hej
torej v tem forumu bom pisala o svojem življenju. ampak bo veliko bolj zanimivo kot se sliši haha
predstavila bi se vam kot Lisa Mongeuse. Moja slika:stara sem 17 let živim v Ameriki, natančneje Washington State. Imam fanta po imenu Ryland. Star je 23 let. njegova slika:skupaj sva že 5 let. imam pa tudi najboljšo prijateljico Mio. stara je 16 let. njena slika:Vem, mia je zelo lepa ampak včasih prinese nezaželjne težave. vse boste izvedeli, če dobim 3 nexte!

a bi nextala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. december 2016
Se pravi vidva z Rylandom živita skupi odkar si bla ti stara 12?
Next
18. december 2016
okej dobila sem 2 nexta, bom nadaljevala.
moja zgodba z Rylandom sega že uf daleč v preteklost. poznama se že odkar sem bila stara 5 let, on pa 11. zaljubila sem se v njega ko sem bila 11 on pa 17 nato pri 12 letih pa sva se začela dobivati in to traja še danes. najini starši se zelo dobro razumejo, zato jih najina zveza ne moti.
z mio pa se poznava že od malih nog, kar nama je prav všeč saj sva sosedi in sva vedno druga pri drugi. sicer je ona leto mlajša ampak to naju ne moti, še vedno se zelo radi druživa.
ampak po resnici, včasih mi gre na živce ker osvaja rylanda kar ni kul. vedno mu govori kako lep je, kako bi ga imela itd. ampak meni to preseda, zato se večx spreva.

zdaj vam bom povedala prvo zgodbo. zarati tega mii še vedno zamirim.
bil je petek popoldne in z rylandom sva se dobila na kosilu. objela sva se in poljubila. ob kosilu sva malo poklepetala o različnih stvareh, predvsem pa o mii. povedal mi je, da se mu zdi zelo čudna saj ga zadnje čase zelo osvaja. skoraj sem jo poklicala in ji povedala da naj pusti rylanda na miru. ampak me je prepričal v to, da nisem.
tisti dan sem delala od 2h popoldne pa to 10h zvečer (delala sem kavarni). po najinem kosilu sem se odpravila v slulžbo ki je bila samo minuto proč. ves dan sem delala, vmes pa me je prišla obiskat tudi mia *torej proti večeru*. bila je zima in je bilo zelo mrzlo, ampak mia je kljub temu prišla zelo pomankljivo oblečena:(j-jas, m-mia)

M: hejjj Lisa
J: hej mia
m: am, prišla sem te vprašat, kako dolgo delaš?
j: do 10h, zakaj?
m: aja eh samo vprašam. torej še 5 ur ha?
j: jap. zakaj te to zanima?
m: pa če samo vprašam no nebodi tako našpičena
j: in kam greš s tako obleko pozimi?
m: k ryl... k svojemu prijatelju. ti jutri vse povem. čavv lupčka
j: okej čav.

nekaj je imela za bregom ker jo poznam bolje kot svojo mamo. ampak nisem se spuščala v to. ure v službi so mi minevale zelo počasi vedno več tečnih strank, vedno več nesramnih strank... ahh karnekaj. komaj sem čakala da lahko zaprem kavarno in se poslovim od šefa in tečnob. ura je odbila 10 in komaj sem čakala da lahko odidem. zaklenila sem kavarno in si oblekla plašč, ter odšla v Starbucks, da si naročim Pumpkin spice latte in xmas mug ofc. aja pa še en OOTD:ker sem pač basic haha

18. december 2016
Next
19. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani