u230005
u230005
Heeey!
Kako ste? Midve sva super, ker bova naredile oziroma bolj "nadaljevale", ker je takrat nisva speljali do konca. Zgodbo bova pisale od začetka, ker je mogoče nekateri niste brali.
Naslov je Light And Dark Angel, prečudovito naslovnico pa je izdelala Hermiona!
_____________________________________________________________________________________________
NASLOVNICA:

_________________________________________________________________________________________

Prolog-light and dark angel
¤¤¤¤¤¤
Teden, v katerem se je Issabella White potuhnila med sence, so v novicah pisali ravno o tem. Ker je izginila ena slavnih (čudaških) sester White, so seveda poskušali intevjuvati njeno dvojčico, vendar je le-ta ostala v hiši in se ni niti zganila.
Kljub vsem neumnostim, ki so jih sedaj trosili po prašni ulici, kjer sta skupaj živeli sestri Julia in Issabella, je časopisnim novicam uspelo izluščiti 'nekakšno' bistvo.

13. 10., sobota
Pozna jesen je na vrata potrkala dokaj hitro, in po novem so se sedaj začele nove težave. Pred nekaj dnevi je namreč s prašne ulice Quentin pobegnila 17-letna Issabella White. Vse, ki bi jo kakor koli videli, naprošamo, da v najkrajšem možnem času javite policiji. Da bi jo prepoznali, morate iskati le suhljato punco z vranje črnimi lasmi in prav tako črnimi očmi. Priče, ki so nazadnje videle Isso, trdijo, da je bila oblečena v modre kavbojke in preprosto črno majico z sliko zvezde.
Poskušali smo tudi intervjuvati njeno sestro, Julio White, s katero sta pred kratkim živele skupaj na Quentinovi ulici 15, a se je sedemnajstletnica ves dan skrivala v stari hiši. Njuna rejniška mati, kot je znano, umira v bolnišnici, in je prav čudno, da se je Issa odločila prav v taki situaciji pobegniti. Priče, ki so dogajanje v hiši, skozi okno, opazovale, tik preden je Whitova pobegnila, trdijo naslednje: Issa je svoji sestri grozila z nožem, ki ga je nato vrgla vstran. Kolikor je bilo slišati, sta se prepirale o Juliinem fantu.
Issabella naj bi po tem, ko je vrgla nož vstran, odšla v svojo sobo, vzela verjetno nekaj njej pomembnega, se vrnila v vežo in svoji dvojčici nekaj zabrusila v obraz. Nato je zelo naglo zapustila hišo, Quentinovo ulico in se ni niti ozrla nazaj. Dalje priče skozi okno niso videle, a pravijo, da je po vsej verjetnosti zavila na makedamsko cesto in po njej odkorakala do Velike jase. Za njo naj ne bi bilo ne duha ne sluha.

ZA VSE, KI BI KAKOR KOLI VIDELI ISSABELLO WHITE, SPOROČITE POLICIJI NA ŠTEVILKO 113! DEKLE JE LAHKO NEVARNO IN CELO OBOROŽENO! NAPROŠAMO VSE LJUDI NAJ SO PREVIDNI IN SE KAKOR KOLI DRŽIJO STRAN OD QUENTINOVE ULICE 15!


Tako so za svojo varnost poskrbeli prebivalci mesteca. Vprašanje je, kako bo ste zanjo poskrbeli vi.
¤¤¤¤¤¤
_______________________________________________________________________________________________
Upam, da vam bo zgodba všeč!
17. december 2017
No, se en heii z moje strani upam, da boste brali pa thdi nextali ja, se slišimo zeloo kmalu!
17. december 2017
u230087
u230087
omgg to bo prfktnaaaaaa zgodbicaaaaaa!!!! Next
17. december 2017
Next res super začetek me prav zanima kako se bo vse skupaj razpletlo
17. december 2017
Next
17. december 2017
Mimogrede, prolog sem napisala jaz
17. december 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani