Napisala bom svojo življenjsko zgodbo. Imam 15let in hodim v 1.letnik gimnazije. Imenujem se Lea in imam sestrico Nežo.
Ko sem bila stara 4leta je moj oče prišel domov. Bil je pijan in začel metati stole po tleh. Zelo sem se ga bala, zato me je mami poslala v sobo. Takrat še ni bilo Neže zato sem bila sama. Ulegla sem se v posteljo in molila, da se mami kaj ne zgodi. Naslednjo jutro sem stekla v spalnico in zbudila mami. Naredili sva zajtrk in odšli v vrtec. Ko sem prišla domov z mami je tata ležal na fotelju v dnevni sobi. Odšli sva naravnost v kuhinjo in ga popolnoma ignorirali. Pojedli smo kosilo in šel je delat. Vrniti bi se moral ob 19h ampak ga ni bilo. Vedeli sva, da je šel piti. Zjutraj, ko sem se odpravljala v vrtec je oče prišel popolnoma pijan domov in začel kričati na mamo. Začela me je boleti glava in mamo sem prosila, da mi da termometer. Imela sem vročino 38*. Mama je rekla, da moram ostati doma saj bolna ne smem iti v vrtec. Prosila sem jo naj ona ostane doma, a je morala v službo saj je imela pomemben sestanek tisti dan. Odšla sem v posteljo in se igrala s medvedi. Prišel je tata in začel kričati name. Ustrašila sem se in zgrabila hišni telefon. Ampak žal nisem znala mamine številke na pamet. Zgrabil je telefon in ga vrgel v steno. Razbil se je na tisoče koščkov.
Next?*

Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. januar 2015
u185987
u185987
Zelo zanimivo! Kar nadaljuj!
Neeeeeeeeext!
22. januar 2015
Doma nisem bila varna, zato sem zbežala iz hiše in odšla k sosedom. Odprla mi je stara gospa. Povedala sem ji kaj se je zgodilo in me je sprejela v hišo. Poklicala je policijo. Igrala sem se z njenimi vnuki, saj jih zjutraj pazi. Zdelo se mi je zelo zabavno, saj ne potrebujejo hoditi v vrtec. Ampak oče je hitro ugotovil in začel trkati in zvoniti k sosedom. Gospa je rekla naj grem s otroki v otroško sobo in naj se igramo. Slišala sem kričanje zato sem stopila iz sobe na hodnik in poslušala. Gospa me je branila in zato sem ji še vedno hvaležna. Nagnala ga je in zaklenila vrata. Policija je bila tu že čez 5 minut. Povedali sva ji kaj se je zgodilo. 1leto sem bila z mamico v varni hiši. Ko je 1leto minilo, sva odšli nazaj domov. Vso pohištvo je bilo zlomljeno, steklenice alkohola so bile po celi dnevni in kuhinji razbite. Mama je znorela in začela kričati. Poklicala je policijo in tokrat so odpeljali očeta. 4leta je bil mir. Dopovnila sem 9let. Mama je začela hoditi z drugim. Skupaj smo odšli na kosilo. In srečali smo očeta! Držala sem se mamice in začela jokati. Mamo je bilo tudi zelo strah. Moj očim je vstal in rekel naj se nam ne približuje. Oče je rekel : NEPOZNAM TE! ZGINI S POTI! Prišel je do naju s mami ampak so bili hitro varnostniki zraven. Odpeljali so ga. Čez eno leto je moja mami zanosila. Dobila sem sestrico Nežo. Neža na srečo ni imela takega očeta kot jaz. Ko sem dopovnila 11let je imela Neža 1leto. Mami in očim sta mi doma pripravila čokoladno torto. Ker je bilo poletje so popoldne prišle prijateljice k meni na zabavo. Pokazal sem jim mojo novo -sestrico-. Zabava naj bi se končala ob 21h, ampak se je končala veliko prej. Končala se je že ob 18h , ko je prišel moj oče mi voščit. Bilo je grozno!
Next??
22. januar 2015
u185987
u185987
A takrat sta se mama in oče razumela?
Neeeeeext!
22. januar 2015
Kdaj? Preden je začela hoditi z drugim? Na začetku dokler ni začel piti.
22. januar 2015
Torej prišel je na moj rojstni dan za prijateljice. Bila sem zelo jezna na njega in bilo me je sram. Prišel je v mojo sobo kjer sem bila s prijateljicami. Najprej se je majal saj ni mogel stati. Voščil mi je in rekel naj mu predstavim svoje prijateljice. Prosila sem ga naj odide. Ampak ni bilo tako lahko. Odšel je šele čez 1h in takrat so se tudi prijateljice odločile iti saj je toliko kričal, da je bilo tudi njih strah. Naslednje jutro sem vklopila skype in poklicala mojo najboljšo prijateljico. Bila je na dopustu zato ni mogla priti na zabavo. S njo sem se pogovarjala na kameri več ko 1h. Bilo mi je veliko lažje saj sem ji lahko vse zaupala in mi je pomagala. Popoldne sem odšla z Nežo, mami in očimom v park. Jaz sem jedla čokoladni sladoled, očim pa jagodnega. Ko sem pojedla sladoled sem se gugala in se pogovarjala z mamo. Ko sem videla, da je 18h sem povedala, da moremo hitro domov. Spovnila sem se, da sem se zmenila s Anjo (bff), da prideva ob 18h na skype. Ko smo prišli na ulico mi je mama dala ključe in sem tekla do naše hiše. Na srečo sem glih ujela klic. Hitro sem se javila. Povedala mi je, da je srečala fanta, ki ji je zelo všeč in spi v njenem hotelu. --- In nekdo je zvonil. Bila je policija. Srce mi je bilo kot še nikoli ni! Mama je odšla odpreti in poklicala me je! Morala sem ji prekiniti. Bilo je glede očeta.
Next??? Lahko vsaj 2nexta??
22. januar 2015
Next
25. januar 2015
Next
25. januar 2015
Evo dva nexta
25. januar 2015
next
25. januar 2015
Oče je bil udeležen hude prometne nesreče. Sporočili so, da je umrl in, da je bil nekaj dni prej v zaporu. Torej z mamo sva se pogledali in si rekli, da je sigurno zbežal. Ko naju je policaj videl je vedel kaj si misliva, zato je povedal, da je samo 1 noč spal v zaporu. Oddahnili sva si. Mama je ga vprašala zakaj točno je bil v zaporu. Povedal nama je, da je bil preveč pijan in kričal nad natakarico, ker mu ni hotela več dati alkohola. To se mi je zdelo že znano. Povedal je kdaj je pogreb in nama izročil sožalje. Stekla sem v sobo, jokala in takoj klicala Anjo (bff). Povedala sem ji kaj se je zgodilo. Izročila mi je sožalje in povedala, da bo uspela priti na pogreb. To mi je veliko pomenilo. Pozneje sem poklicala tudi babico in dedka, očetove starše in jima povedala. Rekla sta: 'RES? KRETEN! KAJ PA VOZI PIJAN?!' To mi je bilo zelo čudno! Saj sta njegova starša! Očim je prišel iz službe in naju videl jokati. Začudil se je in hitro prišel v dnevno sobo. Vprašal je kaj se dogaja. Ker mama ni mogla spregovoriti sem mu jaz povedala. Bil je začuden in se v sedel zraven mami ter nama dal sožalje. Moja pol sestrica Neža je bila pri noni, zato smo jo mogli iti iskati. Mama ni imela moči niti vstati, zato sva šla z očimom sama. Ko sva prišla po Nežo sva brez besed tudi odšla. Z Nežo sem sedela v avtu. Hotela se je igrati, ampak nisem bila pri volji. Počasi sem odšla po stopnicah v mojo sobo in se v legla na posteljo. Gledala sem v strop in rahlo jokala. Nisem mogla verjeti, da je MOJ oče umrl. In napočil je pogreb. Bila sem začudena... Anje ni bilo. Bila sem zelo jezna, saj je obljubila, da pride!
Next?
25. januar 2015
next
a se ti je to res zgodilo?
25. januar 2015
eni prjteljci se je..<3
26. januar 2015
Poklicala sem Anjo in ona je prekinila. Mislila sem, da je najinega prijateljstva konec. Pisala sem ji na Facebook, skype in na sms. NI se javljala in ni odpisovala. Bila sem jezna in žalostna! Sredi dneva sem se oblekla v pižamo in odšla spat. Mama je bila zelo začudena ampak je vedela o čem se gre. Naslednji dan sem Anjo srečala v parku s sošolko Patricijo. Obrnila sem se in stekla domov. Zvečer me je poklicala. Rekla je, da ....
Next? Pa prosim vsaj 3nexte
26. januar 2015
next
26. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani