Bom jutr morda dons zvečer. Dani.se ti mor tud nadaljevat tvojo zgodbo čeprav imam eno kritiko. Ti jo napišem na forum tvoje zgodbice zdejle
02. september 2011
u59073
u59073
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. september 2011mama od Iana šele zdele sem opazla da ni prijel

https://4.bp.blogspot.com/_UF2L8y8CH8w/SdKd7n_dlOI/AAAAAAAACtA/hEnImf2DECc/s400/578482Emma+Roberts+66.jpg[/img]

viktorija
02. september 2011
joj spet sam mal
................................................


02. september 2011
no bom zdele nextala k se mi lih da. Aja Dani.se bdw kritika je dobra
02. september 2011
jaa dej že next!!
02. september 2011
6. Ian
Že takoj sem jo zagledal. Potiho je hodila in se usedla na klopco in izvlekla telefon in očitno me ni opazila. Andy sem z glavo nakazal in pogledala je v smer kjer je sedela Allison. Nasmehnila se je. Bili smo sicer zelo oddaljeni od nje ampak očitno jo je videla.
»Kaj boš?«
»Ne vem. Daj mi žogo.« Bil sem vesel da sem sam sabo prinesel košarkaško žogo, saj smo zato imeli dve. Prijatelji so naprej igrali jaz pa sem se približal Allison. V glavo sem ji vrgel žogo in malce je zastokala nato pa se je obrnila. Nekaj je zašepetala v telefon in ga zaprla.njen telefon
taka prbližn je bla klopca sam, da je za njo nekakšno igrišče

Vedel sem, da je jokala. Res, da sicer njene oči niso imele rdeče obrobe od joka ampak videlo se je posušeno sled solz, ki so za sobo pustile majhno sled od maskare na njenih trepalnicah. Ni jokala veliko morda solzo ali dve. Malce se mi je zasmilila ampak spomnil sem se, da se verjetno joka za vsako stvar morda zaradi zlomljenega nohta. Stopil sem bliže in v roke vzel žogo.
»Ali si jokala?« tega je nisem vprašal sočutno ampak posmehljivo. »Si si zlomila noht?« Malce sem potapkal po tleh z žogo. Prestrašeno me je gledala stopil sem pred njo in se sklonil. »Kako si boga.« sem sarkastično rekel in v njenih očeh sem opazil še eno solzo ampak ni še zapustila očesa. Ustala je. Pogledala me je in opazil sem, da je le s težka držala solzo v očesu. Oči je imela zelo velike in odprte in gledala me je s strahom in žalostjo.
»Ne!« mi je verjetno hotela zabrusiti ampak iz njenih ust je bilo slišati šibko. Takrat je iz oči stekla solza. Počasi je drsela po licu in na koncu je padla na njeno zeleno oblekico in zelena barva je tam postala bolj temna. Obrnila se je in odkorakala stran. Videl sem, da je z očmi oplazila moje prijatelje, ki so naju z zanimanjem gledali. Počasi sem se odpravil nazaj.
»To je bilo super« Vsi so prišli do mene »Kako si naredil, da je odšla.« Oglasila se je Andy in že sem hotel povedati, da je jokala ampak nisem ker so mi v misli prišle njene velike oči in debela solza. Zanimalo me je zakaj je rekla ne. Ne ker se ni jokala. Ali ne ker si ni zlomila nohata. Spomnil sem se, da se mi ne sme smiliti. Pomislil sem kaj vse je naredila in v mojih mislih je spet postala tako kot zjutraj. Domišljava bogatašinja.
........................................................................
no vprašala bi če vam je všeč, da dodajam slikice pa to. Aja pa res uživam ko pišem tako da bom na vsak način nextala. Zdaj ko sem bolna verjetno malo večkrat.
02. september 2011
Zjutraj me je zbudil mamin glas. »Sinko zbudi se« Nekaj sem zamrmral v odgovor in odšla je. V kuhinjo sem prišel še vedno oblečen samo v boksarce in pripravil sem si kosmiče.
no če smo lih že pr tem da je brez majice sm dala to slikco

Ko sem pojedel in se oblekel me je mama odpeljala v šolo. Tam me je čakalo že več »oboževalce«, ki jim je bilo všeč kar sem naredil Allison. Če bo šlo tako naprej bo načrt uspel še hitreje kot sem upal. Allison se je pripeljala samo malo za mano v svoji ogromni limuzini.
limuzina

Ko je prispela je do nje stopilo nekaj deklet ampak ona jih ni niti pogledala kaj šele pozdravila. Stopila je mimo njih vendar v oči ji je prišla množica okoli mene. Srečala je moje oči. Njene so bile rahlo obrobljene z vijoličnim senčilom vendar oči ni imela obrobljenih z črno barvico. Trepalnice so bile goste in verjetno in je namazala z maskaro. Njene ustnice je danes krasila naravna barva brez šmike samo z malo nevidnega lip glosa, ki je naredil, da so se njene ustnice svetile.

[img]https://image.24ur.com/media/images/472xX/Jun2009/60304175.jpg[/img]
njen make-up

Nasmehnil sem se ji in ji pomahal. Prijatelji so se obrnili in videli komu sem pomahal. Tudi oni so se nasmehnili in pomahali. Te nasmehi seveda niso bili mišljeni prijazno. Hitro se je obrnila in odšla. Premikala se je zares elegantno in danes oblečena vijolična oblekica ji je plapolala v vetru tako kot njeni lasje, ki so bili danes sicer malce bolj skodrani in verejtno bolj naravni kot včeraj ko le imela zlikane. Kljub temu, da sem jo sovražil sem moral priznati, da je bila drugače zelo lepa manjka ji samo prijaznost, skromnost… in še veliko bolj pomembnih stvari kot videz. Po stopnicah je že skoraj stekla in malo je manjkalo pa bi se spotaknila. Izginila je v šolo.
njena obleka
02. september 2011
šit vedno je ena slikca k ne prime. Bom še enkrat

http://image.24ur.com/media/images/472xX/Jun2009/60304175.jpg
02. september 2011
daj no!!!!!!!!!!!!
02. september 2011
končno
02. september 2011
next!!
ušeč mi je zelo!
02. september 2011
http://www.postanivojak.si/fileadmin/content/image_galeries/usposabljanje/CU_Vipava/09_Kuhinja_in_jedilnica.jpg
jedilnica čeprav moram povedati, da si jo jez mal drgač predstavljam sam ni blo bolše slikce

Sedeli smo v jedilnici za mizo zraven mene je bila Andy in spet sem jo takoj zagledal ko je prišla. Vsedla se je za mizo čim dlje stan od nas. Andy je sledila mojemu pogledu.
»Kaj boš naredil?«
»Ne vem.«
»Morda vem jaz« je rekla in vzela čokoladno tortico, ki je bila sladica zraven špagetov.
http://4.bp.blogspot.com/_SC6r2NDK700/S9M5Wyg_iqI/AAAAAAAAAF0/yXj8j9dwmk4/s400/iStock_000011744206XSmall.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_GNXw6ioU10A/SZAL_7Z8KHI/AAAAAAAABOQ/RplqjrUqn3Y/s400/ZELENJAVNI+%C5%A0PAGETI.jpg

Sprehodila se je bliže k Allison in čokoladno torto vrgla naravnost v dekolte njene lepe obleke, ki je bila očitno kar precej vredna. Jedilnica se je zasmejala. Pričakoval sem njen odziv kričanje in spraševanje kaj je naredila vendar ga nisem dočakal. Allison je počasi vstala gledajoč v pladenj na mizi. Jezno je stiskala njene ustnice in v njenih očeh se je zabliskala, ko je segla po krožniku s špageti in jih vrgla Andy v obraz. Verjamem, da nihče ni pričakoval takšnega odziva in vsi so se še bolj zasmejali andi pa je zgroženo na glas zavzdihnila. Allison je Andy malo porinila in začela hoditi v našo smer. Mislil sem da gre proti izhodu ampak se je ustavila pri naši mizi. Jaz sem sedel ob robu. Z prosto roko je zgrabila mojo tortico in mi jo razmazala na glavi in očitno ji ni bilo mar, da si je umazala roke. Nato je z roko zgrabila še špagete in med prsti ji je spolzela omaka. Vrgla jih je vame. Sproti je omaka malce pošpricala tudi njo ampak se za to ni zmenila. Jezno me je pogledala nato pa se obrnila in odšla. Jaz sem samo presenečeno obstal in se spraševal zakaj nisem ničesar naredil in jo ustavil?
02. september 2011
spet!!! to mi gre že malo na živce
no tle mate slikce še enkrat
...................................................................špageti
tortica

[img]https://
02. september 2011
nxt
02. september 2011
7. Allison
Ubila se bom. Ali pa bom ubila njega. Vse je pokvaril! Moram reči, da je njegov nasmeh danes zjutraj bil neverjetno posmehljiv in strašen. Tako tudi od njegovih prijateljev. Verjetno jim je povedal, da sem jokala. Sovražim šolo, sovražim njega! Včeraj sem očeta vprašala če se lahko izpišem. Najprej me sploh ni slišal, ko pa me je končno zagledal je rekel ne. V tej šoli bom trepela do konca. Potem pa še tole kar je ravnokar naredila Andy. Moram reči da moje reakcije nisem pričakovala ampak bilo mi je všeč, da sem naredila kar sem naredila. Še bolj mi je bilo všeč ko sem to naredila Ianu. Gledal me je tako presenečeno in očitno tega ni pričakoval. Ko sem prišla iz šole sem poklicala limuzino. Bila sem popolnoma umazana ampak vedela sem, da tega ne bo nihče opazil vsaj ne moja starša. Stekla sem v sobo naravnost pod tuš obleko pa sem vrgla v koš za umazano perilo. Hotela sem se že obleči v prelepo črno oblekico.Ampak sem se na koncu odločila za kavbojke in navadno majico. Moram reči, da sem preiskala pol omare preden sem našla nekaj tako navadnega. Oblekla sem se in se pogledala v ogledalo.

Izgledala sem revno in nisem izstopala. Iz gledala sem kot navadna deklica. Brez ličil in lepih oblek sem se počutila kot nihče. Na glavo sem si poveznila dolgo rjavo lasuljo. Stekla sem v garažo in zagledala kolo. Kolesa nisem vozila že tako dolgo, da se ne spomnim kdaj sem ga na zadnje. Vsedla sem se najnj in odpeljala v trgovino. Lasuljo sem si dala zato, da me ne bo nihče prepoznal. Hotela sem izvedeti kako so lahko nekateri tako veseli brez denarja in hotela sem si poiskati službo. Vem službo jaz. Ne vem zakaj ampak tako bom lahko spoznala koga, ki mi bo pokazal zakaj tako trpim čeprav je moje življenje veliko lepše brez dela. Morda si bom našla revno prijateljico, ki bo z mano prijateljica brez, da bi mislila na denar. Nikoli ne veš.

Pogledala sem na oglas v trgovini kje iščejo službo. Pravzaprav je bil nakupovalni center. Našla sem oglas kjer iščejo prodajalko v trgovini z zgoščenkami, cd-eji dvd igricami. To mi je v obraz vstopilo predvsem zaradi glasbe. Sama sem rada pela in jo poslušala. Stekla sem v to trgovine in za pultom našla deklico. Imela je rjave skodrane svetle lase in rjave oči.

02. september 2011
u37905
u37905
next!!!
02. september 2011
next!!
02. september 2011
u59368
u59368
neeeeeext!
03. september 2011
no hvala za nexte bom zdele
................................................................................................
»Živijo kje se lahko prijavim za službo?«
Deklica me je pogledala in rekla »Živijo amm… šef je verjetno nekje blizu ga bom poiskala« je rekla in izginila. Nazaj je prišla z gospodom srednjih let.
»Živijo ali ti iščeš službo?«
»Ja.«
»Ali imaš kaj izkušenj?«
»Ne«
»Ali si že kje delala?«
»Ne«
»Zakaj hočeš to delo?«
»Ne vem«
»No nisem prepričan, da si prava za to.« Zavila sem z očmi in zavzdihnila ter iz žepa potegnila 1 stotak. Ponudila sem mu ga.enega od teh
»Plačala vam bom.« Presenečeno me je pogledal
»Ali veste, da je plača samo pet na uro?«
»Za denar mi je vseeno samo prosim vzemite me v službo.« Gospod je malo pomislil nato pa vzel denar.
»Mandy ti bo vse razložila kaj delaš vse« nato pa je odšel. Pogledala sem proti dekletu.
»Živijo jaz sem Allis...« hotela sem že izreči moje pravo ime ampak sem si premislila »Jaz sem Eli. Ti si verjetno Mandy« Nasmehnila se mi je in mi podala roko.
»Ja jaz sem Mandy. Pozdravljena Eli. No pridi ti bom pokazala kaj boš delala. Veš menjali se bova enkrat bo ena za blaganjo druga pa bo hodila po trgovini če kdo morda potrebuje pomoč in zlagali stvari. Delava od treh naprej pa do sedmih zvečer nato naju zamenjajo.« Mandy sem pozorno poslušala, ko mi je kazala blaganjo in trgovino. Trgovina je bila še kar velika. Na enem delu je bila glasba kjer si jo lahko kupil cd, zgoščenke in tudi poslušal glasbo skozi slušalke čeprav je bila v zraku vedno glasba iz radia. Na drugi strani so bile razne video igrice za računalnik, playstation, wii... in dvdeji. Služba se mi ni zdela težka in Mandy je bila prijazna. Ne vem zakaj se vsi tako pritožujejo nad službo, saj je bilo celo malo zabavno. Še posebej je bilo smešno gledati Mandy in blaganjo za denar, ker se predal z denarjem kar in kar ni hotela odpreti in se je Mandy skoraj zmešalo in je tolkla in tolkla po njej.Zasmejala sem se njeni nerodnosti. Neverjetno kako dolgo se že nisem smejala. Tudi Mandy se je smejala in v smehu je rekla »Kaj se smeješ pa ti poskusi odpreti«
»Res?«
»JA pridi mi pomagati.« stopila sem k njej in skupaj sva prijele in potegnile. Naenkrat se je predal odprl in obe dve sva zletele po tleh okoli naju pa je letel papirnat denar.


Začele sva se histerično smejati. V trgovini sva bili na srečo sami. Še sama ne vem zakaj je bilo to smešna saj sva morali potem pospravljati ampak Mandyin smeh je bil nalezljiv, saj se je kdaj pa kdaj zasmejala kot prašiček. Mandy je bila eno leto mlajša od mene to pomeni jih je štela šestnajst. Ni hodila na isto gimnazijo kot jaz ampak živela je blizu.
»Veš všeč si mi.« sem rekla ko sva končali službo. Presenečeno me je pogledala.
»A kot punca ali prijateljica ker jaz namreč nisem v tisti ligi« Najprej nisem razumela nato pa sem se zasmejala.
»Kot prijateljica tudi jaz nisem v tisti ligi«
»No potem pa si tudi ti meni všeč«
»Res?«
»Ja seveda. No se vidiva jutri. Dijo«
»Dijo.« sem rekla in videla kako je stekla v drugo smer. Jaz sem odšla domov. Starša seveda nista opazila, da me ni bilo cel dan. Stekla sem v sobo in se vrgla na posteljo. Nasmehnila sem se. »Allison mislim, da si si našla prijateljico«
03. september 2011
next
03. september 2011
8. Ian
Zjutraj sem čakal na limuzino vendar je ni bilo. Premišljeval sem že o tem, da se je prepisala na drugo šolo ampak potem sem jo videl v razredu in se je moje upanje razblinilo. Najbolj čudno je bilo da se je rahlo smejala. Mislil sem, da bo iz gledala obupno ampak je bilo ravno obratno. Ob njeni mizi je bilo kar nekaj ljudi in izgledalo je kot, da so se smejali z njo. Presenečeno sem gledal kako je moj načrt popolnoma propadel. Zdaj ima še več prijateljev in smeji se. Še nikoli nisem videl kako se je smejala. Nikoli. Imela je sicer lepe bele zobe in nasmeh, ki je bil videti skoraj brez gubic. Nad očmi je imela zelen make up njene trepalnice pa so bile namazane z maskaro.
Imela je oblečeno rumeno oblekico, ki je imela okoli pasu zelen pas.(predstavljajte si temno zelen pas k nisem našla nč)Okoli vratu ji je visela zelena smaragdna verižica, zapestnica na prst (vse troje v tem stilu)Ko me je zagledala mi je pomahala se mi nasmehnila, pomežiknila nato pa se spet posvetila prijateljem. V učilnico je stopila Andy in njena skupina. Presenečeno je pogledala proti Allison.
»Kaj se je zgodilo tukaj?« me je vprašala.
»Pojma nimam.« Gledal sem nasmejano Allison. Moj načrt propada pred mojimi očmi. Ljudje se ponavadi bolj zaprejo vase če so osramoteni ne pa, da postanejo bolj odprti in zaradi tega bolj priljubljeni. Takrat je zazvonilo in vsi smo sedli na svoja mesta. Ko je vstopil učitelj je Allison dvignila roko.
»Gospod učitelj ali se lahko presedem k Becky« je vprašala. Beky je presenečeno pogledala vendar se je hitro nasmehnila.
»Seveda gospodična« Allison je vsa nasmejana sedla k Becy in tudi Beky se je nasmehnila.
»Pa saj to ni mogoče« je z odprtimi usti rekla Andy. Tako je bilo cel dan. Allison je bila nasmejana in vedel sem, da je to del njenega bolnega načrta... Ampak na žalost nisem vedel kakšen je ta bil.
03. september 2011
Neeeext!!!!
Saam se ti pa daa iskat stvarii kako je oblečena pa to
03. september 2011
u58568
u58568
nexxxxxxxxxxxxxxxtttty
03. september 2011
Ja to maš pa prou. Res se mi da k sm bolna. Gripa ampak drgač moram rečt, da sm pravi štor to si verjetn lahko že vidla k kšne slike kr pozabm pol se pa sam link pokaže. Mah sej se bom navadla. Drgač mi je pa kdaj všeč mal po netu brskat pa iskat prav iste stvari, ki sem jih imela v mislih čeprav moram povedati, da si nekatere čist drgač predstavljam. Ampak to so približki, saj veste da v mislih vse postane mal drgač
03. september 2011
Aja nextala bom zvečer. Verjeten.
03. september 2011
nexty
03. september 2011
next!!!
03. september 2011
next
03. september 2011
Aja še nekaj glede oglaševanja na mojih straneh. Mene ne moti in z veseljem bom prebrala vašo zgodbico če boste tuki objavl link
03. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani