u50385
u50385
~Zbor čarovnic~
''Kako lepo! Moj srček mi je napisal pismo.Na dvorišču mi ga je potisnil v roke."
Bilo je sredi ure matematike in že kar slutila sem, kako se bo nadaljevalo.
"Poglej, še nalepka, ali ni superlepa?"
Da bi še podkrepila svoje osladno gruljenje, mi je prijateljica Hana shitro potezo prilepila najbolj srčkano nalepko v odprt matematični učbenik.
"Ali si nora?" sem ji zasikala in z nohti hitro odstranila mučno zadevico iz svojega državnosubvencioniranega učbenika. Navsezadnje sem morala knjigo ob koncu leta vrniti nedotaknjeno. In nalepke pač niso sodile vanjo! "Prilepi si jo kamor koli, samo ne v moj matematični učbenik!"
"Ne razburjaj se, saj je bila le šala. Ali res misliš, da bi ti kar dala nalepko, ki sem jo dobila od svojega pingvinčka?"
"Pingvinčka?"
"Ja, kot pingvinček iz risanke! Ker me je Branko na zimovanju rešil iz ledene pustinje na gori Cheval Noir."
Kar streslo me je. Pingvinček, ljubi, zlatkan, srčkan, sladek ...
Moja najboljša prijateljica je očitno izgubila glavo. Prav zares ji nisem zavidala ljubezenske sreče, a odkar je bila s tem Brankom, se ji je nekaj kolesc prav gotovo vrtelo v napačno smer.
Tako se je zdelo tudi najini skupni prijateljici Mili, ki je znana po tem, da je bolj prizemljena.
Kar je zganjala Hana okrog Branka, je bilo za vsakega kolikor toliko normalnega človeka preveč.
Z Milo pa sva v bistvu sami pripomogli k takšnemu stanju, ko sva tako požrtvovalno skreli za Hanino ljubezensko življenje. Kdo ve, ali bi brez naju sploh kdaj razkrinkala anonimne klice na svoj mobitel! Je bila to zdaj njena hvaležnost, da naju je neprenehoma bodla v oči z bleščavo svoje sreče?
Morda bi Hanino zaljubljeno gruljenje lažje prenašala, če bi se kakšen fant kdaj za spremembo zanimal tudi zame. Bolj dolgoročno, mislim. Ne želim si, da bi se le na kakšni zabavi ali dveh na hitro ogrel zame in bi se morala nemudoma predati njegovim ognjevitim poljubom, pa bi nato na tretji zabavi ugotovila, da fant že neti drug ogenj.
Ne, to ni zame. Po naravi sem bolj obotavljiva. Seveda to pri mojem zvezdnem znamenju tudi ni nič čudnega. Po drugi strani pa sem kot tehtnica/prašič naravnost ustvarjena za ljubezen in romantiko. Kakšna potrata časa in energije, da še noben Romeo v meni ni odkril svoje Julije. Fant kakršen je Branko, je očitno res svetla izjema. Zavzdihnila sem.
~Se nadaljuje~

Želiš, da se zgodba nadaljuje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. januar 2012
next
14. januar 2012
u62555
u62555
Neext: 3
14. januar 2012
u50385
u50385
~Nadaljujem~
Ne, res, od vsega srca ji privoščim tega Branka, da me ne bi kdo narobe razumel, ampak ali ne bi mogel tudi zame obstajati kakšen podoben fant? Po zadnji šolski zabavi, na kateri smo imeli stojnico za flirtanje, kjer smo polagale ljubezenski tarot in izdelovale partnerske horoskope, je bilo sprva videti vse krasno.
Škoda le, da se je kasneje, da so bili fantje, ki mi jih je Hana priskrbela kot umazana znamenja, pravzaprav prevaranti.
Izhodišče pa je bilo čisto v redu. Kakšen simpatičen dvojček ali levček ne bi bil slab.
Saj ni treba, da mora biti za vsako ceno poleg dvojčka še konj po kitajskem horoskopu.
Glede na to, kako sladkosneda sem, bi bila to poslastica, ki bi dokončno uničila mojo postavo. Ponovno zavzdihnem, tako da me Hana vprašujoče pogleda. Ti lahko kako pomagam? govorijo njene oči.
Ne, ne moreš.
Karseda neopazno se ozrem po razredu. O, bog! Po šolski zabavi se je brbotajoča hormonska juhica mojih sošolcev sicer opazno ohladila, a fantje zato niso nič bolj privlačni.Mark je, na primer, še naprej igral velikega osvajalca in Vanesa se ga je še vedno poskušala polastiti.On pa jo je vrh vsega še neprenehoma ....
~se nadaljuje~
14. januar 2012
NeeeeeeeXt.! ;*
14. januar 2012
u50385
u50385
~Nadaljujem~
...poniževal in jo kar pred vsemi ozmerjal, da je prava avša!
Jaz mu tega že ne bi dovolila!
Sploh saj je vsaka spodobna punca-in mednje sem se prištevala-raje na široko izogibala Marka. Hana bi lahko izčrpno poročala o tem, kaj ti grozi v nasprotnem pomenu-marsikaj namreč! Mi je bil pa že bolj všeč Tobi. Dobrohotno sem ga opazovala. Le zakaj je bil tako sramežljiv? Če sem že sama precej pogosto rožnato zardela v ušesa, so se njemu skorajda vnela. Po najinem edinem poljubčku v opoju planinskega punča na zimovanju se mi je že tolikokrat opravičil, da morata moji prijateljici misliti, da me je ponesereči razdevičil! Ah, ja, zimovanje. Kako prijetno je bilo na tistem zapečku. Še zdaj sem lahko na ustnicah občutila okus po punčevem poljubčku. Kako sladek je bil! Zakaj se pravzaprav med nama ni razvilo kaj več?.....
~Se nadaljuje~
14. januar 2012
NeeeeeeeXt
15. januar 2012
u50385
u50385
~Nadaljujem~ ;D
Ponovno sem zavzdihnila, kar je zdaj opazil celo naš učitelj matematike Špicparkeljc.
"Torej, Kati, če bi te kdo slišal takole vzdihovati, bi pomislil, da vas silim, da se namesto običajne poštevanke na pamet naučite čarovniško poštevanko!"
Pogledala sem Hano, ona pa mene.
Čarovniška poštevanka?
Zakaj se nisem že sama spomnila?
Kot hčerka po vsem mestu znane čarovnice, ali bolje mame, ki je bila uspešna lastnica male ezoterične trgovinice, imam na voljo še kakšno drugo možnost, kakor da le zagrenjeno mečemo oči za vsakim simpatičnim fantom.
Nekaj čarovniških trikov pa bo ... zaradi mene kar cela čarovniška poštevanka od začetka do konca ...
potrebujem ljubezensko čarovnijo!
Hani so se navihano zasvetile oči, kakor da bi mi brala misli.
Konec koncev sem ji na vso moč pomagala, da je našla svojo mobilno ljubezen. Zdaj pa sem jaz na vrsti, da mi kdo pomaga! "Pa poskusimo z magijo," mi je zarotniško zašepetala Hana. "Čarovništvo in čarovnija ... zakaj pa ima tvoja mama vso tisto kramo v trgovini? Gotovo je vmes tudi kaj, kar bo pomagalo!"

Po naslednjem kratkem odmoru je bila stvar dogovorjena: Hana in Mila prideta popoldne k meni, in skupaj bomo v mamini trgovini poiskale najbolj čarovniške pripomočke, ki bodo končno tudi meni pričarali vsaj tako super fanta, kot je Hanin Branko.
Seveda sta obe po svoji stari navadi takoj skočiti od besed, k dejanjem, česar me je bilo kar malo strah. Pa vendar sem občudovala Milino predrznost v odnosu do fantov. Po drugi strani pa ni na ta način nobenega ulovila. Mogoče ni niti hotela fanta ali kaj več.[veste kaj mislm;P]. Pri njej sem imela občutek, da si od nas treh še najmanj želi fanta.
~Če boste nextal vam powem; Koga začarajo; Sramežljivega Tobija ali Samovšečnega Marka? Sanje napovedujejo princa v steklenem oklepu, orakelj pa namiguje, da pravi Romeo že trka na vrata. A kdo bi to bil?
15. januar 2012
Nextaj :0
Suppa je :3 ;D
15. januar 2012
u50385
u50385
No ja uglawnm neda se mi več pisat ne.
Zaj bom powedala moj konec zgodbe. ^^
Z Milo in Hano smo naredili ljubezenske kapljice, šminko.
In kapljice sem vlila v kozarec in jih premešala s kokakolo in mešanico ponudiila Tobiju.
Ta, je namesto, da bi se zaljubil vame, se je v Vaneso.
Ampak, vseeno sem se super ujela z mojim bratrancem Florianom, ki mi je podaril rdečo vrtnico.
~The end~
NI RESNIČNO!

Tnx za branje al neki !
15. januar 2012
ti dejansko kopiraš zgodbico od bianke minte konig. to si nisi ti zmisla
11. junij 2012
Briley točno tko hahahahhahah. Pač eni so čudni recimo hah?
10. julij 2014
Briley točno tko hahahahhahah. Pač eni so čudni recimo hah?
10. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg