u35501
u35501
Neki o sanjah
20. januar 2011
u35501
u35501
ok, tta zgodba ni resnična, ampak je bl ku ne nemogoče neuresničljiva tkda.. tle mi je ime mina in sm stara 12 let. Moja bff je Ema. ok, enkrat sma šle iz Emo u shopping u Celje. Mele sma se fajn, prej sma šle še u kino, gledat eno komedijo. Mele sma se res fuuuuuuuuul carsk!! No in kuple sma si fuuul cot. Šle sma na pico, sladoled, pijačo, u kinu sma še prej jedle kokice. Pol sma pa šle na WC in tm sma šle vn in sma se zaletele u eno gospo in js rečem, pardon, nism hotla ona pa....
Nextam???
20. januar 2011
next
20. januar 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!
20. januar 2011
u35501
u35501
Oh, no problem! Govorila je po anglešk in je mela fuul znan glas, njen obraz je biu pa čist tajk ku od miley cyrus in pol sm ji js rekla(use kar je po anglešk in po slovensk bo po slovensk) da omg, vi ste miley cyrus!!!(m:miley, j:jst, e:ema)
M: hej, prosim ne nobenmu povedat da sm kdo sm, kr sej vem da je to slovenija, ampak bi me sigurn kdo prepoznal
J: ok, ni problema
E: vou js sm pa misla ti ku si taka fanica,da boš bl vesela!
J: sej sm vesela, sam nočm, da ker vid da je miley tuki, kr mi je rekla nej je ne izdam
M: ne skrbta, sej mam rada svoje fene, sam js morm čimprej pridit u hotel in nočm zdele da me kdo odkrije
E: mami me kliče, mogla bom it, je ži pršla po mene
M: hej kaj pa po tebe, sploh ne vem kok vama je ime
J: js sm mina
E: js sm pa ema
M: kaj pa po tebe je že kdo pršu, kr lahk greš zravn mene, če ti bodo starši dovoll
J: no ne vem
E: res morm it
J: mami bo pršla po mene, jo bom poklicala
E: pohit, če res hočš ostat iz miley
J: ok, halo, mami...
20. januar 2011
u35501
u35501
grrrr, a res noče noben nextat al ka?????
22. januar 2011
komentirite: http://www.igre123.com/forum/tema/ljubila-sm-ga-on-pa-me-je-posilu/13314/ , plis komentirite
22. januar 2011
drgač pa neeext
22. januar 2011
u35501
u35501
J:hej, mami, srečala sm miley cyrus, pa sm misla, če bi lahk ostala z njo
mami:ja pa ja de, Mina ne se zafrkavat
J:res, ti jo bom dala na telefon
M: Dober dan tuki Miley cyrus js bi rada uprašala, če lahk vaša hčerka ustane z mano, pa jo bom js pripelala domov, kr je res kul dqa lahk srečaš svoje oboževalce tut v sloveniji in še ful je prijazna
mami:no prau, nej ji bo, kr zdej vidm da se ni lagala
M:okej, adijo
mami:adijo.
J: no, kaj je rekla??
M: da lahk ostaneš z mano
J:jej!!!
M: prid, odpelala te bom v mojo hotelsko sobo
J: kul
no, njena hotelska soba je bla res carska, mela je kitare, fuuuul oblek, nakita, parfumov, ličil in takih stvari. Pol me je vprašal če znam kako pesm in sm pela, pol me je še mal uprašala če znam igrat(gledališko in filmsko), nazadi, ko sm že mogla it domov, sma se skupi še enkrat slikale in dala mi je eno sliko in jo podpisala. Kr je še pol neki dni ostala v slo, mi je dala njeno telefonsko številko, js pa njej mojo. Nasledn dan me je poklicala in mi rekla..
22. januar 2011
u35501
u35501
vem da je govor o miley cyrus in bo pozneje še tut o kakih drugih slavnih osebnostih, zato, če vam ni ušeč se spokite dol, pa pč ne brat!!!
22. januar 2011
u35501
u35501
vou, a sploh kdo bere to al ka??
23. januar 2011
ja nekttttt!!!!
23. januar 2011
u35501
u35501
m:hej
j: hej, kaj pa je da me kličeš miley
m: ja inč, verjetn te zanima, zakaj si mogla učeri igrat pa delat take čudne face, pa zaka si mogla pet
j: no povej zakaj
m: no mi snemamo nov film o hannah montani...
j: kok je pa to možn, ži zdavni ste vse posnel, povrh usiga pa je ži zdaaavni bil zadni del po tv (to se nej bi dogajal konc maja)
m: no, pč ga snemamo, in..
j: kaj in, al zdej bom js nova zvezda, ne morš me nasrat, nism tk butasta
m: ja, seveda boš ti niva zvezda, lahk ti dam producenta po telefonu te bo poklicu
j: no, mi ga pa dej, da vidm če je to res
No, pol sma odložle in čez neki časa sm dobla klic od ene neznane usebe, ki verjetn sploh ni bla iz slovenije. Pogovor je biu pa takle:
...
24. januar 2011
next
25. januar 2011
u34611
u34611
nextttttttttttt
kak zakon ej da je Miley not
25. januar 2011
u35501
u35501
p=neznana oseba, j=jst
p:hello
j: dober dan, kdo ste in zakaj me pa kličete???
p: js sm producent novega filma o hannah montani
j: kaj, a me zefrkavate, saj še nihče ne ve za to
p: ne jaz sem res preavi producent tega filma in me res zanima, če bi ti rada bila niva zvezda
j: ja, sam morate mojo mami uprašat
No, pol sm dala telefon moji mamici, in s producentom sta se dolgo pogovarjala. Čez nekaj časa, ko mami odloži, pa jo vprašam: kaj si se pa zmenla iz njim, in a je res to biu taprau producent?
mami: ja je biu, sej noben drug tak tk ne bi mogu met tvoje številke, če mu je ne bi dal kdo, ki si mu jo ti dala. V tem primeru jo je dala miley temu producentu in o me je vprašal, če bi ti lahko igrala v nivem filmu o hannah montani. In jaz sem mu rekla, da lahko greš, da ti jaz dovolim in daje to čisto tvoja odločitev. Aja, snemanje bi moglo trajati 6 mesecev, ampak jz te ne bi za tako dolgo pustila, ker bi nas preveč pogrešala, pa še preveč šole bi zamudila, tako, da bo trajalo samo 3 mesece- od maja do avgusta
j: ampak js ne bom mogla na gledališke delavnice, če bom takrat v hollywoodu
mami: malo premisli, na gledališke delavnice v izolo lahko greš vsako leto, da pa greš snemat v hollywood je življenjska priložnost- dobiš jo samo enkrat v življenju. Alpak odločitev je še vseeno tvoja, kaj bi ti res rada, moraš povedati sama!
Ja seveda sem bila zelo vznemirjena, ali naj grem v hoolywood ali ne, ker potem bi bila 3 mesece stran od družine in mojih prijateljev, simpatije, sorodnikov, po rugi strani pa je bila to priložnost, ki jo dobiš samo enkrat v življenju, in bila je enkratna. Kako sem se odločila pa izveste v naslednjem delu, zato hitr nextite in hočem vsej 3 nexte od različni oseb!!!!
25. januar 2011
u34611
u34611
nexttttttttttt
25. januar 2011
u35501
u35501
no ok, pol pa useej še en next od druge osebe!! plisss!!!
26. januar 2011
nexti
26. januar 2011
u35501
u35501
ok nextam
27. januar 2011
u35501
u35501
Poklicala sem Emo in ji vse povedala. Rekla je, da bi bilo super, če bi šla, ampak, da je to čist moja odločitev. Pred mano je bil še en dan-nedelja. Ta dan sem cel porabila za razmišljanje, in odločila sem se, da grem. Bla sm čist happy!! Ampak sm se zavedala, da ne bom vidla mojih prjatlc in družine in bom mogla ohranjat stike-prek skypa in facebooka!!! No, ko sem šla v pon v šolo, je blo vse normalno, še preveč, kr je blo vse mirno. Sedmo uro mi ni blo treba bit pr pouku, kar je blo čudn in sm mogla pomagat knjižničarki. Pol sm mogla neki držat, ona je šla pa neki iskat in je ni blo ene 15 minut. Men je blo ži dc, pa še radovedna sm bla in sm dala tist na mizo inšla iskat knjižničarko. Nism je najdla, pa tut nobenga učenca ni blo več na šoli, vsej tk je zgledal. Pol sm rekla halo, a je sploh kdo tuki in cela šola se je kr naenkrat prkazala in zakričala: čestitamo ti ob tem, da greš v Hoolywood!! Bla sm presenečena, u bistvu sm bla v šoku: od veselja in od nevednosti. Kdo jim je povedu?? Miley?? Čaki mal, sam njej sm tk pozabla povedat da grem. Kdo jim je povedu?? No pol smo mel en party in vse je blo ql. Vsi starši so vedla za to?? Ampak še vseen me je mučl vprašanje, kdo jim je povedu!!!
27. januar 2011
u34611
u34611
nexttttttt
27. januar 2011
u35501
u35501
Pršela sm domov in ni zgledal ko da je kdo sploh doma in pol odprem vrat v dnevno sobo in se vsi zaderejo presenečenje!! Zravn je bla tut miley.
j: hej, kaj je zdej to, neki tjga so mi tut u šoli nardil.
mami: js sm jim povedala pa miley tut
m: ja, tvoja mami mi je povedlak kok si se ti odločla in zdej maš 1tedn časa, da v šoli zaklučiš ocene. Ravnatlca pa že ve za to in ti dovoli da greš, kr maš dobre ocene
j: jupi, kul, a to je do konca tega tedna???
ati: ja v petek dopoldne ži greta iz miley
m: in jst sm ti za dobrodošlico kupla neki oblek, da boš stylish
j: tnx miley!!! Ja vse ocene mi bojo ži kr ta tedn zaklučl, al ka
mami: ja, pa v glasbeni tut, neki boš dala tvoji učitelci kr te je tk fajn učila, ne??
j: ja, sam pol mam izpit ži kr ta tedn
mami: rekla je, da ti bo kr delo čez leto ocenla, če pa ti ne boš zadovolna boš pa šla delat izpit
j: ok
m: ne pozabit, v petek grema in si le spakiri, tm bo vroče, pa se bomo tut kej kopal, zato ne pozabit kopalk
j: ok
m: se vidmo
j: se vidmo
Tedn je mineval počasi. Vse ocene so se mi zaklučle. Blo je že praktično poletje, sej je bil že skor junij. V petek dopoldne pa je blo tkole:
...
27. januar 2011
nexti
27. januar 2011
u35501
u35501
Zjutri sm se oblekla in po mene je pršla miley. Šle sma pe v našo šolo, tk da sm se lahk poslovila od sošolcev. Pol sma šle na letališče. Takrat sem začela doivati pomisleke: kaj pa če se letalo pokvari in pade v vodo ali kaj takega, kaj pa če eksplodira, namreč prvič sem šla na letalo, sploh pa v ameriko. Miley je to videla in mi rekla: poslušaj, zdaj ni več poti nazaj, in nič ne bo narobe, obljubim. Potem sem rekla, kaj pa če izgubim kovček in je rekla da to se ponavadi ne dogaja. No, na letalu sma na srečo sedeli skupaj. Pot do amerike je bila dolga in res je bil dolgčas, kerse samo sedela. Ko sem prišla v ameriko je tam bila noč. Čas je tam za nekaj ur nazaj, mnde sedem. No, prva stvar, ki sem jo naredila nasledni dan je bila ogled mileyene in moje hiše-ja imeli sva jo skupaj. Hiša je bla ogromna in vsaka je imela svojo sobo. Nato sm šla v studio, kjer bomo snemali in sem se dogovorila s producentom. Miley je bila kot moja zaščitnica in bilo je ql. Če sem js kej hotla, pa nisem mogla imet, mi je ona zrihtala. Vse je blo fuul carsko!! Nato mi je rekla, da grema kmalu na zabavo, kjer bo veliko zanih osebnosti. JEEEEJ!! Sm si misla. Nato mi je rfekla, če hočem posneti kakšno pesem, ker imam dober glas. Rekla mi je, da mi lahko pomaga. Js sm bla takoj za. Izmisla sm si besedilo in melodijo.
ps.:če bo čas si bom izmisla in naslednič objavim besedilo tte pesmi, ki bo v angleščini, če sploh bo
28. januar 2011
super če boš objaula besedilo
nexti
28. januar 2011
u35501
u35501
tto pesm bom objavla jutr al pa pojutršnim, kr zdele nimam idej kok bi šla, drgač pa nextam, če bo še en next od druge osebe
28. januar 2011
u34611
u34611
nexttttttttttttttttttttt
28. januar 2011
u35501
u35501
Zabava je bila v petek. Do takrat je bil še en teden časa. Do nedelje sem imela čas, da si ogledam hollywood, nato pa smo začeli s snemanji. No, pogledla sm si ful stvari, od los angelesa, do hollywood napisa na onih hribih. Bližala se je zabava. Miley mi je kupla eno ful dobro obleko. Oblekle sma se in naličle, nardile frizure. Ble sma takale:
jst ponavad zgledam nekak tkole (kao):
miley pa tkole:
mele sma takale obleke:
jsttakale mi je kupla, za zabavo sm pa mela zeleno)
moji čevlji:


28. januar 2011
u35501
u35501
mileyena obleka:
njeni čevlji:
v naslednim delu pa kok je blo na zabavi.
28. januar 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani