Odločila sem se da bom napisala zgodbico. Upam da vm bo bla všeč!;D
___________________________________________________________________
Heila! Ime mi je Kate.Živim v Miamiju.Stara sem 18 let. Imam dva brata po imenu Nick(15let) in Alex(20 let).Moji mami je ime Jennifer in mojemu očetu pa Rick.Smo srednje bogati in zato imam use . Moji najboljši priajteljici je ime Lizy. In hodiva na isto šolo.

Bil je prvi dan šole. Bilo je pozno zato sem zelo hitela. Prišla sem na mesto kjer sva se z prijateljico zmeri dobiva in ona me je že čakala vprašala me je" kje hodim?" Jaz sem ji rekla da sm zaspala. Hitro sva odšli v šolo. U petih minutah sva prišli u razred in se usedile na svoja mesta. Za tem je kmalu prišla naša profesorica Klimčič in nam povedala da bomo dubili novega učenca po imenu Nial.Mislila sem, daje grd in debel: Ko je Nial vstopil in sm videla da sm se zmotila zelo. Bil je lep z lepimi modrimi učmi in zlo lepo frizuro. Kot bi rekla da sm se zaljubila vanjga ali to ljubezen na prvi pogled !

Zdj paše slike!
Jst:Alex:Nick:moja mami:moj oči;Lizy:Nial:NEXT??
24. junij 2012
neext!!
25. junij 2012
Nisem vrejela da to je on.Moje oči so skoz visela na njemu. Bila je ura angleščine ki je profesoricapripovedovala zgodbo v anagleščinikoraj cel razred je spal a jaz sem opzovala Niala opazil je da ga gleam in sem mi je nasmejal.OUh kak prelepi zobki. Minila je zadnja ura ,zato sva se z Lizy odpravili v mesto nakupovati. Videla sem prelepo oblekco in prečudovite čevlje. Hotela sem jih kupiti a nisem imela dovolj denarja. Ker je Lizy videla da to oblekco in čevlje občudujem mi je posodila denar zahvalila sem ji in obljubila da ji bom vrnila še danes.Potem va odšli na pijačo,kjer sva videli Niala in frende.Zato sva se odloičili da jih gremo pozdraviti. Začeli smo se pogovarjati in se zelo mejati.Naš pogovor je mineval v dolge ure.edela em naprot Niala in vedno ko sva se pogledala vsakič nasmejala. Takrt sem mislila da sem mu všeč. Morale sva odiiti zato sva se odslovili. Pi poti mi je Lizy rekla dame je Niala skoz gledal. Tisti trenutek sem bila zelo vesela. Prišla sem domov in mobi mi je začel vibrirati.KLical me je ....

Čevlji:Oblekca:
Moj mobi:

[img]https://allfreeiphones.net/upload/ip5(1).jpg[/img
25. junij 2012
oblekca:25. junij 2012
next!?
30. junij 2012
Klical me je Nial.Spraševala sem se od kod moja fonska povedal mi je da jo je dobil od Luka. Zakaj kličš? Ker si mi všeč in te vabim na zmenek jutr ob petih,če imaš cajt? Imam imam okjj.Jutr ob petih . Prekinila sem in poklicala LIzy in ji vse povedala .
Minile so ure ampk ni bilo še pet.
Next!? Sorry kr je kratku ker sem na počitnicah...... ;D

Luka:


30. junij 2012
u41979
u41979
Next!
13. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani