Napovednik: Jaz (Hana) obiskujem prvi letnik arhitekturske gimanzije v Ljubljani. Moja najbolša prijateljica(Maja) in jaz smo skupaj v razredu. Maja preboleva svojega bivšega (Jaka).Zgodba je polna ljubzenskih zapletov. Hana spozna Klemna igralca nogometa in takoj postane popolnoma zaljubljena. Vsi obiskujejo isti dijaški dom.

ZGODBA:

Zbudila sem se. Danes je prvi šolski dan. Komaj čakam,z Majo bova skupaj v razredu. Umila sem si zobe,odhitela pod tuš in že sem se na vlaku z Majo peljala v Ljubljano. ( Drugače sem iz Kopra ) . Začele smo se pogovarjati.(j-hana,m-maja)
j-ej komi čakam,baje so na tej šoli sami hudo pa tko
m-jaaa,sm slišala. tko bo legendarno
j- ha? a teb več ni Jaka ušeč? še učeri si mi rekla,da ga prebolevaš.
h-ja vem. sam nemorem skos žalovat,sej tuki bo pouno hudih
j-ija,upam,da si bomo najdle kerga pametnga

Pozdravil nas je ravnatelj in že smo odšli v svoje razrede. bila sem u polnem pričakovanju kateri sexići bojo u mojem razredu. vsi smo se usedli in ugotovim nekaj groznega. V mojem razredu so bili sami čudni fantje. Nobenega lepega. KATASTROFA. Šli smo v svoje sobe. Na srečo smo bile s Majo skupaj v sobi. odločile smo se,da gremo gledati treninge fantov. Usedle smo se na tribuno. Opazile smo enega seksi fanta. Nogomet je obvadal. Ko je zabil gol se je celo slekel in imel je popolno postavo. Maja se je odločila,da bo odšla u sobo spati. jaz sem risala lepega fanta. svičnik mi je padel na tla. Pred majo je stal fant. Pobral je svičnik se nasmejal z njegovim popolnim nasmehom in mi ga vrnil. Imel je najlepše zelene oči in svetlo rjave lase.Nekaj časa sva se še pogovarjala.
(k-fant)
k-izvoli(dal mi je svičnik)
j- hv-hvala
k-hehe,kaj pa jecljaš
j-nič nič. kako ti je pa ime?
k-klemen sem. pa ti?
j-hana. obvladaš nogomet. že dolgo treniraš?
k- nekaj časa ja. ej,bi šla danes z mano na zmenek? všeč si mi
j- j-ja,seveda. kdaj pa?
k-ob 18.00 te pridem iskat,brez skrbi,našel te bom bokbok (dal mi je lupčka na lička)
j-čau

Šla sem v sobo in navdušena povedla vse Maji. Končno je bila ura 18.00 in pred vrati je bil Klemen.
http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/zac-shirtless.jpg

Klemen

http://tekstovi-pesama.com/g_img2/0/s/235446/selena%2520gomez-thumb-3.jpg

Hana

http://images5.fanpop.com/image/photos/27100000/taylor-taylor-swift-27169050-1280-1024.jpg

Maja
19. avgust 2012
u89788
u89788
next!
19. avgust 2012
Klemen se je nasmejal,mi dal vrtnico,ki sem jo odložila na mizo. Prijel me je za roko in sprehodila sva se do njegovega motorja. Skupaj sva šla v kino gledat grozlijvko. Sredi filma sva se začela pogovarjati:
J-Klemen.. strah me je,tak je scary grozljivka
k-en se bat,js sm zraun
j- (se nasmejem) sam useen
k- pa res se ti ni treba nč bat,nč ne bo narobe

Nežno me je poljubil. Bil je eden izmed tistih poljubov od katerega dobiš zares metuljčke v trebuhu. Poljubljala sva se eno minuto. Nato me je uprašal: si sedaj potolažena?
Bila sem tako zelo vesela,da sem samo prikimala in mu dala lupčka na lička. Film sva pogledala do konca in skočila še v McDonalds. Z motorjem sva se odpeljala nazaj v dijaški dom,pospremil me je do moje sobe. Spet me je poljubil in nato vprašal najlepše vprašanje.
k- am,hana.. a bi bla moja?
j- jaa.

Močno sem ga objela on pa me je poljubil in mi zaželel lahko noč. Ko sem se ulegla na posteljo sem vse povedala Maji in ona je bila navdušena in zelo vesela zame. Zjutraj sem odšla do razreda in na hodniku me je čakal Klemen.
k-hej pikica
j-hej muci

Poljubil me je in nato odhitel,saj se mu je mudilo na uro zgodovine. Cel pouk sem bila zamišljena,saj sem razmišljala le nanj. Minevali so meseci,skupaj sva bila že pol leta. Dokler ni na šolo prišla novinka. Karmen iz Kranja. Bila je zelo lušna,naj bi bila zelo lahka. In po šoli so se začele govorice,ki bi lahko najino zvezo uničile.

https://i864.photobucket.com/albums/ab205/cecile07oth/jkheadshot.jpg

Karmen

Tamy Liam- hvala za next
19. avgust 2012
Next
19. avgust 2012
u89788
u89788
ni za kaj
next!!!!!!
19. avgust 2012
Začelo se je govoriti,da se je Klemen dal dol s Karmen. Bila sem čisto potrta,šla sem do Klemna,da bi se pogovorila in rekel je,da so to le govorice,da me nikoli ne bi prizadel. Ampak vseeno mi mora nekaj povedati. Začela sva se pogovarjati:

k-hana.. tvoja prijateljica.. Maja. ko sem imel trening me je opazovala,ko smo trening končali me je poklicala na tribuno,da naj bi mi nekaj povedala . Začela mi je razlagati zgodbo,da si me ti prevarala s tistim tipom.. Markotom. Jaz ji nisem verjel. ampak vseeno je drugi dan spet začela. a takrat je šla predaleć. poljubila me je z jezikom. ampak hana. nič mi ni pomenilo,tega si sploh nisem želel. res ne.
j-(začela sem se jokati) klemen! kako ti naj verjamem,kako ti naj še zaupam. lahko bi se odmaknil,ne lagati. konec je,klemen konec je.

Sem med jokom iztisnila iz sebe in stekla iz njegove sobe. Ko sem prišla v svojo sobo sem se vrgla na posteljo in se jokala. Prišla je Maja in vsekala sem jo.

m- Za kaj pa je to bilo?
j- Klemen mi je vse povedal! kako si mu lahko to rekla,da bi ga prevarala. kako si ga lahko poljubila? Medve naj bi bile najbolše prijateljice veš! tega si prijatelji,sploh pa ne najbolši ne počnejo!
m- omajgad. to ti je reku? prasec! nisem ga poljubila! on je mene.
j- k-kaj?
m- ja rekel mi je naj ti ne povem,ker te noče prizadeti in takšne stvari

odšla sem iz sobe,kajti nisem vedela komu naj verjamem. Zgubila sem mojo najbolšo prijateljico. Fanta,ki sem ga ljubila tako močno. Najraje bi umrla. Vsedla sem se na tla in se jokala. Mimo je prišel fant,se vsedel zraven mene in me vprašal:
m(fant)

m- ej,kaj pa je narobe?
j- zgubila sem najbolšo prijateljico in fanta.

Vse sem mu povedala in na koncu me je tolažil s tem,da to ni bila prava n ajbolša prijateljica in da ta kreten ni vreden mojih solz. Objel me je in rekel,da bo vse vredu. Ugotovila sem,da je to tisti Marko. Mimo je prišel Klemen. Hotel je iti kar mimo,ampak Marko ga je ustavil.

m-hej! kreten,kako si lahko prizadel Hano? Izgubil si čudovito punco,ti prasec!
k- dej dej,bot tiho! sploh se ne zna poljubljat ne nič!

Marko ga je udaril in začela sta se tepsti,Markotu sem rekla naj odneha,ampak ni hotel. Na koncu je Klemen obležal na tleh, Marko pa me je pospremil v sobo. Še enkrat me je objel,mi dal svojo telefonsko in rekel,če bom kdaj hotela pogovor,naj ga kar pokličem.
https://images4.fanpop.com/image/photos/17100000/Paul-paul-wesley-17113370-1024-768.jpg

Marko

Hvala barbi_njegova! Ta del je zate
19. avgust 2012
u89788
u89788
next!!!!!
19. avgust 2012
Next
Pa hvala
19. avgust 2012
In ja. Da sem Klemna prebolela sem potrebovala kar nekaj časa. Ravnatelja sem prosila če lahko zamenjamo cimre in dobila sem novo. Karmen. U bistvu sploh ni res kar se o njej govori. Enega fanta ima že 2 leti. Bila sem zelo vesela,da sem jo lahko spoznala. Skupaj sva hodili na žure in se zares napili saj je bil to edini način,da sem lahko prebolela Klemna. Po 2 mesecih sem Markotu poslala sms: ,,Heeej Marko. Nekaj časa ti nisem ničesar napisala,ker nisem prebolela Klemna :/ Sedaj sem ga in upam,da bi se lahko malo bolje spoznala,ker si zares lušn '' Čakala sem 1 uro,da mi je odpisal,a odpisal mi je! Marko: ,, O hejla,sem že mislu,da si pozabla na mene,hehe :$ ija,tut ti si zlo lušna in maš res dober karakter in use. Sem tko čaku,da mi boš kej napisala,sm te kr pogrešu. Okej. Lahko zdej prideš u knjižnico? Se vidmo,bokbok :* ''
SMS sem pokazala Karmen. Bila sem zelo vesela,ker mi je poslal lupčka. S Karmen sva premetali celooooooo omaro in končno sem najdla lepo obleko. Hitro sem odhitela v knjižnico in upala,da je še tam. Bil je. Sedel je za mizo,ves nervozen in ko me je zagledal se je nasmejal. Vstal se je, prišel do mene in me tesno objel. Vprašal me je če hočem iti na pijačko in seveda sem privolila. Odšla sva iz knjižnice in prijel me je za roko. Šla sva mimo Klemna,ki se je poljubljal z neko punco,pogledal me z jeznim pogledom,nato pa se obrnil stran. Ni me ganilo. Sedaj mi je bil všeč le Marko. Na pijački sva se pogovarjala seveda o ljubezni:

m- am no.. ka ti si že čisto prebolela Klemna?
j-jaa. končno
m- mislim...pol si tut prpraulena že na drugo zvezo ne?
j-ja.če je fant takšen,ki mu lahko zaupam,seveda
m-no,jaz sem takšen,ki mu lahko zaupaš!
Jaz sem se nerodno zasmejala,on se je nagnil k meni...
19. avgust 2012
Next
20. avgust 2012
u89788
u89788
next!
20. avgust 2012
In me strastno poljubil. Prijel me je za boke,dal poljub na lička,nato pa je nadaljeval pri ustnicah. Nato je rekel:

m-če bi rada še počakala,razumem.res
j-samo utihni in nadaljuj!

Nasmejal se je in nadaljeval. Postala sva par. Odšla sva v dijaški dom,v njegovo sobo. Spoznala sem njegovega cimra Gašperja. Mudilo se mu je in odšel je. Bila sva sama. Potisnil me je ob steno in rekel: prosim te hana,nikoli me ne zapusti! Zatem me je nežno poljubil. Vlegla sva se na pojstlo in se ,,crkljala'', zraven sva tudi gledala film. Ura je že bila 23.00 in morala sem iti. Objela sem ga in odšla. Vse sem povedala Karmen in rekla,da je Gašper njen brat. Kar zdelo se mi je,saj sta si bila podobna. V sobo je prišla Maja.

m-Karmen,takoj pejt ven
k-wtf?!
m-sam pejt
j-pa ka je s tabo narobe?
m- sama veš! že od začetka leta veš,da mi je Marko všeč,a ti si se zapletla z njim!
j- haha,ti se oglašaš! zaradi tebe sem zgubila ljubezen mojega življenja. ne pozabi! vse se vrača vse se plača!

Maja je jezna odvihrala iz sobe in zaloputnila vrata.

Pogledala sem telefon in klicala me je neznana številka. Javila sem se in ko sem klic končala sem bila popolnoma osupnela. Zvedela sem da...
http://m.s11.pollpigeon.com/media/quiz_images/46/463905f2e2395d4606245c888b722cda_jpg_300x300_q85.jpg

Gašper
20. avgust 2012
u89788
u89788
next!
20. avgust 2012
neext
20. avgust 2012
Zvedela sem,da sem dobila štipendijo,za šolo v Kopru. Moja sanjska šola. Šola za izdelavo nakita. Bilo je čisto blizu mojega doma. V to šolo sem si vedno hotela iti. Ampak sedaj več nisem bila prepričana. Izgubila bi Markota,najbolšo prijateljico Karmen. Zares sem bila v dvomih. Časa sem imela še do konca šolskegaa leta,zato sem se odločila,da bom zelo premislila. Minila sta 2 meseca,a še vedno nisem vedela kako bi se odločila. Marko mi je bil čedalje bolj všeč in nisem ga hotela pustiti,saj mi pomeni zares veliko. Kar naenkrat je v sobo privihrala Karmen.

k-omg,omg,omg... OMG. hana. preselil se bomo . u koper
j- ja ful? resno?
k-jaa. mama je dobila službo,pa še Gašper gre tam u šolo pa to
j-ja ka boš pa zdej se prepisala al kak?
k-ej nimam pojma. najbolši del je,da si tut ti tam,sam vseen
j-ja,to je kul.
k-ka pa ti? se boš prepisala tam al ne?
j-ja. odločla sm se. prepisala se bom. če bova šla z markotom narazen in bi js tuki ostala bi nrdila največjo napako. morm it
k-ja,prou maš

Odšla sem k Markotu,da mu povem novico.
m-ja prav imaš. ne smeš zavrniti te priložnosti.. a ne pozabi! ljubim te

Objel me je in to je bilo to. Bilo je konec.

Bilo je konec šolskega leta. Odšla sem nazaj v Koper. Ugotovila sem,da sta Karmen&Gašper le eno ulico stran od mene. KUL . Končno je bilo poletje. S Karmen in Gašperjem smo se zmenili,da se gremo kopat u morje. Ko sem prišla je tam bil le Gašper. Karmen je morala doma pomagati mami. Prvo je bilo malce nerodno,a vseeno sva se začela pogovarjati. Postal mi je všeč. Bil je tako prijazen potunkal me je tako nežno. Ko me je potunkal še enkrat je šel z mano pod vodo in me poljubil. Vprašala sem ga: ,,Zakaj pa je to bilo?''
,,Kar tako,ker si mi ušeč'' Po kopanju sva odšla še na pijačo in nato na igrišče. Opazovala sem ga ko je skejtal in zares je obvladal. Pospremil me je domov in rekel: ,,Saj se jutri spet dobiva ne?'' Odgovorila sem mu: ,,Lahko,ti kar pridi k meni. Ob 16.00'' Poljubil me je na lica ter odšel. Vlegla sem se na posteljo in razmišljala o današnjem dnevu,nakar sem dobila sms od Gašperja... Na njem je pisalo:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaj je pisalo na smsu?

Nextam?
20. avgust 2012
neext
20. avgust 2012
Next
20. avgust 2012
u89788
u89788
next!
20. avgust 2012
nadaljujem,ko pridem s treninga,oprosti,hvala za nexte
20. avgust 2012
u45603
u45603
next
20. avgust 2012
-TamaraTamara- ta del je zate,hvala,da bereš

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

,,Hej,že zdej te res pogrešam. Lahko pridem k tep?'' Bila sem čisto navdušena...Pogrešal me je že po eni uri. Takoj sem mu odpisala: ,,Tudi jaz te pogrešam.Ti kar pridi,ampak boš mogu pridt čez balkon,ker tastari neki težijo'' Odpisal mi je: ,,Okej,sam da sm lahk zraun tebe! :* '' Bila sem takoooooooooo vesela,plezu bi čez balkon zame. In ja pršu je čez balkon u moji sobi,me objel in rekel: ,,oprosti,preprosto pogrešal sem te!'' Zaklenila sem sobo in začela sva gledati film. Uprašal me je,če bi hodla z njem. Zelooo sem zardela in seveda rekla,da ja. Objel me je in narahlo poljubil. Pri meni je bil 5 ur in ura je že bila veliko,ter je moral iti. Poljubil me je in odšel. Zaspala sem z lepi mislimi na mojega Gašperja. Zjutraj ko sem se zbudila sem imela na telefonu sms.. Poslala mi ga je Karmen: ,,Alo,kaj pa to? Zapletla si se z Gašperjem? Super ej. Taka pikija sta..! On je kul,ful kul,tak da kr pazi na njega! '' Samo zasmejala sem se in odšla v kopalnico. Dan sem preživela normalno kot vsak najstnik. Bila sem na računalniku,fejsbuk in poslušala musko. Gašper mi je ob 20.00 poslal sms če hočem iti na nočno kopanje. Mislila sem si,da nas bo več,a bila sva samo midva. Šla sva v morje. Poljubljala sva se pod vodo. uh,je bilo super,nikol prej se še nisem in bilo je res prijetno,poljubljal se je zelo dobro. Nato me je prijel za boke me poljubil in roke so mu zlezle na rit. Nato še pod spodnji del kopalk in začel me je šlatati. Mislila sem si,saj je okej,sem že dovolj stara. Vprašal me je: ,,Saj ti to paše ne,al te moti?'' Hotela sem mu odgovoriti,da naj neha a nisem hotela,prijalo mi je. zato sem mu le odgovorila: ,,Ne ne,ti kr nadaljuj,spretne prste maš.'' Zasmejal se je in me poljubil. Ura je že bila veliko in morala sem iti domov,ker če ne bi od mame dobila kazen. Rekel je: ,,A dej no,nočm nehat,oba uživama''..,,Oprosti morem it,boš drugič nadaljeval'' Nato sva se poslovila. Ko sem prišla domov sem mu poslala sms: ,,Gašper,sej dans je blo kul pa to,ampak mi nebi pasal,da bi me skos šlatu pa to'' Ko sem pritisnila ,,Pošlji'' sem bila prestrašena. Nisem hotela,da končama. Ko je telefon zapiskal sem prestrašeno pogledala sms: ,,Pikica,sej je uredu.. Pa boma kej druzga delala Neki ti morm povedat,tista šola ko greš ti je postala popoularna,je šlo vlik tipou tam,tak da sem se tut js tam prepisu,da boma čimveč cajta skup ;**'' Bila sem presenečena in vesela,Gašperju pa morem zares veliko pomeniti. Zadovoljna sem odšla spati.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kateri fant vam je bil najbol všeč?
Ali mislite,da se bo kateri vrnil?

Odgovorite na vprašanja,in seveda če hočete da nextam
20. avgust 2012
najbolj mi je bil ušeč Marko
mogoče se bo vrnil Marko ali pa Klemen
Neeeeext
20. avgust 2012
u45603
u45603
o hvala =)
men je k slikce pugledaš bl ušeč marko čeprou bl prjazn zgleda gašpr
ja men se zdi da se bo kšn
=)
21. avgust 2012
u89788
u89788
Marko
da, verjetno
next!!!!!
21. avgust 2012
u45603
u45603
aja pa nexxxxxxt =)
21. avgust 2012
oprostitite,šele zdej bom nextala,ker prej nisem mela časa )
21. avgust 2012
Zjutraj sem se zbudila in se odločila,da grem tečt,že dolgo nisem šla in seveda sem otela imeti dobro postavo. Odločila sem se za gozdno pot.

Tekla sem in tekla,kar naenkrat me je začela boleti glava in padla sem v nezavest. Čez 2 ure sem slišala glas: ,,Hana zbudi se,daj no,prosim!'' Odprla sem oči in nad mano je stal Gašper, bil je popolnoma prestrašen,poljubil me je in objel. Nisem imela pojma kaj se je zgodilo,zato mi je vse obrazložil,da me je našel,ker se je šel vozit s kolesom,da me je budil 10 minut,da je bil popolnoma prestrašen... Ker nisem bila stabilna,me je pospremil do doma,vlegla sem se na posteljo,Gašper pa je odšel domov. Tudi sama sem bila prestrašena. Dan sem preživela normalno. Najprej sem se stuširala,nato pa šla na fejsbuk. Ker me je glava še precej bolela sem šla spati. Zbudila sem se ob 18.00,ker sem bila lačna. Prebrala sem listek na katerem je pisalo: ,,Hana,z očetom sva šla k njeni sestri v bolnico,vrneva se jutri popoldne,mami.'' Pojedla sem tople sendviče in nekdo je potrkal po vratih. Odprla sem vrata in tam je stal...................................................Marko. Začel je govoriti: ,, Zdravo. Novico imam. Nič ljubezenskega. Še vedno sem zalublen vate,a to ni govor,s katerim bi te dobil nazaj. Grem lahko naprej? '' Bila sem presenečena in ga povabila notri. Začel je pogovor: ,, Vem,da te ja glava bolela. Hana to je znak. Postajaš to kar sem jaz.''
Nič mi ni bilo jasno: ,,wtf,kaj postajam? ka je s tabo? '' On je odgovoril: ,,Hana postajaš ....

_____________________________________________________________________________

Kaj Hana postaja?
Bota Marko in Hana spet skupaj?
Nextam?
21. avgust 2012
mogoče bolna??
mogoče
itak da Neeeeeeeeeeext!!!! najbolš pišeš
21. avgust 2012
neext
21. avgust 2012
u45603
u45603
nexxxxxxxxxxxxxxxt
21. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg