no to bo pa ena zgodbica za oboževalce HP-ja, postavlena v leto 2019
Glavna junakinja zgodbe je Lily, drugo pa boste izvedl v 1. nextu, ki se začne
ZDAJ
---------------------
*Lily*

"Očii! Kdaj bo pršlo pismo z Bradavičarke???" sem nestrpno vprašala očka. Mami je ravno pila jutranjo kavo, očka pa je bral Preroške novice. Brata sta bila v dnevni sobi, ki je bila dve nadstropji višje kot kuhinja v kateri smo bili jaz mami in oči. "Lily, nevem. Minevra ni nič omenila. Kajne Ginny?" Mama je le pokimala. Zavila sem z očmi in stekla v svojo sobo.
Pa naj se vam predstavim. Sem Lily Loona Potter. Stara sem 11 let. Sem, kot moja mami in očka ter brata. In nestrpno čakam, da dobim svoje pismo z bradavičarke.

Jaz:


Mojima bratoma je ime Albus in James. Albus gre jeseni v 3. letnik Bradavičarke in je v Spolzgadu. James pa bo šel takrat v 4. letnik in je v Gryfondomu.

Albus:


James:


Moji mami je ime Ginny in mojemu očku Harry. Sta razumevajoča starša.
Imam bratranca Huga in sestrično Rose. Njunima starošema in mojima teti in stricu je ime Hermiona in Ron.

Rose je stara toliko kot Albus. To je ona:Hugo pa je star toliko kot jaz. To je on:


Sem navijačica Quidditch ekipe Holyheadskih Harpij. Res so najboljše- nekoč želim biti njihova zasledovalka. Moja najljubša skupina je Love Poison. Sestavljena je iz pet cute fantov.
Najmlajši v skupini je Larry. Star je 18 let.

Larry:


Potem so tukaj Luke, Simon in Daniel, ki so stari 19 let.

Luke:


Simon:Daniel:


Najstarejši v skupini pa je Nick. Star je 20 let.

Nick:Mislim, da je to to o meni, ter mojih idolih.
-------------
Accio bralci!

Boš bral/ -a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. februar 2013
neeext
15. februar 2013
Nneexxt
15. februar 2013
next
15. februar 2013
u27814
u27814
neeext
15. februar 2013
u115470
u115470
nekšt.<3<3<3
15. februar 2013
nextt
15. februar 2013
nextt
15. februar 2013
u90554
u90554
Next!
15. februar 2013
nov next :')
+++++++++++++++++++++++++++
*Lily*

K sem prišla v svojo sobo sem se vrgla na postelju in odprla knjigo, ki sem jo brala. Povesti Barda Biritcha, ki sem jo dobila od tete Hermione za moj 10. rojstni dan. Zdaj bi kdo rekel, da sem otročja ampak te zgodbice so najboljše. Sploh povest o treh bratih. Očka mi je rekel, da so ti predmeti iz zgodbice resnični. Kul, ker js bi mela prapalico. In Al ima očijev plašč nevidnosti. To naj bi bil ta plašč iz zgodbice. In tut kamen vstajenja naj bi bil resničen. Ne verjamem vsemu. Potem sem ugotovila, da je v sobi nekam tiho. Še dobro, da imam radio. Prižgala sem ga in nastavila na svojo najljubšo postajo Teens witch. Ravno se je predvajala pesem od Love Poison z naslovom Why I still love you.

And you just turn around,
Say you find better guy
and I'll be okay without you.

Now, I see you
and you are wit him,
so why I still love you,
If you don't love me?

Zraven sem pela. Po koncu pesmi je bila ena pesem od Sally Tomlinson in potem še ena od That way. Tut oni so kr ok, sam niso po mojem okusu. Potem pa je v mojo sobo vdrl James in rekel, da bo kmalu kosilo. Rekla sem, da pridem takoj. Ko sem ugasnila radio me je zmotilo trkanje po oknu. Pogledala sem kdo je in zagledala velikega čuka. Odprla sem okno in ta mi je ponudil nogo na kateri so bila tri pisma. Zdi se mi, da je pomežiknil. Potem je čuk odletel jaz pa sem v sobi ostala sama s 3 pismi v rokah. Odšla sem v jedilnico. Rekla sem: "Pršla so pisma iz bradavičarko!" To sem vedela zaradi grba na ovojnici. Jamesu in Alu sem dala njuni pismi, svoje pa nestrpno odprla.
Hitro sem z očmi preletela vsebino pisma, takrat pa je naš hišni vilinec Spack že prinesel lonec še vedno vroče porove juhe. "Hvala," sem zamomljala, ko mi je postregel in začela jesti.
Po kosilu je mami rekla: "Gremo na prečno ulico?" Vsi smo rekli 'ja'.

*Larry*

Nick nas je zvlekel na prečno ulico. In to s trapastim razlogom, da želi novo ognjeno strelo. Jaz sem bil z modelom os2014 čisto zadovoljen. On pa ne. Resno? Komaj kaj prostega časa imamo, da bi igrali Quidditch. Pa še Sally Tomlinson se je prlepla name, kot kakšen kalamar in mi povsod sledi. Ja, vem. Nadležno. Pa še Daniel nori zarad neke nove pesmi od Maxa Carrota in more nujno kupt cd. Potem pa me je simon ruknu v ramo in mi pokazal neko osebo. "Ni tistle Harry Potter, ki je premagal Saj Veš Koga? Pa še minister za čaranje je??" Pogledal sem in videl...
++++++++++++++++++++++
jp, bojo pa kr mogl bit tut Lilyjini idoli v zgodbici ;') sam nov noben mel zveze z njo
a) kaj je videl Larry?
b) je Lily opazila skupino Love Poison?
c) Mnenje? kej spremenim?
d) nextam?
( aja, Max Carrot je kokr nek JB pa Sally Tomlinson kukr Taylor :'3 )
16. februar 2013
nneexxtt
a)harrya potterja
b)ja
c)ne.full dobra zgodba
d)jaaa.
nneeexxtt
aja pa toti larry je kot harry styles iz 1d,ne?
16. februar 2013
hahah dobra ugotovitev ;')
16. februar 2013
16. februar 2013
u123021
u123021
nneexxtt
a)harrya potterja
b)ja
c)ne.full dobra zgodba
d)jaaa.
nneeexxtt
16. februar 2013
a) kaj je videl Larry? harryja potterja
b) je Lily opazila skupino Love Poison? ja
c) Mnenje? kej spremenim? uredu je
d) nextam? jaaa next
16. februar 2013
u115470
u115470
nekšt.<3<3<3
a)Ja Harrya Potterja in njegovo družino
b)Jaaa.
c)Neee.
d)Neeext.
16. februar 2013
u90554
u90554
next
16. februar 2013
u27814
u27814
A)Harry-ja potter-jaa
B)jaa
C)supeeer je pa nc me spreminjat
D)neeext
16. februar 2013
nov next (:
#############################
*Lily*

Po tem, ko sem se uredila za na prečno ulico sem skupaj z bratoma, ki sta bila v sosednjih sobah stekla po stopnicah do pritličja, ter zbudila portret gospe Black. Ko smo jo vsi trije komaj utišali sta iz zgornjega nadstropja prišla starša.
Ko smo prišli na prečno ulico, sem želela prvo iti v trgovino Dirkalne metle in Vražje vragolije bratov Weasley, ki jih jo je vodil stric George. Mami pa mi ni pustila, ker je rekla, da moramo najprej v Gringott.

Prečna ulica:
Ko smo bili nasproti trgovine pa sem zagledala... Larryja in Simona!! "Mami, grem loh po avtogram?" sem skoraj zacvilila. In tako se je naša družinica odpravila do niju. Aja, a sem že povedala, da je moj oči minister za čaranje? Larry in Simon sta se nekaj pogovarjala in si pri tem stala zelo blizu. "Oh, my Limon feels," sem zacvilila. Ko smo prišli do niju sta pozdravila. "Minister," je rekel Larry in pokimal z glavo. Tako je naredil tudi Simon. James in Albus pa sta se le hihitala. "A lahko avtogram??" sem vprašala. Pomolila sem jima kos pergamenta, na katerega sta se mi podpisala. Očka in Simon sta se o nečem pogovarjala. Mami pa z Larryjem. "Larry, kje so Daniel, Luke pa Nick?" sem vprašala. "Kakor vem, Daniel pa Luke Nicku pomagata z iskanjem Ognjene strele modela os2017. "Js mam to metlo že dve leti." je rekel James. "Pa kaj." sem zavila z očmi. "Men osebno je prvi model os1993 najboljši." sem rekla, "Potem se pa kakovost slabša." Larry se je zasmejal. "Sem vedel, da je model os2014 bolši." Še nekaj smo se pogovarjali potem pa se je od nikjer pojavila Sally Tomlinson. "A ne bi mogla bit ti zdle na Japonskem?" sem vprašala. "Majhen sprehod po londonu si pa loh privoščim." je začivkala. "Kje maš pa Erica Filliusa?" To je slaven igralec, s katerim je bila od maja naprej. Očitni spet poskuša zamenat fanta. Larry se je namrščil. Jaz pa še bolj. "Kako si kaj, Larry moj?!" je skoraj zavreščala. Larry je zavil z očmi. Američanska coprnica pa je že rekla. "Jutri pri Sladolednem vrtu Floreana Fortescuja, se vidiva." "Ta butast kalamar." je zamrmral. Vsi smo se zasmejali. "In potem bo napisala novo pesem, po možnosti z naslovom Maybe I am that problem." je zagodrnjal. "Lil, pridi, gremo." Pomahala sem in po hitrem obisku banke smo šli po trgovinah, kupili učbenike in nazadnje... Olchenbat.
O, moj bog. Palica. Komaj čakam. "Dober dan," se je iz globin prodajalne zaslišal skrivnosten glas. "Gopodična Potter, končno sem vas spoznal, v čast mi je, v veliko čast." Nasmehnila sem se. Takrat, ko sta brata kupovala svoji palici sem jaz mami zvlekla k metlam ali k Vražjim vragolijam. In zdaj je ta trenutek, ko bo moja bodoča palica izbrala mene. "Pa poglejva to palico. Breza in kita zmajevega srca. 23cm." Prijela sem jo. Paličar je odkimal in mi palico uzel iz rok. "Ta mogoče- Bukev in samorogova dlaka. 26cm." Tudi to palico sem prijela v roke. In tudi ta palica ni bila prava. Tako je bilo še približno z 10 palicami potem pa je Olchenbat iz neke police povlekel škatlo. "Mogoče ta? Vrba in feniksovo pero. 24,5cm." Prijela sem tudi to palico. V prstih sem začutila toplino. Posvetilo se mi je: 'To je moja palica.' Očka je za palico dal 8 guldov.
Potem smo šli v Vražje vragolije pozdravit strica Georga in ravno, ko sem plačevala paketek vročinskih vetrcev in ušesne podaljške se je vame po pomoti nekdo zaletel. "Oprosti," je rekel fantovski glas. Škatle, ki sem jih pred tem držala v roki sem hitro pobrala in jih skupaj z tremi guldi in šestimi srpci, kolikor je bila cena dala na pult. "Oprosti," je ponovil. Fanta sem si dobro ogledala. Bil je približno moje starosti, blede polti, imel je sivo- zelene oči in svetle lase. "Ime mi je Leon, tebi?" se je predstavil. "Lily." segla sem mi v ponujeno roko.
################################
a) teorije?
b) mnenja, pohvale, kritike?
c) next?
17. februar 2013
neeeexti <3 <3
17. februar 2013
neext
17. februar 2013
u27814
u27814
1)nwm...
2)najbolseeee zgodba o carovnistvu kar sm jih bralaa
3)jaa
Neeeext
17. februar 2013
next+nova brauka
17. februar 2013
nneexxtt
17. februar 2013
u123021
u123021
next
18. februar 2013
lovam vas <33
zato sm pa napisla še en krajši next:
//////////////////////////////
*Lily*

Leon je rekel: "Jaz grem to šolsko leto na Bradavičarko. Kateri letnik si?" Odgovorila sem mu: "Tudi jaz bom šla v 1. letnik!" Sem rekla.Iz pulta sem vzela kupljene stvari. Takrat je do Leona prišel fant, zelo podoben njemu. Le oči je imel sive in ne sivo-zelene. "Hej," je lenobno rekel. "Hej," sem rekla tid jaz. "Scorpius," je rekel in mi podal roko. "Lily." sem odvrnila in mu segla v ponujeno roko. "Tvoj brat je pa Al, ne?" je vprašal. "Kako si vedel?" Zavil je z očmi. "Prjatelja sva. Sam on misl, da sem usekan ker poslušam Love Poison in That way." "Js pa sam Love Poison. Lepo spoznat fanta, ki je Poisoner." sem rekla. Poisonerji so namreč fani od Love Poison. "Family!!!" sva zavpila in se objela, čeprav sva se komaj spoznala.Tisti v naši bližini so naju čudno pogledali. "Carroteni so bolši!" je rekel Leon. Carroteni so fani Maxa Carrota bdw. "Dons sem dubla Larryjev in Simonov avtogram." Sem rekla. In s Scorpiusom sva začela nek mali bojni ples ter zraven pela pesem We must meet tommorw od Love Poison.
//////////////
a) teorije?
b) mnenja, kritike, pohvale?
c) nextam??
18. februar 2013
neext
18. februar 2013
a) teorije?ti že ves
b) mnenja, kritike, pohvale?samo pohvale
c) nextam?? ja itakkk
18. februar 2013
u107952
u107952
n.e.x.t
18. februar 2013
u27814
u27814
Next
Pa res faajn pises
19. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani