To zgodbo boma skupaj pisale z šρεlααα.
; Zgodba govori o najstnici Lari. Stara je 15 let. Njena družina je zelo bogata. Ima bff, ki ji je ime Teja. Ima tudi svojo simpatijo, ime mu je Denis.
....................................................................................................
"drin, driin" sej je drla budilka. Z roko sem udarla po njej da je crknala. Malo sem še spala, ampak ne dolg, ker je že v sobo pricapljala mami. " Lara, zbudi se no.!"je rekla. "okeej, okejj, sam ne se dreet" sm odvrnila. Odšla sem v mojo kopalnico in se umila, pottem še v garderobo in se oblekla.
Šofer me je odpeljal v šolo. Pred vhodom me je pa že čakala Teja, no vsaj mislila sem da je mene čakala. Odšla sem do nje in ji mahala toda ona me ni vidla nekam je gledala. še jaz sem pogledla tja in vidla da je bila njena simpatija pod drevesom." Tejaa, maš pomembne opravke?" sm rekla
teja: oh, ne sm se ga ži nagledala hahah.
lara: okjj, a grema zdj notr.
teja: okj.
Ko je bilo koneec šole sva z tajo odšle na igrišče in tam zagledale....

lara:

teja:

denis:
__________________________________________________________________________
Bi lahka dobila 2 nexta?

Boš bral/a zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. marec 2012
u70391
u70391
next
24. marec 2012
šee 1 next + hvala za next.!
24. marec 2012
next!
24. marec 2012
u78550
u78550
najino soovražnico Amelio.Kot zmeraj so bli okrog nje sami fantje in še njeni bff Ines in Kristina.Neki so se krohotali.''sigurno nas opravlja'' rečem, ''ma dej ne zmeni se za to kozo''.Amelia je meni(Lari) v 6.razredu naredila sramoto.Začela se je družiti z mano in jast sm ji zaupala v koga sem bila zaljubljena.Bil je najbolj lep na šoli vse so ga hotele,a problem je biu da je on bil 8.razred.Zadnji dan šole smo imeli karaoke pred celo šolo.Tist kot je hotel.In ko je Amelia odpela s tistim groznim cviločim glasom je rekla ''a veste u koga je Lara ?No,če še neveste ,ona je u Bojana''.Cela šola se mi je krohotala,jast pa sem v solzah odhitela ven in takrat je prišla za mano Teja.Zdaj sm super prijateljici in nihče naju neupa ločit.
Amelia;
Ines;Kristina;


25. marec 2012
next
27. marec 2012
u82279
u82279
next!
29. marec 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg