Tudi v ljubezni obstajajo pravila, ki jih je treba upoštevati, če si želiš doseči idealno razmerje. Res je, da so določena pravila zato, da se jih krši, toda svetujemo ti, da jih v ljubezni pridno upoštevaš. Če jih še ne poznaš, si jih preberi spodaj, v primeru, da pa si seznanjena z njimi, pa ti seveda želimo veliko sreče v razmerju in pa čim manj prepirov in razhodov.

Tudi v ljubezni obstajajo pravila, ki jih je treba upoštevati, če si želiš doseči idealno razmerje. Res je, da so določena pravila zato, da se jih krši, toda svetujemo ti, da jih v ljubezni pridno upoštevaš. Če jih še ne poznaš, si jih preberi spodaj, v primeru, da pa si seznanjena z njimi, pa ti seveda želimo veliko sreče v razmerju in pa čim manj prepirov in razhodov.

Pravilo številka 1: Poslušaj svoje občutke

Dekleta imamo sposobnost notranje intuicije, kar pomeni, da čutimo, ko nekaj ni tako, kot bi moralo biti. To nam seveda velikokrat pomaga, da ugotovimo, kdaj zveza škriplje. Če se fant od tebe oddaljuje, to začutiš in zato je prav, da se o tem z njim pogovoriš. Vedno, ko se ti bo zdelo, da se je nekaj spremenilo, mu to omeni in naj te ne bo strah skrivati občutkov. Vse težave se lahko rešijo na en način: s pogovorom. In nikar ne zanemarjaj svojih občutkov, saj ti govorijo resnico in obstajajo prav s tem namenom, da ti razkrijejo, ko gre nekaj narobe oziroma se dogajajo spremembe.

Pravilo številka 2: Ne bodita prilepljena drug na drugega

Skupno preživljanje časa je seveda nekaj, kar si želi vsak novi par, kasneje se to malo umiri. Toda čas, ko nista skupaj, je celo bolj pomemben, saj vama omogoča, da spoznata nove reči, dobita nove ideje in misli, ki jih lahko kasneje delita. Prav tako takrat, ko nista skupaj, še bolj hrepenita drug po drugem in je zato trenutek, ko se spet vidita, toliko slajši. Toda ko sta prilepljena drug na drugega vsak trenutek, vama čez čas zmanjka tem za pogovore in se lahko hitro naveličata drug drugega, kar lahko povzroči celo konec zveze. Pustita torej drug drugemu dihati in tako zavarujta razmerje.

Pravilo številka 3: Zgodovina se ponavlja

Fantje varajo zaradi različnih razlogov: ker si želijo dvigniti ego, ker težko odklonijo priložnost za seks, ker se jim zdi to zabavno, ker so čustveno prazni in tako dalje. Če je na primer tvoj trenutni fant s teboj prevaral prejšnje dekle, ne jemlji tega kot enkratno napako, temveč si vzemi v zakup, da to lahko stori tudi tebi. Običajno je tako, da se tisti, ki vara, težko spremeni in kot sama dobro veš, se zgodovina ponavlja. Četudi ti obljublja, da se bo spremenil, ti za tvoje dobro svetujemo, da mu ne verjameš in raje odideš stran.

Pravilo številka 4: Bodi pazljiva pri resnih temah

Kot že veš, se fantje neradi pogovarjajo o resnih temah, kot je na primer pogovor o odnosu ali celo o ljubezni na splošno. Četudi jih nekaj teži, bodo to premlevali v glavi in se ne bodo spustili na raven odkritega pogovora, ker jih je strah. Ko boš želela načeti resno temo, moraš biti zato pazljiva, sicer bo dobil občutek, da sedi na zatožni klopi. Preden se torej lotiš resnega pogovora, ga pred tem skušaj pomiriti, in sicer tako, da pred pogovorom začneš z nečim pozitivnim in tudi zaključiš s pozitivno temo, drugače ti bo ušel.

Pravilo številka 5: Ko reče ne, mu verjemi

Čeprav so fantje čudna bitja, verjemi, da vedno vedo, kaj hočejo in ne rabijo pri tem tvoje pomoči, da jim pomagaš ugotoviti. Če to pomeni, da ne želi biti s teboj, mu verjemi na besedo in ne misli, da bo spremenil mišljenje, če te bo bolje spoznal. Nič ga ne bo premaknilo iz trenutne pozicije. Razlogov za njegovo odločitev je veliko, končni rezultat pa ostaja enak – ti nisi tista, s katero si želi biti. In če kljub vsemu želiš ostati v njegovi družbi, si zapomni, da sta le prijatelja.
22. december 2014
next
25. december 2014
A kdo kj rab?
27. december 2014
dj se kj za punce
27. december 2014
kaj?
27. december 2014
zej si dala kaj delajo fanti zej pa plis dj se kaj naredijo punce
28. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg