u163994
u163994
Hej!

Odločila se bom, da bom napisala še eno zgodbo. Čudim se še, da vztrajam, ker mi dobena ni posebno šla. Vedno ni bilo dovolj bralcev. Vedno sem obupala, ampak sem se tokrat odločila, da ne bom. Upam, da bo vsaj ta zgodbica vredu in da bo kar brana.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AMY WALTERS

"Ne morem verjeti, da bova cele počitnice preživele skupaj v Londonu!" sem navdušeno rekla moji najboljši prijateljici Sophiji. Veselo je prikimala. Pristajali smo. Končno, London! Moje sanjsko mesto. Od kar mi je mama povedala, da gremo v London sem ves čas skakala od veselja. To je bilo kot njeno darilo za moj 15 rojstni dan, ki sem ga praznovala pred kakšnim dobrim tednom. In s sabo sem lahko vzela najboljšo prijateljico Sophie!

Jaz Amy:


Moja bff Sophie:"Hotel je zares prečudovit!" sem navdušeno rekla moji mami. Nasmehnila se je. Odšle smo do recepcije z vsemi svojimi kovčki. Sobo smo imele že rezervirano. Z Sophijo bova imele lastno sobo, mama bo pa imela sosedno. Vsaj malo zasebnosti. Imele smo eno najbolj luksuznih sob. Z Sophijo sva sklenili, da bova malo obiskale London. "Vredu. Ampak ne hodita predolgo! Večerja je ob 19:15 in prosim, da ne zamujata!" je rekla mama. Le naveličano sem prikimala in z Sophijo sva hitro odhitele iz hotela. Ura je bila 12:40. Imeli sva pol dneva časa.

Hodile sva po polnih ulicah Londona. Nisem morala verjeti kakšne lepote vse je imel London. Na daleč sem videla slavni Big-Ben, London eye, ter še veliko drugih zanimivih znamenitosti. "Da se ne bova izgubili," sem rekla Sophiji. "Kakšne pa imaš. Daj no zabavaj se!" je rekla. Kupila sem si majico z napisom 'I love London'. Zares sva se zabavali. Odločili sva se, da se odpraviva v bližnji park. V njem ni bilo veliko ljudi. Ampak sva se očitno hudo motilo. V nekem delu parka se je gnetlo polno punc. Nekaj je bilo v sredini. Odločili sva se, da se bova malo pozanimale. Pristopile sva bližje in se pri gnetle na sredino. "Saj ne morem verjeti!" sem zaklicala. Na sredini je stal sam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da začetek ni nevem kaj, ampak obljubim, da bo potem boljše. Upam, da mi bo vsaj ta zgodbica uspevala in da bo brana. Da nextam rabim le malo vzpudbude - malo nextov. Upam, da vam je všeč čeprav vem, da je full beden.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ali boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. februar 2014
neeext
01. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg