9. Allison
Danes zjutraj se v šolo nisem odpeljala z limuzino ampak z navadnim avtom, ki me je odložil za šolo. Po pravici povedano sem to nardila predvsem, da bi se izognila Ianu in njegovim pogledom. Stekla sem v šolo. Ko sem stopila na šolski hodnik sem najprej zagledala Becy, ki je sedela na hodniku. Bila je lepa, zelo dolge črne lase je imela rahlo skodrane in iz pod njenih las, ki so ji pokrivali čelo so kukale njene lepe rjave oči. Obraz je imela v rokah in zelo očitno je bila žalostna.Nikoli še nisem govorila z njo. Včeraj bi verjetn šla mimo in ji ne bi ponudila niti pogleda danes pa sem jo opazila. Sedla sem k njej in jo vprašala kaj je narobe. Presenečeno me je pogledala.
»Fant me je pustil in to preko telefona.«
»O to je grozno« sem ogorčeno rekla »Zakaj?«
Očitno jo je presenetilo da sem poslušala ampak je vseeno nadaljevala. »Našel je drugo pravi da je lepša od mene. Jaz sem grda«
»Grda?« sem šokirano rekla »Pa saj se hecaš ali si se vidla v ogledalu prečudovita si veš kaj bi dala da bi bila taka kot ti. Pa tako si prijazna.« Res je bila lepa in prijazna. Sama sebi sem se drugače zdela lepša ampak tisti trenutek se mi je kljub zazdela lepa in res sem jo hotela potolažiti. »Veš on je bedak, da je to naredil. Daj povej mi kdo je da pošljem nekoga da ga pretepe in spravi k pameti.« Becy se je zasmejala skozi solze. Potem pa se je zresnila.
»Zakaj si to rekla?«
»Ker je res. Lahko plačam profesijonalnega ninjo in ga bo pretepel in še malo udaril v glavo, da se spametuje« Spet se je nasmehnila.
»Ne mislim zakaj si prijazna z mano?« Malce sem se zamislila. Danes zjutraj sem se odločila da bom prijazna zato, da Ianu dokažem, da ni zmagal. NE bom mu dovolila, da se še enkrat nasmehne s tistim svojim nasmehom. Tega seveda nisem rekla in morda tisti trenutek ni bil edini razlog. Morda se mi je samo zasmilila.
»Ne vem. Saj lahko grem če hočeš« Sem rekla
»NE, ne ampak še nikoli nisi bila prijazna z mano.«
»Oprosti Becy vem, da sem bila prasica (oprostite zaradi uporabe besede) ampak hočem se spremeniti. Pa še resnico sem povedala. Fant je še večji prasec od mene če ti je to naredil« Becy me je nekaj časa gledala in premišljevala če govorim resnico nato pa me je za kratek čas objela in rekla.
»Hvala.«
»Ni za kaj. Zdaj mi pa povej ali naročim tisto ninjo ali ne.« Zasmejala se je in odkimala. »Ja verjetno imaš prav ni vreden mojega denarja« Spet se je zasmejala. »No zdaj pa pridi maskara se ti je malo razmazala bova popravili. Odvlekla sem jo na stranišče in ji lepo namazala oči. Skupaj sva odšle v razred in se pogovarjali. Nato je prišla še ena Becyna prijateljica in stopila k nama. Nato pa še ena, pa par radovednih obrazov in tako se je okoli mize zbrala gruča ljudi. Bili je zabavno in neverjetno smešno. Skozi gručo sem videla Iana, ki je presenečeno gledal. Pomahala sem in pomežiknila nato pa se posvetila drugim stvarem. Tako je bil cel dan lepši. Ian je bil očitno zelo zelo jezen in to me je samo po sebi spravljalo v smeh.
..................................................................................................
Jez bi pa prašala če delam predolge dele ker jih lahko malo skrajšam.
Next?
03. september 2011
No ne bom nextala dokler nimam vsaj treh nextov.
03. september 2011
prva je bolj ljubezenska druga pa domišljijska in magična(nwm kako bi rekla) samo je naslov bolj ljubezenski
03. september 2011
next!!!
pa deli so čisto dovolj dolgi nič pa ne bi imela proti če bi jih malce podaljšala
04. september 2011
No rabm še en next.
No če vam je všeč ta zgodbica vam bo verjetn tud tale
http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/
04. september 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. september 2011
nextaj zdaj
04. september 2011
u58568
u58568
nexty
04. september 2011
Evo prhaja next
....................................................................................
10. Ian
»Neverjetno. Kako ji je to uspelo« Me je pri kosilu spet vprašala Andy. Jaz sem gledal Allisino mizo, ki je bila nabito polna. »Ne morem verjeti Becy ona je najbolj prijazna punca kaj dela z njo?«
»Ne vem« Sem rekel in strmel na prijazno črnolasko zraven zlobne blondinke. Neverjetno. Ali je vsem oprala možgane. Dela se vso prijazno vendar v sebi je še vedno zlobna kako ne opazijo tega v njenjih očeh. No v resnici tudi jaz nisem opazil zlobe v njenjih očeh. Opazil sem, da so se lepo svetlikale med tem ko je govorila z Becy ampak vedel sem da je to igranje. Ni se mogla tako spremeniti v enem dnevu.
»Dovolj imam« je rekla Andy in pogledala stran. »Govoirmo o čem drugem. Lahko bi odšli po trgovinah. Ian ti moraš spoznati mojo sestro. Pridi danes ob štirih gremo v trgovino nato pa še na igrišče.« Samo zmajal sem z glavo in spet pogledal proti Allison. Ravnokar je vstala in skupaj z Becy in Ann odšla. Ni hodila pred njima ampak z njima. Morda pa se je zares spremenila. NE sem si odgovoril še preden bi lahko začel verjeti.
04. september 2011
neeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!! tako kratki del je bil
04. september 2011
Bom še en del napisala dons
04. september 2011
ok
04. september 2011
next
04. september 2011
next!!
04. september 2011
Hvala za nexte.
................................................................................
11.Allison
Dan je bil prečudovit in komaj sem čakala službo. Ko sem vstopila v trgovino me je pospremil zvok zvončkov, ki so zazvonili ko sem odprla vrata. Madny je takoj dvignila glavo in mi podala lep nasmeh.
»No lepo da si prišla. Malce zamujaš« je rekla
»Vem ja oprosti.«
»Ne sej je v redu. Danes bom jaz prve tri ure pa pol na blagajni ti boš pa zlagala dvdeje. Prav?«
»Ja itak. No grava na delo.« Nasmehnila sem se in odšla do enih škatelj v katerih je bila gora dvdejev in sem jih mogla zlagati na police. Po kakšni uri so spet zazvonili zvončki in zaslišala sem znan glas.
»Sestrica poglej koga sem pripeljala« Otrpnila sem. Ta glas je bil neverjetno znan. Nikoli si nisem mislila, da bi lahko tukaj koga srečala.
»Andy kaj delaš tukaj?«
»O pripeljala sem ti prijatelja to je Ian to je Mandy« Oba sta se pozdravila. Vedela sem da nista sama s sabo sta verjetno imela celo skupinico. Začela sem živčno zlagati dvdeje na polico. Prosim naj me ne vidi.
»O tudi jaz bi rada da nekoga spoznaš.« Prosim naj ne bom to jaz. Prosim naj ne bom to jaz sem si govorila. »Eli« Šit! Šit! »Eli?«
Malo sem se odkašljala in naredila čuden glas »Ja. Čakaj malo delam.« Sem rekla in začela premišljevati kaj naj rečem ali naredim. Če so moji lasje drugačni še ne pomeni, da me ne bodo prepoznali ker vem da me bodo.
»Daj no Eli hočem, da spoznaš mojo sestro in njene prijatelje.«
»Čakaj na stranišče moram« sem rekla in stekla. O šit kaj naj naredim?
04. september 2011
next
04. september 2011
u58568
u58568
nexty
04. september 2011
Dejmo še en next!!!!
04. september 2011
next
04. september 2011
u59073
u59073
next!!
04. september 2011
nexti!!!
04. september 2011
12. Ian.
Dekle, Eli je steklo na stranišče. No morda je šla bruhati ker je njen glas bil zares čuden. Ali pa je morda bolna, saj so se ji roke kar malo tresle, ko je zlagala tiste dvdje. Mandy, od Andy sestra je bila prijazna sicer je bila eno leto mlajša ampak je že imela službo in trgovino je naredila bolj prijetno.Sam osebno sem zelo rad imel tehnologijo in seveda video igrice. Mandy je zelo hotela da spoznamo punco Eli, ki jo je opisala zelo lepo ampak je očitno zares bruhala , saj je z stranišča ni bilo celo večnost in Andy se ni dalo več čakati. Tako smo odšli na igrišče in igrali košarko.

13. Allison
Kako sem bila vesela ko so odšli. Mislila sem da bom bruhala na tistem stranišču ker je tako smrdelo. Ven sem stopila šele, ko sem slišala zvončke in pozdrav.
»Eli kje si bila. Ravno so šli. «
»Oprosti ampak bilo mi je tako slabo«
»Ali boš lahko delala?« Me je sočutno vprašala.
»Ja seveda bom lahko.« In tako sem delala še do sedmih nato pa odšla domov.
Zjutraj ko sem pojedla zajtrk sem že hotela v šolo ampak sem se spomnila da je sobota. Danes sem delala od enih pa do petih.
Najprej je pri blagajni delala Mandy. Ker ni bilo nobene stranke sem se odločila, da malo pregledam kakšno glasbo imajo. Na uho sem si dala slušalke in se pozibavala v počasnem ritmu pesmi.


Naenkrat me je nekdo prijel za ramo. O šit stranke sem se spomnila in obrnila. Z odprtimi usti in očmi sem stala in iz rok mi je padel ovitek glasbe, ki je še kar pela v moja ušesa. O ne to pa ni dobro!
04. september 2011
http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-posilstvo-cez-leto-in-pol-pa-love/22781/
še en link moje zgodbice. Če vam je všeč ta vam bo verjetn tudi ta
04. september 2011
u59073
u59073
NEXT
04. september 2011
iiiiiiiiiiiii!!!
ta mi je najlupšaa od tvojih!!
neextt!
next!
neeext takoj!!
ukazujeeem!!
04. september 2011
14. Ian.
Vstopil sem v trgovino. Na blagajni sem videl Mandy pri glasbi pa je v lepem mirnem ritmu zibala njena prijateljica Eli. Stopil sem do Mandy.
»Živijo.«
»O živijo Ian ali boš kaj kupil«
»Ja pravzaprav bi se rad malo razgledal«
»Ja kar reči Eli verjetno ti bo z veseljem pomagala«
»Prav« sem rekel in se sprehodil do Eli, ki me še vedno ni opazila. Prijel sem jo za ramo in takrat se je obrnila. Zazrla se je vame in od šoka ji je iz roke padel ovitek zgoščenke. Zazrla se je vame s tistimi velikimi zelenimi očmi.
»Allison?« Sem šokirano vprašal. Pogledal sem jo. Bila je brez ličil in v navadnih kavbojkah ter navadno zeleno majico. Kaj dela ona tukaj? Hitro se je obrnila in odložila slušalke.
»Amm…Jaz sem Eli« Je zamomljala. Z roko sem odšel do njenih rjavih las ter potegnil. Izpod lasulje so padli njeni lepi svetli lasje. »Ej kaj delaš?« Je zdaj vprašala z svojim normalnim glasom in mi iz rok iztrgala lasuljo. Mandy je presenečeno stekla k nam.
»Kaj se tukaj dogaja?« Pogledala je najprej Allison ali po njeno Eli in nato še mene. Allison jo je žalostno pogledala.
»Mandy…« stopila je k njej in prijela njeno roko. »Moje ime ni Eli ampak Allison. Iskala sem službo ampak sem se zamaskirala, da me ne bi nihče prepoznal. Oprosti vem, da bi ti morala prej povedati.
»Misliš tista Allison, ki jo moja sestra tako globoko sovraži?« Pokimala je
»Ampak nisem vedela, da si njena sestra. Obljubim, da tega nisem vedela do včeraj.« v očeh so se ji nabirale solze in roko, ki jo je držala je Mandy izpulila in stekla iz trgovine. Allison je hotela steči za njo vendar sem jo vstavil in prijel njeno roko.
»Kako si lahko tako zlobna?« sem jo vprašal. »Ne morem verjeti, da si se spoprijateljila z Mandy samo zato…Zakaj pravzaprav, da si se maščevala Andy ali kaj« Pogledala me je in iz njenih oči so lile solze.
»Ti bedak!« udrila me je po licu »Vzel si mi edino pravo prijateljico, ki sem jo imela v življenu! Kaj sem ti naredila!« Gledal sem jo kako je jokala pred mano in njena roko se je spet sprožila tokrat sem jo še pravi čas ujel. Potisnil sem jo ob police.
»Nehaj, nehaj se delati, da ti je mar. Pred mano se ni treba pretvarjati, da si prijazna ker ne verjamem tvoji bolni igri.« Stisnil sem ji zapestje. Še bolj je zajokala.
»Av to boli!«
»To boli? Ti sploh ne veš kako je bolelo Mandy. Mislila je da si njena prijateljica…«
»Saj sem njena prijateljica!« je zavpila »In ti si mi jo ravnokar vzel. Vzel si mi edino osebo kateli sem lahko zaupala…«
»Nehaj! Dovolj!« še bolj sem stisnil njeno zapestje.
»Av boli prosim izpusti me. Prosim!« Takrat sem jo pogledal. Močno je jokala in na njenem obrazu je bilo več solz kot si jih lahko preštel. Prestrašeno me je gledala. Njene ustnice so se rahlo tresle in močneje je dihala od močnega joka. »Prosim! Prosim izpusti me prosim!« Je govorila Ali je morda govorila resnico? Solze so izgledale resnične. Ampak vprašal sem se ali so tam zaradi mene ali Mandy. Nisem vedel kaj delam zato sem…
04. september 2011
neeext!!!
takoj..!
faak to je tok..uaau! nimam druzga izraza!
04. september 2011
u29507
u29507
next
04. september 2011
next
04. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani