Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Ime mi je Anja stara sem 16 let.
http://www.flickr.com/photos/62220032@N03/5675803402/in/photostream

To pa je nina moja najbolša prijateljica

http://www.flickr.com/photos/62220032@N03/5662458778/in/photostream/

Najbolši prijateljici sva že od vrtca.
Nina ima fanta erika :

http://www.twilightfreak.com/images/multimedia/cast_crew/Jackson_Rathbone/jackson1.jpg

Jaz pa..Ga nima..nimam sreče v ljubezni...se mi zdi..
večkrat si ponavljam ''anja daj času čas kmalu bo prišel pravi fant'' ampak to se vleče že skoraj 2 leti.
Nextam ??
01. maj 2011
anja :
http://www.flickr.com/photos/62220032@N03/5675803402/in/photostream#/photos/62220032@N03/5675803402/in/photostream/lightbox/
01. maj 2011
Erik :

01. maj 2011
Anja :

http://fashions.dstylish.com/wp-content/uploads/2011/03/Wedding-Curly-Hairst.4.jpg
01. maj 2011
Anja :

01. maj 2011
in še nina :

01. maj 2011
no tale je anja na una zmotla sm se :

01. maj 2011
Ime mi je anja stara sem 16 let.imam najbolšo prijateljico ninno z katero sva prijateljici že od vrtca.Ninna ima fanta erika.jaz pa..ga nimam. vedno si v mislih ponavljam ''anja ne skrbi čez čas boš našla pravega'' ampak to se vleče že dve leti.Res je ,da sem imela že veliko priložnosti ampak sem use ''zajebala''.Nekega dne sem odšla prespat k ninni.tam je bil njen bratranec Domen.Ninna mi je domna predstavila.Igral je nogomet.Zdel se mi je običajen ''fuzbaler'' pri sebi sem si mislila ''oh vi fuzbalerji usi ste isti'' .Nato sva z Ninno odšle v sobo.in prižgali radijo.In zraven pele besedilo.Fušale sva.res :''D Ninnina mama je prišla v sobo in rekla. ''živjo punce , mata pa posluh.Zdejle bova z atijom šla v Ljublano , ker imava en seminar.dolgo naju ne bo.zato po pameti''nasmehnila se je in odšla sta.
Nato je ninna poklicala erika.naj pride k njej.in mislila sem si '' OH NE ! spet bom sama ko se bosta tedva objemala ,... '' nato sem ji nezadovoljno rekla '' oh...ok''
Nextam ??
01. maj 2011
u39151
u39151
nextt
01. maj 2011
next!!
01. maj 2011
Čez pol ure je zazvonil zvonec.Ninna je vesela stekla k vratom in objela Erika.Priznam po eni strani sem vesela zanjo saj vidim kako ga ima rada.Njene oči ji kar zažarijo ko vidi Erika.Po drugi strani pa se mi zdi , da takrat nisem vač tako dobra zanjo.in da je Erik na prvem mestu.Z ninno in Erikom smo odšli v njeno sobo.nato sem rekla ''oke vaju bom pustila mau sama grek k hrčku čauu'' nina pa je rekla '' anjaaaa.ne no bodmo skupi..ok no čauu'' vedela sem , da hoče biti sama z Erikom nato sem šla k hrčku v dnevno sobo.''oh spet ista pesem'' sem si rekla.sedela sem ob hrčku in poslušala glasbo.Izza hrbta sem slišala glas.'' a nisi pr ninni ? '' Takoj sem se obrnila in videla. ''oh.ne z erikom je , ne rada ju motim , ti si pa ..amm..kk ti je že ime ? '' nasmejal se je in rekel. ''domen , ti pa si Anja'' Nato sem se miu nasmejala.

Tole je pa domn :

Nextam ?
01. maj 2011
jaa! nextiiii!
02. maj 2011
Z domnom sva se pogovarjala dolgo v noč.vse je teklo zelo hitro.Domen je res imel najlepši nasmeh daleč na okrog,*_________________* .Domen je ene parkta vprašal ''koliko fantov si že imela'' a sm se le nasmejala.Sedela sva in se pogovarjala.Govorila sva o nogometu glasbi ,... pogovarjala sva se , in pogovarjala , pogovarjala pogovarjala ,... Nakar je erik odšel.in šla sem spet k ninni v sobo.Domen je prišel k ninni za 2 tedna sam sta njegova starša šla v Paris. '' Saj so poletne počitnice pojdimo ju3 na bazen'' je rekla ninna.

Nasledni dan sem šla domou po kopalke in z ninno , erikom in domnom smo odšli na bazen.

Anja in kopalke :

http://www.ur-mode.com/wp-content/uploads/2011/04/victoria-secret-swimwear-bikini.jpg

Ninna in kopalke :

http://www.qack.com/wp-content/uploads/2009/11/179703CKHZQV6FFdmkisusft09vssc123546lo.jpg

Prispeli smo na bazen.Presenečena sem bila saj ni bilo veliko ljudi.z ninno sva se sončili.nakar sem opazila miha.miha je moj sošolec.on mi je najbolj ušeč.ampak bil je z PUNCO ?!!
Pretvarjala sem se , da ga ne vidim.Nakar pa sem se nekaj spmnila. '' šla bom do domna in ga pred mihom poljubila'' čeprav bi bilo to grdi ampak edino tako bi me Miha opazila.To sem povedala ninni.ninna je rekla '' anja ? a je use OK ? povej to še domnu'' Povedala sem to domnu in on je rekel '' men je kul an''

NEXTAM ?
02. maj 2011
jp! NEXTIII!!! like
02. maj 2011
Pa sory za tele slikce kr noče mi jih poslt O____________o
no OK
02. maj 2011
Miha in tista njegova nagraužna punca sta se tam kar naprej objemala.o gorza mislila sem , da bom šla do nje in ji zlomila vrat in in..>.<
no ja.Domen je res po '' zvezdniško'' prišel iz bazena.Domen mi je roke ovil okoli mojega pasu jaz pa njemu okoli vratu in poljubila sva se.To je bil moj prvi tako dolg poljub.zdelo se mi je kot , da sem v nebesih.v hipu ko so se njegove ustnice dotaknile mojih sem pozabila na Miha in tisto njegovo punco.Počutila sem se tako , tako lepo.Ko sva nehala se mi je le lepo nasmehnil in rekel '' glej ga'' pogledala sem nazaj in videla Miha kako butasto gleda.potem sem se obrnila k Domnu in naenkrat je prijel moj obraz in me spet poljubil.nato sem odprla oči.in ko je bilo poljuba konec je rekel '' no tale polub zdele je bil zame ne za Miha'' nasmehnil se je in odšla sva v vodo.
'' WOW'' sem si mislila.
Ko sva prišla iz vode sta ninna in erik začudeno gledala. Erik je šel do domna in mu potihem rekel '' no ? ''

02. maj 2011
Nextam ?
02. maj 2011
jaaa! ful cool!
ps: pr slikah sm si kopirala link, tko da vem kere so
02. maj 2011
Zdelo se mi je kot , da bi vse težave odplavale stran.Sploh več nisem mislila na Miha.Usedla sem se na ležalnik zraven ninne.Ona pa mi je rekla '' veš on je moj bratrannc , poznam ga že od rojstva , vid se , da je zalublen vate.Prosm ne stri mu srca'' nasmejala sem se in rekla '' ninna ! poznava se že od vrtca.a ne poznaš tega obraza k ga mam zdej'' rekla je ''hahaha res je.ta obraz je..hmm..Zalublen ! : ) ''
Nato sm si dala gor sončna očala in gledala domna.z erikom sta se v bazenu igrala kot dva otroka.Domen se mi je zdel tako poseben.Zdaj sem vedela tri stvari :
- Zmotila sem se ko sem si rekla , da ni moj tip
- Ima res najlepši nasmeh
- Totalno sem zatreskana vanga
Sonce je tako lepo sijalo , da sem zadremala.''sanjala sem , da je prišel domen in me spet tako lepo poljubil '' nato pa me je nekdo zbudil.Bila je nina '' anja greva v vodo'' pretegnila sem se in skočila v vodo. Veliko smo se špricali.najbol so mi bili ušeč pogledi , ki mi jih je namenjal domen.bili so tako lepi.njegove rjave oči so gledale vame.Nisem se mogla upreti njegovemu pogledu.Odplavala sem do roba bazena in sedela .Do mene je priplaval domen in rekel '' a ti si v miha'' nisem vedela kaj naj rečem , nato sem odgovorila '' ne … več '' nato je prišel iz vode , me prijel za roko in rekel '' greva mau šetat'' objel me je okoli pasu.imel je zelo mrzle roke , saj je ravnokar prišel iz vode.hodila svaokoli bazena.nato je ninna zaklicala '' EJ DŽ BO PADU A GREMO POČAS DOMOU ? '' nato smo se preoblekli.ampak dež se je že ulil.Na bazen smo šli z kolesom zato je Erik predlagal , da gremo v na sladoled.Mi2 z Domnom pa sva šla šetat.Bila sva čisto razmočena.nato je dež nehal padati.Prišla sva do skejt parka in se usedla na eno klopco.tam je Domen dal roko čez mojo ramo in rekel '' to je bil moj prvi poljub'' pogledala sem ga in rekla '' prvi a ne zadni'' usedla sem se mu na kolena tako , da sva si gledala iz obraza v obraz in ga poljubila.
NEXTAM ?
Miha :

02. maj 2011
JAA! ful zanima, ful ušeč, ful cool!!
02. maj 2011
N
09. maj 2011
E
09. maj 2011
X
09. maj 2011
T
09. maj 2011
ful dobra zgodbica zato next
09. maj 2011
next
09. maj 2011
u39151
u39151
nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
09. maj 2011
nexti pls
12. maj 2011
sori k me tok doug ni blo.na morju smo bli evo nadaljujm.
13. maj 2011
Na to pa je bilo spet konec usega lepega , ker se je še bolj ulilo -.- Z kolesi smo hitro odrveli k Eriku domov.Odšli smo v njegovo sobo in poslušali glasbo.v sobo je prišel nek fant.Erik je stekel do njega in glasno rekel '' no to je moj bratranc Matej'' Ošvrgnila sem ga z očmi.Imel je rjave oči in bil je zelo postaven.a se nisem zmenila zanj.nato se je še on pridružil pogovoru.Izvedela sem veliko o njem.Bil je prisrčen 17 letni fant , igral je kitaro in zelooo lepo je pel.Nekaj pesmi sva odpela skupaj in nakoncu ''počila'' od smeha.a domnu to nibilo niti najman ušeč.videla sem ga kako me gleda.Čez nekaj časa me je poklical .šla sva v dnevno sobo in rekel '' a ti je matej kj ušeč? '' jaz pa sem rekla '' omg domn.sej se puznava komi 2 ure an'' nato pa je rekel '' phaa...sm opazu..zato pa tokrat z mano poješ..faak.tko se mečš po nemu'' usa zgrožena sem se zadrla '' z tabo bi pela če bi mi kdaj reku če se ti zdi da se mečm po nemu ?! OK ! tud prou misl si kar hočš.jz vem d tega NE delam in d ti to guvuriš sam zto k si lubusumn k te nism šmirglala.pwoo.ni mi ušeč in NČ ! get it '' usa jezna sem odlaufala nazaj v sobo in ''furala safr'' za mano je prišel še domen in me gledal kot bi mu kaj naredila.Usi so spraševali kaj pa je in take fore.a jim nisem odgovorila.čez pou ure sem rekla '' grem dam '' Domn je razočarano pogledal . Ninna je rekla te pospremmo. a domn je rekel grem jz zdele domou se vidmo.res , da je bil jezen a je še useeno stopil do mene , me objel in rekel '' sej nism mislu tko'' a jaz sem le zdirčno rekla ''pffffff'' .nato je odšel.Ninna in Erik sta me pospremila do vogala.Matej pa je šel še naprej z mano , saj ga je nekaj ''zanimalo''.hodila sva dolgo in ko sva prispela do mojega doma sem ga povabila , da pride k meni saj se bo usak čas ulilo.z veseljem je prišel.Predstavila sem ga mami in ona je rekla '' no pa po pamet'' in se nasmejala.jaz pa sem rekla '' oh...MAMI ! '' odšla sva v sobo.Tam sva se pogovarjala in pogovarjala...vsak trenutek sem mu sedela bližje in bližje in.poljubil me ja na usta.hitro sem se umaknila in rekla '' hoh.ne tko hitr '' in se nasmejala , on pa je pogledal in rekel '' saj nimaš fanta ? '' '' ne , nimam...'' sem odgovorila in nato sva se s5 pogovarjala.Nato je moral oditi , k sreči tudi on ni živel daleč od mene z kolesom imam do njega približno 1 uro.pospremila sem ga do vrat moje hiše nato pa me je prijel in poljubil.počutila sem se kot , da letim.ko sva nehala sva se poslovila in odšel je.vedela sem , da ne delam prav kaj pa domen..groza..ne smem se še 1x zaljubiti.a bilo je prepozno zdaj sem bila zaljublena v domna & mateja.. Zazvonil je telfon...

NEXTAM ?
13. maj 2011
tema je zaklenjena