Živjo,js sm se odločila,da bom pisala zgodbo o eni punci,ki se je zaljubila..ampak takrat še ni vedla,da je bila to napaka..za nadaljevanje bi rada dobila usaj 2 nexta...hvala
01. julij 2014
next
01. julij 2014
next
01. julij 2014
hvala za nexte

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Ashley*

"Emmin rojstni dan! Komaj čakam! In to v njeni veliki hiši! Res je neverjetna,50 sob ima. Aha,ura je 20.45,ravno prav..."

DING,DONG

*Emma*

"Ash!!Končno si prišla!!Wiiii zabava se začenjaa!Pridi,predstavila ti bom prijatelje..To je Jennifer,Kaya,Mike-a že poznaš,......to pa je Luke,moj bratranec...včeraj so se preselili iz Los Angelesa,...no greva naprej.."

*Ashley*

"Emma mi je predstavila svoje prijatelje..njenega fanta Mike-a sem že poznala,ampak ko sva prišle do Luke-a,pa se mi je srce ustavilo.Imel je temno rjave lase,popolne modre oči in lepo porjavelo polt....potem pa me je zvlekla do njihovega pulta z pijačo..k meni je prisedel Luke.O.Moj.Bog.V roke mi je potisnil listek.Zanima me,kaj piše na njem."

*Luke*

"Emma mi je predstavila svojo najboljšo prijateljico Ashley..oh,kako je lepa..prisedel bom k njej..vidim kako zardeva heh...v žep sem ji potisnil listek,naj pride na most ob 11.00."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

-nextam?
01. julij 2014
next
01. julij 2014
Full je dobr za zacetek ... NEXT
01. julij 2014
tnx
jo bom jutr še pisala
01. julij 2014
next
01. julij 2014
u168392
u168392
Next,nou bralec,ful dobr
01. julij 2014
hvala res,počaščena sm...bo pa jutri
01. julij 2014
*Kaya*

"Ob vhodu sem zagledala Ashley...le kam odhaja?Rekla je,da gre domov po jakno,ampak meni se zdi to nekam sumljivo,saj je poletje...Mah,saj je vseeno,jaz grem nazaj na zabavooo!"

*Ashley*

"Ob vhodu je stala Kaya. Vprašala me je,kam grem. Rekla sem ji,da grem domov po jakno...sedaj grem pa proti mostu....nekdo je tam...najbrž je on....ja,on je....čutim moje srce,kako mi razbija in vročino na mojem obrazu.....prišla sem. Nič ne govoriva. Počakaj,kaj je sedaj to?! Poljubiti me hoče !! Zastal mi je dih. Ta poljub je tako popoln in čaroben...

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lo8mq93FM61qaws52o1_500.png

*Luke*

"Ko je prišla,nisva nič govorila,potem pa sem jo poljubil....zgleda,da ji je bilo všeč saj mi je vračala poljube...ko se je najin poljub razdrl,pa sva se začela pogovarjati..čez nekaj časa pa je rekla,da more domov....povedal sem ji,da me bo videla šele na drugem Emminem rojstnem dnevu..."

*Ashley*

"Oh,kako me je začela boleti glava...najbolje,da grem kar domov..še od Emme se grem poslovit...Luke mi je povedal,da ga bom videla šele naslednje leto,zato sem bila malce žalostna,in potihem sem verjela,da je to ljubezen...kje je sedaj Emma...aha,tamle pri bazenu....joj,tukaj notri je tako glasno,predvaja se pesem "Midnight memories" od 1D. Razmela me je..hvala Bogu,da imam tako dobro Bff."

*Emma*

"Ashley je odšla domov,ker jo je bolela glava..saj jo razumem,ni še navajena na take zabave....Bff sva že od vrtca,ko sva se na hodniku prvič srečale. Danes pa sva že v 2.letniku srednje šole..."

https://media.tumblr.com/344ede6b9630a1b56650b425904120fb/tumblr_inline_mp31a4NlHj1qz4rgp.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------

-mnenja?
-a je kej za spremenit glede pisanja?
hvala
02. julij 2014
neext
02. julij 2014
- mnenje? men je full super
- a je kej za spremenit glede pisanja? ammm lahka bi mal bolj opisvala .. npr. tam ko se poljubita njene al pa njegove občutke opišeš med poljubom pa vsaka oseba nej mal več govori, ker če se takoj zamenjajo se hitr zmedeš
drgač je pa vse perfect
sorry če sm preveč nakladala
02. julij 2014
hvala za mnenje,bom bolj opisovala,hvala ker si povedala pa nič ne nakladaš to je resnica haha
02. julij 2014
*Ashley*

"Celo noč sem razmišljala o njem.....o tem,da ga ne bom več videla...Zjutraj sem se zbudila in nisem vedela ali je bilo to res ali so bile samo sanje...Potem sem se spomnila,da je imela Emma včeraj zabavo. Spomnila sem se tudi vseh dogodkov,ki so se zgodili včeraj...zaspano sem se dvignila iz postelje. Ker so počitnice,sem se odločila,da bom šla na bazen. Pripravila sem si zajtrk in skuhala kavo. Potem pa sem napolnila nahrbtnik in oblekla kopalke. Čez kopalke pa sem oblekla lahko poletno oblekico in črne balerinke.Ko sem vstopila v območje bazena,sem se napotila na travo,kjer je bilo že kar nekaj brisač in otroci so tekali naokoli in se igrali. Počutila sem se malce osamljeno,saj ni bil nihče z mano. Saj bi povabila Emmo,ampak so odšli na družinski izlet. Svoje stvari sem položila na travo,se namazala se sončno kremo znamke Nivea in odšla v vodo. Tam pa sem zagledala znan obraz....bil je Luke!!!"Luke,kaj delaš tu,nisi rekel,da prideš nazaj šele naslednje leto!?" "Ja,ampak...." Takrat pa je prišla punca in vprašala Luka,kdo sem. Jaz pa sem isto stvar vprašala njega..Malo se je obotavljal,potem pa se je oglasila tista punca. "Jaz sem Maya in sem Lukova punca". V očeh so se mi nabrale solze."Ali je to res?" "Ja,noo jaa mogočee? Ampak saj lahko razložim,res!!" je govoril negotovo. "Nemorem verjeti!!" kakor hitro lahko sem pobrala svoje stvari in odtekla domov,celo noč sem jokala,zjutraj pa sem od utrujenosti zaspala."Maya:*Luke*

"Na bazenu sem zagledal Ashley. Joj,videla me je. Zdaj bo pa drek....O,ne Maya ji je povedala da je moja punca...že teče nekam,joj kakšen bedak sem...zvečer jo moram poklicati!"
03. julij 2014
neext *W*
03. julij 2014
u139348
u139348
https://www.igre123.com/forum/tema/moda-smrketk--)/72818/

next
Oprostite ker oglašujem, rabimo sodelujoče
03. julij 2014
u173906
u173906
next
03. julij 2014
*Ashley*

"O ne! Koliko je že ura! Zamudila bom na jahanje! Moram se obleči in pripraviti na ježo ...
..voda,sendvič...vse imam.

"Živjo Ashley! Kako si?" "Hej Sasha! Dobro sem,hvala." To je bila velika laž. Nisem bila dobro. Edino,kar me lahko zdaj spravi v dobro voljo je jahanje. "Kje je Zvezda?" "Zvezda je v svoji staji....aja,pa še nekaj....danes je prišel novinec po imenu Luke. Mi narediš uslugo in greš ti na ježo z njim na mesto mene? Imam še veliko dela..." Super! Samo tega mi je še manjkalo! Nisem hotela iti,pa tudi užalit je nisem hotela. Zato sem privolila. Hitro sem šla v stajo po Zvezdo. Šla sem proti zadnjemu izhodu in pod starim hrastom me je že čakal. No,pa gremo....

Slika Zvezde:Sasha*Sasha*

"Prej je prišla Ashley. Zgledala je potrto,ampak je rekla,da je dobro. Ne vem če bi ji verjela. Ampak me ne skrbi preveč,saj iz ježe vedno pride nasmejana in dobre volje. Z Zvezdo sta popoln par."

*Ashley*

"Med jahanjem mi je Luke kar naprej govoril,naj mu oprostim. Jaz sem mu govorila samo kako naj se drži in jaha. Potem sva se ustavila na jasi v gozdu in razložil mi je celo zgodbo o tem,kar se je zgodilo na bazenu in da to ni njegova punca in da se samo izdaja za njo. Rekel mi je,da se je na jahanje prijavil samo zaradi mene. Obljubil mi je,da nikoli več nebo imel druge punce,ne da bi za to vedela jaz. Poljubila sem v znak da sva spet par in počutila sem se spet čarobno."

04. julij 2014
neext
04. julij 2014
next .... men je full ušeč sam mal več bi lahka pripovedovala samo ena oseba, pač kr če se tko hitro menjajo se lahka zmedeš in ne veš več kdo govori .... drgač ej pa super da mal bolj podrobneje opisuješ
04. julij 2014
bom se potrudila ..... aja zdej pa nebo nextov zato ker grem nekam na počitnice do naslednjega petka...
04. julij 2014
u172006
u172006
Next
04. julij 2014
u173906
u173906
next
05. julij 2014
ok,še zadnji next do naslednjega petka
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Luke*

"Z Ashley se kot par vračava nazaj proti klubu. Vse sem ji razložil in ji povedal,da Maya ni moja punca,čeprav se izdaja za njo. Je samo prijateljica od mojega najboljšega prijatelja Andrewa. Ko je imel zabavo,smo se ga malo napili in od takrat naprej me kar naprej zalezuje. Sedaj mi gre že pošteno na živce! Ampak saj je vseeno,vesel sem,da mi je Ash oprostila. Super punca je. Prišla sva do manjše reke. Hmm,že vem....."Ash?Lahko malo prideš dol?" Konje sva privezala ob drevesa in kar v škornjih odšla v vodo. Začel sem jo špricati in ona je špricala mene. Lepo je bilo slišati njen smeh. Ker pa je sonce že počasi zahajalo,sva se odločila,da greva nazaj......................Zveza se mi zdi nekam nemirna....Joooj,Ashley je padla!!! Sedaj vidim,zvezdo je pičila kača! Oddirjala je proti klubu! Ash je v nezavesti! Hitro,odnesti jo moram v klub!

"Sashaa!!" "Luke!? Kaj je narobe!?" "Zvezdo je pičila kača,Ashley pa je padla iz nje!" "Hitro jo odnesi v kabino Dr. Stona,on jo bo odpeljal v bolnišnico!" Hitel sem proti kabini Dr. Stona. Bolj kot vse sem si želel da bi bila Ashley dobro. Sedaj jo je že odpeljal proti bolnišnici. Ni mi preostalo drugega,kot da grem še jaz tja. Moram jo videti.

*Sasha*

"V hlevu sem skrbela za Twinga,kar naenkrat pa me je začel nekdo klicati. Stekla sem iz hleva in videla,da je Luke. V naročju je nosil Ashley. Povedal mi je,da je Zvezdo pičila kača in da je Ashley padla iz nje in hkrati v nezavest. Hitro moram poiskati Zvezdo,preden bo prepozno. Če se ji kaj zgodi,to ne bo dobro saj jo Ashley jaha že od dne,ko je prišla v klub...aha,tamle je! Hitro moram poklicati veterinarja!
*Čez 15 min*
"Nekaj dni mora počivati. Večkrat na dan jo pridite pogledat če je dobro. Dvakrat na dan pa ji v vodo dajte te tabletke. Stopile se bodo takoj,ko bodo prišle v stik z vodo. Čez en teden pridem pogledat,kako ji gre. Če pa bo kaj narobe,me pokličite. In med nama,veste,da je zelo majhna možnost da Zvezda preživi. Nasvidenje!" Tako. Zdaj lahko samo še upamo.
05. julij 2014
next
05. julij 2014
u172006
u172006
next
05. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani