No jaz pa sem se odločila da napišem zgodbico. Bo moja prva zgodbica in res ne vem ča bo tako dobra kot vaše ampak bi bilo lepo če bi jo vseeno prebrali in komentirali. Komentarji sa lahko dobri ali slabi ampak lepo vas prosim, da me ne žalite in se ne prepirate kot sem zazsledila že na veliko blogih. Torej zgodbo bom pisala po poglavjih v vlogah bogate, razvajene punce Allison in v vlogi fanta Iana novega na šoli. upam, da vam bo všeč in če vam je prosim nextajte.

Ali napišem zgodbico ali ne?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. september 2011
1. Allison

»utihni!« sem zavpila, ko me je iz mojega lepega spanca zbudila neumna budilka. Skotalila sem se na drugo stran moje velike postelje in jo ugasnila. Usedla sem se in pretegnila ter se ozrla po moji veliki bogato opremljeni sobi. Ja! Bogati smo in to je najlepša stvar na svetu. Kdor pravi, da denar ne prinese sreče se po mojem mnenju moti. Ravno ob pravem času je v mojo sobo prišla služabnica, ki mi je na pladnju v posteljo položila zajtrk. Danes sem imela vaflje prelite z sladkim jagodnim prelivom (jagode-moja najljubša hrana) in bili so čudoviti.

Ko sem pojedla sem vstala in odprla omaro ter zagledala sobo polno oblek, čevljev, torbic. Bila je skoraj tako velika, kot moja soba. Sprehodila sem se naokoli in izbrala dizajnersko kratko poletno zeleno oblekico, ki se je odlično podala mojim zelenim očmi in svetlim rahlo skodranimi lasmi. Nato sem se skozi vrata sprehodila spet v mojo sobo in našla še ena vrata, ki so vodila v mojo kopalnico v lepem svetlo modrem odtenku z veliko kadjo iz katere so lahko pihali mehurčki in je postala podobna jakuziju. Ustavila sem se pred ogromnim ogledalom. Bilo je jutro in moji lasje so čudno štrleli v vse smeri zato sem si jih zlikala, da so na koncu postali lepo ravni. Moje lepe oči sem si rahlo obrobila z črno barvico nato pa si nanesla še rahli odtenek zelene barve. Ustnice sem si namazala z svetlo roza šminko in se počasi odpravila navzdol.
01. september 2011
Sprehodila sem se po ogromnem hodniku in prišla do ogromnih stopnice ter odšla po njih nato pa sem vstopila v ogromno dnevno sobo in za mizico v kotu zagledala moja delkoholna starša. Srkala sta kavo in brala. Mami revijo, oče pa časopis. Ko sem vstopila,me nista niti opazila in ko sem pozdravila sta v odgovor samo nekaj zamrmrala nato pa se spet posvetila svojim vsakdanjim opravkom. Poklicala sem voznika limuzine in pred naša ogromno hišo je stala že skoraj v istem trenutku. Vzela sem torbo, ki jo je pripravila moja služabnica in stekla in voznik mi je že držal odprta vrata. Vstopila sem in se usedla in premišljevala kako zelo sovražim svoje starše zato ker sta me iz zasebne bogate šole prepisala na navadno v kateri trpim zdaj že skoraj šest mesecev. Verjetno si ta trenutek mislite da sem razvajena bogatašinja in imate prav. Imam denar zakaj ne bi tega izkoristila. Moja starša sta mi dala kartico na kateri imam več denarja kot je stala naša cela ogromna hiše in vedite da je to veliko. Lahko zapravljam kolikor hočem, saj ne bosta opazila, saj cele dneve delata in to je najlažji način da se me znebita čeprav se v naši veliki hiši komaj kdaj srečamo. Voznik je ustavil pred zame ne preveč veliko šolo če sem jo primerjala z prejšnjo za bogataše. Prijateljic nisem imela. No seveda sem imela nekaj punc, ki so to hotele biti in so mislile da so ampak v resnici niso bile. Seveda sem bila na šoli popularna in skoraj vsi so me na skrivaj sovražili. Ja to pomeni biti popularen. Nekdo sovraštvo odkrito pokaže, nekdo se mi prilizuje nekdo pa enostavno ne naredi ničesar in opazuje. Ko sem izstopila iz limuzine me je čakala druga skupina (tisti ki se prilizujejo). Dekleta so pritekla k meni.
»Živjo Allison« so v en glas pozdravile jaz pa sem v odgovor samo pokimala in se sprehodila naprej v šolo, do omaric. Videla sem Lin, Andy in Sonny kako so se skupaj smejale in zabavale in zgrabilo me je ljubosumje. Nisem jih marala. Kako so lahko tako srečne, saj so revne? No če jaz ta trenutek nisem srečna niti one ne bodo. Sprehodila sem se do tja vendar se mi na poti nekdo ni umaknil in se je zaletel vame in iz roke so mi zleteli zvezki.
»Pazi bedak« sem rekla fantu. Nisem ga poznala. Imel je temne malo daljše lase, ki so mu padali na vse strani skrbno počesani. Imel je temne oči.
»Oprosti« je rekel in pobral meni padle zvezke in mi jih podal jaz pa sem hotela odkorakati naprej vendar so dekleta že izginila. Jezno sem zavzdihnila.
»Pa saj sem rekel oprosti« je rekel fant, ki si je narobe razlagal moj vzdih. Pogledala sem ga zdaj malo bolj podrobno. Moram reči, da njegova obleka ni bila videti preveč cenena ampak vseeno veliko bolj cenena od moje.
»Si še zmeraj tukaj?« Sem vprašala, saj sem mislila da bo takoj odšel. »izgini« Sprehodila sem se naprej in mislila, da se bo odmaknil vendar je še zmeraj stal pred mano »Odmakni se«
»Jaz naj se odmaknem? Zakaj ne greš ti naokoli?« Kdo sem ga pogledala dekleta za mano pa so ogorčeno zavzdihnila. Videla sem, da se je okoli naju zbralo že veliko ljudi.
»Zakaj se ti ne odmakneš?« Po pravici povedano se mi ni še nikoli zgodilo, da bi se mi nekdo postavil po robu. Ta fant se ne zaveda kaj dela. Verjetno zato ker me še ne pozna. Bomo videli če bo čez tri dni še vedno tako pogumen.
»Odmaknil se bom, ko se boš opravičila« zgroženo sem ga pogledala.
»Opravičila? Za kaj?«
"Ker se pravzaprav nisem jaz zaletel vate.«
»Vate sem zaletela ker se nisi odmaknil.«
»Ali pa sem se jaz zaletel vate ker se ti nisi odmaknila.« Mi je zabrusil nazaj
»uu…« se je slišalo iz celega hodnika. Po pravici povedano nisem vedela kaj naj mu rečem nazaj. Tako sva nekaj časa samo strmela drug v drugega. Res se ni imel namena odmakniti presneti kreten. Stopila sem korak naprej in se premaknila malce v desno da bi lahko odšla mimo njega ampak takrat je tudi on stopil malce v desno in mi spet prekrižal pot. Zavzdihnila sem in stopila v levo tako tudi on.
»Kaj ej s tabo narobe kreten. Če sem rekla da se odmaknil se odmakni« Porinila sem ga in se sprehodila mimo njega. Z kotom oči sem videla, da se je nasmehnil.
01. september 2011
next
01. september 2011
Allison

Fant-Ian (saj vem, da je Erik ampak vseen)

Če vam slikce niso všeč si jih lahko mislite po svoje ali pa mi pošljete boljšo.
01. september 2011
ups!!! Očitno ni prijel
01. september 2011
http://www.google.si/imgres?q=zelene+o%C4%8Di&um=1&hl=sl&sa=G&tbm=isch&tbnid=WVyRfOYwMK0fvM:&imgrefurl=http://lifestyle.enaa.com/Svet-slavnih/Domaca-estrada/Gola-Kaja-Rozic-z-bozansko-dolgimi-nogami.html&docid=OZ9bXIQipkNBoM&w=500&h=624&ei=YMNfTrO4FsXEtAai7KTyBA&zoom=1&iact=hc&vpx=614&vpy=215&dur=31&hovh=251&hovw=201&tx=105&ty=165&page=1&tbnh=119&tbnw=95&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:9,s:0&biw=1024&bih=587

No to naj bi bila Allison
01. september 2011
next
01. september 2011
https://www.google.si/imgres?q=erik+saade&um=1&hl=sl&biw=1024&bih=587&tbm=isch&tbnid=sh-iLDRbQHhlEM:&imgrefurl=https://www.1st-name.com/male/eric&docid=ri7kYWxVhXWibM&w=2471&h=2181&ei=ncNfTuKlLczxsga4-P3xBA&zoom=1&iact=rc&dur=94&page=14&tbnh=131&tbnw=148&start=200&ndsp=13&ved=1t:429,r:8,0&tx=57&ty=67

To pa Ian
01. september 2011
Zdej oprostite ampak ne znam narest tako, da bi se slikca pokazala a zna kdo narest to?
01. september 2011
Pa hvala za next. Bom verjetn ju3.
01. september 2011AllisonIan

Na tej strani si poglej kako se da sliko gor: https://www.igre123.com/forum/tema/kako-dodas-sliko-na-forum/13175/
01. september 2011
ej res ful hvala!!!
01. september 2011
njena obleka01. september 2011
jej ratal je!
01. september 2011
np
01. september 2011
no jaz sem pa zdajle bolna in doma trpim za gripo in mi je neverjetno dc tako, da bom kar nextala tko da dolg del
...........................................................................................................

2. Ian
Videlo se je da je dekle navadna razvajena smrklja. Imela je sicer lepe svetle lase in velike zeleno oči. Rahel make-up, ki ni bil preveč vpadljiv in lepo kratko zeleno oblekico. Že po prvih besedah sem vedel, da je zlobna. Velikokrat sem že zamenjal šole čeprav mama zdaj pravi, da bom v tej ostal do konca. In v vsaki šoli je dekle, ki misli, da je nekaj več in tukaj sem jo našel zelo hitro. Vedel sem, da je presenečena nad mojim ugovarjanjem in tega očitno ni bila vajena. Z svojimi zelenimi očmi me je jezno gledala čeprav sem videl tudi malo strahu in presenečenja. Ko je odkorakala mimo mene je malce stresla svoje lase in vame je prišel njen vonj po vaniliji in jagodi. Bil je prijeten, ne preveč močan vendar ravno pravšnji, da so ga moje nosnice zavohale. Ponosno je stopila mimo mene in odšla verjetno v svoj razred. Takoj, ko je odšla, je do mene stopila nekaj deklet in fantov.
»Kako si si upal to narediti?« Je vprašala rahlo zagorela deklica z rjavimi očmi in lasmi, ki je bila očitno vodja te skupine. »Pozdravljen jaz sem Andy.« Podala mi je roko.
(Andy)

»Živjo jaz sem Ian« sem rekel in prijel njeno podano roko.
»Živijo no to so Sonny« pokazala je na temnolaso belo deklico z rjavimi očmi.

»To je Kelly« pokazala je na skodrano rjavolasko z rjavimi očmi.

»To je Andrew« pokazala je na svetlolasca z modrimi očmi

»In to je Alex« pokazala je na temnolasca z rjavimi očmi.

Vsi so me pozdravili.
»No videli smo, da Allison ne maraš preveč« je rekla Andy
»Misliš dekleta, ki se je zaletelo vame.«
»Ja«
»No prav imaš.«
»No mi je nekako tudi ne maramo preveč in všeč nam je bilo to kar si ravnokar naredil čeprav te moram opozoriti, da si se ji zelo zameril.« skomignil sem z rameni, saj mi ni bilo mar. Andy se je nasmehnila.
»No dobrodošel med nami« spet mi je podala roko. Super našel sem si nove prijatelje.
»Jaz bi samo vprašal kje je tajništvo, saj moram odnesti neke papirje. Moji »novi« prijatelji so me pospremili v drugo nadstropje, kjer sem oddal papirje in dobil urnik. Andy je bila vesela nad tem da smo bili skupaj v razredu. Ko smo prišli v razred se je moj nasmeh še povečal, saj je v tretji, pred zadnji vrsti sedela ona. Njen sedež zraven nje je krasila njena torba in takoj, ko sem vstopil me je prebodla s pogledom. Pogledal sem Andy, ki se mi je nasmehnila in pokimala. Začel sem stopati do nje in iz njenega stola vrgel njeno torbo.
»Ej kaj pa delaš?« Zgroženo me je pogledala. Takrat se je zazdelo kot, da je cel razred utihnil in vse stvari, ki so jih delali med odmorom so počakale. Vsi so naju pogledali predvsem z zanimanjem.
»Oprosti ampak zdi se mi, da je ta stol prost«
»Ne ni jaz ne bom sedela s tabo.«
»Oprosti ampak o tem ne odločaš ti. Jaz sem se odločil, da bom sedel tukaj in če ti to ni všeč se prestavi.« zmedeno me je pogledala in v očeh se ji je zazrcalil strah. Usedel sem se zraven nje in vsi so gledali in čakali na njeno reakcijo nakar je vstala se sklonila k meni. Zelo blizu mene in vame je spet butnil vonj jagode. Verjetno ima rada jagode in moram reči, da ji je ta vonj pristajal. V uho mi je zašepetala
»Poglej fant. Tukaj sem jaz glavna in ti tega ne boš spremenil zato se odmakni« rahlo je potisnila moj stol. V njenih očeh ni bilo več niti kančka strahu ampak samo strahu vzbujajoč lesk jeze, ki pa mene ni prestrašil.
Sklonil sem se k njej in ji tokrat jaz v uho zašepetal »Dobro veš, da lahko to spremenim in če bom jaz tako hotel bom sedel tukaj« Ampak vstal sem in se s konico ustnic dotknil njenega ušesa »Pazi se.« Odšel sem in sedel k Andy. Ki me je presenečeneno in veselo gledala. Stisnila je pest in udarila z mojo. Takrat se je zaslišal zvonec. Dekle se je usedlo in samo pri sebi živčno stiskala pesti. To bo še zabavno sem pomislil.
02. september 2011
no ker ne nextate vam verjetno ni všeč no bom nehala
02. september 2011
nxt
02. september 2011
bom morda še mal
.....................................................
3. Allison
Tega fanta me je počasi postajalo strah in ko mi je v uho govoril tiste besede me je kar zmrazila, saj je bil tako resen. Njegova sapa je bila mrzla in dišala je po mentolu. Ko je pozvonilo je v učilnico vstopil učitelj in fanta predstavil pod imenom Ian. Moj stol zraven mene je spet zasedla moja torba. Fant ne bi smel pristati v našem razredu. Razmišljala sem že o tem, da bi odšla v drug razred, morda drugo šolo ampak potem bi pokazala šibkost in tega ne bom dovolila. Nekako mu bom pokazala, da se ga ne bojim, da se ne bi nikoli smel zafrkavati z mano. Še žal mu bo, da se je spravil name. S kotičkom očesa sem videla kako se smeji z Andy. Seveda morala bi vedeti, da bosta ta dva pristala skupaj. Verjetno se bo pridružil njeni skupinici, ki me zelo očitno ne mara preveč. Nisem vedela zakaj se je fant spravil name. Kaj sem mu naredila? Ko sem to pomislila sem se spomnila, da to jaz ponavadi delam. Mislim spravljam se na tiste, ki mi niso nič naredili. Ampak tokrat je bilo drugače ker sem bila žrtev jaz. Celo uro si bile v mojih mislih besede pazi se me. Kaj je s tem mislil?
02. september 2011
Nextala bom zato ker mi je res dolgčas doma ker moram samo ležati v postelji
................................................................................................
4. Ian.
Vse ure sem sedel zraven Andy. Bila je neverjetno prijazna in tudi lepa in zelo očitno je sovražila Allison. Preostanek dneva nisem spregovoril z njo. Spraševal sem ali bi jo morda lahko osramotil pri kosilu vendar sem se odločil da je za en dan doživela dovolj, saj očitno tega kar sem jaz delal ni bila navajena. Z mojimi prijatelji sem se dobil pred šolo na stopnicah. Na eni strani smo sedeli mi naokoli pa še nekaj ljudi v večini vsak zase morda so kje sedele manjše skupinice. Ko je iz šole vstopila Allison sem jo takoj opazil tako tudi Andy. Dregnila me je.
»Poglej jo dela se da je nekaj več.« Allison je videla našo skupinico in se jo očitno izognila v velikem krogu. Za njo so stale štiri punce vse zelo očitno lepe.
»Kdo so njene prijateljice?«
»Am… Črnolaska s dolgimi ravnimi lasmi in rjavimi očmi je Lilit.Svetlolaska z kratkimi lasmi in modrimi očmi je Kristy.

Rjavolaska z dolgimi skodranimi lasmi je Maddison

in rjavolaska z dolgimi ravnimi je Katie

»Sledijo ji kot kužki« sem rekel. Res so stale tako Allison je bila na sredini in je stala malo pred njimi za njo pa na vsaki strani dve dekleti.
»Ja vem, ampak moram ti povedati, da so nekatere na samem celo prijetne. Spravljaj se na Allison in morda na Kristy in Katie. Maddison in Lilit sta kdaj prijetne tako da…«
»Ne skrbi jaz bom poskrbel za Allison.« Sem jo prekinil. Andy se je očarljivo nasmehnila.
»Ti se pa ne hecaš. Res je ne maraš kajne.«
»Res je ne maram to imaš prav. Poznal sem že veliko takih kot ona domišljavih in razvajenih bogatašev, ki mislijo, da so boljši od nas in po tem ko sem jaz opravil z njimi niso bili več nič. Samo navaden obraz v šoli. Ko opravim z njo bo imela srečo če si bo kdo zapomnil njeno ime..« Andy me je zgroženo pogledala čeprav sem vedel, da ji je všeč in govoril sem resnico. To se je namreč že velikokrat zgodilo. Sam ne naredim veliko dela saj se ponavadi sami ujamejo v past. Videl sem kako je Allison hodila do svoje limuzine in prijateljicam ni rekla niti adijo, ko je vstopila vanjo. Ni jim ponudila prevoza samo odšla je. Mene je za razliko od nje prišla iskati mama v že bolj starem avtomobilu.
[img]https://image.24ur.com/media/images/210/Nov2009/60371994.jpg[/img]
kako je bil prvi dan?« Je vprašala takoj ko sem vstopil v avto.
»Dobro.« Sem rekel in sedel na sovoznikov sedež. Mama je odpelala.
»Ali si že našel kakšne prijatelje.«
»Ja.«
» Super ali potem hočeš ostati tukaj?«
»JA seveda.« Šola mi je bila zelo všeč. Mama je ustavila pred blokom in skupaj sva odšla v tretjo nadstropje v našo stanovanje. Bilo je stanovanje za štiri osebe zato sva sama z mamo razkomoteno živela v njem. Oče mi je umrl ko sem bil še majhen in ne spomnim se ga dobro. Z mamo nisva bila revna ali kaj takega. Denarja je bilo vedno dovolj in vsak mesec sem dobival žepnino, ki je po večini nisem takoj zapravil. Odšel sem v svojo sobo, ki sicer ni bila preveč velika amoak dovolj velika zame. V desnem kotu sem imel mizo na keteri je bil računalnik v levem pa posteljo. Vmes je bil oken. Odšel sem na računalnik in si dodal nekaj prijateljev. Naenkrat mi je zazvonil telefon.
»Prosim?«
»Živjo Ian jaz sem«
»O Andy živijo.«
»Ali bi z nami igral košarko?«
»Ja itak. Samo povej kje in kdaj?«
»Na igrišču ob kakšne štirih«
»Ok pridem.« sem rekel in odložil.
02. september 2011
next
02. september 2011
5. Allison
To je bil najslabši dan kar sem ga v življenju doživela. Bilo je grozno. Ian je grozen. Zakaj je prišel? Ko sem prišla domov staršev ni bilo pa tudi če bi bili me ne bi opazili v naši veliki hiši. Odšla sem v svojo sobo in zgrabila me je žalost. Moram reči, da se to ni zgodilo že zelo dolgo časa. Ampak ta trenutek sem hotela nekoga, ki bi mu zaupala in se mu zjokala na rami. Hotela sem prijatelja vendar ga nisem imela. Nekaj časa sem se samo smilila sama sebe nato pa sem se spomnila, da bi si lahko našla prijatelja. Le kje? Morda bi lahko odšla v trgovino ali pa na igrišče, ali pa park. Igrišče bo verjetno najbolša rešitev, saj je tam največ otrok. Pograbila sem svoj plašč za vsak slučaj če bi me zazeblo. In znašča sem se pred igriščem. Pomislila sem, da to verjetno ni dobra ideja. Tukaj so sami revni ljudje ampak nisem vedela kje naj ve tem neumnem mestu najdem bogate. Malce sem se sprehodila naokoli. Pod sabo sem čutila travo in potopila sem se v svoje misli. Edina prijateljica, ki sem jo imela je bila Viktorija ampak ona je ostala na prestižni šoli zato zdaj nisem imela nikogar. Privič po pol leta sem jo hotela videti. Iz žepa sem vzela telefon in se vsedela na klopco, ki je gledala stran od igrišča proti parku kjer so bila drevesa. Vtipkala sem številko in poklicala. Po tretjem zvonu se je nekdo oglasil.
»Ja?«
»Viktorija si ti?«
»Ja kdo je?«
»Allison«
»Allison? Ali si to res ti?«
»Ja.«
»No to pa je presenečenje od tebe pa že pol leta nisem slišala.«
»Ja vem oprosti ker nisem poklicala ampak tukaj je grozno ti se ne moraš zavedati kako grozno je in tako zelo te pogrešam.« Iz oči mi je stekla solza. Previdno sem si jo obrisala. Naenkrat me je nekaj trdega zletelo v glavo. »Av«
»Kaj je narobe?« je vprašala Viktorija, ko je slišala moj stok. Previdno sem se obrnila in zagledala Iana ob sebi pa sem zagledala košarkaško žogo ki je bila očitno predmet, ki mi je zletel v glavo.
»Pokličem te nazaj?« Sem potiho rekla in prekinila.
02. september 2011
http://static.genspot.com/files/images/goslar/__tfmf_b1vi15345foghb55ryfekf55_546156b6-2144-476c-a13d-ae8f502ef25f_0_510.jpg
02. september 2011
to je ta prava
02. september 2011
Mislm, da si izredno nadarjena pisatelca!!!
imaš veliko domišljije, ustvarjalnosti in vidi se ti da v tem preprosto uživaš!
ne obupi če nimaš komentarjeu
Kaj veš, da so J. K. Rowling zavrnili, ko je s knjigo Harry potter potrkala na vrata založbe?
poglej kaj je harry potter zdaj. kdo ga ne pozna?
tko da ne brigi se, če drugi ne cenjo tvoje zgodbe.
zdej imaš mene, navdušeno bralko tvojih zgodb
02. september 2011
O ful tnx. Dani.se.
02. september 2011
NADALJUJ!!
02. september 2011
NI ZAKEJ
02. september 2011
neeeeeeeeeeeeeext
02. september 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani