Hojla! Sem Katie doma iz Bexleya. Stara sem 15 let. Mam še brata Michaela ki je star 12 let. Moja BFF je Alice ki je moja soseda. Prijateljici sva že od otroštva in imava veliko skupnih dejavnosti. Ena od teh so skavti. Obe sva v četi v vodu žiraf. (četa je večja skupina v kateri si od 11 pa do 16 leta, vod pa je manjša skupina znotraj čete v kateri je pribl. 5-10 skavtov. Vodi so puncovski in fantovski.) Obe z Alice zelo radi gledava cute fante. Trenutno nobena nima fanta sva ga pa že obe imeli. Pa ne si zdaj mislit da si fante menjava vsak dan. Vsaka je mela samo enega. Nekega dne: v naš kraj se je priselil Nick ki je prišel na skavte...

P.s Že vnaprej se opravičujem za vse slovnične napake

za začetek 5 nextov
01. november 2014
u105006
u105006
Neeeeeeeeeeext carsko katarinca
01. november 2014
Next pa hvala k si nextala mojo temo "tipično najstniško življenje "
01. november 2014
A loh jih naprej next
09. november 2014

jaz


alice


Nick
09. november 2014
Z Alice nama je zelo všeč. Njegovi črni lasje in zelene oči. 100x lepši je kot moj bivši Troy. Nick je v vodu levov. Prišel je že na začetku skavtskega leta zato sem ga do poletnega tabora že nekoliko spoznala. Star je 16 let, hodi na gimnazijo. Na srečanjih se mi je vedno smehljal. Tak je bil do mene. Alice pa je pisal pisma. Na zimskem taboru sta skupaj spala in se smejala celo noč. Čeprav sva z Alice BFF mi gre včasih že kar na živce. Upam da sem Nicku vsaj malo všeč <3
09. november 2014
u105006
u105006
Neeeext tu pa nobo dobr če sta dve BFF v istga drgač pa cool
Neeext
09. november 2014
Nexxxxttttt
09. november 2014
1. dan na poletnem taboru (next posvečam mojima bralkama)
Zjutraj smo se odpravili na prekrasno jato sredi gozda kjer smo postavili tabor. Nick je bil zadolžen za kopanje jame za jambor. Skopal jo je v 15 min. prej kot smo jo ponavadi. Na žalost bo Alice prve 3 dni manjkala ker so na morju. Bom imela vsaj več časa za Nicka. Čeprav je na skavtih prvo leto se je odlično vklopil v družbo. Fantje ga imajo radi, saj so dobili močno pomoč pri delu. Je tudi odličen športnik. Ko smo popoldne igrali nogomet sem bila z njim v ekipi. Bila sem golman kar mi gre najbolje od rok. Rezultat je bil 5:3. Za koga? Za nas seveda. 3 gole je dal Nick. Jaz sem branila kar 2. Zvečer ob tabornem ognju smo določili kdo bo ponoči na straži (vsako noč stražimo ves taborni prostor, saj imamo igro, kjer se ponoči kradejo zastave. Straže se menjajo vsaki 2 uri: od 11 do 1, od 1 do 3, od 3 do 5 in od 5 do 7 zjutraj.) Za vse straže smo bili dogovorjeni, razen za drugo(od 1 do 3). Po dolgem čakanju se je javil Nick in brž sem se zagrebla da bom stražila z njim.(Na straži sta vedno 2) Mislim da sem si prvič zaželela da bi straža čim dlje trajala.

Kaj se bo zgodilo na straži?
next?
09. november 2014
u105006
u105006
Emmm nwem na skavtih nimamo nobenga nicka de bi lohk vedla tu veš ane?? Ni nobedn tok fajn kar pa tud že veš itak de
Neeeeeeext
09. november 2014
Nevem Next
ful dober pises
09. november 2014
09. november 2014
Next
09. november 2014
Straža: (next za mojo novo bralko)
Ko sem se ponoči zbudila, še ni bila ura za drugo stražo. Bila sem tako nevčakana, da nisem mogla zaspati nazaj. Komaj sem čakala na tisto uro sredi noči. Iz šotora sem opazovala taborni ogenj ter razmišljala o mnogih stvareh. Še posebej o tem kaj se bo zgodilo na straži. Končno je prišla tista ura. Ko sem prišla ven Nicka še ni bilo. A je prišel prav kmalu. Ko me je nagovoril sem se skoraj stopila od sreče.

jaz:J
Nick:N

N Jutro
J Dobro jutro. Ali tebe ne zebe. Jaz sem se oblekla vse kar imam pa me zebe.
N Mene pa prav nič. Počakaj tukaj.(prinese svoj zelen pulover) Na. Obleči se.
J Hvala. Zjutraj ti ga vrnem.
N Je že uredu. Kje je pa Alice?
J Pride čez 2 dni. Na morju so.

Pulover je tako lepo dišal. Pa ne po mehčalcu temveč po Nicku. Nevem ali imam še sploh kaj možnosti pri njem. Običajno fante ne zanima kje so dekleta. Mogoče se je med njim in Alice že kaj spletlo. Ko pa sem roke potisnila v žep puloverja da bi si jih pogrela sem za čutila listek in ga potegnila ven. Na njem je pisalo: I LOVE YOU..... Pa ne da je to zame!!Ali se med Alice in Nickom kaj plete?
neeext
10. november 2014
Nevem mogoce
next
10. november 2014
u105006
u105006
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa more se
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext čim prej
10. november 2014
Next
10. november 2014
Neeeext+nova bralka
10. november 2014
neeeeeeeeeeext
11. november 2014
kdaj bo next?
11. november 2014
2. dan (netx za moji novi bralki)

Straža je prehitro minila vsaj za moje mnenje. Nihče ni ničesar ukradel. Mogoče pa je. Ah saj še zase ne vem. Od takrat ko sem našla listek sem čisto v metuljčkih. Zjutraj sem pulover vrnila. Na jutranji telovadbi sem Nicka opazovala kako je lahkotno tekel po bregu navzgor in navzdol. A čudno se mi je zdelo da se mi ni nikoli nasmehnil. Videla sem še da je po žepih puloverja ki mi ga je ponoči posodil nekaj iskal. Pa kaj. Mogoče je izgubil robčke ali vžigalice. Ko sem ga med zajtrkom gledala kako si na kruh maže nutello (običajni skavtski zajtrk) se mi je zdel nekam zamišljen. Le kaj je premišljeval. Danes je zadnji dan brez Alice. Včasih jo kar malo pogrešam in upam da je Nick ne pogreša še bolj. Dopoldne smo počivali, se masirali, nekateri fantje pa so imeli nogometno prvenstvo. Nicka ni bilo med njimi. Pod drevesom je ležal poleg mene in tista njegova zamišljenost ni popustila. Tudi z drugimi ni imel daljših pogovorov. Z nikomur se ni smejal kar je povsem neobičajno.

J: jaz
N: Nick

N Hej Alice. Ali si bila na straži kaj presenečena?
J Ja itak. Nisem si predstavljala da mi boš kdaj dal kaj takega. Še zdaj ne morem verjeti!!
N Aha. Super

Bil je čisto brez volje. Naprej se sploh ni želel pogovarjati. Obrnil se je v drugo stran. Mogoče pa res pogreša Alice. Pa ja. Ni možno da bi bil tako zamišljen ker je ni. Nekaj drugega ga srbi. Tak je bil še cel dan. Tudi ko smo zvečer ob tabornem ognju peli pesmi jih ni pel nič z vžitkom. Ko smo si zaželeli lahko noč je bil kar tiho. Nevem kaj mu je. Bomo videli kaj bo jutri ko pride Alice.
11. november 2014
Next
11. november 2014
u105006
u105006
Wawu tu pa je neki. Napačna stvar ob napačnem trenutku.
Neeeext
11. november 2014
Next
11. november 2014
Neeeext
12. november 2014
neeeext
12. november 2014
3. dan

Zbudila sem sem in jutro je bilo kot vsa druga jutra le da sem bila danes v pričakovanju ko bo prišla Alice. Res me zanima kaj bo ko ji bom povedala kaj sem našla v žepu puloverja. Tudi dopoldne je bilo običajno. Imeli smo meditacijo ki je nihče ni vzel resno. Nekateri so se vso uro smejali ostali pa smo brezskrbno zaspali. Jaz sem spala saj mi je vsajanje ob sedmi uri resnično prezgodaj. In potem še tista telovadba. Ko je bilo meditacije konec in smo imeli pogovor o čem smo razmišljali ni nihče povedal prav nič. Vsi smo to uro vzeli kot ura za počitek. Kmalu smo začeli kuhati kosilo. Makarone z ragujem. (običajno skavtsko kosilo) Čeprav jih jemo vedno in povsod so nam najljubši kajti mi vsi lačni težko počakamo da se skuha krompir. Makaroni pa en dva tri in že smo vsi siti. Ravno ko smo kurili ogenj je prišla Alice. Pomagala sem ji razpakirati.

V šotoru:
J jaz
A Alice

J Ej veš kaj
A Kaaaj
J Še zdaj nemorem verjeti kaj se je zgodilo!
A Če ja pa pomembno zate je pa zagotovo tudi zame
J Prvi dan sem bila na straži. Ugani s kom
A Ja z Nickom logično
J Mhm in mene je zelo zeblo...
A Jaaa.....
J No in posodil mi je njegov pulover in v njem sem našla tale listek(pokažem listek)
A KAJ!!!
J JA!! Še zdaj ne verjamem da se je to v resnici zgodilo!!!
A To ti je dal Nick. Kaj pa če sploh ni zate!
J Zakaj mi je potem tako velikodušno posodil svoj pulover??!!
A Nevem!!!
J Je bil pa včeraj res nekam zamišljen in me spraševal če sem presenečena
A In kaj si mu rekla
J Da sem pa je bil še vedno tako zamišljen in poglobljen vase

Zdelo se mi je da je bila kar nekam žalostna. Pa kaj. Zdaj je Nick moj. Samo moj! Ko sta se Alice in Nick srečala je bil on je je bil zelo vesel a ona se ni zmenila zanj. Nevem zakaj so zadnje dni vsi nekam čudni. Popoldne smo se šli kopat v bližnjo reko. Nick je bil v temno modrih kopalkah tako cute da se ga nisem mogla nagledati. Z skale je na glavo skakal kot profesionalec. Danes je bil precej boljše volje. A kaj ko je danes tako čemerna Alice. Danes sta na zadnji straži Alice in Nick. me prav zanima kaj se bo ponoči dogajalo.

S katero hoče biti Nick? Alice ali Katie
12. november 2014
neeeeeext, Alice
12. november 2014
Alice in NEXT
12. november 2014
Neeeeeeeext
12. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg