Lily pridi že! Petunija me je klicala a jaz se nisem premaknila. Za na igrišče sem bila že pripavljena ampak sem presenečeno gledala v zavese. LILY! SAJ NE GREVA NA ZABAVO! PRIDI ŽE! Petuniji je bilo končno dovolj. Vstopila je v mojo sobo ne da bi potrkala. Ko je zagledala zavese je zakričala:
MAMI! LILYIJINE ZAVESE PA SPREMINJAJO BARVO!!! HITRO PRIDI!!! Prestrašeno sem se stisnila k steni. Zavese so nehale spreminjati barvo. Mami je pritekla v mojo sobo. Pogledala je zavese. BIle so takšne kot običajno - svetlo modre barve. Oh Petunija samo privide si imela. Pojdi zdaj s sestrico na igrišče. Toda Petunija je rekla: Res so spreminjale barvo! Povej Lily da so! Jaz sem se prestrašeno stisnila k steni. Nisem si upala priznati saj sem se bala da bi bila kriva jaz. Toda mami se je smehljala. Pojdita raje na igrišče svež zrak vama bo dobro del. Odpravili sva se proti igrišču.

Next?
15. december 2010
Next!
16. december 2010
Lily

Petunija
16. december 2010
next?
01. januar 2011
Next!
01. januar 2011
next!
01. januar 2011
u28341
u28341
NeXt!!!
01. januar 2011
Neeext, pliiiiss!!
01. januar 2011
next!
02. januar 2011
u68726
u68726
nextt

sam ga očitno nebo
08. november 2012
Uh tega je že dolgo. Če bo je še kdo pripravljen brati bom nadaljeval.a
05. december 2012
u68726
u68726
jas bi brala =)).
05. december 2012
jaz tudi. Mam rada dobra hp nadaljevanje (oziroma začetke v tvojem primeru)
05. december 2012
Pride nadaljevanje čim prej (mogoče še danes)
05. december 2012
če lahko rečeš naj nadaljujem dvojčici hčerki od m. za č. (ne da se mi pisat celega naslova) potem bi lahko tudi to že nadaljevala
05. december 2012
lažje je napisati next kot pa nadaljevati zgodbo ampak saj bom
05. december 2012
Ko sva hodili proti igrišču mi je Petunija rekla: "Res so spreminjale barve. Zakaj se tebi vedno dogajajo čudne stvari?" je vprašala. Nisem ji odgovorila, ker sem imela že dovolj tega, da sem ji vsakič rekla "ne vem". Sedla sem na gugalnico in se gugala. Petunija je sedla na sosednjo in me opazovala. Odrinila sem se iz gugalnice in poletela do drevesa na drugem koncu igrišča. "Lily ne počni tega! Mami ti vedno reče, da ne počni tega!" je rekla Petunija in stekla k drevesu. Prijela sem cvet, ki je padal z drevesa in ga pokazala Petuniji. "Tunka glej kaj znam!" sem rekla, razprla dlan in cvet se je odpiral in zapiral. "Nehaj!" je zavpila Petunija in mi list potisnila iz roke. Vedno se je bala stvari ki sem jih počela, čeprav ni mogla dobro prikrivati, da se ji malo zdijo tudi zanimive. "Kako počneš vse to?" me je vprašala. "Še sama ne vem. Enostavno uspe mi," sem rekla, ko sem prijela nov cvet. "Nehaj! Prosim! Od teh stvari me bo še začela boleti glava!" je rekla Petunija, se obrnila stran in se pretvarjala, da ji je vseeno za cvet, a videla sem, da je na skrivaj opazovala kaj počnem. Čez nekaj čas je Petunija rekla: "Res me zanima kako narediš to." Ko sem pogledala njen obraz se mi je zdelo da izraža željo, da bi kaj takega naredila sama. Še preden bi Lily kaj je rekla je zaslišala glas: "Vse je čisto jasno!" Dekleti nista vedeli od kod prihaja, ko sta zagledali fanta, ki je bil verjetno približno toliko star kot Lily. "Kaj je jasno?" je vprašala Lily in si podrobno pogledala fanta. Oblečen je bil v prevelik plašč, pod katerim je poskušal skriti majico, ki je malce spominjala na dekliško bluzo in malce raztrgane hlače. "Ti si... Čarovnica si," je rekel.
05. december 2012
next!

Ja saj maš prav
05. december 2012
u68726
u68726
next
05. december 2012
"Žaliti me pa ni treba," sem rekla. "Če si pa res! Res si čarovnica. Tako kot sem tudi jaz in polno drugih ljudi," je rekel fant. "Čarovnica si? Sem pa mislila, da si fant. Čeprav glede na tvojo bluzo bi bil res težko kaj drugega kot dekle," je rekla Petunija. "Kaj mi boš ti govorila, saj si samo bunkelj!" je rekel fant, ki mu je bilo videti kar precej nerodno a bil je tudi jezen. "Jaz sem čarovnik. Ti pa si čarovnica," je rekel fant in se znova obrnil k meni. "Čarovnik? Saj te poznam! Rawsov si! V Predičinem kotu živijo, ob reki," je rekla Petunija. Meni je pogovor postal kar zanimiv. Obrnila sem se nazaj k njemu, čeprav se mi je še vedno zdelo, da je malce zmešan. "Čarovnik praviš?" sem rekla. "Lily! Pa saj mu ne verjameš! Fant je samo malce zmešan in si domišlja zadeve," je rekla Petunija. Tebi se lahko tako zdi, če si želiš, saj si bunkelj," je rekel fant. To besedo je uporabil že dvakrat a je nobena od naju ni razumela, a nisva preslišali tona s katerim je to izgovoril. "Pridi Lily, greva domov," je rekla Petunija in se odpravila. "Počakaj!" sem zavpila in stekla za njo. Ko sva hodili sem se enkrat ozrla nazaj in zdelo se mi je, da sem opazila žalosten pogled, v fantovih očeh.
07. december 2012
u68726
u68726
neeeeeext
07. december 2012
next!

Jaz ti napišem tri ful dolga nadaljevanja, v istem času ko ti napišeš samo toliko
07. december 2012
A veš kake kratke nexte si ti pisala pred kakšnim letom? Drugače pa enostavno ni bilo časa za več
07. december 2012
nexxxxtttt
02. marec 2013
next!

Če sem ti jaz nadaljevala Albusa in Dvojčici daj zdaj še ti malo to....
13. april 2013
dobro.... Bom. Ampak ti si pa ga res ej pri Albusu, ko me tak zanima kaj se bo zgodilo, potem pa na koncu naslednji del govori o tem kar se isto časno dogaja drugje... Ampak je tudi Amon dober, pa Fred ko ga je nadrl... Ok bom nadaljevala kmalu!
13. april 2013
Amona sem poskusila naredit kot Oliverja... V hujši obliki.... Sam take stvari prosim v moji zgodbi, prvo prosim nadaljuj!
13. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg