u171237
u171237
Hej...sem Yuli, stara sem 17 let. Imam mamo Bello, očeta Jacka, brata Jo-ja, in sestrici dvojčiči Miley in Nell. Kot vsako jutro sem vstala in odkorakala na zajtrk. Oči naju je z Jo-jom odpeljal v šolo. Danes smo dobili novega učenca. Ime mu je bilo Ross. Sedel je poleg mene. Zaljubila sem se vanj. Tudi moji bff Lery je bil zelo všeč.
Ko sem prišla iz šole sem odhitela na fb da bi Rossu poslala prošnjo za prijateljstvo. Ampak me je prehitel in mi jo že poslal sprejela sem jo in sma si začela pisati.
R-Ross Y-Yuli
R:hey
Y:hey
R:tnx za pomoč pri mati
y:ni panike
R:greš jutr z mano po šoli na sladoled?
Yk
Re vidima bay
Yay
Komaj sem čakala na jutri....

3 nexte za nadaljevanje :*
03. maj 2014
u171237
u171237
Naslednji dan sem komaj čakala na konec pouka in zvonilo je z Rossom sma šla na sladoled. Bilo je čarobno. Odpeljal me je v park. Sedela sma na klopci ko me je poljubil. Prijel me je za rit. povabil me je k sebi domov prespat saj njegovih in mojih staršev ni bilo doma. Vlegla sma se na posteljo in se poljubljala. šla sem nama po sok. Ko sem se vrnila sem zagledala Rossa nagega na postelji. Divje si ga je drkal. Nisem mogla verjeti. Pofafala sem mu ga. Rekel je naj se vsedem nanj in postelja se je začela tresti nabijal me je najprej v rit nato še odspredaj. Ko nama je prišlo sma se poljubila in zaspala. Zjutraj sem se zbudila v njegovem objemu. Bile so počitnice. Rossu so poslali izlet v Pariz in povabil je mene. Na letalu sma se ves čas poljubljala in rekel mi je če grem z njim na wc. Tam sem mu ga spet pofafala on pa me je strastno naskočil...
03. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani