**********************************************************OSEBE*********************************************************
Joe heartheart
Zoe(Joe s sister)
Alfie(Zoe s boyfriend)
Caspar Lee(Joe s roommate)
Ally(me)
*****************************************************CHAPTER 1********************************************************
Joe se zbudi in odide ven. Dan je lep in sončen. Kar naenkrat ga sreča velika skupina turistov iz Amerike. Seveda se mora z vsemi slikati in jim dati avtograme, nakar ga sreča prečudovita punca Ally. Joe se takoj zaljubi v njo. Na njegovo srečo ga je poznala in pozneje je ugotovil da ima twitter in mu sledi. Zato jo ogovori:"Danes sva se srečala na ulicah upam da se me spomniš."Punca vsa presenečena ter vesela takoj zardi saj jo je nagovoril Joe Sugg. Po dolgem pogovoru se poslovita in Joe ji obljubi, da je ne bo pozabil in da ji bo pisal še naslednji dan.
04. junij 2015
neext
19. junij 2015
omg suoerr je next
04. julij 2015
super*
04. julij 2015
.x.
Next
04. julij 2015
*****************************************************CHAPTER 2********************************************************
Ko se zbudi naslednji dan se Ally počuti zelo čudno. Preplavljena je z občutkom veselj, zdi se jikot bi imela v trebuhu metuljčke in nikakor se nemore zbrati, saj ne neha razmišljati o njenem srečanju z Joem. Hkrati pa je žalostna saj ve da se najbrž nebosta več srečala. Takoj, ko prižge televizijo jo zadane grozen šok. Voditeljica TV novic pove:" Pogrešan je Youtuber Joe Sugg, njegova sestra pravi da bi moral priti k njej a ga ni bilo, na telefon se ji ni oglašal zato je obvestila policijo, ki ga ni morala izslediti. Zato prosimo če imate kakršnekoli informacije o Joeu se obrnite na svojo najbližjo policijsko postajo..."
30. avgust 2015
hahahhaha NEXT
31. avgust 2015
omg kj se bo zdej zgodil...grem stavt da je sam k nekomu šel pa pozabu povedat
pa dobr d si končn nextala
neeext
31. avgust 2015
*****************************************************CHAPTER 3********************************************************
Ally risto noč nikakor ni mogla zaspati, ko pase končno zaspi jo tlačijo grozne nočne more. Naslednje jutro, nekdo trka po njenih vratih. Ko pogleda kdo je pred vrati in presenečena pogleda Casper Leea (cimer Joea Sugga). Caspar ji razloži, da je ona zadnja ki se je pogovarjala z njim. Kar naenkrat jo pokliče Joe. Govori zelo nerazločno: "Živijo.........ugrabili......v kleti......moram iti." Ally to takoj sporoči policiji.
11. september 2015
next!!
11. september 2015
omg next
11. september 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani