Huala Dani.se ta je sam zate (mal kratek brez zamere)
...........................................................................
15. Allison
Sklonil se je k meni. Bilo me je tako strah, da me bo udaril ampak me ni. Njegove ustnice so se počasi dotaknile mojih. Začela sem se premikat malce upirati hotela sem se izviti iz njegovega prijema ampak so bila moja zapestja še vedno ujeta pod njegovimi močnimi rokami. Potem sem se malo ustavila in se nehala premikati in takrat sem mu poljub vrnila. Zaprla sem oči in se prepustila ter ugotovila, da mi njegov poljub neverjetno ugaja. Njegov prijem je popustil, ko sem se nehala upirati in sprostila sem se. Roke so mi padle ob telo, ko sem čutila, da njegove roke niso več na mojem zapestju. Nato se je odmaknil...
................................................................................
drgač pa pride še en next zvečer. En dolg
04. september 2011
u58568
u58568
nexty takoi!!!!!
04. september 2011
iii tenksss!!
nee zvečer!! takoj!!
prosim?
še enga sam zame?
04. september 2011
Zate pa za BellsThorne143
.....................................................................................
16.Ian
Poljubil sem jo. Ne morem verjeti, da sem to zares naredil. Na njenih ustnicah sem čutil malce slan okus verjetno od solz, ki so ji tekle iz oči. Upirala se vendar je nisem izpustil. Če bi me napadla ona in bi me začela poljubljati bi si morda lahko odpustil ampak, da sem to naredil jaz. To je bilo enostavno…nemogoče. Čez čas se je nehala upirati. Čutil sem kako je sprostila ramena in spustil sem njeno zapestje. Roke sem dal na vsako stran njene glave. Roke so ji padle ob telo vendar se ni odmaknila. Zato sem se jaz. Odmaknil sem obraz in roke, ki so okoli njene glave naredile kletko, da se ni mogla odmakniti so se spustile ob moje telo. Naredil sem korak nazaj. Videl sem, da je nehala jokati vendar na njenem obrazu so bile še vedno ne posušene solze. Začudeno me je pogledala.
»Zakaj si…?« vprašljivo me je pogledala. Ko bi jaz vedel odgovor na to vprašanje bi bilo zares lepo.
»Hotel sem da utihneš javkati.« Grdo me je pogledala in videl sem, da je bila zelo užaljena.
»Ti si kriv. Vzel si mi edino prijateljico, ki sem jo imela celo življenje.« Zdaj sem se odločil, da jo bom poslušal. »V vsem mojem življenju nisem imela nikogar. Nikogar nimam. Ti misliš, da sem bogata da imam vse.« Res sem to mislil. »Vendar ni res. Moja starša sta delkoholika in nikoli ju ni doma. Delala sem tukaj pa sploh nista opazila. Lahko bi umrla v svoji postelji pa ne bi opazila. Morda potem ko bi začela gniti in bi začelo smrdeti. Naredila bi velik pogreb in se delala da jokata za svojo hčerko, ki je nikoli nista poznala. Verjetno bi potem ko bi zmanjkalo teme za pogovor začela govoriti o raznih svojih projektih za službo. Tukaj sem prišla, da bi našla nekoga.« Posmrkala in njene oči so preplavile solze»Hotela najti nekoga, ki bi… ne vem, ki ne bi bil z mano zaradi denarja ali pa zato ker sem v šoli popularna. Ali pa zato ker me mora imeti kot moji starši. Hotela sem nekoga, ki bi me imel rad zaradi mene sama. Zaradi tega kar sem. In potem sem našla službo, ki mi je neverjetno všeč. In tam spoznam dekle, ki ne ve da sem bogata in hoče biti moja prijateljica. Ti ne veš kako vesela sem bila. Imela sem nekoga. Imela sem Mandy. Ampak ti si mi jo vzel.« Še en val solz je prišel na dan skozi njene oči. Malce me je odrinila, da je lahko prišla mimo nato pa je stekla iz trgovine z rokami na svojem obrazu in takrat sem spoznal, da sem naredil napako.
04. september 2011

juuuuuuuuuuuj *_____________*
next
04. september 2011
oh...kr jokaat sem začelaa!! -.-
nextt!
04. september 2011
u58568
u58568
next takoi plosim....
04. september 2011
3 nexti sooo!!!
04. september 2011
ful hudo pišš. tkoda če se ti da pa če maš cajt pa to nexti zdej
04. september 2011
next!!!
04. september 2011
prosim next usmili se in napiši next prosim!
04. september 2011
next
04. september 2011
Ajde za vas: Larii, Dani.se, BellsThorne143, Panda 2000,AliceTHEMusic
Fulllll hvala ker berete.
………………………………………………………………………………..
17. Allison
Stekla sem iz trgovine. Stekla sem v hišo. Stekla sem v svojo sobo. Vrgla sem se na posteljo in zajokala tako močno kot še nikoli. Jokala sem in jokala. Izgubila sem Mandy. Izgubila sem vse. Počutila sem se prazno. Kot, da na svetu ni nikogar. Samo jaz in moje trpljenje. Morda sem bila neumna ker sem to delala ampak nikoli še nisem imela prave prijateljice. V šoli so bili vsi verjetno z mano zaradi denarja ampak tudi če ne je bila vedno ta možnost. Možnost, da je vse samo igra. Ampak z Mandy sem vedela, da me ima rada zaradi mene in ne zaradi česa drugega. Tako sem bila v postelji cel dan. Pa naslednji dan. Pa naslednji. Nisem hotela v šolo. Enostavno nisem.

18. Ian
V ponedeljek je ni bilo v šolo. Čakal sem in čakal na limuzino ampak je ni bilo. Upal sem, da bo tako kot prejšnič. Da bo v razredu obkrožena z množico ljudi in me bo pogledala, se nasmehnila in pomahala. Vendar njen stol je bil prazen. Ni bilo njenih nasmejanih ust in svetlečih zelenih oči. Ni je bilo. Samo upal sem lahko, da se ni izpisala. Ali pa še huje. Rekla je, da njena staršna ne bi opazila če bi bila mrtva. Ali se bo morda poskušala ubiti. Ne tega ne bi naredila, saj ni tako neumna. Ali pač?
»Ali veš kje živi Allison?« sem vprašal Andy.
»Ja zakaj?«
»Zanima me. Ali mi lahko poveš kje?«
»Ja ogromna graščina ob robu mesta. Pred hišo imajo fantano zadaj travnik. Ne moreš je zgrešiti.«Pokimal sem, saj se mi zdi, da sem hišo že videl. Bila je res velika in sam osebno sem mislil, da je mestna znamenitost ali pa muzej. Odločil sem se, da jo bom odšel po šoli obiskat. Kljub temu, da jo sovražim…no pravzaprav ne vem če jo še vedno sovražim. Morda jo celo razumem ampak…na v glavnem nočem, da umre pa naj je še tako zlobna.
Takoj, ko me je mama prišla iskat in sem prišel domov sem rekel, da grem na igrišče. Vzel sem koli in se odpeljal, do ogromne hiše. Najprej me niso sploh spustili noter vendar sem rekel, da sem Allisoin prijatelj tako, da sem lahko odšel noter. Vrata mi je odprla mlada gospa in me vedla v drugo nadstropje. Stopnice so bile tako velike in potem še toliko vrat. Sam sem se izgubil že po parih minutah in vedel sem, da sam ne bom najdel poti nazaj. Dekle me je pustila še pred enimi belimi vrati, ki se niso rzlikovala od drugih. Potiho sem vstopil in znajdel sem se v veliki sobi. Na sredini je bila postelja na njej pa je v kepo zvita ležala Allison. Hvala bogu je bila živa, saj se je njen prsni koš enakomerno dvigoval. Ni me videla, saj mi je kazala hrbet. Njena soba je bila ogromna veliko večja od moje in delovala je zelo odraslo. Pravzaprav ne vem kaj sem pravzaprav pričakoval. Roza sobico polno plišastih medvetkov?malo večja postelja

Ker se mi je zdelo, da je nevljudno, da bi kar prišel do nje sem že pri odprtih vratih potrkala.
»Ne bom jedla, saj sem vam že povedala« je rekla brez, da bi dvignila pogled. Počasi sem vstopil.
04. september 2011
Pa še zate meĐerk nism vidla k se mi ni pokazal k sm lihk pisala
04. september 2011
u58568
u58568
nexty hitr < 33333333
04. september 2011
Bom nextala! Ju3! Sej zdej k še ni tok stvari za šolo bom bolj pogosto sam patem pa no bem več tok hitr, da ne bo prehitr konc...
04. september 2011
neeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
04. september 2011
Neeeeeeeeeeeeext !!
04. september 2011
Hvala za nexte...ju3
04. september 2011
neeeeeeeeeeeeeext
04. september 2011
Hvala za nexte. Ker mi dajejo spodbudo da nextam naprej.
04. september 2011
Veste zdej bojo moje kritike postale večje. Mislm prej sm rabla tri nexte zdej bi bla za zlo vesela če bi jih blo pet (čeprav roko na srce nextala bom na vsak način)
04. september 2011
No ajde ta NExt je za Emčii (BellsThorne143) Dani.se in Twilighter_I_Am. Hvala ker ste moje BFF. Dolg del za vas! Love u!!!!
..............................................................................
19. Allison
Slišala sem, da ni odšel. Dvignila sem pogled in v svoji sobi zagledala Iana. »Kaj delaš tukaj?«
»Hotel sem se prepričati, da si v redu.«
»In kaj si ugotovil?« sem vprašal.

20.Ian.
Postal sem in jo pogledal. Njeni lasje so bili razkuštrani, njene oči niso imele leska in bile so popolnoma rdeče pod njimi pa so bili veliki podočnjaki, ki so se še bolj poznali na njeni, že tako bledi koži. »Definitivno nisi v redu.«
Pokimala je z glavo »Ian zakaj si zares tukaj? Dvomim, da te zares skrbi zame. Verjetno si me hotel videti tako, da me boš lahko zafrkaval in povedal svojim prijateljem. Se mi smejal? Povej zakaj?« Stopil sem malo bliže in ji hotel ugovarjati, da jaz nisem tak kot ona, da bi to delal. Ampak potem sem se spomnil dogodka v parku. Jokala je in jaz sem jo zasmehoval. Morda sem bil tak kot ona. Morda celo hujši. Vsakič, ko sem prišel na novo šolo sem popularne in bogate osramotil jih ponižal, kot so oni ponižali ostale in med tem sem postal tak kot oni. Morda celo hujši.

21. Allison
Stal je tam kot lipov bog in očitno je bil zatopljen v svojih mislih. Na njegovem obrazu se je risal vedno bolj mučeniški izraz. Premišljevala o čem premišljuje. O tem kako se bodo ob tem zabavali s prijatelji ali o tem kako bi me še enkrat ponižal. O čem? Sem se spraševala. Sedla sem na rob postelje in mu pokazala hrbet. Ničesar ni naredil samo stal je tam globoko v svojih mislih.

22. Ian
Samo stal sem tam globoko v svojih mislih. Nisem vedel kaj naredim. Videl sem kako se je odkrila in pri tem pokazala svojo belo satenasto srajco, ki je bila za spalno srajco malce kratka.Pokazala mi je hrbet in spraševal sem se kaj si misli o meni. Verjetno misli, da sem najslabša oseba na svetu. Po nekaj trenutkih je postala tišina, ki je vela med nama malo nadležna zato sem začel.
»Nisem vedel.« pogoltnil sem slino »Nisem vedel, da si zares prijateljica z Mandy. Mislil sem…« zavzdihnil sem »Mislil sem, da jo hočeš uporabiti za neko maščevanje za Andy zaradi tistega s torto. Res nisem vedel…« Obrnila je glavo in me pogledala čez ramo.
»Res? Takšno slabo mnenje imaš o meni?« ujel sem njene žalostne oči, ki so se kmalu zaprle in na glas je zavzdihnila in se s še vedno zaprtimi očmi obrnila in mi spet pokazala drugi del njene glave. »Ko bi ti lahko zamerila. Ko bi te lahko pretepla in rekla, da je vse tvoja krivda. Ko bi te lahko ustrelila ker si prišel in me naredil človeka. Ko ne bi zaradi tebe hotela najti prijateljice. Ko si ne bi zaradi tebe hotela poiskati službe. Ko je ne bi zaradi tebe spoznala in ugotovila kako lepo je imeti prijateljico. Ko bi lahko ostalo kot je bilo prej in bi ostala krava, ki ji ni mar za nikogar, ki misli, da ima vse ker ima denar, da je lahko zato srečna. Ko bi le lahko.«Začela je tresti glavo in odkimavati. »Ko bi le lahko.« Slišalo se je da je na robu joka. »Ko bi ostal kjer koli si že bil in ne bi prišel v moje življenje in ga ne bi tako drastično spremenil. Ko ne bi nikoli spoznala Mandy in ne bi nikoli trpela ob izgubi. Ali ne vidiš če se nikoli ne navežeš na nikogar ni bolečine ko ga izgubiš. Ker ga vedno izgubiš. Kdor koli že je vse enkrat mine. Nič ne ostane. Stvari, ki jih kupi denar ostanejo vedno na istem mestu in kmalu jih nadomesti nova. Prijateljev ne moreš kar nadomestiti.« Zdaj je zajokala. Stopil sem do postelje in sedel zraven nje. Naslonila se je na moje prsi in čutil sem kako se je njen prsni koš dvigoval in spuščal veliko prehitro kot je bilo treba. Na majici sem začutil mokroto njenih solz.

Ko je jokala je izgledala kot žalosten angel. V njenih lepih zelenih očeh so se svetlikale solze in po licu so ji kot kristali, drsele velike debele solze. Njene velike zeleno oči so se svetlikale, kot smaragdi ampak izgledala so vredne veliko več. Na njenih svetlih ustnicah se je svetlikalo nekaj solz, ki jih je verjetno lahko okušala. Njena lepa lica so bila bleda in na njih ni bilo niti najmanjše sledi barve. Pod očmi so bili podočnjaki, ki so morda izgledali celo malo strašni. Ampak vseeno je bila lepa. Tako zelo lepa. In jaz sem bil kriv, da to lepo dekle joče. Jaz sem kriv, da trpi. Le kaj sem naredil? Verjetno sem prizadel dekle, ki jo ljubim in to moram popraviti.


Ne vem zakaj sm dala te muski morda zato ker sem jih poslušala med tem k sm pisala, morda zarad besedila, al me pa enostavno spominja na to, da se je končno zavedal, da jo ljubi. Ne vem!
23. Allison.
Jokala sem na njegovih prsih. Iz sebe sem spustila vsako solzo, ki je nisem v zadnjih dneh. Spraševala sem se o čem premišljuje. Spraševala sem se zakaj ga še nisem izgnala iz moje sobe, iz moje hiše iz mojega življenja. Spraševala sem se zakaj sem v njegovem objemu. Spraševala sem se zakaj sem mu zaupala dele mojega življenja, ki jih ne ve še nihče. Spraševala sem se ali mi bo Mandy lahko odpustila. Ali bova še kdaj prijateljici? Morda nekega dne najboljši? Glavo sem imela polno sama pa sem bila tako utrujena, saj nisem veliko spala. In tako sem zaspala še vedno jokajoč na njegovih prsih v objemu nekoga, ki bi ga morala sovražiti za kar mi je naredil.
Next?????????
05. september 2011
V njenih lepih zelenih očeh so se svetlikale solze in po licu so ji kot kristali, drsele velike debele solze - V iz njenih velikih lepih zelenih očei se stekle velike debele solze in ji počasi drsele po licu pri tem pa izgledale kot najdragocenejši kristali.
Neki v tem stilu k uno je čudn!
05. september 2011
Iz njenih velikih zelenih očeh so stekle velike, debele solze in ji počasi drsele po licu pri tem pa izgledala kot najdragocenejši kristali.
O šit kok napak delam!!!
05. september 2011
Ja oprostite za vse napake k sm jih do zdele nardila pa nism popravla!!!
05. september 2011
u59073
u59073
Next!
05. september 2011
Hvala za Next Alice.
05. september 2011
hh neeeeeeeeeeeext ušečmijenoooo
05. september 2011
Larii. Tnx za next
05. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani