zabava je bila zelo zabavna do takrat, ko so gostje planili na kokice. rastresli so jih po celi dnevni sobi. Lara tega najprej ni opazila, ker je bila zunaj. Do nje je prihitela Maja in ji povedala kaj se dogaja v dnevni sobi. Lara je prihitela v hišo ter ogasnila glasbo, ki je nabijala po celi ulici. Ni se posebno razjezila, le vzela je v roke smetišnico in začela pometati kokice. Zabava se je medtem nadaljevala v kuhinjo in na vrtu. Maja in Tina sta pomagali Lari pospraviti. Mimo je prišel Tim in Tino povabil na vrt. Odšla sta. Maja in Lara sta ostali sami. Ko sta pospravili, je šla Lara preklopit glasbo. Zavrtela je One Direction. Tina je sovražila 1D. Prosila je Laro, naj zavrti raje Justina Bieberja. Lara jo je ubogala. za razliko od Tine je Maja oboževala 1D.

Ti-Tina, M-Maja, L-Lara
M-zakaj si preklopila na Justina? Saj veš, da ga ne maram in tudi ti ga ne poslušaš.
L-Tina me je prosila.
M-Pa kaj! 1D je zakon!
Ti-Za nekatere je pač Justin boljši in ne marajo 1D.
M- Lara, prosim, ali daš na 1D?
Ti- Ne more biti vedno vse po tvoje!
M-Po tvoje tudi ne!
L-Zdaj v trenutku se nehajta prepirati!

Lara je preklopila na Katy Perry. Njo so vsi oboževali. Tina je nekomu pomežiknila in Maja je to opazila. Tina je stekla na WC, Maja pa potiho za njo. Zaklenila se je. Maja je pogledala skozi ključavnico. Videla je dve osebi. Tino pa še nekdo je bil zraven. Bolje je pogledala in videla je........ TIMA! Videla je Tima kako se poljublja z Tino. Odmaknila je pogled. Maja je bila zelooo zaljubljena v Tima a nihče ni vedel za to. Niti Lara. Še enkrat je pogleda skozi ključavnico in videla nekaj... nekaj... nekaj kaj Tini zlepa ne bi odpustila. Tim je prijel Tino za prsi in ji počasi slačim majico. Dal ji je francoskega. Začel ji je slačiti še moderček. Maja se je počutila zelo slabo. Nekaj jo je razjedalo globoko v srcu. Komaj je čakala, da bo zaključila še zadnji letnik in se bo preselila daleč daleč stran. Da si bo našla nove prijetelje in fanta. A spomnila se je na Laro. Bila je njena Bff in njo ni hotela zapustiti. Ah,... saj je še dolgo do takrat. morda si bo premislila in bo potem Tim hotel njo. Odhitela je k Lari z objokanimi očmi in ji vse povedala. Tudi to, da je zaljubljena v Tima. Lari se je Maja smilila. odločila se je, da bo Maji pomagala. Najprej bo prekinila to dogajanje v WC-ju. Imela je rezervni ključ od wcja. Odprla je vrata. Tam sta bila Tim in Tina že gola. Ni se preveč razjezila ja Tino, samo Tima je nadrla. Tim je moral zapustiti zabavo. Tedaj pa je prišel Daniel. Vprašal je Laro, kaj se dogaja. Ona pa mu je vse zamolčala. Nekaj se je namislila. Na splošno je imela kar dobre izgovore. DANIEL PA JE POTEM LARO POVABIL VEN! Zmenila sta se, da se dobita jutri zvečer. Lara je cela happy šla novico povedat Maji in Tini. Oni dve pa sta se le grdo gledali. Sovražiči sta se.
Kmalu je bilo konec zabave. Vsi so odšli domov. Lara ni mogla spati. Nasljednji dan sta se Tina in Lara dobili, preden sta šli v šolo. Pogovarjali sta se, kako je bilo na zabavi. Tina je pripovedovala, kako ji je bilo fajn z Timom na Wcju, čaprav so ju zalotili. Razlagala ji je, da sta neuradno s Timom tudi postala par, ter da bosta to, kar sta delala na WC-ju tudi še ponovila. Videlo se je, kako malo Šans ma Maja proti Tini. Lara pa si je mislila: uboga Maja, kako se mi smili. Po moje ne bo dobila Timija za fanta. no, saj so še drugi. morda pa jo zanima še kdo drug.
Zelo sta bili presenečeni, ko sta videli Majo kako lepo se je uredila danes za v šolo. Bila je zelooo lepa. Tina je bila malo ljubosumna. Lara pa vesela, ker bo Maja morda le osvojila Timovo srce.
01. november 2013
u154795
u154795
neext
01. november 2013
neeeext
01. november 2013
u154933
u154933
next
01. november 2013
Se 2 nexta
03. november 2013
u151777
u151777
next
03. november 2013
u136847
u136847
next
03. november 2013
u120477
u120477
next
03. november 2013
Med poukom je Maja veliko pomežikovala Timu. Tina je samo zavijala z očmi. Vendar med glavnim odmorom ji je prekipelo, ko je videla kako sexy gibe dela Maja pri Timu. Prihitela je do Maje. V sebi je čutila veliko ljubosumje. Zabrusila je Maji, da če bo Tima še naprej tako osvajala, bo okrepala najprej zlepa nato pa zgrda. Takrat se je pokazala tudi Tinina slaba plat. Do Maje je bila zelo neasramna in večkrat je proti njej uporabila zelo žaljive besede. Če bi hotela, bi lahko tudi koga udarila. Lari to ni bilo všeč, saj je imela in Majo IN Tino rada. Med njima ni mogla delati razlik, ker sta bili obedve njeni Bff. Končno je bilo konec pouka. Lari je po glavi spet švigal samo še Daniel. Iz torbe je vzela slušalke ter telefon. Začela je nabijat 1D. Rada je imela, da je muzika zelooo glasna. Še dobro, da je glasbo predvajala na slušalke, saj bi se drugače več učiteljev in učiteljic pritoževalo zaradi hrupa. Z njo domov je šla tudi Tina. Lari je pokazala nekaj pesmi o Bieberju. Lari so bile kar všeč. Prosila je Tino, naj ji pošlje nekaj komadov preko bluetootha. Kmalu je bila Lara navdušena nad Justinom. Še raje ga je poslušala kot 1D. To bo Maja debelo gledala, ko bo videla da kar naenkrat Lara posluša Biebera.
Lara-L, Tina-Ti
L- kak je bieber cool! Škoda, da ga nisem na zabavi bolj vrtela. Taki car je!
Ti- Le zakaj si poslušala Majo?! Ona je tak čudna, poleg tega pa samo osvaja MOJEGA Tima! Kako jo sovražim!
L-To je res, da ga osvaja. Ampak kaj pa si more, saj ima komaj 17 let kot midve in je zelo mlada še. Saj veš, kako je, ko se sveže zaljubiš?
Ti- Ja, ja. Saj vem! Ampak prosim reci ji, naj ga neha osvajati! Mene ne posuša! Samo pohlepno se mi nazaj smeji. Jooj... Če bi imela na voljo eno željo, bi bila ta, da je Tim za vedno moj! Z njim se misim nekam preseliti. Nekam, kjer nebo Maje.
L- Ah, Tina! S Timom se niti en mesec ne poznata.
Prišli sta do Larine hiše. Odprli sta čokolado. Lara je predlagala, da mora Tina ugotoviti seveda z zaprtimi očmi katerega okusa je čokolada. Tina je privolila. Odprla je usta in pojedla košček čokolade. Kar naenkrat je začela močno kašljati, ter pljuvati nekaj iz ust. Lara je Tino rahlo vdarila po hrbtu. Saj veste kako, ko nekdo kiha ali kašlja ga nekdo vdari po hrbtu in neha kašljati. To se meni pogosto zgodi. Lara je najprej mislila, da se ji je košček čokolade zataknil v grlu. A Tina ji je pozabila povedati, da je alergična na lešnike. Prav takšna je bila tudi čokolada. Tini je zatekel obraz. Nato pa še zadnjica. Lica so se ji dvignila in podočnjaki obarvali na rdeče. Zgledala je tako bljak! Pa njena zadnjica. Tako se je napihnila da so ji hlače postale v trenutku premale in dobila je na hlačah velikooo luknjo. Lara se ni smejala, ker se je bala, da ji bo Tina zamerila. Tina je šla domov. Lara je ostala sama. Razmišljala je o Danielu. Začela se je pripravljati na zmenek.
PROSILA BI, DA PRILEPITE POD KOMENTAR SLIKO ALI LINK OD SLIKE, NA KATERI BO NJENA OBLEKA ZA ZMENEK. SAMI IZBIRATE KAKO BO OBLEČENA!
03. november 2013
u154795
u154795
http://www.igre123.com/forum/tema/8-varuov/63698/1 bi kdo čitau? in nextau?
03. november 2013
ok. samo nekaj nextov pa bom nextala
07. november 2013
u151777
u151777
next
07. november 2013
next
07. november 2013
u154795
u154795
Next
07. november 2013
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQj2I21_OxQUFNDAy-_YqZEA-L4h-DB_XcoQhtef2I-j2Bg9SAOaw dobro to bo torej obleka za na zmenek. Ob sedmih je na vrata potrkal Daniel. Bil je full lepo oblečen. Peljal jo je v kitajsko restavracijo. Naročila sta si eno posodo riža z jajčko in piščanca po njihovo. Bilo je zelo okusno. Na sredi večerje je Daniel vprašal Saro: (D-Daniel, S-Sara)
D-ej sara, a bi hodla z mano?
S-valda! I love u!
D-I love u too! So much! Prideš po večerji z mano domov. Nekaj ti bom pokazal.
S-oh Daniel... Z veseljem! Zdaj hodima, ane?
Povečerjala sta do konca ter se odpravila do Daielovega doma. Pot je vodila skozi park. Bila sta že malo utrujena. Tako sta se vsedla na najbližjo klop. Daniel je pogledal Saro globoko v oči. Nasmehnila se mu je. Rahlo se je ugriznila v ustnico. Zbližala sta se in nato.... mwa! Franoskega. Sara se je prepustila svojim čustvom in ga objela. Počutila sta se tako lepo, nežno in zaljubljeno. On jo je prijel za lica. Zgledalo je tako romantično. Vendar začelo se je mračiti. V parku je postalo malo mrzlo. Ona dva pa sta se kar nenehno božala in poljubljala na vrat, lica in usta. Z roko v roki sta se vendar odpravila k Danielu. Prišla sta do zeloo lepe velike hiše. https://1.bp.blogspot.com/-ywXZU479A5o/UThlXk4k5hI/AAAAAAAAbJQ/iT8W_3IywxI/s1600/nice-home-design.jpg . Tam je živel. Potiho sta šla do njegove sobe, da ne bi prebudila Danielovega brata Saša. Saša: https://data1.whicdn.com/images/21681879/boy-cute-zac-efron-zack-efron-Favim.com-212338_thumb.jpg . saša je bil star 22 let. Saša je bil Danielu zelo zelo podoben. Njegova mama je bil na službenem potovanju, zato ga ni bilo doma. Ata pa je šel žurat v nek bar. Ulegla sta se na posteljo. Zaljubljeno sta gledala v oči. Zunaj je zapedel sneg. Daniel je Saro začel nežno božati po stegnu in nato više ter više... Sara na to še ni bila pripravljena in se je rahlo umaknila. Poljubila ga je. Daniel ni odnehal in jo začel božati po vratu dokler ni prišel do prsi. Tam jo je božal in božal.... Sara je zavpila: ah! Tega ni hotela. Saj podzavestno je zastokala. Stekla je v kopalnico. Tam se je pogledala v ogledalo in se vprašala: Sara, ali si pripravljena na to? Ni vedela, kaj bi odgovorila. Za njo je potiho pitekel Daniel. Objel jo je odzadaj. Ni je izpustil. Sara se je hotela izmakniti a njegove roke so bile premočne. Silno jo je obrnil. Pogledal jo je naravnost v oči. Zašepetal ji je na uho: nocoj si želim seks s teboj. Želim si tebe-samo tebe! Tedaj je lahko Sara opazila, da je Daniel popolnoma nag. Slekel jo je. Bila sta dokaj tiha. Kar naenkrat si je tudi Sara zeloo želela Danielovega penisa. HAHAHA! Tako se je nadaljevalo pozno v noč. Zjutraj sta se zbudila gola eden na drugemu. Počasi sta stopala po stopnicah navzdol. Velika stenska ura je tika-takala. Zdaj pa panika! Sara se je spomnila na uro! Na šolo! Na dom! Na sestro! Na Majo, s katero sta bili zmenjeni pred dvema urama pred šolo! Zamudila je pouk! Kaj bo rekla mama? Se je spraševala in naglas tuhtala. Sedaj je iz wc-ja prišel Sašo, Danielov brat. Skoraj neopazno je pomežiknil Sari. Uh, kako je ta nagravžn! Si je mislila Sara. Sej je res malo. Šel je k njej in ji na uho zašepetal: ob petih pri gasilskem domu.... Sara se je skremžila. Čudno ga je pogledala in odkimala.
KAJ MISLITE, ALI BO SARA SPREJELA POVABILO OD SAŠA IN ŠLA OB PETIH H GASILSEMU DOMU?
12. november 2013
u151777
u151777
next
12. november 2013
u120477
u120477
http://www.igre123.com/forum/tema/najlepsa-na-soli/65549/
sorry da oglašujem! a lohk kdo da next please!?
23. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani