hey odločila sem se da bom napisala še eno zgodbico. trudila se bom pisat knižno

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

hey sem sara hočevar. stara sem sedemnajst let. živim v ljubljani z mojo družino: mami barbaro:mlajšo sestrico lizo ki je stara 4 leta:starejšim bratom urošom ki je star 19:in mojo dvojčico laro ki je hkrati tudi moja največja sovražnica. sva si čisto različni. ona se skoz uči in igra prečno flavto in klavir. njena soba je kot iz škatlice in vedno je lepo oblečena medtem ko sem jaz razkuštrana, igram kitaro in bobne ter pojem. obožujem rock and roll, moja soba je kot da bi notri padla atomska bomba jaz pa sem v kavbojkah in majici ter z razkuštranimi lasmi. lara ima tudi fanta maja jaz pa sem trenutno samska. noedino po obrazu sva si mogoče malo podobni.
to je lara:in to sem jaz:maj:nimam očeta ker je umrl pred približno 10imi leti.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

bil je petek 25.6 ko se je končno končala šola. vsi smo bili veseli da je je konec celo lara. poletje je moj najljubši čas in to zato ker se med poletjem lara sprosti in ne misli na šolo zato se dobro razumeva. to je všeč tudi mami, urošu in lizi saj sovražijo najine prepire ker se dereva čez celo hišo. letos smo se odločili da gremo kot ponavadi pet v kamp in letos ne gremo v portorož pač pa na hrvaško na otok pag. ne vem kako se že reče tistemu kampu ampak komaj sem čakala. odšli naj bi 3. julija in tako bova z laro rojstni dan praznovali na morju saj bomo tam 2 tedna midve pa imava rojstni dan 10.7.
ko sem prišla iz šole sem vrgla torbo v kot in šla igrat bobne. kmalu je noter prišla mami in rekla naj neham ker so se prišli pritožit sosedje. in nehala sem. poklicala sem mojo najboljšo prijateljico niko. ni se mi oglasila in mi poslala SMS da ne more govoriti ker so jo starši zvlekli v nek muzej.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

a ti je všeč in boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. januar 2013
u115239
u115239
нєℓℓααααυ c:
~ νєєм ∂α ναм gяє σgℓαšєναηנє ηα žινcє :'ρ
~αмραк вι мι νєℓιк ρσмєηℓσ čє вι вяαℓє/вяαℓι мσנσ zgσ∂вιcσ : ∂
~http://www.igre123.com/forum/tema/roock-lifee-c:/49722/1
~нναℓαα :*
29. januar 2013
u115239
u115239
neext
29. januar 2013
●♥♦нєℓℓσ♦♥● , tvoja zgodba mi je zelo všeč. Kar tako naprej!
29. januar 2013
tenx!!

bom nextala
29. januar 2013
u121163
u121163
Next + nova bralka
29. januar 2013
tenx nextam zvečer alpa jutr
29. januar 2013
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
to je nika:★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
29. januar 2013
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
zato sem poklicala še ostale prijateljice in zmenile smo se da gremo na sladoled.
uzela sem mojo novo denarnico in šla. kmalu sem bila tam kjer so me že čakale ana. nina in tina. šle smo po sladoled in nato v park.
moja denarnica:ana, tina in nina:od leve proti desni:tina,ana,tina

sprehajale smo se in se zabavale. kmalu je nina mogla iti in zato smo se domov odpravile tudi ostale. jaz sem imela blizu. ko sem prišla domov sta bila tam samo uroš in liza. uprašala sem ju kje sta mami in lara in uroš mi je povedal da se je lara onesvestila in sta šli v zdravstveni dom in to že takoj zatem ko sem jaz šla. povedal mi je tudi da ju je že večkrat poklical samo se ne javljata. in tretjič v življenju me je začelo resno skrbeti za laro (prvič je bilo ko se je začela zanimati za šolo. do takrat sva bili namreč bff npr.

, drugič pa ko je v osmem razredu dobila cvek).
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
27. februar 2013
u123401
u123401
neext
29. avgust 2013
next+nova bralka
18. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg