u79754
Neext
17. april 2014
bilo je nekega lepega dne ko sem bila na poti domov.<3 prišel je iz strani in me porinil tako da so mi knjige padle po tleh
. pomagal mi jih je pobrat in najine roke so se dotaknile pogledala sma se v oči. potem sem šla dalje. nemorem pozabiti njegovih oči.
. ko sem prišla domov sem samo razmišljala o njem. ko sem nasledni dan bila na poti k šoli. SE JE ZGODILO!!!!
3 nexti pa dalje pisem!

3 nexti pa dalje pisem!
23. april 2014

u79754
Next
23. april 2014
to se je zgodilo v petek zvečer . bila sem sama doma a na 1x je pozvonilo . šla sem odpret in videla sem njega ¨!:*
rekev mi je oprosti za včeraj ker me je porinil seveda sem mu oprostila ker mi je biu tako všeč
potem je prišel k meni v sobo in sva gledala film . a na enkrat je prišla domov mama prišla je v sobo in videla da sva se objemala
takoj sva se nehala objemat in sva bila v šoku . mama je odšla iz sobe in on me je poljubil sploh nisem vedela da se bo to zgodilo a sem upala da se bo in se je hehe
trije nexti pa pisem dalje !
rekev mi je oprosti za včeraj ker me je porinil seveda sem mu oprostila ker mi je biu tako všeč

trije nexti pa pisem dalje !
25. april 2014

u79754
Nexttt
25. april 2014
nasledni dan sva šla v šolo in držala sva se za roke!
ko sva prišla v šolo me je poljubiv in odšel k pouko
in že sem ga pogrešala
pr malici mi je dau pismo in bila sem zelo začudena!
odprla sem ga in prebrala in je pisalo : živijo pikica!<3 sporočam ti da danes nesmem k tebi malo prej me je klicala mama in mi povedala da mi je umr dedek ....
ljubim te najbol !<3
bila sem v šoku in me je zelo skrbelo za njegovega dedka. seveda mu je dedek veliko pomeniu zato sem mu vrjela da mu je zelo težko !
trije nexti pa pisem dalje !!
ko sva prišla v šolo me je poljubiv in odšel k pouko

in že sem ga pogrešala

odprla sem ga in prebrala in je pisalo : živijo pikica!<3 sporočam ti da danes nesmem k tebi malo prej me je klicala mama in mi povedala da mi je umr dedek ....

ljubim te najbol !<3
bila sem v šoku in me je zelo skrbelo za njegovega dedka. seveda mu je dedek veliko pomeniu zato sem mu vrjela da mu je zelo težko !
trije nexti pa pisem dalje !!
15. maj 2014

u79754
Next
15. maj 2014

u191571
Neeext
01. april 2015