislil sem ,da se boš poročila,me zapustila. Ona je rekla:Ne ,nikoli. Tebe hočem ne razkošja.On : Ampak mislil sem,da se veseliš. Da me ne ljubiš. Ona: Ne . Samo ti si v mojem srcu.Poljubila ga je. Ampak prišla je vojska. Njega so prestrili s puščico. Takoj se je zgrudil.Ona pa je začela neustavljivo jokati. Pograbila je rezilo in si izrezala srce. Njena bela obleka je zdaj postajala vse bolj rdeča. Solze ,ki so bile prej vodene so postale krvave. Ona se je hitro zgrudila in rekla: Ljubim te! Nočem razkošja ,hočem tebe!
Umrla je. Oče ni mogel verjeti. Zdaj mu je bilo žal njegove napake. Ves grad in služinčad so jokali, novica se je razširila tudi po podeželju. Vse je bilo ovito v žalost. Kralj je vladal še naprej .Bil je milejši, ampak kmetje niso bili srečni.

Med tem ko sem to pisala sem mislila nanj. Na tistega ,ki ga ljubim. Žal bo on zadnji ,ki bo to izvedel.Upam ,da vam je zgodba všeč.Jaz sem srečna,da lahko prosto ljubim. Tudi vi morate biti.
24. junij 2017
Zelo lepe zgodbice, jočem že pol ure, povšter je že čisto moker in moram zamenjat posteljnino, tla so že mokra se je že parket dvignil, zmanjkalo mi je robčkov moram v Tuš po njih jih kupit
30. junij 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg