Naj se vam najprej predstavim. Moje ime je Elisazabeth Megan Walker. Stara sem komaj 17 let,a ne hodim v šolo. Mojemu očetu je ime Nick Walker in dela v studijih,kot glasbeni producent,sodeluje z veliko znanimi osebnostimi,zato poznam tudi Justina Bieberja,Chrisa Browna,The Wanted in Miley Cyrus,pa še bi lahko naštevala. Mame nimam,saj sta se z očetom ločila,ko sem imela le 5 let in odšla je,oče pa me je k sreči vzel k sebi. Mami tega nikdar nebom oprostila. Baje imam brata,ime naj bi mu bilo Ryan,toda njega ne poznam. Priimek imam po očetu in na to sem ponosna. Je odličen v službi,zato sva bogata,no on je bogat,toda to deli z mano. Še razlog več,zakaj ga imam tako rada. Pa se vrnimo nazaj k meni. Zelo rada pojem,igram pa tudi kitaro. Hodila sem v glasbeno šolo,ki sem jo uspešno tudi zaključila in lahko bi rekli,da kitaro zdaj obvladam. Zaigrati vem čisto vsako pesem,le akorde ali tablature potrebujem. No,kot sem že rekla mi je ime Elizabeth Megan Walker. Svoje prvo ime sovražim,saj je dolgo in mi ni niti najmanj všeč. Moje drugo ime Megan je še huje. Zato me vsi kličejo Liz,ki je krajšava iz prvega imena Elizabeth. V šolo ne rabim hoditi saj je moj oče bogat in nekako se izobražujem kar doma. Moja najboljša prijateljica je Megan Taylor Nicker, vem, ima isto ime kot je moje drugo toda tako pač je. Megan je stara 17 in kličemo jo Tay,saj je to vzdevek za njeno drugo ime in kot jaz tudi ona ne mara imena Megan. Včasih jo kdo pokliče Meg,da jo zbada,a to se zgodi le redko. Tudi ona ne hodi v šolo,saj je njena mami odvetnica in odlično dela v službi,oče pa je kirurg in so bogati. Ima brata,sama je stara 17,kot jaz in sva sosedi,njenemu bratu pa je ime Tom in je star 19 let. Vedno mi je bil všeč,toda nikdar se ni posebno zanimal zame. Z Tay se druživa čisto vsak dan in največ časa preživiva skupaj. Sva nerazdružljivi. Pred tednom dni smo se preselili sem,v to prečudovito mestece, v London. Sem sem si želela že odkar sem bila majhna in zato tu živim. Sem smo šli zato,ker je oče zaradi službe moral sem in tu naj bi tudi ostal,poleg tega bo čez 2 dni tukaj sodeloval z neko glasbeno skupino. No,tukaj sem spoznala Tay in k sreči sva postalji najboljši prijateljici,se odlično razumeva. Ves čas mi omenja neko glasbeno skupino One Direction,ki naj bi bili sami lepotci in za povrh najslavnejši boy band na svetu. Ne vem prav veliko o njih,saj ne,da jih ne maram ampak včasih mi res že najedajo,ker jih Tay vsak dan ogromno omenja. In ja,njen najljubši je Zayn,kdo pa drugi. Sploh o njegovem telesu mi ogromno govori.
Megan Taylor Nicker, Tay , 17 let, moja BFF :Jaz, Elizabeth Megan Walker, Liz , 17 let :
nadaljujem ? (:
19. avgust 2012
next!
19. avgust 2012
neeext
19. avgust 2012
ti si prva bralka,to je treba počastit zato nextam zate

''Pikica moja,jaz se grem v službo dogovorit za snemanje,ki bo čez dva dni.Ti boš zraven zato si obleci kaj lepega.Čaw'' mi zakliče očka iz spodnjega nadstropja. ''Prav.Dijo oči!'' mu zavpijem in odidem v sobo. Nekaj časa sem razmišljala,kaj bi počela,nato pa sem se spomnila. Očka mi je rekel,da bom pri snemanju zraven. Seveda bom zraven vzela tudi Tay,brez nje negrem nikamor in vem,da mi bo očka dovolil,samo prositi ga moram lepo. Stekla sem ven in potrkala na vrata hiše od Tay. ''Živijo.Tay je v sobi'' mi je rekla njena prijazna mami,ja ona jo je k sreči imela in stekla sem po stopnicah v sobo. Potrkala sem na vrata in brez odgovora vdrla v sobo. ''Tay!'' sem ji stekla v objem . ''Liz!'' mi je objem vrnila. ''No oči je šel se dogovarjat za delo,saj veš,ko sem ti govorila,da bo snemal z neko popularno skupino?'' sem začela mencati. ''Ja,povej!'' je postala radovedna. ''No in rekel je,da bom pri snemanju zraven,naj oblečem kaj lepega.Itak bom tudi tebe vzela zraven.Zato predlagam shopping,da si kaj lepega kupiva!'' rečem,Tay pa me je objela in se takoj strinjala. Vzela je denarnico in noter pobasala 1000€ , vem, veliko nato pa sva vstavili taxi in mu povedali,naj naju pelje do nakupovalnega centra. Tay je ravno v taxiju zazvonil telefon. Bil je Max,njen fant,ki je star 18 let,saj sem to vedno vedela,ker se ji je na ustih zarisal ogromen nasmešek. ''Max,ljubi!'' se je javila,medtem,ko sem jaz le zavila z očmi. Jaz fanta nisem imela,zato sem ji po pravici povedano malo zavidala,a privoščila. Poleg tega je bil ženskar,važič. ''Kaj?Ne moreš mi tega narediti!'' je zavpila Tay in iz oči so ji pritekle solze,nato pa je bila zveza prekinjena. ''Tay?Kaj se je zgodilo?'' sem jo takoj objela. ''Max...on me je pustil in vara me z Audrey,z največjo barbiko na tisti šoli'' je obupano povedala Tay. Ja,Audrey je bila res največja afna in važička,vsaki punci je speljala fanta,zato je bilo vprašanje časa,kako dolgo bo Max še z Tay. Žal se je to danes končalo. Audrey je bila stara 18 in spadala je med plastične,skupina deklet,ki so se afnale in so upale,da so kaj več od drugih.
Max :Audrey :''Ne skrbi,tako ali tako je bilo vprašanje časa. V shoppingu se boš razvedrila. Max te tako ali tako ni vreden'' sem potolažila Tay in narisal se ji je majhen nasmeh. Oh,kako sem sovražila Audrey. ''Ostani močna.Zame'' sem še dodala in že je bila boljše volje. Tudi meni bi bilo hudo,če bi me fant,ki ga ljubim prevaral z plastično važičko. Taxist je ustavil in plačili sva mu,nato pa sva vstopili v center. Upala sem,da bo zabavno. Ko sva se napotili proti trgovini ''TOP CLOTHES'' pa sem tam zagledala Maxa in Audrey,kako se poljubljata na stopnicah. To sem skirvala pred Tay,da je nebi še bolj žalostilo in sem jo povlekla v drugo smer. ''Veš kaj,pojdiva raje prej v ''Macy's'' imajo bolj primerne,elegantne stvari'' sem se hitro izgovorila in bilo je še res. Še dobro,da ni nič posumila. Vstopili sva in takoj izbrali nekaj oblačil,ki sva jih pomerili. Na koncu sva si vsaka kupili stvari za snemanje.
Moja oblačila :


Verjetno vam še nisem povedala,da bom morala v tem videospotu skupine tudi sodelovati,tako je rekel očka in zraven moram imeti prijateljico. Toraj bova z Tay nastopiali v čisto pravem videospotu z popularno glasbeno skupino,baje fantovsko ! Komaj čakam !
Taylorina oblačila :


Ko sva nakupili stvari za videospot,sva odšli še v trgovino ''TOP CLOTHES'',v katero prej nisva morali zaradi Maxa in Audrey,ki sta si na stopnicah prala jezike. Neulikanca ! V tej trgovini si je vsaka vzela nekaj čevljev in udobnih oblačil za doma,za nakupe in podobno. Nato sva se vstavili še v Starbucksu in naročili najine najljubše napitke,z smetano.Ko sva popili sva se odpravili proti domu. ''Prideš malo k meni?'' me je povabila Tay. ''Z veseljem.Samo stvari si odnesem gor'' rečem in že odhitim pospravljat nakupljene stvari,ki jih ni bilo malo. Kar veliko jih je bilo. Nato sem se preoblekla v bolj udobne , a vroče stvari zaradi Toma in se vrnila k Tay. ''Je Tom doma?'' sem jo previdno vprašala. Pogledala me je in se zasmejala,ko me je premerila od glave do pet. ''Seveda.A zato toraj si se ti tako uredila'' je rekla in obe sva planili v smeh. Odšli sva v Tayino sobo. Imela je ogromno plakatov od glasbenega boy banda One Direction in od Zayna. ''Karkoli govori,samo ne spet o njih, prosim ! '' sem rekla,ko sem videla,da spet gleda Zayna. ''Prav.Poslušaj malo njihovih pesmi,obljubim,da nebom več tako težila,boš vidla,da so odlični boy band. Potem mi pa povej še kateri ti je najljubši'' mi je nekako ukazala Tay. Zavila sem z očmi in se vdala,saj nisem želela spet poslušati nakladanja. Prva pesem ,ki mi jo je dala za poslušati je bila WMYB in moram priznati,zdela se mi je odlična. V pesmi mi je bil najbolj všeč kodrolasec,pa tudi blondinec ni bil slab. Naslednja pesem , ki sem jo morala poslušati je bila ONE THING, ob kateri je Tay še glasno pela in kričala,ko je pel Zayn ali ko so ga posneli. Samo jezno sem zavijala z očmi ob tem. Tudi tukaj mi je bil kodrolasec všeč. Še zadnja,po kateri bom rešena vsega hudega je bila pa GOTTA BE YOU in tukaj mi je bil najbolj všeč kodrast. ''Priznam,dobro pojejo'' sem se končno predala. ''Ja,no,vidiš!Kateri ti je najljbuši?'' je rekla in me ruknila v ramo. ''Auč!Kodrast ni slab'' sem rekla. Pogledala je in mi pomežiknila. ''LIZ + HARRY'' je začela vpiti in me zbadati. Začela sem še jaz ''ZAYN + MEGAN '' da bi se ujezila in res se je . Vse se je končalo z obmetavanjem vzglavnikov,nakar je v njeno sobo vstopil Tom. ''Wow,girls,calm down,kaj pa se tukaj dogaja?'' je rekel in v znak zaščite pred sabo postavil obe roki. Z Tay sva si dali petico. ''Girls party!'' sva obe v en glas zavpili in še njega vključili v ta noro dober party.

NEXT ?
19. avgust 2012
nexttttt
19. avgust 2012
nextt! +hvala
19. avgust 2012
Neeeext
19. avgust 2012
Next!!
19. avgust 2012
NEXT
19. avgust 2012
neeeext
19. avgust 2012
u10862
u10862
next!
19. avgust 2012
u34085
u34085
next.
19. avgust 2012
Ko smo že pri Tomu...sem že omenila,da ima punco Loren ? Jah,še en razlog,zakaj je zame nedosegljiv. Pa saj vseeno. Hvalabogu imam Tay,ona mi vedno svetuje in stoji ob strani. Ko smo se nehali obmetavati,smo postali utrujeni in zaspani. ''Tom,ponavadi nikoli ne prideš sem.Kaj je narobe?'' je pogovor začela Tay. ''Ah saj ni važno mislil sem samo če bi vama povedal...ah...vesta Loren me je pustila...'' je povedal Tom,mene pa je skoraj kap. ''Kaaaaaaaj?'' sem izdavila. Postala sem srečna,a žalostna zanj. ''Zakaj?'' sem se končno malo umirila,a sem še naprej vrtala. ''Pravi,da me ne ljubi več in da ljubi drugega'' je žalostno povedal Tom. ''Ne skrbi,Tom,si zelo lušen fant in gotovo je še kako dekle zate na tem svetu,morda ve za to in te ljubi'' je povedala Tay in pogledala mene. Pogledala sem jo s tistim pogledom *nebi rabila povedati tako očitno* in zraven zavila z očmi. Ona je le zamahnila z roko. ''Res?hvala,sestrica.V veliko oporo si mi'' je rekel Tom in objel Tay,jaz pa sem se ob tem le nasmejala. ''Tud tebi hvala'' je rekel,me potegnil k sebi in še mene močno objel. Zakaj pa meni hvala ? Karkoli. Potem je šel. ''Boš pri meni prespala?'' me je vprašala Tay. ''Pravzaprav ja.Preveč živčna sem zaradi sobote,da bi šla še kam.Lahko noč'' sem rekla medtem ko sem se namestila na udobno posteljo. ''Ah prav,saj nisi edina. Nočko '' je rekla Tay in se še sama namestila ter izklopila luč. Kmalu sem potonila v globok spanec. ''Tom,zakaj mi praviš to zdaj,ko sem ravno samska in razočarana ? Zakaj mi že prej nisi rekel,da me ljubiš ? Oh Tom...'' ''Zbudi se!'' me je prekinila Tay in bila sem vsa potna. ''Toma si sanjala,kajne'' je rekla in očitno sem spet govorila v sanjah,to naglas zato je slišala. Pokimala sem.
Tom :Loren :''Saj bo bolje.Spoznala boš pravega in to bo to.Se spomniš omenjenega snemanja v studiu z slavnim boy bandom ki bo že jutri?'' me je tolažila Tay. Prikimala sem. ''No,morda se zaljubiš v fanta izmed njih'' je povedala in mi pomežiknila. ''Hvala za vse toda zame ljubezni več ni. Preveč boli'' sem razočarano rekla in se preoblekla. ''Kakor želiš.Vedno sem ti na voljo za pogovor'' je še dodala in se še sama odpravila uredit. ''No,še ves dan imava.Kaj bi počeli?'' je vprašala ko je urejena stopila iz kopalnice. ''Hmm...lahko bi...no,grem očeta povprašat,kako je bilo na dogovoru in mu sporočit,da boš ti nastopala z mano v videu. Pridi'' sem Tay povlekla za roko,druge izbire sploh ni mela. Očka je bil v kuhinji in jedel zajtrk,ko sva prišli . ''Jutro očka. Upam da ne zameriš ampak včeraj sva z Tay šli v shopping in sem kar pri njej prespala'' ga pozdravim in sedem z Tay za mizo. ''Nič hudega.Jutro tudi tebi,miška'' reče oče in zagrize v kos kruha,namazanega z maslom. ''Kako je bilo na razgovoru za snemanje?'' sem naprej spraševala. ''Saj res,snemanje,studio! Je jutri,začne se natanko ob 11.oo in v videu sodeluješ ti in še poljubna prijateljica. Predvidevam,da bo ta srečnica Tay'' pove oče skrivnostno. ''Srečnica?Zakaj pa to?'' je sedaj že Tay radovedna. ''Pomirita se.Vse ob svojem času. Vem samo scenarij. Boste na plaži in poljubili se bosta z poljubnim članom te skupine'' je še povedal očka. ''Poljubili?Ni to malo preveč?'' sem zdaj jaz postala resna. ''Žal mi je ljubica ampak tako je življenje.Verjamem,da ti bo všeč'' reče očka in odide v sobo. ''Nekam skrivnosten je danes'' reče Tay ko očka odide. ''Se strinjam.Pridi,greva na sprehod'' rečem in Tay povlečem za roko. Sprehajali sva se skozi London in seveda spet ni manjaklo besed o Zaynu in celotni skupini One Direction,vmes je omenjala še,kako bi jaz z tistim Haroldom pasala skupaj in kaj vse rad počne in da je pravi zame in...oh in sploh,vsega na pretek. Nato sva šle še na sladoled in v Starbucks,kot ponavadi. Ko sva se naveličali sprehajati,sva se odpravile proti domu in šle k Tay. Tam sva naštimale en film,grozljivko pod naslovom ''Cashing you'' . Že naslov je bil grozen,kaj šele vsebina. Prišel je tudi Tom in se nama pridružil ob gledanju. Moram priznati,da sem bolj kot v televizor buljila v Toma. Kaj naj,če je pa tako luban ! < 3

NEXT ?
19. avgust 2012
Next!!!
19. avgust 2012
nexttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mogoč mal velik klicajev
19. avgust 2012
u10862
u10862
next!
19. avgust 2012
u84763
u84763
neeeeeeeeext
19. avgust 2012
To je opazila tudi Tay ki je samo zmajala z glavo. Za trenutek je Tom pogledal k meni,takrat pa sem svoj poogled hitro usmerila v televizor,čeprav me sploh ni zanimalo. ''Grem malo v sobo,moram še nekaj naštudirat'' sem se hitro poskusila izmuzniti. Takoj sem odhitela po stopnicah v Tayino sobo. Tam sem gledala njene posterje in najbolj mi je bil všeč kodrolasec,Harold. Ups,Harry je,to pa vem po njegovem podpisu sodeč. Jah,če ravno je nakracal podpis,znam dobro brati kakršno koli pisavo. Nekaj časa sem še buljila posterje kodrolasca,nato pa sem šla na internet in malo pobrskala stvari o njem. Skoraj sem umrla od smeha,ko sem zasledila zabavno resnico o njem : ''KO JE BIL HARRY STAR 10 LET JE BIL ZALJUBLJEN V KOZO'' in od smeha me je skoraj pobralo. Od sile so me že bolela lica in trebuh. Kmalu je v sobo prišla Tay,saj sem se očitno vse do dol naglas režala. ''Liz?Si dobro?'' me je vprašala in me 3 krat rahlo vdarila po hrbtu . S težavo,saj mi je bilo presmešno sem ji pokazala dejstvo o Harryju in tudi ona se je začela smejati. Smešno je bilo tudi,ko je Rachel Zayna vprašala,kolikokrat je že seksal , on pa : ''RACHEL,PREVERZNA SI IN NA TO VPRAŠANJE NE BOM ODGOVORIL'' tudi takrat me je skoraj pobralo od smeha,Tay pa je ostajala resna,čeprav se mi je zdelo da smeh nekako zadržuje. ''Se gremo twister?'' je moj krohot prekinila Tay. Prikimala sem. ''Samo malo še,da pridem k sebi.'' sem še dodala in spet bruhnila v krohot. ''Vzemi si čas.Medtem časom grem pa po Toma,sami tako ali tako nemoreva igrati in še dolgčas mu je...'' je rekla Tay in izginila. O ne ! Verjetno bo ona vrtela in bova z Tomom igrala. Tega me je bilo strah. Kmalu se je vrnila, z Tomom. ''Kdo pa bo igral in kdo vrtel?'' je takoj začel spraševati Tom. ''Ahm vesta kaj kar vidva lahko igrata,bom jaz vrtela,da se spočijem'' se je izgovarjala,Tom pa se je celo strinjal,zato mi ni preostalo drugega. Jezno sem jo pogledala in začela sva. Kmalu sva bila že pošteno prepletena. ''Liz,leva noga na modro četrto polje'' je rekla Tay. Tega nisem morala storiti. Bila sem nad Tomom in če bi to storila bi padla nanj,podrla bi še njega. ''Ne morem!Pre komplicirano je!'' sem se izgovarjala. ''Daj že!'' mi je ukazala Tay. Na vso moč sem stegnila nogo in jo skušala dati prek Tomove,toda kot sem že povedala,zaman. Padla sem in z tem podrla še njega. Kar je bilo še huje,pa sem pristala na njem,glavo sva imela le nekaj centimetrov oddaljeno in kmalu bi me poljubil,če Tay nebi glasno zakašljala in naju zmotila. Nato se je začela smejati. ''Prav.Bova zdaj midve igrali,Liz?'' me je vprašala po končani rundi z Tomom. Takrat je nekomu zavibriral telefon. Nekaj časa nihče nič ni rekel,kar naenkrat pa je Tom povlekel telefon iz žepa. ''Ah oprostita dekleti,iti moram, Nicki me hoče '' je povedal in skozi vrata odšel hitro kot strela z jasnega. ''Nicki?Kdo je to,Tay?'' sem začudeno vprašala. ''Ahm prijateljica od njega,pred kratkih jo je spoznal.Ne jemlji si preveč k srcu. Priznal mi je,da si mu všeč'' je povedala Tay,jaz pa sem skoraj znorela. ''Kaj?Kdaj?Kje?Zakaj?'' sem skočila nanjo in jo podrla na tla. ''Če me pustiš živo,ti bom celo lahko povedala'' se je pošalila in obe sva se začeli smejati. Tako mi je razložila,da prej pri filmu,medtem,ko sem bila v sobi. Bila sem pravzaprav vesela,srečna.
Nicki :


19. avgust 2012
u84763
u84763
neeeext
p.s : zgori pr prvem nextu sm pozabla oment:novaa bralka
19. avgust 2012
nextttttt!
19. avgust 2012
neeeeeext!
19. avgust 2012
Next!!
19. avgust 2012
''Joj,kako sem vznemirnjena zaradi jutri,hkrati pa me je strah. Res nevem,kaj naj si mislim'' sem rekla polna občutkov Tay čez nekaj minut tišine. ''Tudi jaz. Toda komaj čakam snemanje,to je bila moja skrina želja'' je priznala Tay. ''Upam,da bodo čedni.Gotovo ti bo kdo ukradel srce,pri tebi to sploh ni težko'' sem se pošalila , Tay pa se je še sama nasmejala. ''Prideš prespat k meni?Saj veš,noči se že in jutri se začne že ob 11.oo '' rečem živčno. ''Prav,lahko,samo staršem povem'' reče Tay in odide iz sobe. Malo sem se še zagledala v tistega kodrolasca,ko se je vrnila Tay,pa me je opazila. ''Ti je všeč,kajne?'' me je dobila. ''Ah niti ne,no...'' sem se skušala izmakniti. ''Tebi je Zayn'' sem se butasto izgovorila. ''Jaz vsaj ne prikrivam.Daj,no.Priznaj,da ti je'' me je zbadala še naprej. ''Ja. - 1 procent'' sem jezno rekla. ''Pridi,greva'' sem spremenila temo in jo odvlekla do moje sobe iz njene hiše. Očku sem povedala,da bo Tay prespala,on pa mi je seveda dovolil. Ker je pač najboljši očka na svetu. Nisem še bila zaspana,zato sem se vpisala na fb. Tam pa me je presenetila nova prošnja za prijateljstvo. Počasi sem jo odprla,pridružila se mi je še Tay . ''Ryan Walker'' sem prebrala in se ob priimku zdrznila,toda še vedno se nisem zavedala,kaj naj to pomeni. ''TVOJ BRAT!SPREJMI!'' je zavpila Tay in takrat se mi je posvetilo. ''Toda saj je nemogoče da me je dodal zdaj ko je minilo že toliko časa....čakaj malo res je on!'' vzhičeno kriknem in takoj potrdim. Že čez nekaj časa se mi je naložil njegov profil. ''Lahko vidim slike?'' je vprašala Tay in videla sem,da so se ji zasvetile oči. Zavila sem z očmi in šla v njegovo fotogalerijo. Priznam,bil je hot,Tay pa so oči skoraj padle iz jamic. ''Kaj šele bo jutri,ko spoznava tiste fante in poljubi in tako dalje...'' sem že zdaj prestrašeno rekla,medtem,ko je Tay zasanjano strmela v mojega brata,Ryana. ''Poglej,kje živi!'' mi je ukazala. Zavila sem z očmi in šla gledat osnovne podatke. ''New Jersey'' sem prebrala. ''Predmestje New Yorka'' sem še pojasnila. V New York si pravzaprav tudi želim nekoč potovati,toda mi zaenkrat tu v Londonu čisto nič ne manjka,pravzaprav mi je zelo všeč. Kmalu se je Ryan vpisal. ''Liz?Ti si moja sestra ? Elizabeth Megan Walker ? '' mi je napisal na fb,jaz pa sem samo šokirano gledala. Dobila sem solzne oči,Tay pa me je tolažila. ''Ja.To sem jaz.Prosim,kliči me Liz,moje drugo ime sovražim.Koliko si star?'' sem ga vprašala in solza sreče mi je spolzela po licu. ''Oh,Liz,vesel sem,da imam tako lepo sestro. 19. Ti ?'' mi je odpisal. ''Tudi ti si hot. Jaz sem 17 . Kaj počneš ? '' sem spet odpisala. ''Mah muziko poslušam,ti?'' mi je odvrnil. ''Z prijateljico Tay sem tukaj,prespala bo pri meni. Jutri ima najin očka pomembno snemanje videa z neko znano glasbeno fantovsko mlado skupino,midve bova sodelovali v videu. Si lahko misliš?'' sem mu navdušeno povedala . ''Super.Ponosen sem na očeta.Toda mami ni kriva.V bistvu je.Karkoli.Imaš kakšno slikco od Tay?In koliko je stara ona?'' je začel spraševati Ryan. Pogledala sem Tay ki so se ji svetile oči. ''17,kot jaz. Sva najboljši prijateljici in zdaj je tukaj. Vklopi kamerco. Poleg tega ima tudi ona fb. Megan Taylor Nicker '' mu napišem,takoj zatem mi je poslal povabilo za kamero. ''Čakaj!'' je vzkliknila Tay in si začela popravljati njene čudovite dolge lase. ''Že Ok,Tay.Lepa si'' sem rekla in sprejela. Ko sem ga zagledala,mi je bil všeč. Tay se mu je nasmehnila in mu pomahala,on pa njej. ''Lepa je'' mi je kmalu napisal sporočilo. ''Tay,pravi,da si lepa'' sem rekla,ona pa je zardela in se zahvalila. Malo sta se Tay in Ryan še spogledovala,nato pa sva se počasi odpravili spat,saj naju je jutri čakal zelo pomemben dan,snemanje videospota z mlado fantovsko glasbeno skupino.
Ryan :
NEXT?
19. avgust 2012
u84763
u84763
neeext
19. avgust 2012
Next!!
19. avgust 2012
Neeeext
19. avgust 2012
karkoli,nextam jutri.

P.S
hvala da berete
rada vas mam < 3
19. avgust 2012
he is cute plis nextej
19. avgust 2012
next
19. avgust 2012
u10862
u10862
next!
19. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg