Tukaj nastaja še ena zgodbica. V zadnjih tednih šole sva z sošolko napisali osnutek zgodbe.
ker so počitnice in mi je zelo dolgčas sem se odločila,da jo objavim.
Vsi,ki jo boste brali prosim napišite svoja mnenja.


Na gugalnici je sedela deklica, po imenu Ashley. Hodila je v peti razred in ni bila ravno zgovorna. Imela je svetle blond lase in s svojimi modrimi očmi je zrla v tla. Ko je za hipec pogledala na igrala ob gugalnici, se je zazrla v dečka, ki je bil njenih let, mogoče malce starejši. Opazila je,da ima črno kožo, kot tudi njegova sestrica in brat . Ko pa je opazila, da je deček uperil svoj pogled vanjo, je zardela in spet začela gledati v tla. Deček po imenu Zulu pa se je oziral za mimoidočimi in čakal na pravi trenutek, kdaj bo lahko pristopil k dekletu in ji povedal, kaj o sebi. Še posebej je opazoval svoja starša, ki sta skrbno opazovala otroke, ker sta se bala, da bi se ponovila črna preteklost iz Afrike.

Ali ti je začetek všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. junij 2017
Dober začetek in zanimiva tematika zgodbice
Next
28. junij 2017
Ker tako naprej
Next
28. junij 2017
Next
28. junij 2017
Super je Next
28. junij 2017
hvala za vse nexte. in tukaj je naslednji.

Zulu je imel še dva brata in eno sestro, ki so umrli v vojni. Starša Miranda in Ziar pa ne želita izgubiti še njunih treh zakladov. Zato jih Ashley še ni mogla srečati v parku. Otroci se lahko igrajo samo na malem vrtu pred hišo. No, kot sem omenila je Zulu opazoval vso okolico in čakal na pravi trenutek. Nato pa je opazil, da sta se starša zagovorila s sosedo Katy, ki je imela dva otroka Simona in Larrya. Ampak ta dva sta bila ponorela in razigrana tako, da v nobenem primeru ne bi opazila Zuluja, ki bi tekel čez igrišče. Zafar in Zara pa sta v tistem trenutku, ravno ugotavljala, kje je trgovina s sladoledom. Ko se je Zulu prepričal, da je okolica varna , je stekel k Ashley in jo ogovoril:"Zdravo, moje ime je Zulu. Verjetno me še nisi videla, ker ne hodimo pogosto ven, zaradi staršev. Moja sestra in dva brata so umrli v vojni v Afriki, zato se starši bojijo za nas, ki smo ostali. Moj brat Zafar in sestra Zara, no......in jaz! Kako pa je........." Zuluja je prekinil močen krik jeznega očeta, ki se je zaslišal po celem parku. Zulu se je prestrašil in ko je hotel steči k očetu, je deklica rekla:"Ashley." Deček jo je z negotovostjo pogledal. "Moje ime je Ashley." mu je odvrnila po dečkovem negotovem pogledu, ki se je oddaljeval z vsakim korakom. Bilo ji je žal,da je Zulu že moral oditi,ampak njegov oče je izgledal res jezen.
Ko je deček prišel do očeta, je tako milo gledal, da se ga je mama že skoraj usmilila, a deček je imel nesrečo, ker je poleg njega stal oče, ki ni padal na takšne potegavščine. Trdno je prijel Zulujevo roko ter ga celo pot domov, priganjal naj hodi. Mama pa se je ubadala s Zafarjem in Zaro, ki sta si srčno želela sladoled. "Niti pomislita ne, da bi zavila k sladoledarskemu kombiju!" je vztrajala mama, a bilo je prepozno. Otroka sta že bila na parkirišču, kjer je stala zapeljiva sladoledna škatla. "Kaj želita otroka? Imam čokoladni, jagodni, jogurtov, marelični, mangov......." je hotel dokončati sladoledar, a ga je prekinil prijazen, mogoče malce oster glas njunega očeta:"Nič ne bosta, hvala! Otroka sta se zaljubila v sladoled!" Obrne se k otrokoma:"Enkrat še ponovita to pa bosta cel teden v sobi!" Otroka sta se zavedala, kaj ju čaka, zato sta raje nehala. Ko so vsi jezni prišli domov, sta Ziar in Miranda Zuluja zaprla v sobo, Zafar in Zara pa sta to le gledala. Nista hotela biti ves teden v svoji sobi, ker sta se pogovarjala z neko punco. Zuluju pa se je to res zgodilo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mnenja,teorije?
Next ?
želi kdo posvečen Next ?
28. junij 2017
u225832
u225832
Next
28. junij 2017
mnenja, teorije? dobro pišeš, imaš domišljijo (kar tako naprej)
Next Next Next
28. junij 2017
Bogato domišljijo imaš in jo spretno uporabljaš
Next
28. junij 2017
u220684
u220684
Zelo dobro pišeš in ful dobro vse opisuješ
Next
29. junij 2017
u225357
u225357
Zlo dobro pišem ravno prav dolge Next -e in zelo dobro opisuješ+nova bralka
Next
29. junij 2017
hvala vsem za nexte in pohvale. tako,da ne bom dolgovezila tukaj je Next.

"To ni pravično! Že celo življenje ždim v sobi in na malem vrtu in niti vem ne, kaj je šola! Kje sem si to zaslužil....? Verjamem, da starša skrbi, a morata razumeti, da ne morem tako živeti...." je ves jezen razmišljal Zulu, ko je ležal na postelji. Ob osmih zvečer sta ga mama in oče poklicala k večerji, ki je bila presenetljivo molčeča. Saj razumete, da je živahno, če so pri hiši trije otroci, ki nimajo kaj dosti prijateljev. Ko je bila večerja mimo so vsi odšli v svoje sobe. Čisto tiho so premlevali kaj se je zgodilo čez dan. Nihče se ni niti ganil, razen, če so morali na stranišče, po prigrizek, piti ali poskrbeti za higieno.
Ko je tako premišljeval je Zulu skoval načrt:"Ko bo oče odšel v trgovino, bom prosil mamo, če lahko gremo v park. Zaradi posebnega pogleda, bo seveda privolila. Ko se bo oče vrnil bo mama rekla, če lahko gremo v park in on, jo bo seveda poslušal.
Zulu je naslednji dan res dosegel svoj cilj, ni pa šlo vse po načrtih. Mamo je prosil, a nenamerno tudi pred očetom,ki je bil danes nenavadno usmiljen. Verjetno zato, ker so Zulu, Zafar in Zara pospravili garažo. No, neusmiljen je bil do pospravljanja. V park so pešačili kot včeraj. Ko so prispeli na cilj se je Zulu pognal na igrala, da bi se izognil pridigi staršev. "Vsakič ista zgodba. Ne govori s tujci, pazi to, pazi ono, ne delaj tega, ne hodi tja, ne tekaj, ne plezaj, ostani tu....." si je sam pri sebi govoril Zulu, ko je njegove misli prekinil nežen glas. Ashley!" je rekel potiho, nato pa je ugotovil, da sta Zafar in Zara na drugem koncu igral, starša pa sta zaposlena z sosedo Angelo, ki jima naklada o tem, kako je govorila s sosedo Katy, ki se je ubadala s Simonom in Larryjem, ki nista pospravljala za sabo. Zulu je opazil priložnost in se pognal za Ashley, ki ga je vodila pod igrala. Izgledala sta kot mlada zaljubljenca!
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
mnenja, teorije?
Next ?
želi katera posvečen Next ?
29. junij 2017
u225357
u225357
vse je super
Next
29. junij 2017
Awww tako zelo si želi imeti vsaj enega prijatelja...preprosto ne morem razumeti njegovih staršev preveč so zaščitniški
Next
29. junij 2017
u225832
u225832
Next
29. junij 2017
ful doro
29. junij 2017
Next
30. junij 2017

Ashley je začela:"Jaz sem edinka in bi se pri petnajstih letih morala poročiti z nekim Afričanom, a tega si res ne želim. Ime naj bi mu bilo Cabal in nisem ga še videla. Nekajkrat sem že poskušala prepričati mamo in očeta, da to ni odločitev po moji volji, ampak po njuni. Kaj pa misliš, da sta mi odgovorila?'' ''Vse, kar je po najini volji je tudi po tvoji. Če pa že ni tako, pa v naših običajih ne moreš izbirati, zato se sprijazni s svojo usodo." Ko pa sem že skoraj obupala, sem spoznala tebe." Nato pa ga je pogledala s prisrčnim pogledom, vedoč, da tudi on nima ravno lahkega življenja. Oba zasanjana sta se gledala, kot bi si brala misli, dokler Zulu ni ugotovil, da se oče in mati poslavljata od Angele in je hitro rekel:"Ob desetih se dobiva tukaj, na istem mestu! Moram iti! Adijo, se vidiva!" Ashley je že začela razmišljati, kako bo tako pozno prišla iz hiše. To je razmišljala vso pot domov, še celo pod prho je razmišljala, kako bi bilo mogoče, da bi 11 let stara deklica prišla mimo staršev, ki jo hočejo poročiti pri petnajstih letih, ob desetih zvečer.
Ampak to je res mogoče, ker je Ashley uspelo in sicer tako: ob pol desetih je pod odejo stlačila vse blazine, ki jih je našla, da bi izgledalo kot, da še vedno spi. Ko je to opravila, se je skozi okno tiho skobacala na streho, iz strehe, pa po žlebu na tla. Kolikor so jo nesle noge je tekla v park ,na skrivno mesto. Zulu jo je že čakal. Nekaj časa sta se spet pogovarjala o preteklosti iz Afrike. Dodala sta še temi vsakdanje stvari in nepravičnost staršev. Zulu je kar začel:"No veš, že od nekdaj ne hodimo ven. Ko sem bil majhen sem telefoniral s svojim starejšim bratom vsak vikend, nato pa je.........šel v vojno in ......umrl. V vojni sta umrla še drugi brat in sestra. Ustrelili so ju v srce in zdravniki jim niso mogli več pomagati. No, le redko gremo v park, zato tudi redko govorim o tem. Starši pa mi ne dovolijo biti s teboj, saj zahtevata, da se poročim z Afričanko." Klepet se je vlekel vse do polnoči, ko je odbil zvonec na zvoniku. "Moram iti! Starša se zbudita ob enih, zato moram pohiteti domov in se spraviti v posteljo. Se dobiva jutri ob istem času?" je prijazno vprašal Zulu, ko je videl, da je žalostna, ker se morata posloviti. Deklici se je takoj narisal nasmeh na obraz in veselo je prikimala. Nato je vsak šel svojo pot. Ko je Zulu prišel do svoje hiše je splezal po vrvi, ki si jo je prej privezal na okno, Ashley pa je ubrala isto pot kot prej le v obratni smeri. Ulegla sta se v posteljo in zaspala. Ko sta se zjutraj zbudila, sta se spomnila na njuno skrivno srečanje ponoči. Zasanjano sta zrla v strop in razmišljala, kako bo v prihodnosti. Se bo razvilo kaj več, ali bosta ostala le prijatelja ?
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ali mislite,da bosta ostala le prijatelja ?
mnenja, teorije?
Next ?
želi katera posvečen Next ?
30. junij 2017
u225357
u225357
nwm
Ful dobro
Next
30. junij 2017
Nevem bomo vidli, se bom pustila presenetit
Next
30. junij 2017
ali želi katera posvečen Next ?
30. junij 2017
nwm
full dobro Next
30. junij 2017
Hmmmm....mislim da ne
fullll dobr
Next!!!!
Plissss za posvečenga(če lahk)
30. junij 2017
Next
30. junij 2017
LOVE4ever seveda lahko
30. junij 2017
Next posvečam L❤VE4ever.

Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.
Miranda in Ziar sta šele zjutraj ugotovila, da Zuluja ni več. "Bog ve, kje sta že zdaj! Mogoče v Mehiki ali pa v Nemčiji! Kaj bova naredila Ziar?" je vsa živčna tarnala Miranda. Njen mož, pa je ves iznadljiv stal pri telefonu in klical Ashleyene starše. "Zdravo Sarah in Lucas! Ali sta pogledala v Ashleyino sobo?"je že začel Ziar, ko je Sarah dvignila slušalko. "Ne, zakaj? Ohhhhh.....mislim, da vem zakaj je ni. Z Zulujem sta pobegnila! Zdaj sta že daleč proč! Ni več možnosti, da ju najdemo, razen.........." je mislila nadaljevati Sarah, a ni hotela. Utihnila je in upala, da Ziar tega ni slišal, ker bi Zuluja hotel dobiti nazaj. "Sem vedel, da se nekaj plete. Zuluja sem večkrat zalotil, ko je hotel iti iz hiše, a sem mu verjel, ko je rekel, da je mislil iti v park........Kaj si hotela reči Sarah?" je vprašal Ziar. "Nič." "Kako nič? seveda nekaj mora biti! Veš, da bi za Zulujevo vrnitev naredil vse!" "Ja, vem." je Sarah na tiho rekla in zavila z očmi, nato pa nadaljevala:"No prav, bom povedala! Saj poznaš Cabala Simela? V glavnem, on bi se moral poročiti z najino hčerko,petnajst dni po porok. on bi jo lahko odpeljal v Iran, kjer sedaj živi. Za Zuluja pa bi poskrbela vidva z Mirando, če se seveda strinjata......." "To je odlična ideja. Seveda, brez težav poskrbima za Zuluja samo, da Ashley pride v prave roke." je bil navdušen Ziar, Sarah pa je ostala mirna:" Jutri se zberemo pri nama ob desetih zjutraj, da se do konca zmenimo. Lahko noč!" "Lahko noč!" se je razveselil Zair in veselo novico povedal Mirandi, Sarah pa Lucasu. Vsi so se veselo ulegli v posteljo in bili so manj zaskrbljeni zaradi otrok. Zulu in Ashley pa še ne vesta, kaj vse ju čaka.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
mnenja, teorije?
Next ?
želi katera posvečen Next ?
01. julij 2017
ups dvakrat mi je kopiralo.
tako bi moralo bitit:
Next posvečam L❤VE4ever.

Ko sta se tako skrivno srečevala je minilo že nekaj let. Vsako noč sta se bolj spoznavala in vsaka noč je bila bolj romantična. Njuna prepovedana ljubezen ni bila več skrita, ko sta neke noči, pet dni pred Ashleyinim rojstnim dnem pobegnila v Francijo. Vsa odrasla, sta hodila naokrog, brez skrbi, ker sta daleč od doma. Več težav sta imela z vojaki na mejah, ker še nista polnoletna in sta se zato morala skrivati z drugimi ubežniki ali pa sta se s svojima resnima obrazoma in ponarejenima osebnima izkaznicama peljala naravnost med vojake. To morda ni bila najboljša pot, a je bilo zanimivo. Mlada zaljubljenca sta s ukradenim denarjem, ki sta ga vzela staršem plačala hotel, ki je bil blizu Eifflovega stolpa.
Miranda in Ziar sta šele zjutraj ugotovila, da Zuluja ni več. "Bog ve, kje sta že zdaj! Mogoče v Mehiki ali pa v Nemčiji! Kaj bova naredila Ziar?" je vsa živčna tarnala Miranda. Njen mož, pa je ves iznadljiv stal pri telefonu in klical Ashleyene starše. "Zdravo Sarah in Lucas! Ali sta pogledala v Ashleyino sobo?"je že začel Ziar, ko je Sarah dvignila slušalko. "Ne, zakaj? Ohhhhh.....mislim, da vem zakaj je ni. Z Zulujem sta pobegnila! Zdaj sta že daleč proč! Ni več možnosti, da ju najdemo, razen.........." je mislila nadaljevati Sarah, a ni hotela. Utihnila je in upala, da Ziar tega ni slišal, ker bi Zuluja hotel dobiti nazaj. "Sem vedel, da se nekaj plete. Zuluja sem večkrat zalotil, ko je hotel iti iz hiše, a sem mu verjel, ko je rekel, da je mislil iti v park........Kaj si hotela reči Sarah?" je vprašal Ziar. "Nič." "Kako nič? seveda nekaj mora biti! Veš, da bi za Zulujevo vrnitev naredil vse!" "Ja, vem." je Sarah na tiho rekla in zavila z očmi, nato pa nadaljevala:"No prav, bom povedala! Saj poznaš Cabala Simela? V glavnem, on bi se moral poročiti z najino hčerko,petnajst dni po porok. on bi jo lahko odpeljal v Iran, kjer sedaj živi. Za Zuluja pa bi poskrbela vidva z Mirando, če se seveda strinjata......." "To je odlična ideja. Seveda, brez težav poskrbima za Zuluja samo, da Ashley pride v prave roke." je bil navdušen Ziar, Sarah pa je ostala mirna:" Jutri se zberemo pri nama ob desetih zjutraj, da se do konca zmenimo. Lahko noč!" "Lahko noč!" se je razveselil Zair in veselo novico povedal Mirandi, Sarah pa Lucasu. Vsi so se veselo ulegli v posteljo in bili so manj zaskrbljeni zaradi otrok. Zulu in Ashley pa še ne vesta, kaj vse ju čaka.
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
mnenja, teorije?
Next ?
želi katera posvečen Next ?
01. julij 2017
nexy
01. julij 2017
Next
01. julij 2017
tukaj je še naslovnica te zgodbe.

Next bo verjetno jutri ker ga moram še napisat,danes pa grem v Ljubljano in ne vem če bom imela dovolj časa,da ga napišem.
02. julij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani