Khm, vseeno bi rada nekaj poudarila, da ne bo kaksnih nezeljenih krivic (v tem primeru predvsem zame, odpustite mi sebicnost).
Prvotni rok in omejitev besed sta bili dani, jaz sem se jih drzala, Satyral ne (brez zamere, super si, odlicno pises, zakon oseba). Podaljsevanje roka je v tem primeru uporabno le zato, da se ostali napisejo svoje. Ce ga ne bi podaljsali, potem bi edina tocke dobila jaz. Ker pa bo rok podaljsan (naknadno!) potem imajo se vedno moznosti tudi ostali, a ne bi bilo pravicno, da imajo enake moznosti (kot jaz). Predlagam odbijanje tock, kajti ce primerjamo najina oddana izziva s Satyral, je njen seveda mnogo boljsi, AMPAK se ni drzala omejitev besed in roka. Tudi moja zgodba bi lahko bila mnogo boljsa, ce bi lahko napisala vec! (Mislim, da se vsi lahko zavedate kako boli, ko moras brisati cele povedi, da skrajsas besedilo na omejeno stevilo besed...)
Hvala za pozornost, peace out ^^
12. julij 2018
u202046
u202046
Dejansko sem tudi jaz razmisljala o odbitkih. Pac zaradi prevelike dolzine in zakasnele oddaje. Ker imata tako fin sistem 10 tock bi se to dalo super izpeljati in tako bi bilo res se najbolj posteno do tistih, ki sta oddali do roka.

In z moje strani ni nobenih zamer. Saj nisem otrok, tako da je opravicevanje odvec, Senca .
12. julij 2018
Oprosti, Satyral, navada x) Tukaj na igrah so po vecini vsi mlajsi od mene, torej otroci
12. julij 2018
u202046
u202046
Bom prezivela .
12. julij 2018
Popolnoma se strinjam z zgornjimi komentarji. Tisti, ki niste upoštevali prvotnega roka oddaje lahko še vedno opravljate 2. izziv, ampak točke se vam bodo odbijale. Če oddate danes izgubite eno točko, ker ste en dan prepozni, če oddate jutri dve. Tako lahko izgubite največ tri točke, če ne ste diskvalificirani.
12. julij 2018
PRIJAVNICA:
• Ime (umetniško): Sophie
• Starost:19
• Izkušnje z pisanjem: Pišem eno zgodbicu na tem forumu
• Najljubši žanr: Uff se mi zdi, da fantastika
• Žanr v katerem me marate pisati: zgodovinski romani
12. julij 2018
Lahko začnem z naslednjim izzivom ali že s tem?
12. julij 2018
Ime(umetniško) timi
Starost 15
Kaksne zgodbe najraje pišeš take v katere so vključene živali.
The Brown mustang
Opozorilo:zgodbo pripoveduje konj in ne človek.
____________________________________________________________________

Nekega dne sem se skotil na prelepem zelenem travniku poraščenem z rožami ki jih je občudovala cela čreda. Poskušal sem vstati vendar nisem mogel. Sam v sebi sem si govoril da zmorem in ja končno mi je uspelo vstati in narediti moje prve korake. Vse poletje sem se igral z prijatelji, se lovil z orlom, pozimi pa sem trgal ledene sveče. Ko sem dopolnil 3 leta sem postal vodja črede kar je bila zame težka naloga:na primer odganjati sem moral pume ki so napadale mlajše člane. Neke noči pa sem se poslovil od svoje mame in odšel v daljavi kjer je gorel ogenj. Pridem do tja in tam so bile dokaj čudne postave. Imele so nekakšen tule ki so ga dale na nogo. Ponesreči sem eni od postav vrgel to v glavo. Zbudila se je. Ko me je zagledala je zbudila ostale in vsi so se na svojih konjih podali v dir. Skoraj so. Prišli do črede ki sem jo opozoril na nevarnost in čreda je odšla. Zavil sem v kanjon kjer me je ujela neka stara postava. Hodili smo tri dni in tri noči dokler nismo prišli do cilja-baze. Odstrigli so mi grivo in rep ter mi nadeli sedlo in uzde. Prvih nekaj ljudi ki so sedli name je bilo huje poškodovanih po jezdenju. Nato je name sedel poglavar. Mislim sem da me je premagala a jaz se nisem dal odpel sem sedlo in odstranil uzde ga vrgel dol ter zbežal nazaj v svojo domovino.
25. julij 2018
u234305
u234305
PRIJAVNICA:
• Ime (umetniško): Adriana
• Starost: 17 let
• Izkušnje z pisanjem: pišem za svojo dušo
• Najljubši žanr: fantazija
• Žanr v katerem me marate pisati: pretirano romantičen ali erotični žanr (z odtenki teh dveh v prevladujočem drugem žanru ni problem :3)

Smem samo vprašati, če lahko izdelam tudi izzive za nazaj ali delam tekoče?
25. julij 2018
Timi15, to je zgolj obnova risanega filma Spirit: Stallion of the Cimarron in ne tvoje izvirno delo, vem, da se lahko bolje potrudis
25. julij 2018
Pobegli Puran, delaš tekoče izzive. Timi15, prosim da izpolneš prijavnico na prvi strani. Tvoja zgodba sploh ni povezana z nobenim izzivom.
26. julij 2018
PRIJAVNICA:
• Ime (umetniško): Lena Seul
• Starost: 13
• Izkušnje z pisanjem: za dušo predvsem
• Najljubši žanr: vse
• Žanr v katerem me marate pisati: uf pač ne da ne maram, sam grozljivke mi niso neki full pri srcu za pisat
----
26. julij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani