Danes bom začela pisati zgodbo (po več delih),ki je resnična. Če vam ne bo všeč in ne bo imela veliko bralcev lahko poveste v komentarjih!
Stara sem 15 let.Očeta ne poznam.Z mamo sva se pred pol leta preselile v New York. Tu je tudi moja bff. Preselila se je k nama, ker sta starša bila nesposobna za njeno skrb.
Tu sem se hitro spoprijateljila s sošolci,saj mi angleščina gre najbolje od vseh predmetov.
Kar bom napisala zdaj,se dogaja še v Sloveniji. Bilo je čisto navadno sobotno jutro. Oblekla sem si cunje, se počesala, umila zobe in šla na avtobus. V šoli mi ke bilo dolgčas,še Gabrijela(bff) me ni spravila k smehu. Izgleda da sem imela slab dan.Ko sem prišla domov, sem pojedla kosilo in šla v sobo ležat.kar naenkrat pa mi zazvoni mobilnik. Oglasim se,in mami na drugi strani mi pove,da se bova zaradi finančnih težav morali preseliti. Bila sem šokirala. Morala se bom posloviti od Gabrijele,sošolcev....vprašam jo:kam pa?a je že prekinila. V šoli nisem smela povedat, a ker gabrijeli zaupam sem ji povedala. Nasmešek ji je hitro izginil z obraza. Kam pa?tega ne vem... Sem ji odgovorila. Doma je mami bila vsa vesela. Rekla mi je,da je dedek, ki živi v predmestju n.y.,v oddaji zadel 1.000000$. Bila sem še bolj vesela,ko mi je rekla, da bo prispeval k temu,da se lahko preseliva v stolpnico, ki je v New Yorku! Bila sem zelo vesela, kot še nikoli prej!
Ko boste končali, v komentarjih napiste če hočete da nextam!
07. junij 2016
u212238
u212238
Next
07. junij 2016
še ves teden po tem,ko sem izvedela to novico,sem bila zelo vesela...a na trenutke sem pomislila, ne morem zapustiti Gabrijele...tedaj se mi je porodila zamisel! vem da je Gabrijela brez staršev in vse...ampak če bi imela dovoljenje skrbnikov...bi lahko z mamo in mano šla v N.Y....v šoli sem ji za to povedala in je bila vsa na trnih.doma sem se obotavljala in mami povedala za Gabrijelo...čudežno je privolila.vendar samo,če Gabrijelina rejnika to dovolita.Naslednji da mi je v šoli Gabrijela res rekla,da pustita,če bomo kdaj prišle v Slovenijo.To je seveda jasno!mami je rekla ,da bomo čez en teden šle, in imava toliko časa,da se poslovim od sošolcev in učiteljev.Dnevi so minili zelo hitro in končno je prispela tista sobota!
nextala bom približno vsak drugi dan, če ne bom, me opomnite v komentarjih!
08. junij 2016
Živjo punce! Odločila sem se da bom napisala novo zgodbico in mislim da naslov že kar veliko pove o čem se bo šlo. Upam da boste brale! https://www.igre123.com/forum/tema/najboljsa-prijatelja-ali-nekaj-vec/185727/1
Oprosti za oglaševanje
08. junij 2016
ja...mislim da bi zato morala ustvariti svojo temo
09. junij 2016
evo naslednji Next!
Zjutraj sem se zbudila ob 5:30,in začela pakirat stvari(obleke...).Ko sem končala,sem poklicala Gaby,in jo vprašala če je nared.rekla je da pride okoli 07:00.Zelo sem se veselila življenja v velikem mestu!!!v glavnem,mami mi je že dala dve letalski karti(eno še za Gaby)in eno zase.ko je moja bff prišla,se je poslovila od rejnikov in sedle smo v avto.Odpeljale smo se na letališče,kjer smo počakale na vkrcavanje v letalo(2.let danes zjutraj v N.Y.).Ker sem imela s sabo mojo kitaro,ki jo zeloo rada igram,je Gaby pela jaz pa igrala.Nekateri ljudje so naju začeli poslušat in mami se je v ritmu glasbe pozibavala na stolu.Dajali so nama po pet evrov in nama govorili da imava res talent.Med njimi je bil tudi en ress lušten fant...
09. junij 2016
09. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani