Oj! To je moja nevemkera zgodbica.
vsak next bo sestavln iz: slovenskega dela katerega bo pripovedovala glavna junakinja
in angleški del, ki ga bo pripovedoval v imenu fanta iz 1D
v zgodbi bo tut JB, a bo predstavln kokr nek 'nori znanstvenik' (beliberke, nočm se vm zamert)
#NoHate
+ že vnaprej se opravičujem za napake v angleški slovnici

*Tina*
Sem Tina Tomlinson. Aja, da ne bo pomote, nism v sorodu z Louisom. Stara sm 14 let.

Me:
http://i1120.photobucket.com/albums/l485/SincerelyBear/erd.jpg

Sem najsrečnejša directionerka v tem trenutku. Zakaj? Zato ker bom te poletne počitnice preživela z 1D in s Perrie, Danielle in Elanor. Ravno sem na letališču prevzela svoje kovčke in začela iskat fante. O, tamle so! Petminutno iskanje se je splačalo. "Hy, boys!" sem veselo pozdravila, "my name is Tina Tomlinson, I'm from Slovenia." S fanti smo se rokovali. Vsi so ko sm jim segla v roko rekli: "Nice to meet you, Tina." Harry je kar naenkat rekel: "We need to go home!" Js sm bla čist zmedena, saj so vsi razen mene vedeli zakaj moramo TAKOJ 'domov'.

*Harry*

I'm in love. Her haur, her eyes, her everything. She is real beautiful. Tina. It isn't save for her here. Justin Bieber's 'agents' try to kill us. And all the directioners. 2 weeks ago Justin was on our g-mail adress sent one mail. I'll never forget this. In his mail was written:

you will die, One direction.
07. december 2012
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... no, they can't die
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. december 2012
neeeeeext
07. december 2012
u106991
u106991
Neexxti!!!! Full me zanima kaj še bo
07. december 2012
next!
07. december 2012
nov next!
P.S. a pr vm kej sneži?

*Tina*
Zdej se peljemo v limuzini. Še kr ne morm vrjet, da se mi to res dogaja. "What you say? How old are you?" je uprašov Harry. "14," sm odgovorila. Zazvonil mi je telefon in oglasila sm se. Bla je mami.
(T- js, m- mami)

T: Ja?
m: Tina! Kako si?
Tzavila sm z očmi) Uredu, ti?
m: Tudi. Kaj pa fanti, so uredu?
T: Sej veš, da so.
m: No, papa!
T: Papa! Pa pozdrav Elo.

Zagotov vs zanima kdo je Ela. Elia je moja, eno leto mlajša sestra( js bom bla letos septembra 15, ona bo bla pa čez 1 tedn 14). Tut ona je directionerka. Sam je nism uzela s sabo kr zna bit zlo nadležna.

Ela:
Po pogovoru sem prekinila. "What language is that?" je vprašal Lou. "Slovene," sm odgovorila. "And who is Elo?" je vprašal Harry. "Ela," sem ga popravila, "my sister." Pogovarjali smo se neke neumnosti in kmalu prispeli. Liam mi je povedu, da je moja soba v 1. nadstropju, 3. vrata na desni. Zahvalila sm se mu in svoje kovčke(enega za enim, 2 manjša, 1 večji) odnesla v svojo sobo. Uf, velika je bila( ravno prav,da bojo stvari lahko na tleh) vseeno pa sm stvari spravila v omaro, razn prenosnika k sm ga dala na nočno mizo in nočne lučke k sm jo dala na nočno omarico. Potem sem šla v dnevno sobo. "We will watch movie," mi je povedal Liam. "Can we watch Harry Potter and the deathly hallows, part 2?"sem vprašala. Fantje so se strinjali.

*Harry*

I wish I was born as Harry Potter. But than my curls don't be curls and I've got that stupid scar. But I'm think Voldemrt killing better tham Bieber.
08. december 2012
u78867
u78867
nnnnnnnnnneeeeeeeeeeext!!
08. december 2012
hahah... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. december 2012
u70265
u70265
Nextii
09. december 2012
nov next!!!!!!!!

*Next day*

*Tina*

Pri zajtrku smo se zmenil, da gremo na obalo. Ko smo prispeli smo stekl do polmola. Lou me je hotu vržt u vodo, pa je sam prletel notr. Takoj za njim pa Zayn. Js sm se lepo nasmejela. Vete kok je paničaru? "Liam, look a turtle!" sm slišala Harrya. In potem pljusk, ki je pomenu, da je Liam v vodi. "Niall, look, there is Nando's!" sva zavpila js in Harry naenkrat in zravn pokazala nekam daleč na obalo, ko se je Niall ozrl pa je bil že v vodi. Obrnila sm se, da bi se nasmehnila Harryju, a nasmešek mi je iz obraza zbledel hitreje, kot bi rekli 'little things'. Bližali so se nama trije oboroženi moški. Dva z nožem in en s pištolo na( vsaj tako sm upala) uspavalne puščice. "Harry, who are they?" sm vprašala. Še Harry se je ubrnil in tudi njemu je zbledel nasmešek. "They are Justin Bieber's agents. They will kill us." Postalo me je strah.Želela sm stečt do Harryja pa me je nekaj zgrabilo za gležnje, da sm padla. "Harry, Harry!" sm ga poklicala. On se je obrnil, bil pa je čisto bled. Tisto nekaj me je zgrabilo še za roke in me začelo vreči stran od Harryja... in tal. Nekaj časa sm se upirala, a od napore sem padla v nezavest.

*Harry*

"Tina!" I'm call her, "Tina!" Where are other? I'm call them: "Guys!" Now, I'm alone. With 3 killers who will kill me. Than... all what I see: dark.
09. december 2012
nooooooooooooooooooooooooooooo, just don't kill them
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
09. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
09. december 2012
next!
09. december 2012
nov next!

*Tina*

Zbudila sem se v nekem križancu med laboratorijem in mučilnico. Prostor sem poimenovala 'labočilnica'. Nekdo mi je postrigel lase, zdaj so bili čisto kratki. Roke in noge sem imela v okovih. Takrat se je kljuka na vratih premaknila. Vstopil je Justin Bieber.

(obrača se mi od teh negovih slik, resno #NoHateButHate :X zato slike ni)

Pogoltnila sem slino. "What is your name, beauty?" je vprašal z grozeče hladni glasom. Kdaj je ta norc mutiral? "Tina," sem tiho odgovorila. Zaradi strahu me je mučil neprijeten občutek nemoči. Zdi se mi, da sem slišala Harryja, kako me je poklical. Js sm ga zato poklicala še sama: "Harry!" Bieber je reku: "This will not hurt." Nato je pritisnil neko stikalo. Še preden je to kar je vključil začelo delovati sem vedla, da bo bolelo. Zavpila sem: "Harry! Guys!" Potem pa... vsaj 40 V elektrike je pretreslo vsak delček mojega telesa. Zavohala sem smrad ožganih las in zažgane kože. Končalo se je kot se je začelo. V trenutku. "Elektrošok," sem pomislia, čeprav sem lahko pozabila na možgane, ki so bili zdaj v čist svojem svetu. Skoraj sem pozabla kje sm. Ker sm se počutla kot Harry Potter, ko je bil na pokopališču. Kolikor sem se lahko sem se streznila in takrat v njegovih rokah zagledala nož. Če sm prav videla, je bil to točno takšen nož kakršnga je uporabla Krasotilya L'Ohol, ko je Hermioni v roko zapisala 'moudblood' in zabodla svobodnega hišnega vilinca Traptsa. Vem kaj to pomen. Men ne bo tok hudo kakor drugemu, naslednjega bo zabodu. Sam še vedno se NE SME zgodit. "Prosim, ne!" sem zavpila v Slovenščini potem pa ponovila še v angleščini, "Pleas, no!" Toda ni pomagalo, zlobnež se je hinabsko nasmehnil in v roke se mi je boleče izpisalo: 'moodblood directioner', brezkrvna directionerka. Pa kje je dobil to idejo? Spustil me je iz okov, da sm padla po tleh. Saj sem bla tko in tko prešibka, da bi se premaknila. Odšel je do skrivnih vrat in jih odprl. Rekel je: "You are next."

*Harry*

I'm woke up in one small room. There was other too. "Where we are?" I'm ask other. Niall was answer me: "In Justin Bieber's labs." Cool, real cool. "And where is Tina?" I was ask then. "There, is Lois answer me. With his hand he was showed somthing behaind me. I was turn around. "Tina!" I was call her. "She can't hear us, but we can hear her," was told me Liam. But, but, it's terrible. And I love her more than whole my life. Why am I not there where is Tina? It was too much for me. I starded crying. "Why are you cryin' young boy?" Asks me Liam. "I love Tina. I can't love her more than this." I'm told him. I can't stop crying. Than Bieber came to his lab. "What is your name, beauty?" he asks her. "Tina," she told him. I'm call her and I'm think she was hear me, because she call me bach: "Harry!" Bieber is told her: "this will not hur." I'm think, all of us will be on her place. Tina called us: "Harry! Guys!" I'm not watch next, because I'm cryed more than befor. "I'll kill him" I'm told to other. "I'm think he will first kill her," Lou told me. "Prosim, ne!" I'm hear her, "Pleas,no!" Nex I'm not watch. Bieber, when completed with her come to this room. "You are next!" He said. And he thinks me. "No, pleas no" I'm pleas him.
10. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. december 2012
next!
10. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
10. december 2012
nov neeeeeeeeeeeext! (: I hope you will like it

*Tina*

Pred očmi se mi je meglilo. "No, pleas no!" sem nekoga zaslišala zavpiti. Začele so mi kapljati solze. 'Umrla bom, vsi bomo umril.' Bilo je dokončno. "Say good bye to that stupid girl," sem nekoga slišala reči. "Tina, Tina, don't die." Za hip sem zagledala Harryja. "You know, I love you," sem zašepetala z zadnjimi močmi. Nato sem padla v nezavest.

*Harry*

"No,Tina! No!" I'm cry. "Stop crying, stupid curly baby! You will die, like she." said Bieber. "Tina, wake up, Tina pleas, wake up!" I'm calling her. "She can't wake up, she can't hear you," I'm hear his cold voice. I'm turn around. "What are you doing? I was thinking we were friends!" I'm hear said me. "We never were friend, Styles!" Last thig before I see only dar was knofe in my heart.

*Niall*

He's kill Harry and Tina. Who of us is next? Me? Liam? Zayn? Louis? He was my idol. But he is kill two of my friends. "Louis, have you got any odea?" I'm ask him. "Niall, I've got telephone. I will call on police and at hospital," he told me.
11. december 2012
neeext
11. december 2012
next!
11. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeext!!
11. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :21
12. december 2012
12. december 2012
neeeeeeeeeeeeeexct
12. december 2012
nov next (:

*one month later in hospital*

*Tina*

"She is alive!" sem slišala ženski glas. Potem sem slišala več srečnih vzklikov. Odprla sem oči. Je možno, da sm v bolnišnici? Zakaj? Začutila sm rahlo kljuvajočo bolečino na levi roki. Pogledala sm kaj je tam. Brazgotina. 'Moodblood directioner', je blo napisano. Saj res, Bibrova labočilnica. Pogledala sem levo kajti tm sem zaslišala dihanje. Na postelji je sedel Harry. "Kaj se je pa teb zgodil?" sm vprašala. "Um... what?" je vprašal. "What's happened with you?" sm ponovila v angleščini. "He wanted to kill me." Začutila sm, da se je nekdo usedel na mojo posteljo. "How are you?" me je vprašal. Pogledala sem. Louis. "OK," em odgovorila. "We thought, you will die," mi je povedal," you was in coma all month." Kaj? "Stop. stop, what?" sem vprašala. Je res možno, da sm bla CEL mesc u komi? "It is real," mi je rekel Liam, ki je sedel na Harryjevi postelji. "Harry is when he woke up, -it was 2 weeks ago-, first asks about you. He was cry all day and all night, woking up with sreaming, he was depressed. All this only because of you." Kaj? Oh, lepo vs prosim to je le traparija, ki si jih izmišljujejo otroci. "Realy?" sem vprašala. Vsi so pokimali. "Can you, guys, go from that room? Only few minutes." Fantje so odšli in v sobi sva ostala le js in Harry. "I hope you will do it." mi je reku, "I love you." Nasmehnila sem se. "I love you too."

*Harry*

Oh, my cat! She loves me! These two weeks was the saddest weeks in my life. Today is first time I'm happy.
12. december 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
12. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. december 2012
http://favoritebreakoutartist.com/index.php
punce, glasujte za 1D!!!!!!!!
15. december 2012
next!
15. december 2012
u114352
u114352
Neeext Oh, my cat! She loves me! HAHA
19. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani