Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u90982
Heii....moje ime je Aischa in pisala bom zgodbico o 17 letni punci Amy ,ki živi na podeželju in to v zelo bogati družini.....Zgodba se zaplete ko na njihovo kmetijo pride 17 Alex in njegova 16 letna sestra Amanda.....
-----------------------------------------------------------------------
Amy:
Alex:
Amanda:
------------------------------------------------------------------------------------------
2 nexta pa začnemo
-----------------------------------------------------------------------
Amy:
Alex:
Amanda:
------------------------------------------------------------------------------------------
2 nexta pa začnemo
13. junij 2015

u90982
še en next dajmo
13. junij 2015

u90982
hvala toti next je za vaju
-----------------------------------------------------------
''Amy,pojdi pomagat očetu...prišli so novi delavci'' Mi reče mami.Seveda sem si vso pot do očeta mislila sigurno je zopet kakšen stari kmet,ki me bo osvajal.Ko pa sem prišla do očeta,iz avta ni stopil star tečnež kot sem si predstavljala,ampak zelo čeden fant in še neka punca.Uff sem si mislila sama v sebi KAKO je luškan....Ampak me je iz sanj kmalu prebudil oče,in me predstavil ''Alex,Amanda,to je moja 17 letna hči Amy.Amy to sta Alex in Amanda.K nam sta prišla,saj je njun pokojni oče bil moj najboljši prijatelj,mama pa jima je umrla pred mesecom.Zato bosta sedaj živela pri nas.'' ''Me veseli,sem se predstavila in jima rekla moje so žalje.Nič hudega sta rekla in mi oba podala roko'' sama v sebi sem si mislila jojj ta lepotec bo živel pri nas...še pobralo me bo...ampak me je zopet iz sanjarjenja prebudil oče in rekel, ''Amanda bo spala v tvoji sobi , Alex pa bo spal v sosednji'' ''ok'' sem rekla,mu dala poljubček na lička in jima odšla pokazat njuni sobi.Na pol poti sem slišala kričanje nekega moškega.
-------------------------------------------------------------
Naša hiša:
moja soba:
Alexova soba:
---------------------------------------------------------------
Upam da vama je ušeč
-----------------------------------------------------------
''Amy,pojdi pomagat očetu...prišli so novi delavci'' Mi reče mami.Seveda sem si vso pot do očeta mislila sigurno je zopet kakšen stari kmet,ki me bo osvajal.Ko pa sem prišla do očeta,iz avta ni stopil star tečnež kot sem si predstavljala,ampak zelo čeden fant in še neka punca.Uff sem si mislila sama v sebi KAKO je luškan....Ampak me je iz sanj kmalu prebudil oče,in me predstavil ''Alex,Amanda,to je moja 17 letna hči Amy.Amy to sta Alex in Amanda.K nam sta prišla,saj je njun pokojni oče bil moj najboljši prijatelj,mama pa jima je umrla pred mesecom.Zato bosta sedaj živela pri nas.'' ''Me veseli,sem se predstavila in jima rekla moje so žalje.Nič hudega sta rekla in mi oba podala roko'' sama v sebi sem si mislila jojj ta lepotec bo živel pri nas...še pobralo me bo...ampak me je zopet iz sanjarjenja prebudil oče in rekel, ''Amanda bo spala v tvoji sobi , Alex pa bo spal v sosednji'' ''ok'' sem rekla,mu dala poljubček na lička in jima odšla pokazat njuni sobi.Na pol poti sem slišala kričanje nekega moškega.
-------------------------------------------------------------
Naša hiša:
moja soba:
Alexova soba:
---------------------------------------------------------------
Upam da vama je ušeč
13. junij 2015

u199774
next!!
01. oktober 2015

u90982
sigurno je bil naš delavec Franc..Odšla sem pogledat kaj se dogaja,ko pa sem se spomnila,da bi danes mogla povrgavati (skotiti) naša kobila Iskra...Hitro sem stekla do hleva in rekla Amandi in Alexu naj pokličeta mojega očeta..Ponj je odšla Amanda,Alex pa je odšel za mano...Končno sva prišla do hleva.Franc nama je takoj rekel naj mu pomagava.Jaz sem seveda vedela,kako ravnati v tem trenutku Alex pa je okamenel...Po njegovem obrazu sodeč ga je bilo zelo strah..Končno je prišel oče in nama pomagal..Čez dobrih 20h minutkah se je že skotil žrebiček..Bil je tako lep da sem ga tako objemala,Iskri pa govorila..''Bravo Iskra zelo lepega Žrebička imaš'' ''Amy ni žrebiček ampak žrebička'' mi je rekel oče.. Vsi smo se nasmejali,in Iskro pustili počivati.Ko smo odšli iz hleva,sem se odločila da jima pokažem še ostale živali..Predstavila sem jima še naših 38konjev,4pse nevem koliko mačk,46 krav,95 ovc,14 prašičkov,veliko kokoši,veliko gosk+rac...Oba sta bila navdušena in zelo utrujena.Zato smo se odpravili proti domu..Oba sta se začudila saj je bila hiša gromozanska.Pokazala sem jima še sobe,kopalnico,jedilnico...rekla sem jima naj uživata in lahko vzameta kar koli želita.Za nekaj časa smo odšli še v mojo sobo oz. najino z Amando.Tam smo se bolje spoznali in odšli na večerjo...bile so palačinke mmmmm....Ko smo se najedli smo se odšli umit in spat.
06. oktober 2015

u199774
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
06. oktober 2015

u90982
06. oktober 2015

u193093
next
10. oktober 2015