Hej! Opažam, da je na forumu že veliko zgodbic in odločila sem se, da bom tudi jaz napisala eno. Pisali bova: < 3 x < 3 in bau bau mua ;*. Upam, da vam bo všeč... najbolje pa, da kar začnem

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. junij 2012
Heey jaz sem Manca in sem stara 15 let. Živim v Ljubljani v bloku. Na žalost. Imam bedno življenje,ampak velike sanje. Želim postati slavna pevka taka kot Kelly Clarkson ali nekaj podobnega…No dovolj sanjarjenja.
Mami: Manca v šolo maraš!!
Jst: jajaja no -.- že grem…

Trenutno je prvi šolski dan na srednji šoli. Yeey cela bom popisana s f-ji. Groza! Ampak zdajle imam večji problem…kako naj se oblečem?! Moram izgledati lepo,ampak ne preveč urejeno…hmmm…res nevem. Na koncu sem se odločila da oblečem mojo najljubšo oblekico,in srednje visoke pete. No pa grem na fazaniranje. -.-
Moja oblekica: https://weheartit.com/entry/30904832
Petke:


To sem pa jaz:

29. junij 2012
next pa prosm če je že dones next
29. junij 2012
u78054
u78054
Prispela sem do gimnazije in tam so bili že moji novi sošolci. S pogledom se iskala mojo najboljšo prijateljico,ki pa je nisem opazila. Le kje je? Če ne bo kmalu prišla bo zamudila... Ampak ta skrb je hitro odšla iz misli ven,ker sem zagledala najbolj popolnega fanta kar sem jih v svojem kratkem življenju sploh lahko. Barva njegovih oči je enaka barvi najbolj čistega morja.Waaau... Ampak veselje mi je hitro pokvarila dolgonoga blondinka,ki je prišla do njega in se takoj obesila na njega. Seveda tak popolnež mora imeti punco. Zakaj bi kdo sploh čakal name? Iz mojega sanjarjenja pa me je zbudila naša nova razredničarka,ki nas je začela ogovarjati. Najprej smo se morali predstaviti.To meje spominjalo na 1.razred oš. Ko smo se "spoznali" nam je malo razkazala šolo nato pa smo šli v naš razred.

tisti fant(imena še neve) :
in njegova punca:


29. junij 2012
neext
29. junij 2012
u92018
u92018
next! hurry!
29. junij 2012
next nujnoo
29. junij 2012
u78054
u78054
Ko nam je učiteljica razlagala kako bo potekal naš šolski dan v prihajajočem letu sem dobila sporočilo on Ann. Pa da vam jo predstavim. Ana (ali za prijatelje Ann) je stara toliko kot jaz .Najboljši prijateljici sva od 4 razreda oš. Ujemava se tako dobro,kot se različni polji na magnetih kar pomeni da tudi skos tičiva skupaj.V sporočilu mi je napisala,da je zbolela ampak ,da jutri že pride.Komaj čakam,da jo spet vidim!Videle se nisva že cel mesec...Končno je bilo konec prvega dne.Ampak pred vrati smo doživeli presenečenje.Kar dosti starejših fantov je stalo pred vrati z alkoholci v rokah.Pa ne noooo...Čisto sem pozabila na fazaniranje.Hitro sem se mogla spomniti kako bi jim lahko pobegnila.Odločila sem se,da je najbolje da kar stečem mimo njih,čeprav sem v petkah.Začela sem teči.Najprej so bili zelo presenečeni nato pajih je nekaj steklo za mano.Imela sem nekaj prednosti,zato sem se odločila,da ne bom zavila na stranišče ampak sem stekla skozi vrata ven.Še vedno sem slišala korakeza sabo,zato sem zavila v nek lokal.Natakarica me je čudno pogledala,jaz pa sem jo vprašala,če grem lahko na stranišče.Pokazala mi je vrata jaz pa sem se skrila notri kot kakšna čudakinja.Notri sem bila 10 min.Ko sem prišla ven sem na srečo ugotovila,da tistih fantov ni bilo nikjer.Natakarica pa me je vprašala,če sem prvi dan na srednji šoli.Pokimala sem ji ter odšla ven.Ker nisem bila popisana so na srečo ostali mislili,da nisem iz 1.letnika in so mi dali mir.Odšla sem domov kjer sem se oblekla v trenirko in se vlegla na posteljo.Malo sem poškilila na facebook in šla na youtube.Potem je domov prišla mama.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slikco Ane bo dala gor
30. junij 2012
u78054
u78054
neki mi je zbrisal uspodi pisal nej bi:
slikco ane bo dala gor
30. junij 2012
u78054
u78054
-.- sovražm ta komp -.-''
30. junij 2012
u78054
u78054
no uglaunm a nej nextam?
30. junij 2012


To je ANA - jaz
30. junij 2012
next
30. junij 2012
u92018
u92018
neeeeeeeeeeeeext! hurry!
01. julij 2012
u78054
u78054
sory k nism pisala sam sm na počitnicah trenutno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ko je mama prišla domov je prvo kar je naredila bilo,da me je nadrla zakaj sem spet na računalniku.Ni pravično.Saj sem šele 10 min.-.- Ugasnila sem ga in se lotila stvari,ki je ena izmed mojih najljubših.Slikanje.Naslikala sem plažo v sončnem zahodu.Če bi lahko bi imela tudi sobo v takih barvah,sam ko je pa mami tako tečna...Ko sem končala sem se umila in se vrgla na posteljo.Tako sem ležala približno 1 uro.Mogoče,da sem čudna ampak,ko mi je dolgčas si v mislih izmišljujem zgodbice.V njih se ponavadi dogajajo same lepe stvari.Kot so,da postanem najbolj popularna,da imam najlepšega fanta,da sem slavna pevka in tako naprej.zdaj sem si zmislila zgodbico z tistim prelepim fantom iz šole.Oh kako bi bilo to lepo.Ampak resničnost me hitro dohiti.Zakaj moram biti tako grozna?Zakaj me ne more vsaj en fant imeti rad in mi reči,da sem lepa in me nebo nikoli zapustil?Ampak to se ne bo nikoli uresničilo...na žalost...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
se opravičujem za kratek next ampak sem pač na počitnicah in je treba uživat
next?
03. julij 2012
next
03. julij 2012
u92018
u92018
neeeext! ''Mogoče,da sem čudna ampak,ko mi je dolgčas si v mislih izmišljujem zgodbice.V njih se ponavadi dogajajo same lepe stvari.Kot so,da postanem najbolj popularna,da imam najlepšega fanta,da sem slavna pevka in tako naprej.zdaj sem si zmislila zgodbico z tistim prelepim fantom iz šole.Oh kako bi bilo to lepo.Ampak resničnost me hitro dohiti.Zakaj moram biti tako grozna?Zakaj me ne more vsaj en fant imeti rad in mi reči,da sem lepa in me nebo nikoli zapustil?Ampak to se ne bo nikoli uresničilo...na žalost...'' ta del si napisala tako, kot da bi bla moja duša.. mislm.. resnično jaz delam enako.. (:
04. julij 2012
Pišem kot Ann:
Zjutraj sem se zbudila z strašnim glavobolom in ugotovila sem, da je danes moj prvi šolski dan. Zamudila bom fazaniranje. Ura pa je bila že skoraj osem in pograbila sem telefon. Manci sem hitro napisala sporočilo, da me ne bo in da pridem jutri. Upam, da ne bo jezna. No, pa da se vam predstavim. Ime mi je Ann in moja najboljša prijateljica je Manca. Hodili bova na isto šolo in nobena od naju ni zaljubljena. Mogoče nama ni usojeno ali pa sva preveč izbirčni in čakava najina ''princa na belem konju''. No...upam, da bo na tej šoli drugače. Kmalu je v mojo sobo pritekla moja mlajša sestrica in se zadrla:''Ann, a ne greš danes v šolo???''. Začela je skakati po moji postelji in se smejati. Se sploh ne čudim, če je pa stara šele 5 let. Živimo v hiši na podeželju in doma imamo veliko živali. Imamo psa, mačko, konje in zajčke. Preprosto obožujem jih. Nekaj pa imam še raje... petje. Pojem na vsakem koraku, ko me nihče ne sliši. Nihče ne ve in upam, da bo ostalo pri tem. Skoraj bi pozabila. Naša družina je res velika. Imam mlajšo sestro, starejšo sestro in starejšega brata. Moj oči je zdravnik, mama pa dela popoldne v lekarni. Lahko bi se reklo, da nismo revni – bogati pa spet ne. Torej ... v mojem življenju mi nič ne manjka. Razen fant. Vse ob svojem času. Kmalu je prišla v mojo sobo še mami, ki je Niko(mlajšo sestrico) nagnala v njeno sobo. Vprašala me je, če se vredu počutim, ker sem malo bleda in povedala sem ji, da me boli gnjava in ne grem v šolo. Rekla mi je, da mi bo skuhala čaj in da naj počivam. Ulegla sem se nazaj in začela razmišljati zakaj sem se sploh zbudila.
Nekaj je zaropotalo in ugotovila sem, da sem zaspala. Ko sem pogledala na uro, sem skoraj padla s postelje. Kako je lahko ura ena popoldne? Ali pa sem res spala 5 ur? Karkoli je že bilo... na svoji nočni omarici sem zagledala skodelico s čajem in spila sem ga. Kako sem vesela, da me ne boli glava. Odšla sem v kuhinjo in mami rekla, da se počutim super ter da grem ven. Sploh mi ni mogla odgovoriti saj sem že stekla skozi vrata. Odšla sem na naš travnik ter pobožala naša dva konja. Stekla sem še do zajčkov ter tudi njih pobožala. Naš maček je pa nekam izginil. Pes pa mi je ves čas sledil. Zdaj pa naj mi nekdo reče, da psi niso najbolj zvesti človekovi prijatelji. Sijalo je sonce, čeprav je bil september in vrnila sem se k konjem. Odločila sem se, da bom jahala. Vzela sem Bliska, našega črnega konja in ga odpeljala iz ograde. Splezala sem nanj in takrat je prišla iz hiše moja mama s košaro. Podala mi jo je in rekla, da imam v njej malico. Vzela sem košaro se zahvalila in odjezdila v gozd. Ko sem bila dovolj daleč stran sem spet pela. ''Can you blow my whistle baby, whistle baby...let me know...girl i’m gonna show you how to do it...and we start real slow...you just put your lips together...and you come real close...''. Kmalu sem prišla do jase in pogledala sem na uro. Tri popoldne. Pa saj ni res! Pomalicala sem in se ulegla na travo. Kakšno srečo imam, da živim na podeželju. Manca pa danes v šoli, jaz imam pa en dan daljše počitnice. Skoraj me je kap, ko sem na obrazu začutila nekaj mokrega. Lizal me je pes, ki je bil nekakšen mešanček. Imel je poškodovano nogo. Odločila sem se, da ga odpeljem s sabo. Zagotovo se je izgubil. Ko sem prišla domov je bil že večer in mame ni bilo več doma. Moja sestra študira veterino in psičku je povezala nogo, jaz pa sem odšla v svojo sobo. Kmalu je prišel nekdo v mojo sobo – bila je moja sestra, ki je prinesla psička in mi ga dala na posteljo. Okopala ga je in dišal je strašno lepo. Ležala sva na postelji in kmalu sem zaspala ...

Moja starejša sestra Lina:Moja mlajša sestra Nika:


Starejši brat Luka:


Blisk:


Naša mačka:


Moj najljubši zajček Puhi:


Mešanček:


Naš pes Don:


~~~~~~~~~~
5 nextov in nadaljujeva
04. julij 2012
next
04. julij 2012
u78054
u78054
1DWife! Hahaha kero naklučje zto k js isto delam...me veseli da nism edina aja pa če maš preveč cajta a bi se ti dal mal oglaševat?
04. julij 2012
u92018
u92018
haha. nice to meet you new frinend. seveda!
drgač pa NEEEEEEXT!!
04. julij 2012
u78054
u78054
Nice to me you too!sej veš frendov nikol ne manka
sej bi nextala sam je sopisateljica preveč zahtevna
04. julij 2012
Hahahahah ce pa nobben ne bere no...dve...to jje pa tut vse.
05. julij 2012
u78054
u78054
Bo treba mal več oglašvt kaj pa če bi za zdej pač sam nextale?sej veš kdor čaka dočaka
07. julij 2012
Ok...kr daj...
07. julij 2012
Al js!??
07. julij 2012
u78054
u78054
ammm...lohka kr ti k sm js že do zdej velikrat
07. julij 2012
Zvecer vela? K me ceu dan nebo doma ?
08. julij 2012
kmalu dobite nexttt :*
08. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani