u115761
u115761
Še ena od mene sam tak nima veze od koga je glavno da je uspešna.Rabim 2 nexta.
Aloha
Moje ime je Anny Jackson in sem stara 18 let.Starši so mi umrli pri porodu moje starejše sestre May(21).Skupaj živiva v Kopru .Jst sn vlka fenica od 1D sis pa jih hate.
Jst :May :I hate school!To si rečem vsako jutro ko mi začne budilka zvonit.Kr mi ni preostalo drugega kot da se vstan sn jezno vdrali po budilik in si rekla:Zaj pa še k May.To sn rekla za to kr sn jst njena "budilka".Kr sn vedla da jih sovraži sn pograbla fon še prej pa sn poiskala pesem :
fon :
tota ji gre najbol na živce.
"Ann to boš še plačala!"reče ko ji že kako minuto predvajam pesem v njeni sobi
"Hehe vsaj zbudla si se"rečem se ji zmagoslavno nasmehnem in grem nazaj v mojo sobo.
V sobi pa se zagledam v omaro.Hvala bogi da je poletje!Ven sem vzela tole :nato pa so sledile še ostale stvari
makeup :pričeska :Ko sn končala sn šla na zajtrk tam pa je bla že May.
"O si lušna.Pridi.Zajtrk sn ti naredla."
"Tnx.Ka me bi zapelala v šolo?"
"Valda".
"Tnx"ji rečem in prisedem.To sem pojedla :prav tak tudi sis.Med potjo sma se še malo pogovarjale in zvedla sem da so ji b službi plačo povišali za kar 1miljon evrov.Rekla je tudi da ima za mene tako presenečenje da ga nem nikol pozabla.Hmm me prav zanima kaj.Odložila me je pred šolo sama pa se je odpeljala naprej.
Next?
31. december 2012
neext
05. januar 2013
u111192
u111192
neeeext
05. januar 2013
next! + https://www.igre123.com/forum/tema/keep-me-safe-(ft.-one-direction)/48433/1 če bi kdo bral.. mislim da bo postala ful lepa zgodba
05. januar 2013
u115761
u115761
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Diana$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Zjutraj sn se zbudila prej kot ponavadi kr me je klicala sis od bff An naj pride k nje če rabim prevoz.Seveda sem potrdila.Ko sem se uredila sem zaklenila hišo in počasi hodila do Anny.A na mojo srečo nisem bila na poti edina "lepotica".Ko sem šla mimo busne postaje sem slučajno pogledala tja in tam sn vidla "My feeling". Naj vam razložim ; my feeling so 3 punce katere se imajo za najjače na naši šoli.To so one
Perry :


Dannie :


in pa "glava"
Stella :


Nekaj so se začele hihitati a jas sem se na to navadila in sn le šla naprej.Nevem od kot ampak v trenutku mi je v glavo stopla pesem ;

ah ja Akon.To sn poslušala pred 1D in še zaj po večerah si jo gdaj pa gdaj zavrtim. Ko sem prišla do konca pesmi pa sn stala pred Annyinimi vrati.Potrkala sem in vrate mi je odprla May.Pozdravile sma se in v kuhinji sem počakala An.Čez nekaj trenutkov je prišla in skupaj naji je odpeljala.Anny sem še povedala da sem srečala My feeling in da sem si pela pesem Lonely.Ob tem se je nasmehnila saj sma si to včasih prepevale.May naji je odložila pred šolo me pa sma šle v avlo. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Anny$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Prav happy sn bla da Diana še ni pozabla na najino "himno".Nemorem pa vrjet da je sama srečala My feeling.Tot prasice(sorry izrazu) bi narajši brcnla iz šole.Anywayy....prava ura je bila fizika druga ura tut fizika superr dve uri fizike je še lahk bulše?Z Di sma šle do učilnice št. 8 (tam mamo fiziko).Ko sma vstopile sma se vsedle na najino mesto.Na moji levi pa je ži bila Ella(najina frendica). Ella :


Ella je edina ko je vedla pri čem se gre.My feeling so zato ponavlale za njo in se pretvarjale da znajo. "Dobro jutro" je rekl učitel ko je prišo v razred mi pa smo mu kot v zborčku odzdravili. "Danes dobite noviga sošolca" je rekel in pokazal na vrata.Noter je vstopil.......wtf? harry styles?????? ka pr bogi pa on dela tle. Harry se je malo razgledal pol pa je učitel spet reko : "Harry vsedi se polek Anny na levi strani Ella ti se pa presedi k Nicki"reče učitel.Pa ne no no! Ella in Nicki skupaj??Cel dan?? Joj to pa nebo vreji.
Aja....to je Nicki :


Whay? No kr sta se kaki ted nazaj skor steple kr je Nicki Elli spelala fanta.Komaj sn ju dobla narazen.No ja upam da bota vreji zaraji tega sn se nasmehnila Elli s tem pa sem si tudi prislužila leden pogled.V glavnem....Harry je prisedel k meni in Stella je kar žarela od sovraštva(kr je bla tuji ona njeegova fenica. "Živjo" "Živjo" sem mu rekla in s tem sem si prislužila njegov lep nasmeh :


Next?
06. januar 2013
u111192
u111192
neeeeeeeext
06. januar 2013
u118716
u118716
нєу!
тσ נє мσנα zgσ∂вιcα σ ναмριяנιн.вι вяαℓι؟
ѕσяу zα σgℓαšєναηנє!
http://www.igre123.com/forum/tema/whisper-in-the-night-%28vampires%29/48477/
06. januar 2013
neextt
06. januar 2013
u115761
u115761
evo next
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Anny$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
"Anny bi te lahko prosil da mu razkažeš šolo po pouku?"me vpraša učitel
"Am ja lahko"rečem
"Dobro"reče učitl in začne razlagat neko novo snov ki bi baje naj bla v testi.Zbrano sn ga poslušala dokler mi ni Harry podal listek na kterem je pisalo :
Hej
a zastopiš ka
temu sn se mogla nasmehnit zato sn ga pogledla.pogled mi je seveda vrnil.odpisala sem mu to :
Heej
ne nič ne zastopm
jst sn trenutno v drugem sveti rečem in mu potisnem listek nazaj.odpiše mi:
aja? v kterem pa?
odpisala sem mu in tak sma se menla vse do konca ure.
"Heeej! An!"zaslišim Di."A si pozabla?Zmenle sma se da grema v shopping" reče jst se pa samo vdarim po čeli kr sn res pozabla da je dans petek in da grema z Di v shopping
"Sorry Di.Harryju morem pokazat šolo"rečem.ker vidim da je postala žalostna sn jo objela"Ne skrbet.Boma šle jutr"rečem ona pa se razveseli.
"Anny"reče Harry in me dregne v komolec.Kr sma se menle ži ziher pol ure
"O.Aja.Jooj Harry sorry da si mogo čakat.No grem zaj jst Harryju razkaazt šolo.Te ke pokličem.Bay Di"rečem
"Oki.Bay"reče in se še objamema ona pa odkoraka nazaj domov.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Harry$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Morem rečt da je Anny lepa rjavolaska.Učitl je njo določo naj mi razkaže šolo a ko je blo fertik pouka se je zaklepetala (mislim da z bff).

Sorry da je kratek sam se morem še slovko učit kr sn vprašana bo pa zato jutr dalši
Next?
06. januar 2013
u125821
u125821
next
24. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg